Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Για το  monster hunter world  δεν μπορω να εχω  γνωμη(διοτι δεν το εχω παιξει)Απλα ευχομαι το συστημα μαχης να μοιαζει πιο πολύ στα  dark souls.

Αν θες να μη κανεις κατι αλλο τοτε παρτο, το παιχνιδι ειναι ναρκωτικο, και απο τα σκληρα :P 100 ωρες ηδη απο τη πιο-προηγουμενη βδομαδα και δεν εχω βαρεθει δευτερολεπτο

Επεξ/σία από najinblue3
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Αν θες να μη κανεις κατι αλλο τοτε παρτο, το παιχνιδι ειναι ναρκωτικο, και απο τα σκληρα :P 100 ωρες ηδη απο τη πιο-προηγουμενη βδομαδα και δεν εχω βαρεθει δευτερολεπτο

Μαλλον  θα είναι το επομενο μου παιχνιδι(εχει παρει και αυτό τρομερες βαθμολογιες)+Ότι τα παντα είναι δωρεαν μεσα( σαν το god of war).( δηλαδή χωρις μικροσυναλαγες και άλλες βλακιες)

• Like 1
Δημοσ.

Παλι καλα παντως που υπαρχουν και αυτα τα exclusives και εχει και μια κινηση το forum στο κομματι των κονσολων,και αυτο επιτευγμα ειναι.

Σε πολλα αλλα καινουργια παιχνιδια ή δεν υπαρχουν καν θεματα προς κουβεντα ή η συμμετοχη ειναι ελαχιστη.

Ολως τυχαιως μονο στα ps exclusives υπαρχει ολο το ενδιαφερον που φαινεται και απο τον μεγαλο αριθμο των σελιδων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Μαλλον  θα είναι το επομενο μου παιχνιδι(εχει παρει και αυτό τρομερες βαθμολογιες)+Ότι τα παντα είναι δωρεαν μεσα( σαν το god of war).( δηλαδή χωρις μικροσυναλαγες και άλλες βλακιες)

Ολα δωρεαν, τα κοστουμια απο horizon zero, megaman και τα λοιπα τα παιρνεις με event. Με λεφτα κατι stickers μονο, αξιζει μεχρι τελευταιας δεκαρας, εκει να δω gifs που θα ποσταρεις XD

Tελος το offtopic 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικό φρέσκο πράγμα - no spoilers. Εκτός από το κλασικό 1 shot/unparriable τώρα τα mobs άρχισαν να έχουν και πιο ζόρικα attack patterns πχ σπαμάρουν aoes ή κάνουν spin2win και instant charges. Τα bosses φεύγουν αέρα και στα mobs φτύνεις αίμα δηλαδή :D(ίσως είμαι underleveled/underequiped ακόμα για τις συγκεκριμένες περιοχές).

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω επαιξα εχτες μιαμιση ωριτσα(τιποτα δηλαδη),μεχρι στιγμης θυμιζει Last of Us σε σκανδιναβικη μυθολογια,με τα καλα του και τα κακα του. Καποια πραματα μου αρεσαν πολυ,καποια ακομα περιμενω να μου τα δειξει καθως ειμαι ουσιαστικα στην αρχη. 

Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος ομως,τραγικη επιλογη σε font size,τοσο σε υποτιτλους οσο και σε text στο menu.Με το ζορι διαβαζονται και κουραζουν

Α να σημειωσω επισης οτι το ξεκινησα στο normal και η δυσκολια ειναι οπως πρεπει,δηλαδη δεν ειναι δυσκολη,αλλα αν παιξεις σε αυτοματο πιλοτο θα το φας το κεφαλι σου,οποτε πρεπει να εχεις τον νου σου.

Επεξ/σία από Alastor192
Δημοσ.

Για το Font size υπήρξε patch αποσω διάβασα. 

Το μυστικό πάντως για την gow δυσκολία είναι το... Kite. Τόσο Kite έχω να κάνω από τα χρυσά χρόνια του Hunter στο wow και δεν νομίζω να το έχω κάνει ποτέ σε χω single player. Για μένα είναι μαζιχιστικη η δυσκολία σε αυτό το επίπεδο και με τρολαρει αθελα της κ η γυναίκα μου. 

Διαβάζει ξέρω γω κάτι στο tablet, κοιτάει την tv. Μια ώρα μετά είμαι στο ίδιο σημείο αφού τα mobs με έχουν κάνει νιανια. Έρχεται και μου λέει "καλά εκεί δεν ήσουν πριν μια ώρα" :lol:

Είναι το πρώτο παιχνίδι πάντως σε αυτή τη γενιά που με το που σχολαω γυρίζω σπίτι κ το βάζω να παίξω μισή μια ώρα... Ούτε το galaxy που θεωρώ το top game αυτής της γενιάς δεν το κατάφερε... Ίσως να τρίζει η θέση του περί πρωτιάς. Mario vs Kratos... Fight!!!! 

Δημοσ.

Τώρα άμα σου πω ότι από όλες τις φωτογραφίες αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το σεμεδάκι δεν θα με παρεξηγήσεις έτσι>? :P

Μεγειά το εργαλείο και καλό gaming να έχεις.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, xavier είπε

το κατεβασες απο το ελληνικο ps store? Απο το αρχικο μενου, πριν ξεκινησεις το παιχνιδι(δεν χανεις το save σου)πας στις επιλογες γλωσσας και βαζεις ελληνικα στο text και στον ήχο. Το πολύ να χρειαστεί να κατεβάσει εκείνη την ώρα τη γλώσσα...

Οχι δεν το κατέβασα από το ελληνικό ps store, και δεν βρίσκω στης επιλογές ελληνικά.

Δημοσ.

Τίτλοι τέλους από μένα στο GOW μετά από ένα γεμάτο ΣΚ και μια χαλαρή Παρασκευή και Δευτέρα. Οπωσδήποτε ψαχτείτε, έχει πολύ υλικό να προσφέρει πέρα από το main story, έχει τουλάχιστον άλλο τόσο ζουμί στα "δευτερεύων" πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Πάρα πολύ καλό δημιούργημα και μπράβο στην Santa Monica για την απίστευτη δουλειά τους. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που δε μου έκατσαν καλά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Τίτλοι τέλους από μένα στο GOW μετά από ένα γεμάτο ΣΚ και μια χαλαρή Παρασκευή και Δευτέρα. Οπωσδήποτε ψαχτείτε, έχει πολύ υλικό να προσφέρει πέρα από το main story, έχει τουλάχιστον άλλο τόσο ζουμί στα "δευτερεύων" πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Πάρα πολύ καλό δημιούργημα και μπράβο στην Santa Monica για την απίστευτη δουλειά τους. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που δε μου έκατσαν καλά.

Όπως; Για πες τι δεν σου άρεσε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, karamela693 είπε

Δεν υπάρχουν Double standards, απλά το Bloddborne είναι πως να το πω παιχνίδι για πιο περιορισμένο κοινό σε σχέση με το God Of War όπου μπορεί να το παίξει κυριολεκτικά και η ''κουτσή Μαρία''...το Bloodborne θέλει υπομονή, αντοχή, πολλές ώρες ενώ ο σκοτεινός κόσμος, τα γραφικά και το Frame drops δεν βοηθάνε να γίνει αρεστό από μεγάλο μέρος του κοινού....αυτά που ανέφερα είναι σημαντικοί λόγοι που το παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και αυτό φαίνεται και στις πωλήσεις που είναι χαμηλές για παιχνίδι τέτοιου επιπέδου.

Υ.Γ. Με το ζόρι μπαίνει στα 50 πρώτα παιχνίδια σε πωλήσεις του ps4, ακόμα και το ''αστείο'' Killzone έχει πουλήσει παραπάνω. Παιχνιδάρα μεν άλλα για λίγους δε.

http://www.vgchartz.com/platform/69/playstation-4/

Οτι ειναι πιο ευκολοχώνευτο για τη μαζα το gow δεν κανει το BB κατωτερο παιχνιδι, επισης frame drops εχει και το gow ισως και χειροτερα ακομα και σε performance mode.. Οι πωλησεις δεν μου λενε τιποτα οταν στο top 10 βρισκουμε 3 fifa και 3 CoD..

10 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Μην τα λες ετσι αυτα γιατι ειναι σε honeymoon φαση το φορουμ.. :P 

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...