Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως βλεπετε τελικα οντως δεν υπαρχει το artbook σε κανονικη μορφη. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Fulgore 2
Damachi Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Αναρωτιεμαι ποσο κασερι βγαζουν απο τa extra Φερτε ρε το main game και αφηστε τις σαλτσες ...
Alastor192 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Damachi είπε Αναρωτιεμαι ποσο κασερι βγαζουν απο τa extra Φερτε ρε το main game και αφηστε τις σαλτσες ... για αυτο προπαρειγγειλα την κανονικη εκδοση στα 55. Τα 25 ευρω εξτρα για ενα steelbook και artbook ηταν too much. Μεχρι ενα δεκαρι παραπανω θα το δινα
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δεν έχω παίξει το Ascension και τα «μικρά» GoW, έχω τερματίσει μόνο τα Ι+ΙΙ+ΙΙΙ. Η ιστορία κάνει pick up εκεί που τελειώνει το III; Το Ascension προσθέτει τίποτα σαν story ή μπα;
postfire Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω θελω την limited για το dynamic theme και μονο δεν το βρισκω για αγορα αλλιως θα επερνα το κανονικο Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από postfire
shodan Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 @postfire νωρίτερα που κοίταξα υπήρχε ακόμη διαθέσιμη στο Amazon.fr, αν δεν σε ενοχλούν τα γαλλικά στο εξώφυλλο και η ενδεχόμενη απουσία της ελληνικής μεταγλωττισης το χτυπάς. 1
postfire Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) θελω με ελληνικα μαθαμε ποσες ωρες ειναι gameplay? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από postfire
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα next gen games τα γλεντησε ολα παντως. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από FromDusk_TillDawn
DJTaurus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τις αναλύσεις που διαβάζουμε από χτες βλέπω το GOW περισσότερο σαν ένα παιχνίδι που βγάζει το μεσαίο δάχτυλο στη Master Race παρά σαν αντίπαλο δέος στην ανυπαρξία exclusive του One. But but έχει 2-3 framedrops σε μερικές μάχες....pfffff "arguably the best looking game" Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από DJTaurus
ADHD Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Με τις αναλύσεις που διαβάζουμε από χτες βλέπω το GOW περισσότερο σαν ένα παιχνίδι που βγάζει το μεσαίο δάχτυλο στη Master Race παρά σαν αντίπαλο δέος στην ανυπαρξία exclusive του One. But but έχει 2-3 framedrops σε μερικές μάχες....pfffff "arguably the best looking game" Ελπιζω πως οχι, να μην εστιάζουν όλοι σε ανούσια πράγματα οπως κόντρες με "pcmr" και να ασχοληθούμε με το game το ιδιο και πόσο καλό είναι όντως.
panther_512 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Ελπιζω πως οχι, να μην εστιάζουν όλοι σε ανούσια πράγματα οπως κόντρες με "pcmr" και να ασχοληθούμε με το game το ιδιο και πόσο καλό είναι όντως. Αν βλέπαμε για μια φορά ένα τέτοιο οπτικό αποτέλεσμα στα 60fps, ευχαρίστως να συζητήσουμε όχι μόνο για μεσαία δάχτυλα, αλλά και για δείκτες, παράμεσους, μικρά δαχτυλάκια και αντίχειρες. Να πετάξουμε και τα PCια μας να ησυχάσουμε. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τα καταπληκτικά κατά τα άλλα γραφικά του παιχνιδιού και να ευχόμαστε να βγαίνουν περισσότερα παιχνίδια αυτού του επιπέδου σε όλα τα συστήματα. 1
ADHD Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, panther_512 είπε Αν βλέπαμε για μια φορά ένα τέτοιο οπτικό αποτέλεσμα στα 60fps, ευχαρίστως να συζητήσουμε όχι μόνο για μεσαία δάχτυλα, αλλά και για δείκτες, παράμεσους, μικρά δαχτυλάκια και αντίχειρες. Να πετάξουμε και τα PCια μας να ησυχάσουμε. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τα καταπληκτικά κατά τα άλλα γραφικά του παιχνιδιού και να ευχόμαστε να βγαίνουν περισσότερα παιχνίδια αυτού του επιπέδου σε όλα τα συστήματα. idc για τα γραφικα προσωπικα, ειμαι εδω για το gameplay και το story. Δεν παει να βγαλει το ps4 η το pc 8k 60fps με τα καλυτερα γραφικα που εχουν βγει ποτε η w/e πραγματικά δεν με νοιαζει καθολου αν απο gameplay και story δεν εχει να μου πει τιποτα. Επισης θεωρό χαζό να εστιάζουν ολοι εκεί να αρχιζουμε τις κοντρες γιατί χάνουμε την ουσία εφόσον πρόκειται και για ενα παιχνιδι που δεν υπαρχει στο pc. btw digital edition για εμένα κλασσικά αν και αρχίζει να γεμίζει ο σκληρος του ps4. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Τα 60 καρέ είναι πρωτίστως gameplay χαρακτηριστικό και πολυ μετά τεχνικό χαρακτηριστικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα