Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Μιας και ξεσκόνιζα το e-mail μου ψάχνοντας τον κωδικό για τα pre-order bonuses του TLOUP2, βρήκα έναν κωδικό από την ακυρωμένη μου Collector's του Death Stranding.

Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να το ποστάρω εδώ (με κάποιο quiz βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα bots), σε κάποιο πιο "ειδικό" νήμα για giveaways ή με pm. @Praetorian ή οποιοσδήποτε άλλος mod, τι να κάνω;

Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο νήμα για giveaways στο Console Games section. Θα μπορούσες:

• να χρησιμοποιήσεις το pinned νήμα στο PC Games section, διευκρινίζοντας πως ο κωδικός είναι για console ή
  • να ανοίξεις ένα νήμα σε αυτό το section για το συγκεκριμένο giveaway.

Η διαδικασία επιλογής "νικητή" μπορεί να είναι όποια θέλεις (στο pinned νήμα δίνουμε κάποιες ιδέες στο αρχικό post).  

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο νήμα για giveaways στο Console Games section. Θα μπορούσες:

• να χρησιμοποιήσεις το pinned νήμα στο PC Games section, διευκρινίζοντας πως ο κωδικός είναι για console ή
  • να ανοίξεις ένα νήμα σε αυτό το section για το συγκεκριμένο giveaway.

Η διαδικασία επιλογής "νικητή" μπορεί να είναι όποια θέλεις (στο pinned νήμα δίνουμε κάποιες ιδέες στο αρχικό post).  

Κατανοητός! Σ' ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταφερα να ασχοληθω με το game μετα απο πολυ καιρο. 101 ωρες στον τερματισμο. Πολυ πρωτοτυπο game και πολυ ωραιο ταυτοχρονα. Μου μεινανε τα ηχητικα εφε. Επαιζα με τα ακουστικα που εχω για τις παραγωγες και μου φυγε το σκ@το. Στην εντελεια ο ηχος πραγματικα απο τα καλυτερα Parts του παιχνιδιου. Ετρωγα πολυ ωρα να χτιζω δρομους και να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη πριν κανω οποιοδηποτε ανοιγμα σε deliveries. Μετα γινοταν απολαυστικο εφευγαν τα deliveries κατα ριπας. Ειδικα στο τελευταιο part του χαρτη mountain knot city πανω στα βουνα με χιονια κλπ που δεν ειχε να κανεις δρομο για τα outposts, εφαγα χρονο αρκετο κι εστησα παντου zip lines και απλα εγινε μακελειο. Απο ιστορια δεν εχω να πω πολλα. Κοντα στο 10ρι o φιλος μας ο κοτζιμα. Γραφικα επισης πολυ ωραια και χαρακτηρες πολυ προσεγμενοι. Ειναι ωραια να μη διαβαζεις τιποτα για τα games πριν ασχοληθεις. Τρως πολλες εκπληξεις στην πορεια. Ουτε τρεηλερ δεν ειχα δει πριν, αποφευγω τα παντα πριν παιξω. Σε πολλα σημεια αγγιζει horror ατμοσφαιρα ειδικα απο τα ακραια ηχητικα εφε που χρησιμοποιησαν. Απο τα κορυφαια games της γενιας.

• Like 6
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/7/2020 στις 2:38 ΠΜ, vamvakoulas είπε

Καλησπερα, μπορει καποιος με την Ελληνικη εκδοση να μου επιβεβαιωσει το title ID ?  CUSA......   

ευχαριστω!

CUSA12606

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Death stranding αν γνωρίζει καποιος για digital έκδοση-Ελληνικοί υπότιτλοι

Καλησπέρα παιδιά.

Αν γνωρίζει κάποιος,  θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι στην digital έκδοση στο store.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αγοράζεις από Ελλάδα, έχει μέσα ότιδήποτε αφορά την ελληνική έκδοση του παιχνιδιού και αυτό αφορά όλα τα παιχνίδια...

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, LERAS1 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Αν γνωρίζει κάποιος,  θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι στην digital έκδοση στο store.

οτι αγοράζεις απο το ελληνικό playstation store εχει κανονικά ελληνική μεταγλώτιση και υποτιτλισμό οπως εαν το αγόραζες απο κάποιο φυσικό κατάστημα.Οπως public,plaisio κωτσοβολος κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, gdal73 είπε

Νομίζω ότι αγοράζεις από Ελλάδα, έχει μέσα ότιδήποτε αφορά την ελληνική έκδοση του παιχνιδιού και αυτό αφορά όλα τα παιχνίδια...

9 ώρες πριν, jerry banana είπε

οτι αγοράζεις απο το ελληνικό playstation store εχει κανονικά ελληνική μεταγλώτιση και υποτιτλισμό οπως εαν το αγόραζες απο κάποιο φυσικό κατάστημα.Οπως public,plaisio κωτσοβολος κλπ.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Παίζω δεύτερο run του - επικού αν προτιμάτε - παιχνιδιού με περισσότερη λεπτομέρεια από την πρώτη φορά και με σκοπό να πάρω 5άστερο σε όλα τα facilities.

Έχω μία βασική απορία. Οι δρόμοι που φτιάχνονται - από εμένα ή τους άλλους - διαβρώνονται και εντέλει καταστρέφονται με την πάροδο του χρόνου ή παραμένουν; Επίσης αν δεν κάνω λάθος υπάρχει level 2 για τον υπάρχοντα δρόμο;

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Παίζω δεύτερο run του - επικού αν προτιμάτε - παιχνιδιού με περισσότερη λεπτομέρεια από την πρώτη φορά και με σκοπό να πάρω 5άστερο σε όλα τα facilities.

Έχω μία βασική απορία. Οι δρόμοι που φτιάχνονται - από εμένα ή τους άλλους - διαβρώνονται και εντέλει καταστρέφονται με την πάροδο του χρόνου ή παραμένουν; Επίσης αν δεν κάνω λάθος υπάρχει level 2 για τον υπάρχοντα δρόμο;

Λογικά και οι δρόμοι καταστρέφονται, όπως όλα τα κτίσματα στο DS. Απλώς έχουν μεγαλύτερη αντοχή στην διάβρωση από τα υπόλοιπα.

Όσον αφορά τα levels, οι δρόμοι φτάνουν μόνο στο level 1.

• Like 1
Δημοσ.

Πέντε πάρα πέντε τα ξημερώματα, σε λίγες ώρες ξυπνάω για δουλειά (η τηλεργασια μας έχει σώσει και έχουμε φοιτητικές ώρες πάλι) και εχω δέκα λεπτά που το τελείωσα. Κλαίω σχεδόν με αυτή την επική ιστορία. Το παιχνίδι του ps4 για μένα. Ο κοτζιμα έδωσε ένα διαμάντι της gaming ιστορίας. Έκανε ταινία κανονική έχοντας φτιάξει όμως πρώτα απ όλα παιχνίδι. Ούτε ιντερακτιβ σκηνές ούτε τίποτα αλλά είδαμε μια συγκλονιστικη ιστορία. Πως διάολε παίζεις κάτι μετά από αυτό; πως μετά δε πας καρφί για ps5 όταν ο Θεός του gaming ανήκει στη σονυ; 

Και όλα αυτά με ένα pick up and delivery, postman παιχνίδι. Με τον Mads Mikkelsen και reedus να κουβαλάνε άσχημα όλο αυτό το όραμα του λατρεμένου hideo. 

Ο πόνος που έφαγα στα τσαπτερ 6-8 με τις αποστολές και τα χιόνια στα βουνά της mount knot city θα μείνει ανεξιτηλα  γραμμένος πάνω μου. Τιτάνια εμπειρία το παιχνίδι 

• Like 9
Δημοσ.

Καλησπέρα.Μια σκέψη για το παιχνίδι θέλω να γράψω. Κατ' αρχάς να σας πω ότι έχω παίξει τον εν λόγω τίτλο και μου αρέσει πολύ.Το λέω αυτό για να μην παρεξηγηθώ.Ο κάθε δημιουργός φτιάχνει το παιχνίδι o kojima στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως θέλει κι όπως νομίζει.Βεβαια αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι κακό αλλά ούτε και ότι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο.Να σας εξηγήσω τι εννοώ.Προσφατα αγόρασα το mudrunner και εκεί που το όχημα μου κολλούσε στη λάσπη η έμενε από καύσιμα η καταστρεφόταν το φορτίο του σκέφτηκα ότι αυτά είναι στοιχεία που θα έπρεπε να υπάρχουν και στο death stranding. Γιατί θεωρώ ότι παραείναι εύκολο να κάνεις παραδόσεις με το όχημα κάποιες φορές Σ ένα αν μη τι άλλο κατεστραμμένο τοπιο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Καλησπέρα.Μια σκέψη για το παιχνίδι θέλω να γράψω. Κατ' αρχάς να σας πω ότι έχω παίξει τον εν λόγω τίτλο και μου αρέσει πολύ.Το λέω αυτό για να μην παρεξηγηθώ.Ο κάθε δημιουργός φτιάχνει το παιχνίδι o kojima στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως θέλει κι όπως νομίζει.Βεβαια αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι κακό αλλά ούτε και ότι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο.Να σας εξηγήσω τι εννοώ.Προσφατα αγόρασα το mudrunner και εκεί που το όχημα μου κολλούσε στη λάσπη η έμενε από καύσιμα η καταστρεφόταν το φορτίο του σκέφτηκα ότι αυτά είναι στοιχεία που θα έπρεπε να υπάρχουν και στο death stranding. Γιατί θεωρώ ότι παραείναι εύκολο να κάνεις παραδόσεις με το όχημα κάποιες φορές Σ ένα αν μη τι άλλο κατεστραμμένο τοπιο

Μα και στο Death Stranding υπάρχουν κάποια από τα στοιχεία αυτά. ΟΚ, δεν κολλάνε τα οχήματα σε λάσπες κλπ., αλλά μένουν από μπαταρία (ειδικά αν δεν σχεδιάστει η διαδρομή από πριν) και το φορτίο παθαίνει ζημιά στα ανοιχτά όχηματα από το timefall ή όταν πηγαίνει πάνω από βράχια κλπ. Ισχύει ότι μετά από ένα σημείο, όταν πια έχουν ξεκλειδωθεί κάποια "end-game" εργαλεία, οι παραδόσεις γίνονται πιο εύκολες. Ωστόσο, ίσως αυτός να είναι κι ο σκοπός.

Πάντως κάποιες μεγάλες premium παραγγελίες, σε όγκο ή σε διαδρομή, δεν είναι παίξε-γέλασε, αν θέλεις S-rank.

Γενικότερα για την δυσκολία του παιχνιδιού, προσωπικά το βρήκα κι εγώ αρκετά βατό (πέραν από κάποια premium deliveries κι αυτά μόνο λόγω στόχευσης σε S-rank για το αντίστοιχο trophy κλπ), ακόμα και στο hard. Βέβαια, δεν έψαχνα κάτι τέτοιο στο Death Stranding, να ζορίζομαι ανά πάσα στιγμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...