Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Παιδιά η collector's edition λέει? την βρήκα κάπου και σκέφτομαι να την τσιμπήσω Αν σε ενδιαφερει το αγαλμα που εχει μεσα αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Παιδιά η collector's edition λέει? την βρήκα κάπου και σκέφτομαι να την τσιμπήσω Πόσο την βρήκες μεγάλε και από πού;γιατι βλεπω εξαντληθηκε Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Ευλογητός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ξεκίνησε το πάρτυ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξεκίνησε το πάρτυ. Πολυ ενθαρυντικες οι πρωτες ενδειξεις για την ποιοτητα του τιτλου.7 μερες εμειναν ! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 minute ago, Fotis13 said: Πολυ ενθαρυντικες οι πρωτες ενδειξεις για την ποιοτητα του τιτλου. Προσωπικά είμαι σε σύγχυση, δεν ξέρω αν θα το κατουρήσω επειδή δεν έχει την γκορίλα των προηγούμενων ή αν θα το λατρέψω επειδή ακολουθεί την οδό του TLoU. Λίγες μέρες έμειναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Προσωπικά είμαι σε σύγχυση, δεν ξέρω αν θα το κατουρήσω επειδή δεν έχει την γκορίλα των προηγούμενων ή αν θα το λατρέψω επειδή ακολουθεί την οδό του TLoU. Λίγες μέρες έμειναν. Εγω κλινω προς το δευτερο πιστευω πως ηθελε επαναπροσδιορισμο . Αλλα σιγουρα ολοκληρωμενη αποψη θα εχω αφου το παιξω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 94/100??? απροσδόκητα υψηλή βαθμολογία... για να δούμε και πώς θα είναι όντως στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλά εγώ δεν περίμενα κάτω από 90 ούτως ή άλλως, για να είμαι ειλικρινής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9,5 και 10αρια σκασανε Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Προσωπικά δεν μου λέει κάτι το metacritic...έχω παίξει παιχνίδι με metacritic 93 (uncharted 4) και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου..ίσως έχει να κάνει και με την περίοδο που το έπαιξα και εάν το έπαιζα κάποια άλλη στιγμή να το ευχαριστιόμουν..όπως και να έχει βλέποντας τέτοιες βαθμολογίες και από την στιγμή που δεν είναι πάλι μία από τα ίδια (4 παιχνίδια και χωρίς να υπολογίσω αυτά που βγήκαν στις φορητές νομίζω ήταν αρκετά) είναι για μένα σίγουρη αγορά! Santa monica είναι αυτή όχι crytec...το έλεγα ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος ανησυχίας μήπως έδινε ένα ryse.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τέσσερα δεκάρια και ένα ενιαρι στους 5 δημοφιλεστερους critic. Τα λόγια είναι περιττά. Τρεχάτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 το ειπα θα βρεξει 10αρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, gRim είπε Προσωπικά δεν μου λέει κάτι το metacritic...έχω παίξει παιχνίδι με metacritic 93 (uncharted 4) και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου..ίσως έχει να κάνει και με την περίοδο που το έπαιξα και εάν το έπαιζα κάποια άλλη στιγμή να το ευχαριστιόμουν..όπως και να έχει βλέποντας τέτοιες βαθμολογίες και από την στιγμή που δεν είναι πάλι μία από τα ίδια (4 παιχνίδια και χωρίς να υπολογίσω αυτά που βγήκαν στις φορητές νομίζω ήταν αρκετά) είναι για μένα σίγουρη αγορά! Santa monica είναι αυτή όχι crytec...το έλεγα ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος ανησυχίας μήπως έδινε ένα ryse.. το uncharted για αυτό που είναι (και όχι αυτό που θα θέλαμε να είναι ένα τέτοιο παιχνίδι) μια χαρά αξίζει το βαθμό του προσωπικά ούτε εμένα το metacritic μου λέει όλη την αλήθεια και ας το κοιτάω σχεδόν πάντα, εκεί που το λαμβάνω περισσότερο υπόψιν είναι όταν οι γνώμες κριτικών και κοινού συμπίπτουν, ε του πούστη αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.. μπορεί να μην με ενθουσιάσει τελικά εμένα ένας τίτλος (αν και σπάνια) παρόλο που θα αρέσει σε όλους, αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει πού και πού.. όταν αυτές οι 2 γνώμες απέχουν αρκετά το ψάχνω κι άλλο.. και φυσικά υπάρχουν και οι έμπιστοι για το καθένα μας reviewers, δεν γίνεται άλλωστε να συμφωνούμε με όλους αυτή τη βαθμολογία πάντως προς το παρόν τη βρίσκω απλά ενθαρρυντική, τίποτα παραπάνω.. δεν την παίρνω τοις μετρητοις.. θα περιμένω να δω και την αποδοχή των χρηστών, αν και υποθέτω ήδη ότι πολλοί το έχουν μισήσει πριν καν βγει λόγω των αλλαγών που θα έχει στο gameplay του.. να σου πω την αλήθεια περισσότερο θα μετρήσουν σχόλια χρηστών που θα διαβάσω εδώ μέσα και έχω δει τι γράφουν γενικά και τους βλέπω κατά κάποιο τρόπο σαν γνωστούς μου, παρά οι γνώμες τελείως άγνωστων Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 94/100, άρα μιλάμε για παιχνιδάρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα