gRim Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 minutes ago, logistoulis said: το uncharted για αυτό που είναι (και όχι αυτό που θα θέλαμε να είναι ένα τέτοιο παιχνίδι) μια χαρά αξίζει το βαθμό του προσωπικά ούτε εμένα το metacritic μου λέει όλη την αλήθεια και ας το κοιτάω σχεδόν πάντα, εκεί που το λαμβάνω περισσότερο υπόψιν είναι όταν οι γνώμες κριτικών και κοινού συμπίπτουν όταν αυτές οι 2 γνώμες απέχουν αρκετά το ψάχνω κι άλλο.. και φυσικά υπάρχουν και οι έμπιστοι για το καθένα μας reviewers, δεν γίνεται άλλωστε να συμφωνούμε με όλους Συμφωνώ και προσωπικά πάντα χρησιμοποιώ το metacritic για μία πρώτη ένδειξη πριν αγοράσω ένα παιχνίδι απλά λέω ότι και πέρα από τις υψηλές βαθμολογίες μπορεί να μη σου κάνει το κλικ πόσο μάλλον εάν έχεις παίξει το ίδιο παιχνίδι 3 φορές και το μόνο που αλλάζει είναι το σενάριο για αυτό και είπα ότι ένας λόγος σίγουρης αγοράς του GOW για μένα είναι ότι δεν θα είναι πάλι μία από τα ίδια. Άλλοι πάλι δεν είχαν χορτάσει και ήθελαν μία από τα ίδια και έχουν ξενερώσει κάτι που το δέχομαι. Πλέον το μόνο μου πρόβλημα είναι να βρω τον ελεύθερο χρόνο και να το λιώσω όπως του αρμόζει και όχι στα κλεφτά λίγο λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Περιμενω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον να δω πως θα λειτουργησει στο gameplay η μεθοδος της μιας καμερας μονο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gRim είπε ένας λόγος σίγουρης αγοράς του GOW για μένα είναι ότι δεν θα είναι πάλι μία από τα ίδια δεν θα πω ακόμα σίγουρης, αλλά θα πω πιθανής ακριβώς για τον ίδιο λόγο αν έμοιαζε πολύ με το 3 θα το προσπερνούσα, όπως μέχρι στιγμής λέω να κάνω με το far cry 5 που είναι μία από τα ίδια.. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karamela693 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ανυπομονώ όσο δεν πάει για αυτό τον τίτλο, οι κριτικές διθυραμβικές, προβλέπεται το παιχνίδι να είναι έπος. Ίσως να και είναι νωρίς ακόμα, άλλα μάλλον έχουμε μπροστά μας το Game Of The Year 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ημουν πιο συγκατημενος γιατι περιμενα σε ορισμενους να μην τους αρεσε τοσο ή το συστημα μαχης ή ο atreus αλλα ειναι απο τις σπανιες φορες που χαιρεσαι να πεφτεις εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, karamela693 είπε Ανυπομονώ όσο δεν πάει για αυτό τον τίτλο, οι κριτικές διθυραμβικές, προβλέπεται το παιχνίδι να είναι έπος. Ίσως να και είναι νωρίς ακόμα, άλλα μάλλον έχουμε μπροστά μας το Game Of The Year 2018. για goty δύσκολα (λόγω rdr 2) , αλλά για υποψήφιο ίσως πάντως έχει αρχίσει να μου κεντρίζεται κάπως το ενδιαφέρον με αυτόν τον τίτλο.. έλεγα να μην τον πάρω μέσα στον απρίλιο.. αρχίζω και το σκέφτομαι (το σωστό βέβαια είναι να πρυτανεύσει η λογική και να περιμένω το πρώτο sale μες στο 3μηνο στα 35-40€ μιας και έχω πράγματα να παίξω) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Λετε να γινει κανα θαυμα και να το εχουμε απο προπαραγγελια εστω και μια μερα πριν την επισημη μερα κυκλοφοριας ? Επειδη καμμια φορα συμβαινει αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Λετε να γινει κανα θαυμα και να το εχουμε απο προπαραγγελια εστω και μια μερα πριν την επισημη μερα κυκλοφοριας ? Επειδη καμμια φορα συμβαινει αυτο... παιζει αυτο μου εχει τυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karamela693 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, logistoulis είπε για goty δύσκολα (λόγω rdr 2) , αλλά για υποψήφιο ίσως πάντως έχει αρχίσει να μου κεντρίζεται κάπως το ενδιαφέρον με αυτόν τον τίτλο.. έλεγα να μην τον πάρω μέσα στον απρίλιο.. αρχίζω και το σκέφτομαι (το σωστό βέβαια είναι να πρυτανεύσει η λογική και να περιμένω το πρώτο sale μες στο 3μηνο στα 35-40€ μιας και έχω πράγματα να παίξω) Καλά ναι και το rdr2 προβλέπεται να είναι έπος, άλλα υποψήφιο θα είναι 100% το God Of War για Goty. Τώρα για το god of war σαφώς είναι θέμα όλα γούστου, προσωπικά έχω κάνει ήδη προπαραγελλία την Limited edition, για μένα (χωρίς να το έχω παίξει) το παιχνίδι αυτό θα είναι λόγος να αγοράσεις την κονσόλα, όπως ήταν το Last of us στο ps3 ή το Zelda στο switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Οι μεγαλες αλυσιδες πολυ δυσκολα δινουν 1-2 μερες νωριτερα.Τα μικροτερα μαγαζακια μπορουν να το κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Οι μεγαλες αλυσιδες πολυ δυσκολα δινουν 1-2 μερες νωριτερα.Τα μικροτερα μαγαζακια μπορουν να το κανουν Ισχυει αυτο που λες ,απο σκρουτζομαγαζο περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δεν θα πεσει κατω απο 88 προεβλεψα την προηγουμενη εβδομαδα και επιβεβαιωθηκα. Σε λιγες μερες θα ξερουμε και ιδιοις ομμασι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ωραια,τωρα μενει να υπαρχει και συμπνοια χρηστων με τους critics. Π.χ σε πολλους αρεσε το Uncharted 4,αλλα οχι οσο "τρελαθηκαν" οι critics. Παντως πολυ ενθαρυντικες οι πρωτες ενδειξεις και κυριως το γεγονος οτι "δωσαν" το game μια βδομαδα πριν στα media 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Η σαντα μονικα ειναι πολυ σιγουρη για το παιχνιδι της γιαυτο εσπασε το εμπαργκο 8 μερες πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου. Εχει αναγκη η γενια απο καλα παιχνιδια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα