Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

αναρωτιεμαι ποσοι εχουν δει το αυθεντικο βιντεο με την wwe diva που του κανει lap dance. :ph34r:

Το εχω δει.Μιλαμε για υψηλες θερμοκρασίες.χαχαχα

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Δημοσ.

Από τα ελάχιστα games που έχω κάνει preorder (την ελληνική D1 έκδοση). Από εκεί και πέρα αν το ελληνικό VO είναι άθλιο θα φάει απευθείας switch στα αγγλικά.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν έχω παίξει το Ascension και τα «μικρά» GoW, έχω τερματίσει μόνο τα Ι+ΙΙ+ΙΙΙ. Η ιστορία κάνει pick up εκεί που τελειώνει το III; Το Ascension προσθέτει τίποτα σαν story ή μπα;

Είναι prequel το Ascension. Δεν χάνεις κάτι.

Επίσης η βιομηχανία έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι προτιμά τα 30fps (μην πω και sub-30fps) και να πουσάρει τα γραφικά. Δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/god-of-war

Υπερπαιχνιδαρος όπως λέμε ΕΠΟΣ

Εχω παίξει όλη την σειρά όπου και αν κυκλοφόρησε και ήταν ολα άψογα.

Ούτε αυτο γλιτώνει, σίγουρη αγορά.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.

Ποιος ξεκίνησε τη μόδα με τη λέξη έπος στα παιχνίδια και έχει χάσει το νόημά της αυτή η δύστυχη λέξη..Φτάνει..

• Like 1
Δημοσ.

Ε απλα χαρηκαν μερικοι που βγαινουν σιγα σιγα καλα παιχνιδια(δεν αναφερομαι στο mafia προφανως)σε σχεση με πιο παλια και τους εχει φαει ο ενθουσιασμος.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Μιλάμε έχει παραγίνει το κακό, ακόμη και το Mafia 3 + A Way Out έχω πετύχει να αποκαλούν έπος..

Δηλαδη με τοσες τρομερες βαθμολογιες που παιρνει το παιχνιδι(εσυ τι περιμενες να πει ο άλλος?)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακα τα  ψεμματα  το παιχνιδι (αυτή την στιγμη) αγγιζει βαθμολογικα παιχνίδια επιπεδου(super Mario odyssey,και Breath of the wild)

https://blog.eu.playstation.com/2018/04/13/listen-to-god-of-wars-epic-soundtrack-now-on-playstation-music/#sf186907676

Βαλτε να ακουσετε το soundtrack του παιχνιδιού(μολις ανεβηκε στο Spotify)Θα σας σηκωθεί η τριχα.

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...