Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Peleus17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Παιδιά η collector's edition λέει? την βρήκα κάπου και σκέφτομαι να την τσιμπήσω

Αν σε ενδιαφερει το αγαλμα που εχει μεσα αξιζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Παιδιά η collector's edition λέει? την βρήκα κάπου και σκέφτομαι να την τσιμπήσω

Πόσο την βρήκες μεγάλε και από πού;γιατι βλεπω εξαντληθηκε

Επεξ/σία από Ευλογητός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ξεκίνησε το πάρτυ.

Πολυ ενθαρυντικες οι πρωτες ενδειξεις για την ποιοτητα του τιτλου.7 μερες εμειναν !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

• Moderators
1 minute ago, Fotis13 said:

Πολυ ενθαρυντικες οι πρωτες ενδειξεις για την ποιοτητα του τιτλου.

Προσωπικά είμαι σε σύγχυση, δεν ξέρω αν θα το κατουρήσω επειδή δεν έχει την γκορίλα των προηγούμενων ή αν θα το λατρέψω επειδή ακολουθεί την οδό του TLoU. Λίγες μέρες έμειναν.

• Like 1

Μόλις τώρα, Malthador είπε

Προσωπικά είμαι σε σύγχυση, δεν ξέρω αν θα το κατουρήσω επειδή δεν έχει την γκορίλα των προηγούμενων ή αν θα το λατρέψω επειδή ακολουθεί την οδό του TLoU. Λίγες μέρες έμειναν.

Εγω κλινω προς το δευτερο πιστευω πως ηθελε επαναπροσδιορισμο .

Αλλα σιγουρα ολοκληρωμενη αποψη θα εχω αφου το παιξω .

• Like 2

Προσωπικά δεν μου λέει κάτι το metacritic...έχω παίξει παιχνίδι με metacritic 93 (uncharted 4) και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου..ίσως έχει να κάνει και με την περίοδο που το έπαιξα και εάν το έπαιζα κάποια άλλη στιγμή να το ευχαριστιόμουν..όπως και να έχει βλέποντας τέτοιες βαθμολογίες και από την στιγμή που δεν είναι πάλι μία από τα ίδια (4 παιχνίδια και χωρίς να υπολογίσω αυτά που βγήκαν στις φορητές νομίζω ήταν αρκετά) είναι για μένα σίγουρη αγορά! 

Santa monica είναι αυτή όχι crytec...το έλεγα ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος ανησυχίας μήπως έδινε ένα ryse..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, gRim είπε

Προσωπικά δεν μου λέει κάτι το metacritic...έχω παίξει παιχνίδι με metacritic 93 (uncharted 4) και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου..ίσως έχει να κάνει και με την περίοδο που το έπαιξα και εάν το έπαιζα κάποια άλλη στιγμή να το ευχαριστιόμουν..όπως και να έχει βλέποντας τέτοιες βαθμολογίες και από την στιγμή που δεν είναι πάλι μία από τα ίδια (4 παιχνίδια και χωρίς να υπολογίσω αυτά που βγήκαν στις φορητές νομίζω ήταν αρκετά) είναι για μένα σίγουρη αγορά! 

Santa monica είναι αυτή όχι crytec...το έλεγα ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος ανησυχίας μήπως έδινε ένα ryse..

το uncharted για αυτό που είναι (και όχι αυτό που θα θέλαμε να είναι ένα τέτοιο παιχνίδι) μια χαρά αξίζει το βαθμό του

προσωπικά ούτε εμένα το metacritic μου λέει όλη την αλήθεια και ας το κοιτάω σχεδόν πάντα, εκεί που το λαμβάνω περισσότερο υπόψιν είναι όταν οι γνώμες κριτικών και κοινού συμπίπτουν, ε του πούστη αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.. μπορεί να μην με ενθουσιάσει τελικά εμένα ένας τίτλος (αν και σπάνια) παρόλο που θα αρέσει σε όλους, αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει πού και πού.. 

όταν αυτές οι 2 γνώμες απέχουν αρκετά το ψάχνω κι άλλο.. και φυσικά υπάρχουν και οι έμπιστοι για το καθένα μας reviewers, δεν γίνεται άλλωστε να συμφωνούμε με όλους 

αυτή τη βαθμολογία πάντως προς το παρόν τη βρίσκω απλά ενθαρρυντική, τίποτα παραπάνω.. δεν την παίρνω τοις μετρητοις.. θα περιμένω να δω και την αποδοχή των χρηστών, αν και υποθέτω ήδη ότι πολλοί το έχουν μισήσει πριν καν βγει λόγω των αλλαγών που θα έχει στο gameplay του.. 

να σου πω την αλήθεια περισσότερο θα μετρήσουν σχόλια χρηστών που θα διαβάσω εδώ μέσα και έχω δει τι γράφουν γενικά και τους βλέπω κατά κάποιο τρόπο σαν γνωστούς μου, παρά οι γνώμες τελείως άγνωστων 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...