JohnVani18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 16 minutes ago, spartan29gr said: Δηλαδη με τοσες τρομερες βαθμολογιες που παιρνει το παιχνιδι(εσυ τι περιμενες να πει ο άλλος?) Να βρει δική του ατάκα, πρέπει να αναπαράγει ότι ακούει από γύρω του για να το παίζει in; Που το κύριο point μου είναι ότι η λέξη έχει χάσει το νόημά της, αλλά anyway.. Let's play along. Δε το θεωρείς προσβολή να το αποκαλείς "έπος", όταν έπος αποκαλούν παιχνίδια όπως το Mafia 3, Fortnite και ότι άλλο παίζει ο καθένας επειδή απλά του άρεσε; 1
spartan29gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε Να βρει δική του ατάκα, πρέπει να αναπαράγει ότι ακούει από γύρω του για να το παίζει in; Που το κύριο point μου είναι ότι η λέξη έχει χάσει το νόημά της, αλλά anyway.. Let's play along. Δε το θεωρείς προσβολή να το αποκαλείς "έπος", όταν έπος αποκαλούν παιχνίδια όπως το Mafia 3, Fortnite και ότι άλλο παίζει ο καθένας επειδή απλά του άρεσε; Καλα σε αυτό δεν εχεις αδικο.Επος στην βιομηχανια του gaming!!λιγα παιχνίδια μπορουν να παρουν αυτόν τον τιτλο.Αλλα από την άλλη θα πρεπει να χαιρομαστε που παιχνίδια όπως το καινουργιο god of war δειχνουν ότι το single play gaming ποτε δεν θα πεθανει.Μακαρι να κανει και τις αναλογες πωλήσεις.Εχω κουραστεί παντως με αυτή την μεταλαξη της βιομηχανιας που επιλεγει πια μονο multiplayer η(free to play) για να βγαζει κερδος.Και κακα τα ψεμματα(οι μονες εταιριες που επενδυουν ακομα σε κορυφαιο single game)είναι η sony και η Nintendo.Αντιθέτως η microsoft τον εχει χασει τον δρομο της(ας ελπισουμε να τον ξαναβρει) 3
JohnVani18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δεν πρόκειται να πεθάνουν τα SP games, ότι και να είναι στη μόδα τον τελευταίο καιρό (βλέπε PUBG + Fortnite που κατέστρεψε την Epic Games με το που είδαν ρευστό..). <offtopic> Επίσης, φτάνει με τη μόδα όλα να είναι RPG σε αυτή τη γενιά. Στην προηγούμενη όλα έγιναν FPS, τώρα RPG.. Να θέλεις να παίξεις ένα ποιοτικό shooter και να μην έχει καμία κονσόλα κάτι δυνατό. Πάλι καλά έχουμε DOOM που βλέπω να μένει ως το καλύτερο shooter της γενιάς. </offtopic> 1
spartan29gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε Δεν πρόκειται να πεθάνουν τα SP games, ότι και να είναι στη μόδα τον τελευταίο καιρό (βλέπε PUBG + Fortnite που κατέστρεψε την Epic Games με το που είδαν ρευστό..). <offtopic> Επίσης, φτάνει με τη μόδα όλα να είναι RPG σε αυτή τη γενιά. Στην προηγούμενη όλα έγιναν FPS, τώρα RPG.. Να θέλεις να παίξεις ένα ποιοτικό shooter και να μην έχει καμία κονσόλα κάτι δυνατό. Πάλι καλά έχουμε DOOM που βλέπω να μένει ως το καλύτερο shooter της γενιάς. </offtopic> Κοιτα προσωπικα για εμενα(μετα το αποτυχημενο god of war ancension) .Η σειρα επρεπε να αλλαξει προσωπο.Επρεπε να παει σε διαφορετικα μονοπατια.Ειχε κουρασει με τα πολλα quiktime smash buttons,και με την παναρχαια fix camera. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από spartan29gr 1
JohnVani18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Αποτυχημένο δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση. Κι εγώ την πρώτη φορά που το έπαιξα δεν τρελάθηκα, τη 2η το εκτίμησα πολύ παραπάνω. Σίγουρα κατώτερο του 3, αλλά καθόλου άσχημο. Καλύτερα να έκαναν νέα ΙΡ για μένα, αλλά μάλλον ήθελαν σίγουρες πωλήσεις. Όσο για την κάμερα, τα set pieces των παλιότερων δε νομίζω να τα δούμε με την κάμερα που έχουμε τώρα..
spartan29gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, JohnVani18 είπε Αποτυχημένο δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση. Κι εγώ την πρώτη φορά που το έπαιξα δεν τρελάθηκα, τη 2η το εκτίμησα πολύ παραπάνω. Σίγουρα κατώτερο του 3, αλλά καθόλου άσχημο. Καλύτερα να έκαναν νέα ΙΡ για μένα, αλλά μάλλον ήθελαν σίγουρες πωλήσεις. Όσο για την κάμερα, τα set pieces των παλιότερων δε νομίζω να τα δούμε με την κάμερα που έχουμε τώρα.. Μπορει να χασουμε σε set pieces όπως λες.Αλλα θα κερδίσουμε σιγουρα σε πιο δυνατες μαχες πια στο παιχνιδι.Με λιγα λογια θα νιώθεις την βαρυτητα επιτελους του τσεκουριού που σφαζει.Στα προηγουμενα δεν υπηρχε αυτό.
postfire Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 θελω να σφαξω με το τσεκουρι δεν κρατιεμαι!! 2
ADHD Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Εκανα pre-order την digital deluxe απο το store, δεν βλέπω κάπου αν έχει ελληνικά, οχι οτι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα απλα λεω..
Fotis13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Το κορυφαιο ειναι πως βγαινει το game Παρασκευη παραλαμβανω και εγω φευγω εκεινη την μερα απογευμα για 3ημερο Πρωτομαγιας αχαχχααχ. Μολις Γυρισω θα το ξεκινησω .
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποια Seven θα είναι ανοιχτά μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή για να διανείμουν το God of War. Έχετε ακούσει κάτι σχετικό;
Fotis13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποια Seven θα είναι ανοιχτά μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή για να διανείμουν το God of War. Έχετε ακούσει κάτι σχετικό; Δεν εχω ακουσει αλλα δεν το αποκλειω κιολας .Η digital θα ειναι προσβασιμη τα μεσανυχτα .
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 minute ago, Fotis13 said: Δεν εχω ακουσει αλλα δεν το αποκλειω κιολας .Η digital θα ειναι προσβασιμη τα μεσανυχτα . Καλά ούτε εγώ το αποκλείω, ούτως ή άλλως τα Seven είναι ανοιχτά μέχρι τις 23:00, μπορούν να παρατείνουν το ωράριό τους για μια ώρα. Το θέμα είναι ποιά καταστήματα θα το κάνουν, εάν το κάνουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Malthador είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποια Seven θα είναι ανοιχτά μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή για να διανείμουν το God of War. Έχετε ακούσει κάτι σχετικό; Ούτε μια μέρα δεν μπορείς να περιμένεις?! Βασικά άμα τα λες καλά μπορείς να πάρεις το game και normal ώρες, για όλα υπάρχει τρόπος, αρκεί να υπάρχει στο μαγαζί φυσικά Από εκεί και πέρα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στα κεντρικά?! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα