Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποια Seven θα είναι ανοιχτά μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή για να διανείμουν το God of War.

Έχετε ακούσει κάτι σχετικό;

Δεν ξερω και δυστηχως με αυτες τις τιμες που εχουν δεν νομιζω πολλοι να αγορασουν απο αυτα εκτος αν εχουν δωσει τιποτα παιχνιδια και εχουν πιστωτικο ξερω γω.

Αν δεν σταματησουν με αυτες τις ''ωραιες''τιμες των 69.90,προκοπη δεν θα κανουν,εκτος αν οσοι αγοραζουν δεν ξερουν το σκρουτζ

https://www.skroutz.gr/s/13151291/God-of-War-PS4.html

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ξερω και δυστηχως με αυτες τις τιμες που εχουν δεν νομιζω πολλοι να αγορασουν απο αυτα εκτος αν εχουν δωσει τιποτα παιχνιδια και εχουν πιστωτικο ξερω γω.

Αν δεν σταματησουν με αυτες τις ''ωραιες''τιμες των 69.90,προκοπη δεν θα κανουν,εκτος αν οσοι αγοραζουν δεν ξερουν το σκρουτζ

Εγω το εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο στα 49,90.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω τσεκαρα μια σκρουτζ ειδα οτι ηταν ολα "κατόπιν παραγγελίας" και πηρα την digital απο το store, με βολεύει καλύτερα αλλα οκ για 20ε κατω θα το επαιρνα retail αν το εβρισκα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ADHD είπε

Εγω τσεκαρα μια σκρουτζ ειδα οτι ηταν ολα "κατόπιν παραγγελίας" και πηρα την digital απο το store, με βολεύει καλύτερα αλλα οκ για 20ε κατω θα το επαιρνα retail αν το εβρισκα.

Γιατι σου κανουν εντυπωση τα κατοπιν παραγγελιας αφου το παιχνιδι δεν εχει βγει ακομα?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν το βρηκα πουθενά 50ε αλλα ~60 οποτε για 9ε προτιμησα τη digital deluxe που θα την εχω d1 σίγουρα με pre-load και εχει και καποια extra cosmetics η w/e οπως ειδα οποτε εκρινα οτι δεν αξιζει. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Το κορυφαιο ειναι πως βγαινει το game Παρασκευη   παραλαμβανω και εγω φευγω  εκεινη την μερα   απογευμα για 3ημερο Πρωτομαγιας αχαχχααχ.

Μολις Γυρισω θα το ξεκινησω .

Μα 20 δε βγαίνει? Η πρωτομαγιά είναι το άλλο ΣΚ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Καλα αν εισαι εκτος Ατιτκης και θες να το παρεις Day1 δε περιμενεις το Skroutz-ομαγαζο... Συν της αλλης σε πολλες περιπτωσεις γλυτωνεις κανα 5 με 9€ απο μεγαλη αλυσιδα αν υπολογισεις και την αποστολη , οποτε στην δικη μου περιπτωση που θελω το σ/κ να το λιωσω , δε θα περιμενω να το παρω την Δευτερα για 9€ διαφορα....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, takis69tzel είπε

Χαζή ερώτηση. Αν το πάρω από UK θα έχει μέσα τα Ελληνικά ή πρέπει να το πάρω από Ελλάδα ?

Εχυαριστώ

Ελλάδα dude και double check ότι όντως είναι Ελληνικό edition αν και tbh why butcher αυτό το υπέροχο game με ελληνικό voiceover?! Just saying ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Καλα αν εισαι εκτος Ατιτκης και θες να το παρεις Day1 δε περιμενεις το Skroutz-ομαγαζο... Συν της αλλης σε πολλες περιπτωσεις γλυτωνεις κανα 5 με 9€ απο μεγαλη αλυσιδα αν υπολογισεις και την αποστολη , οποτε στην δικη μου περιπτωση που θελω το σ/κ να το λιωσω , δε θα περιμενω να το παρω την Δευτερα για 9€ διαφορα....

Αν καποιος εχει σκοπο να αγορασει παραπανω παιχνιδια τον ιδιο χρονο,10-15ευρω αποδω,10-15απο εκει και σου βγαινει δωρεαν ενα δευτερο controller ή μια ετησια συνδρομη ή ενα αλλο παιχνιδι(πχ για αλλη πλατφορμα αν εχεις παραπανω απο μια).

Αρα προσωπικα ναι 10φορες να γλυτωσω τα χρηματα αυτα(ακομα και απο επαρχια να ημουν) ακομα και αν τυχει να περιμενω και 1 μερα(ουτως ή αλλως δεν βγαινει και τιποτα αλλο ολο τον μηνα και γενικα μεχρι τον Σεπτεμβριο),παρα να δωσω 70ευρω για την απλη εκδοση σε αλυσιδα.

Γιατι δεν ειναι μονο το god of war που βγαινει φετος.Υπολογισε αναλογες χρηματικες διαφορες και σε spiderman και στο red dead και στο tomb raider και παει λεγοντας.

Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι απαγορευεται καποιος να αγορασει την απλη εκδοση απο αλυσιδα στα 70ευρω(υποψην αλλα εγω εχω κλεισει την limited edition ουτως ή αλλως).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Αφού έχει μηδενικό AF και ξεχασμένα reflections ρε παιδιά γιατί τόση ανυπομονησία? :D:P

Βάλτε εκεί πέρα το Witcher 3 στο PC με reshade 3.0 και καμιά δεκαριά texture mods και θαυμάστε τα ραδίκια και τα τούβλα. :D 

Δημοσ.
Στις 4/11/2018 στις 9:52 ΜΜ, Ευλογητός είπε

Πόσο την βρήκες μεγάλε και από πού;γιατι βλεπω εξαντληθηκε

Sorry φίλε δεν το είδα το μήνυμά σου.

146 Euro αλλά όχι από Ελλάδα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Αφού έχει μηδενικό AF και ξεχασμένα reflections ρε παιδιά γιατί τόση ανυπομονησία? :D:P

Βάλτε εκεί πέρα το Witcher 3 στο PC με reshade 3.0 και καμιά δεκαριά texture mods και θαυμάστε τα ραδίκια και τα τούβλα. :D 

Οταν καταλάβεις την αξία του ραδικιού θα δεις πόσο λάθος είσαι! 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Οταν καταλάβεις την αξία του ραδικιού θα δεις πόσο λάθος είσαι! 

Το παν είναι να μη το βλέπεις ανάποδα. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...