Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 14 minutes ago, Mr_Terror said: Η σαντα μονικα ειναι πολυ σιγουρη για το παιχνιδι της γιαυτο εσπασε το εμπαργκο 8 μερες πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου. Εχει αναγκη η γενια απο καλα παιχνιδια. Αυτο βασικά, ξέρουν ότι το παιχνίδι είναι καλό για αυτό το λόγο άφησαν ελεύθερα τα reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ελπίζω να μην πέσει κανένα ακυρο στις προπαραγγελίες, απο 24/01 την έχω κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Πάρτε ενα τηλέφωνο οσοι έχετα παραγείλει απο πλαίσιο να κάνετε μια επιβεβαίωση οτι ολα ειναι οκ , εγώ πήρα και χτές για σίγουρα αν και με είχαν πάρει την προηγούμενη εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, SPANK είπε Πάρτε ενα τηλέφωνο οσοι έχετα παραγείλει απο πλαίσιο να κάνετε μια επιβεβαίωση οτι ολα ειναι οκ , εγώ πήρα και χτές για σίγουρα αν και με είχαν πάρει την προηγούμενη εβδομάδα Εμένα μου στείλανε μνμ ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα... Στο chat που ρώτησα τι παίζει, είπαν ότι θα με καλέσουν Το Preorder το έκανα με το που βγήκε διαθέσιμο. Μυρίζομαι ότι δεν το κλείσανε εγκάιρως και τώρα έχουν μπλέξει τα μπούτια τους πως να εξυπηρετήσουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Οooo μην μου λετε τετοια τωρα ... Αυτο αφορα την limited μονο η' και τις κανονικες εκδοσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Εμένα μου στείλανε μνμ ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα... Στο chat που ρώτησα τι παίζει, είπαν ότι θα με καλέσουν Το Preorder το έκανα με το που βγήκε διαθέσιμο. Μυρίζομαι ότι δεν το κλείσανε εγκάιρως και τώρα έχουν μπλέξει τα μπούτια τους πως να εξυπηρετήσουν.... Και εμένα μου έστειλαν τετοιο μύν για αυτο και πήρα τηλ χτές να ρωτήσω οτι ειναι ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Οooo μην μου λετε τετοια τωρα ... Αυτο αφορα την limited μονο η' και τις κανονικες εκδοσεις? Την limited, για τις απλές οκ, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Απλά αν φάω άκυρο, άλλη φορά θα το παίζω και εγώ λίγο πούστικα, θα κάνω προπαραγγλεία απο public πλαισιο κοτσοβολο κτλ. και μετά θα διαλέγω και σε ποιο μαγαζάκι να πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο την στιγμη που δεχονται προπαραγγελιες για ενα προιον ειναι απαραδεκτο κατα την γνωμη μου μετα να επικαλουνται ελλειψη διαθεσιμοτητας θα επρεπε να το ειχαν προβλεψει.Αν τους κρεμασε ο προμηθευτης τους θα επρεπε επισης να το ειχαν προβλεψει για τετοιας κυκλοφοριας τιτλο .Δεν ειναι μικρες επιχειρησεις εχουν πολλα χρονια στην αγορα και οι 2 ειναι πολυεθνικες . Υποτιθεται κανεις προπαραγγελια για να μην εχεις τετοιου ειδους θεματα την πρωτη μερα και να το παρεις day one εγγυημενα .Αυτο ειναι το ζητουμενο ,αλλιως τι νοημα εχουν οι προπαραγγελιες?? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 One of the best games on PS4, and one of the best games of this generation. A masterpiece. 8 μέρες έμειναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Απο την στιγμη που δεχονται προπαραγγελιες για ενα προιον ειναι απαραδεκτο κατα την γνωμη μου μετα να επικαλουνται ελλειψη διαθεσιμοτητας θα επρεπε να το ειχαν προβλεψει.Αν τους κρεμασε ο προμηθευτης τους θα επρεπε επισης να το ειχαν προβλεψει για τετοιας κυκλοφοριας τιτλο .Δεν ειναι μικρες επιχειρησεις εχουν πολλα χρονια στην αγορα και οι 2 ειναι πολυεθνικες . Υποτιθεται κανεις προπαραγγελια για να μην εχεις τετοιου ειδους θεματα την πρωτη μερα και να το παρεις day one εγγυημενα .Αυτο ειναι το ζητουμενο ,αλλιως τι νοημα εχουν οι προπαραγγελιες?? Μωρέ καλά τα λες, αλλά αντε να βγάλεις άκρη με τις μεγάλες απρόσωπες εταίρίες. Και στον υπάλληλο να τα πεις, αυτός θέλει να τελειώσει το ωράριο να πάει σπίτι του. Γιαυτό θέλει να τα κάνεις όλα τανα-πού. Κανεις 5-6 preorders απο όλα τα μαγαζιά και μετά διαλέγεις που θα το πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 σωστος ο σοζων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω ειπα να πρωτοτυπησω(ελπιζω να μην μου βγει σε κακο) και μιας και περιμενα πρωτα τα reviews να βγουν εριξα παραγγελια απο Γερμανο(ο οποιος μαλιστα ζηταει χρεωση καρτας για παραγγελια ηλεκτρονικα και παραλλαβη απο καταστημα). Παντως και στον Κωτσοβολο ειναι εξαντλημενη οπως αναφερουν και στο site https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/182882-sony-god-of-war-limited-edition Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 False alarm. Μιλήσα με Πλαίσιο. Επειδή είναι πολύ περιορισμένα τα τεμάχια της limited, παίρνουνε τηλέφωνο τις προπαραγγελίες για να επιβεβαιώσουν ότι θα τις αγοράσομε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 σωκρατη ειναι με ελληνικα η limited? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Socratis_g είπε False alarm. Μιλήσα με Πλαίσιο. Επειδή είναι πολύ περιορισμένα τα τεμάχια της limited, παίρνουνε τηλέφωνο τις προπαραγγελίες για να επιβεβαιώσουν ότι θα τις αγοράσομε. Ε ναι ρε φιλε ειπα και εγω αν ειναι δυνατον .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα