xavier Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, msakis01 είπε Καλησπέρα σε όλους, αν θα αγοράσω το παιχνίδι ψηφιακά από το store της Sony θα υποστηρίζει τα ελληνικά? απο το ελληνικο ps store εχει σιγουρα ελληνικα. Εγω ετσι το πηρα και εχει.
msakis01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, xavier είπε απο το ελληνικο ps store εχει σιγουρα ελληνικα. Εγω ετσι το πηρα και εχει. Από ότι κατάλαβα να μπω στο store το ελληνικό από τον υπολογιστή?
JohnVani18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, stelios18120 said: Όπως; Για πες τι δεν σου άρεσε Ακολουθούν spoilers (προφανώς). Για αρχή, χειρισμός με τη βαρκούλα, ειδικά όταν πολύ μεγάλο ποσοστό του παιχνιδιού γίνεται στη θάλασσα (ειδικά τις πρώτες ώρες ήταν ανυπόφορος). Τα boss fights είναι ουσιαστικά τρία που επαναλαμβάνονται, ειδικά σε σχέση με την ποικιλία των παλαιότερων. Μία τεράστια περιοχή που εξερευνείς δύο φορές με το καράβι (αφού κατέβει και 2η φορά η στάθμη του νερού. Ιστορία που αφήνει πολλά κενά/ερωτηματικά. Ολίγον άσκοπο τρέξιμο πέρα-δώθε (και όχι μόνο..). Στοιχεία που είδαμε και σε άλλα παιχνίδια (θέλεις Metroid Prime για το πώς συνδέεται ο κόσμος, Tomb Raider για collectibles, DarkSiders για τα mechanics, Skyrim, έντονη επιρροή από το Journey), αλλά τα πάντρεψε υπερβολικά πάρα πολύ καλά. Πολύ κενός κόσμος/ελάχιστοι χαρακτήρες που βρίσκεις, για την έκτασή του. Δεν είχε τα set pieces των παλαιότερων (προφανώς). Αν μου έρθουν κι άλλα θα συμπληρώσω. Κάτι μου λέει πάντως ότι όλοι θα εστιάσουν στα παραπάνω παρά σε ότι είπα πριν τα γράψω.. 1 hour ago, ADHD said: Μην τα λες ετσι αυτα γιατι ειναι σε honeymoon φαση το φορουμ.. Nah bro, έκανα προ-παραγγελία, έσκασα το 80αρι μου, το έλιωσα και θα πω ότι σκέφτομαι. υγ : και θα πάω για πλατίνα... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από JohnVani18
Alastor192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εγω εφτασα στον blacksmith και το σταματησα εκει,ειχε ενα σημειο με εχθρους που με ψιλοζορισε ακομα και στο normal,γενικα το normal ειναι αρκετα challenging και μπραβο τους για αυτο.Φανταζομαι τα hard και ultrahard θα ναι τερμα hardcore. Το combat δεν εχει κλικαρει φουλ ακομα,τωρα που πηρα καποια upgrades κατι γινεται,αλλα γενικα η καμερα δεν βοηθαει και πολυ.Επισης θα ηθελα το τσεκουρι που ειναι και το main weapon να ταν λιγο πιο επιβλητικο,σε αυτη την φαση φαινετε σαν ξυλοκοπου.Επισης ο χαρτης δεν μου φαινετε καθολου χρησιμος μεχρι στιγμης. Τα production values ειναι στον θεο παντως,τα γραφικα τρομερα και γενικα το παιχνιδι βγαζει αυτο το feeling του επικου ταξιδιου.Το combat σιγουρα θελει περισσοτερο τακτικη απτα προηγουμενα God of War. Ο Ατρεας να πω την αληθεια σαν χαρακτηρας δεν με τρελαινει,θα προτιμουσα ο Kratos να ταν solo σε ολο το game,τοσο στο combat οσο και στο story. Ωστοσο ακομα ειναι νωρις,για να δουμε αν θα αλλαξει τιποτα.Μεχρι στιγμης θυμιζει εναν συνδυασμο Last of Us και Tomb Raider σε μυθολογικο setting ΥΓ: Μπορει να γινει τρομερο cheese με το spam του τσεκουριου στο combat,εφαγα εναν μωβ εχθρο που με σκοτωνε σχεδον μονοχιτο μονο πετωντας το τσεκουρι.
xavier Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, msakis01 είπε Από ότι κατάλαβα να μπω στο store το ελληνικό από τον υπολογιστή? και απο το pc και απο το playstation, εχει σχεση με τη χωρα που επιλεγεις κατα την εγγραφη σου. Το πολυ να χρειαστει να κανεις ενα καινουριο account και να βαλεις ελλαδα. 1
ilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/4/2018 στις 10:07 ΜΜ, ilos είπε Η μάχη συνηθίζεται σιγά σιγά και όσο ξεκλειδώνεις πράγματα γίνεσαι και εσύ και ο kratos καλύτερος. Αν και μπορείς να φας το οτιδήποτε με υπομονή και σπαμάρισμα throws συνέχεια.... Θα προτιμούσα να μην με έκαναν 1 shot τα συγκεκριμένα mobs και να είχες ξεκλείδωτο το freeze από το axe throw από την αρχή σαν opener αντί να περιμένω recharge των rune attacks ή spartan rage. 8 ώρες πριν, Alastor192 είπε ΥΓ: Μπορει να γινει τρομερο cheese με το spam του τσεκουριου στο combat,εφαγα εναν μωβ εχθρο που με σκοτωνε σχεδον μονοχιτο μονο πετωντας το τσεκουρι. Αυτό είναι και το νούμερο 1 παράπονο και σε μένα. Σίγουρα τα περισσότερα από αυτά τα mobs θα μπορούσα να τα παρατήσω και να έρθω αργότερα με πιο βαρβάτα abilities και εξοπλισμό, αλλά έτσι θα πάει περίπατο το open world του πράγματος. Εξάλλου πάντα με εξίταραν τα παιχνίδια που που σου πέταγαν μερικά high level στο διάβα σου αν πήγαινες να εξερευνήσεις από εδώ και από εκεί για το challenge. Ακόμα και τώρα που έχω βρει λίγα πράγματα παραπάνω δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να χάσω χρόνο παίζοντας σωστά και χάνοντας 30-40 φορές επειδή έκανα ένα λάθος από τα 1000 dodge σε mob που κάνει chain unparriable 1 shot attacks. Και δε ξέρω κατά πόσο κολλάει από πλευράς balance και ατμόσφαιρας όταν σε αντιπαράθεση τα γιγάντια bosses σου κάνουν μόνο 1/4 και 1/5 damage ή και ελάχιστα. Αν δεις πχ σε αυτό το vid που είναι αργά mobs τσίζαρα κάργα γιατί θα έσπαγα οθόνη αν έκανα fail dodge εκεί. Σε αντίθεση για να βγει το επόμενο vid, παίζει να έχασα και 15-20 φορές. Με λίγα λόγια ή τσίζαρε συνέχεια και θα βαρεθείς σίγουρα την ζωή σου ή χάσε 1000000 φορές and git gewd. Υ.Γ. Τα points που γράφει ο JohnVani18 ισχύουν μέχρι στιγμής και επιφυλάσσομαι να απαντήσω μόλις ολοκληρώσω 100% το game. Πάντως είναι παιχνίδι όπως και τα witcher 2/3 και τα soulsborne/nioh που δε μπορώ να σταματήσω να παίζω, ενώ προς το παρόν δε με έχει κουράσει ακόμα. Πχ στα witcher το combat system κατάντησε τα πάντα trivial από ένα σημείο και μετά, ενώ στο nioh το recycling στα mob/areas των side missions το έκανε βαρετό. Εδώ τουλάχιστον έχεις 2 διαφορετικές midgard να εξερευνήσεις κάθε φορά που συναντάς το world serpent Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από ilos 2
Fotis13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Βρηκα ενα αρνητικο σημειο στο game ! O χαρτης ειναι χαλια . 4
Silverage Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το βιβλιαράκι με το artwork μπορούμε να το βρούμε πουθενά; Τρομερή μαλακία να μην υπάρχει στην collector's. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Silverage
postfire Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 εχω αρρωστησει με τον παιχνιδαρο! ναι ο χαρτης εχει ενα φειλ πεφτουν τα αντικειμενα το ενα πανω στο αλλο και καμια φορα δεν φενονται αλλα δεν με πειραζει προσωπικα 1
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Βγήκε και καινούργιο patch 1.13 , ελπίζω να έχει την επιλογή να μεγαλώσεις το μέγεθος των υπότιτλων.
postfire Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 God Of War 4 Update 1.13 Patch Notes Added bug fixes and improvements. Added some UI fixes. God Of War 4 version 1.13 added stability and performance improvements. το παιχνιδι προκαλει μεγαλη ζημια σε κανει να μην πας για δουλεια παρατας τα παντα!!! 4
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεταφερω την συνολικη μου εμπειρια/αποψη για το God Of War μιας και εβγαλα το κεντρικο story εχτες και θα ξεκινησω να κανω και τα υπολοιπα τροπαια για platinum μιας και μαρεσε παρα πολυ το παιχνιδι.Ζητω συγνωμη για το γκριζο που βγαινει στις λεξεις. Ας γραψω και εγω με την σειρα μου την δικη μου αποψη για το παιχνιδι. Τι μου αρεσε Spoiler +Ιστορια. Ωραια εισαγωγη στην Σκανδιναβικη μυθολογια(μαλλον παει για τριλογια),τονιζω την λεξη''εισαγωγη''.Κοινως ναι μην περιμενετε να παλεψετε με ολους τους Θεους απο το πρωτο παιχνιδι +Χαρακτηρες. Νομιζω οτι αυτο που κανει καλυτερα το παιχνιδι ειναι η εξελιξη των χαρακτηρων,ειδικα του Ατρεα αλλα και του Κρατος.Ο μεν Ατρεας πως δενεται σιγα σιγα με τον πατερα που δεν πολυ γνωριζει(θα το καταλαβαιτε αυτο καλυτερα οταν φτασετε προς το τελος),ο Κρατος που βλεπει το παρελθος του(god of war 3) κλασσικα να τον στοιχειωνει αλλα και πως προσπαθει να δεθει με τον γιο του. Ευχαριστη εκπληξη ειναι και οι blacksmith του παιχνιδιου,ο καθενας που εχει τον δικο του χαρακτηρα οπως επισης και ο Mim(δεν λεω ολο το ονομα λογω spoiler)αργοτερα στην ιστορια. +Γραφικα Εδω δεν χρειαζεται να πω κατι που δεν γνωριζουν ηδη οι περισσοτεροι.Ειναι απο τους πιο ομορφους τιτλους αυτης της γενιας μαζι με το Horizon. +Ικανοποιητικη διαρκεια. Δεν θυμαμαι ακριβως ποση ωρα μου πηρε μιας και με το που τελειωσα,ξεκινησα να κανω οτι υπολοιπο υπαρχει στο παιχνιδι απο περιεχομενο,αλλα σιγουρα μου πηρε πολυ περισσοτερο απο τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας και γενικα τα περισσοτερα hack n slash.Δεν ειναι ουτε παρα πολυ μεγαλο σε σημειο να βαριεσαι(συνηθες των Open world αυτο),ουτε ομως και πολυ μικρο τυπου 5-6ωρες σε σημειο να θες τα λεφτα σου πισω που λεμε. +Πολυ περιεχομενο(Side quests,collectibles,hard mode trials valkyries). Το παιχνιδι εχει μπολικο εξτρα περιεχομενο πολλων(κυριολεκτικα)ωρων περαν του κεντρικου story. +gameplay(συστημα μαχης,καμερα) Για την καμερα οπως ειχα πει και πιο παλια απλα την λατρευω σαν νεα προσθηκη,ειναι απιστευτα immersive εμπειρια η νεα καμερα σε συνδιασμο με την απουσια loading(σχεδον ολο το παιχνιδι ειναι χωρις loading,απιστευτο....)δινει μια τελειως διαφορετικη οπτικη στο πως να απολαμβανεις την μαχη απο κοντα. Τα βελακια με τους γυρω αντιπαλους ή τις εξ αποστασεως επιθεσεις ισως να μπερδεψουν λιγο(οπως και γενικα το ολο συστημα και καμερα)αλλα ψιλο συνηθιζονται. Combos και νεες επιθεσεις υπαρχουν αλλα δεν μαρεσει που κρυβονται πισω απο το level του οπλου(περαν το exp που θελουν). +Ελληνικη γλωσσα και υποτιτλοι. Προσωπικα δεν επαιξα με αυτους αλλα ξερω αρκετο κοσμο που χαρηκε με την συγκεκριμενη προσθηκη τους και περαν της φωνης του Ατρεα εγινε καλη δουλεια. Τι δεν μαρεσε τοσο -Το crafting συστημα και το inventory. Τα βρηκα οτι περισσοτερο με μπερδευαν παρα βοηθαγαν στην αρχη του παιχνιδιου.Γενικα μπορεις πολυ ευκολα να χασεις την μπαλα και ασχοληθηκα περισσοτερο προς το τελος του παιχνιδιου λογω και συγκεκριμενων material που ηθελαν πολλα οπως και upgrade αυτων. -Το κομματι της αποδοσης. Δεν χρειαζεται να πω κατι περισσοτερο,εχουν ηδη αναφερθει τα πιο πισω video του DF κυριως για το performance mode. -Τα bosses και η ποικιλια εχθρων. Για το δευτερο δεν με πειραξε τοσο πολυ οσο η απουσια πολλων κεντρικων boss. Ναι μεν υπαρχουν λιγατα οποια ειναι υπερ παραγωγες, αλλα θα ηθελα περισσοτερα.Επισης η τελευταια μαχη με τον Bal(δεν λεω ολο το ονομα λογω spoiler)την βρηκα λιγο κουραστικη/too much. -Στο κομματι της ιστοριας θα ηθελα λιγο περισσοτερη αναφορα στην μεταβαση απο το τελος του god of war 3 σε αυτο. -Το ονομα του παιχνιδιου. Τα εχουμε ξαναπει και πιο παλια αλλα δεν αλλαξε κατι σε αυτο το κομματι. Τι με αφησε αδιαφορο Η μουσικη. Ουτε κρυο,ουτε ζεστη που λεμε. Κατα τα αλλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια/εμπειριες και της χρονιας αυτης αλλα και της γενιας μας.Ειναι με διαφορα το God Of War που προσωπικα ευχαριστηθηκα περισσοτερο,αλλα και ενα απο τα single player παιχνιδια αυτης της γενιας που γενικα ευχαριστηθηκα τοσο πολυ,ειδικα οταν μιλαμε για hack n slash παιχνιδια. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Fulgore 4
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Πιο σημαντικό απ'όλα είναι η καταγωγή του Kratos. Τελικά είναι γαλαζοαίματος ή νόθος? Να ξέρουμε αν αξίζει να παίξουμε. Τι να το κάνουμε το gameplay, τα γραφικά, τη διάρκεια κλπ? Αυτά είναι δευτερεύουσας σημασίας και δεν ενδιαφέρουν κανένα...
ADHD Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, ilos είπε Αυτό είναι και το νούμερο 1 παράπονο και σε μένα. Σίγουρα τα περισσότερα από αυτά τα mobs θα μπορούσα να τα παρατήσω και να έρθω αργότερα με πιο βαρβάτα abilities και εξοπλισμό, αλλά έτσι θα πάει περίπατο το open world του πράγματος. Εξάλλου πάντα με εξίταραν τα παιχνίδια που που σου πέταγαν μερικά high level στο διάβα σου αν πήγαινες να εξερευνήσεις από εδώ και από εκεί για το challenge. Ακόμα και τώρα που έχω βρει λίγα πράγματα παραπάνω δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να χάσω χρόνο παίζοντας σωστά και χάνοντας 30-40 φορές επειδή έκανα ένα λάθος από τα 1000 dodge σε mob που κάνει chain unparriable 1 shot attacks. Και δε ξέρω κατά πόσο κολλάει από πλευράς balance και ατμόσφαιρας όταν σε αντιπαράθεση τα γιγάντια bosses σου κάνουν μόνο 1/4 και 1/5 damage ή και ελάχιστα. Αν δεις πχ σε αυτό το vid που είναι αργά mobs τσίζαρα κάργα γιατί θα έσπαγα οθόνη αν έκανα fail dodge εκεί. Σε αντίθεση για να βγει το επόμενο vid, παίζει να έχασα και 15-20 φορές. Με λίγα λόγια ή τσίζαρε συνέχεια και θα βαρεθείς σίγουρα την ζωή σου ή χάσε 1000000 φορές and git gewd. Υ.Γ. Τα points που γράφει ο JohnVani18 ισχύουν μέχρι στιγμής και επιφυλάσσομαι να απαντήσω μόλις ολοκληρώσω 100% το game. Πάντως είναι παιχνίδι όπως και τα witcher 2/3 και τα soulsborne/nioh που δε μπορώ να σταματήσω να παίζω, ενώ προς το παρόν δε με έχει κουράσει ακόμα. Πχ στα witcher το combat system κατάντησε τα πάντα trivial από ένα σημείο και μετά, ενώ στο nioh το recycling στα mob/areas των side missions το έκανε βαρετό. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εδώ τουλάχιστον έχεις 2 διαφορετικές midgard να εξερευνήσεις κάθε φορά που συναντάς το world serpent Στο 1:12 πηγες για backstab αλλα κατάλαβες οτι δεν παίζεις souls??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα