Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες μια ερώτηση. Θα ξεκινήσω το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον. Αφού το πάρω και κάνω την εγκατάσταση το ps4 θα μεταφερθεί σε σπίτι που δέν έχει ίντερνετ. Αυτό πόσο θα επηρεάσει την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού?? Από τα ελάχιστα που διάβασα δεν θα μπορώ να βλέπω στο κόσμο τι χτισαν άλλοι παίχτες? Θα είναι ποιο δύσκολο? Θα υποβαθμιστει γενικά αφού θα απουσιάσει η διαδραστικοτητα. Πχ έπαιξα το breath of the wild που δεν είχε καθόλου ονλαιν καιρ δεν επηρέαζε γιαυτό ρώτα ποσό διαφορετικό θα είναι έτσι 

Το BotW δεν είχε καν online όμως, όποτε δεν επηρέαζε σε κάτι. Εδώ το online feature είναι άρρικτα συνδεδεμένο με το concept και το νόημα του παιχνιδιού. Αυτό είναι και καλό και κακό. Offline θα βιώσεις την βασική ιστορία μια χαρά με αρχή-μέση-τέλος. Όμως χάνεται η ουσία για μένα.

Offline θα βλέπεις μόνο κτίσματα από διάφορους npc, αλλά δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τα ψαγμένα κτίσματα που ο άλλος παίχτης έφαγε μισή ώρα για να πάει να το βάλει. Δυσκολία το παιχνίδι δεν έχει, ακόμα και στο hard. Απλά θα πρέπει να παίξεις αρκετές παραπάνω ώρες πηγαίνοντας μπρος-πίσω ώστε να φτιάξεις τις απαραίτητες υποδομές για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες μια ερώτηση. Θα ξεκινήσω το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον. Αφού το πάρω και κάνω την εγκατάσταση το ps4 θα μεταφερθεί σε σπίτι που δέν έχει ίντερνετ. Αυτό πόσο θα επηρεάσει την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού?? Από τα ελάχιστα που διάβασα δεν θα μπορώ να βλέπω στο κόσμο τι χτισαν άλλοι παίχτες? Θα είναι ποιο δύσκολο? Θα υποβαθμιστει γενικά αφού θα απουσιάσει η διαδραστικοτητα. Πχ έπαιξα το breath of the wild που δεν είχε καθόλου ονλαιν καιρ δεν επηρέαζε γιαυτό ρώτα ποσό διαφορετικό θα είναι έτσι 

Aμα έχεις σκοπό να παίξεις μονο το main story τότε δεν χρειάζεσαι net, απλά θα είναι λίγο πιο δύσκολο και χρονοβόρο το traversing. Aμα έχεις σκοπό να κανεις side missions τότε απλά ξεχνα το. Χωρίς την βοήθεια άλλων να χτίσεις main roads δεν παίζεται. Παίζει να σου παίρνει μια ώρα το κάθε delivery. Δεν θα το συνιστούσα, τζάμπα θα κουραστείς και θα το παρατήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα έχεις σκοπό να παίξεις μονο το main story τότε δεν χρειάζεσαι net, απλά θα είναι λίγο πιο δύσκολο και χρονοβόρο το traversing. Aμα έχεις σκοπό να κανεις side missions τότε απλά ξεχνα το. Χωρίς την βοήθεια άλλων να χτίσεις main roads δεν παίζεται. Παίζει να σου παίρνει μια ώρα το κάθε delivery. Δεν θα το συνιστούσα, τζάμπα θα κουραστείς και θα το παρατήσεις.

θα failαρουν και τα delivery bots χωρίς δρόμους..σε μακρινές αποστάσεις κάνουν θρύψαλα τα πακέτα :P .
Επίσης χωρίς να κάνεις κάποια side quests θα μείνεις με lvl 1 ή 2 εξοπλισμό

Εδώ μια ιδέα τί ξεκίνησε να γίνεται μόλις έπιασα να χτίζω δρόμους..τα likes που έχω πλέον είναι 6πλάσια από άλλους παίχτες.

viber_image_2020-05-29_07-10-34.jpg

βασικά το κομμάτι του αστεριού που λέει brigde link εσένα θα είναι στο 1,τα likes που δίνουν και τα αστέρια από Lost cargo των npc, είναι λίγα, ειδικά κιόλας με την μη-χρήση κτισμάτων.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Έγινε παίδες ευχαριστώ. Και άπο ότι κατάλαβα αν σκεφτούμε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια ότι ήταν κουραστικό μάλλον θα κολλούσαν περισσότερο σε αυτό το οφλαιν κομμάτι που θα έχει υπερβολικά πάνε έλα χώρις λόγο. Θα το κρατήσω λοιπόν για πιο μετά το παιχνίδι για καμιά άδεια και θα βάλω κάποιο εντελώς single player στα άμεσα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες μια ερωτηση με προσοχη στα σποιλερ,καπου ειχα διαβασει ενα τιπ στο θεμα οτι το ιδανικο για να ξεκινησω να κανω side quests ειναι μετα απο καποιο τσαπτερ???ποιο???οτι και καλα το παιχνιδι γινεται πιο βατο και γρηγορο σε καποιο τσαπτερ και αν τα κανω απο πριν θα με κουρασει λιγο κατι τετοιο

Δημοσ.

Στο chapter 3 αρχίζει το παιχνίδι και σου δίνει κάποιες δυνατότητες-εργαλεία που επιταχύνουν αρκετά τη ροή του gameplay. Trust me, την πάτησα και ξέρω (έφαγα οκτώ ώρες στο chapter 2 προσπαθώντας να κάνω side missions, μου βγήκε η πίστη αλλά μου άρεσε😎😎, μετά είπα φτάνει, πάμε παρακάτω...)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vitapeis είπε

Στο chapter 3 αρχίζει το παιχνίδι και σου δίνει κάποιες δυνατότητες-εργαλεία που επιταχύνουν αρκετά τη ροή του gameplay. Trust me, την πάτησα και ξέρω (έφαγα οκτώ ώρες στο chapter 2 προσπαθώντας να κάνω side missions, μου βγήκε η πίστη αλλά μου άρεσε😎😎, μετά είπα φτάνει, πάμε παρακάτω...)

thanks αρα μεχρι να ξεκινησει το 3 παω ψιλο τροχαδην και μετα χαλαρωνω ,κανα αλλο πολυ γενικο τιπ που να κανει την συνολικη εμπειρια πιο ευχαριστη???"("γιατι ακουσα τοσα πολλα οτι κουραζει)

1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Εγώ θα έλεγα μετά το 4, μέχρι τότε μόνο main quests. Άσχετα που εγώ έκανα το αντίθετο. 

α οκ μετα το 4 εννοεις στο 4 η στο 5

Δημοσ.

Όπως θέλεις παιξτο. Κάνε όσα side missions γουστάρεις και όταν βαρεθείς προχώρα.

Εμένα τα πρώτα side missions που έκανα όταν δεν είχα ξεκλειδώσει σχεδόν τίποτα και ο βαθμός δυσκολίας ήταν κάπως μεγαλύτερος ήταν και τ αγαπημένα μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να κανεις το κουβαλημα και την ταλαιπωρια δεν θα την γλυτωσεις,ειναι το κυριο στοιχειο του παιχνιδιου.

Φτιαξε τους δρομους για να μπορεις να κινεισαι πιο γρηγορα..

Στο chapter 3 κανε side missions γιατι θα κερδισεις ενδιαφεροντα και χρησιμα πραγματα.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Παίζεις το chapter δυο μέχρι να χαλάσει η μηχανή. Μετά πας chapter 3 και κανεις sides μέχρι να ανεβάσεις likes και να πάρεις αντικείμενα. Μετά είσαι free να κανεις ότι θες αλλα προσωπικά επειδή τα sides γίνονται refresh θα σου πρότεινα να δεις ένα guide για τα πιο σημαντικά αντικείμενα και να αφιερωθείς μονο εκεί.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Οι δρομοι ειναι το πιο βασικο !Εκει αφιερωσε χρονο .Μετα  ολα  ειναι πολυ πιο ευκολα .

οι δρόμοι είναι ο δρόμος για τα άπειρα likes!

Δημοσ.

Μιας και ξεσκόνιζα το e-mail μου ψάχνοντας τον κωδικό για τα pre-order bonuses του TLOUP2, βρήκα έναν κωδικό από την ακυρωμένη μου Collector's του Death Stranding.

Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να το ποστάρω εδώ (με κάποιο quiz βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα bots), σε κάποιο πιο "ειδικό" νήμα για giveaways ή με pm. @Praetorian ή οποιοσδήποτε άλλος mod, τι να κάνω;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...