Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω το τελειωσα προχτες,κανα 50ωρο συνολο,κανοντας μονο το main και καποια optional knots. Σε καμια περιπτωση completionist ομως,γιατι αλλιως εχει πολυ ψωμι το πραμα να βρεις ολα τα memory chips και να κανεις connect ολο το map.

Πολυ ωραιο παιχνιδι,ιδιαιτερο που σε πολλους δεν θαρεσει και αλλοι θα το λατρεψουν. Μ'αρεσε το story,το soundtrack παρα πολυ,το gameplay για το ειδος του εξαιρετικο(sci fi delivery simulator) και απιστευτα γραφικα. Απτα πιο ενδιαφεροντα παιχνιδια αυτης της γενιας. Κατα την αποψη μου,το 82 του MC ειναι λιγο,αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα.

9/10 απο μενα

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος το main story και με όλα τα facilities 5-star, μετά από 95 ώρες. Ακόμα είναι ζεστό στο μυαλό μου και δεν έχουν καταλαγιάσει οι σκέψεις μου, απλά θέλω να σταθώ σε ένα σημείο που με συγκλόνισε ως gamer, για όσους τελείωσαν το παιχνίδι:

Spoiler

Τι ερμηνείες ήταν αυτές στο τέλος ρε παιδιά από τον Tommie Earl Jenkins και τον Mads Mikkelsen; Ειδικά το σημείο της εξομολόγησης του Die-Hardman ήταν συγκλονιστικό, τα γραφικά ήταν ασύλληπτα και οι εκφράσεις του προσώπου του τέρμα αληθοφανείς. Πραγματικά πίστευες ότι έβλεπες σκηνή από μια πολύ δυνατή ταινία. Η κορυφαία στιγμή της γενιάς, ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και τέχνης, ο λόγος που παίζουμε ακόμη παιχνίδια (για να βιώνουμε εμπειρίες σαν αυτή)! Εντάξει, το είχα αγαπήσει το Quantum Break για το εγχείρημα με τους κανονικούς ηθοποιούς αλλά εδώ οι άνθρωποι το τερμάτισαν...

• Like 1
Δημοσ.

Το art direction ειναι σε αλλο επιπεδο στο death stranding απο τα καλυτερα , αν οχι το καλυτερο που εχουμε δει σε παιχνιδι. 

Ο Κojima πρεπει να παρει καποιον δυνατο σεναριογραφο , γιατι ενω εχει πολυ καλες και πρωτοτυπες ιδεες δεν βγαινουν παντα σωστα. Ας βαλει τις βασικες ιδεες αυτος και ας αφησει καποιον αλλον να τις υλοποιησει.Σαν σκηνοθετης ομως ειναι εξαιρετικος 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι γιαπωνεζοι εχουν τελειως διαφορετικη κουλτουρα απο εμας τους δυτικους και δεν προκειται να την αλλαξουν.

Αυτο που ζητας δεν προκειται να γινει ποτε..

Εχουν τον δικο τους τροπο να λενε ιστοριες..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/3/2020 στις 1:47 ΠΜ, noFEARgr είπε

Το art direction ειναι σε αλλο επιπεδο στο death stranding απο τα καλυτερα , αν οχι το καλυτερο που εχουμε δει σε παιχνιδι. 

Ο Κojima πρεπει να παρει καποιον δυνατο σεναριογραφο , γιατι ενω εχει πολυ καλες και πρωτοτυπες ιδεες δεν βγαινουν παντα σωστα. Ας βαλει τις βασικες ιδεες αυτος και ας αφησει καποιον αλλον να τις υλοποιησει.Σαν σκηνοθετης ομως ειναι εξαιρετικος 

ειχε αλλα τον εδιωξε. γιαυτο και το MGS πηρε την κατω βολτα απο το 4 και μετα.

εγω μια αλλη απορια εχω. που νομιζετε οτι οφειλετε αυτος ο μεγαλος διχασμος που προκαλεσε το παιχνιδι; διοτι ακομη και κατεξιωμενοι κριτικοι το εθαψαν, ενω αλλοι που δεν ηταν καν Kojima fanboy, το αγαπησανε. δεν το βλεπεις να συμβαινει συχνα κατι τετοιο, και ειδικα στα παιχνδιια του Κοτζιμα. δεν τους αρεσε σαν ειδος, δεν του αφιερωσανε  αρκετο χρονο, η γενικα δεν ειναι συνηθισμενοι σε κατι που προσπαθει να ξεφυγει απο το εφάμιλλο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, KilliK είπε

εγω μια αλλη απορια εχω. που νομιζετε οτι οφειλετε αυτος ο μεγαλος διχασμος που προκαλεσε το παιχνιδι; διοτι ακομη και κατεξιωμενοι κριτικοι το εθαψαν, ενω αλλοι που δεν ηταν καν Kojima fanboy, το αγαπησανε. δεν το βλεπεις να συμβαινει συχνα κατι τετοιο, και ειδικα στα παιχνδιια του Κοτζιμα. δεν τους αρεσε σαν ειδος, δεν του αφιερωσανε  αρκετο χρονο, η γενικα δεν ειναι συνηθισμενοι σε κατι που προσπαθει να ξεφυγει απο το εφάμιλλο; 

Νομίζω ότι είναι κυρίως το τελευταίο που λες. Οι καινούργιες ιδέες συνήθως προκαλούν διχασμό.

Ειδικά όταν κάτι συνοδεύεται με μεγάλο hype όπου εκεί αν δεν είσαι λίγο ανοιχτός, γίνεσαι κυνικός. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/12/2019 at 15:07, red1 said:

Έξυπνο, απορώ πως δεν το σκέφτηκα να το κάνω στο playthrough μου...
YΓ: είναι αυτό που έλεγα οτι μπορείς να παίξεις το παιχνίδι όπως θελεις καθώς τα εργαλεία στη διάθεσή σου είναι πολλά 

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο όπλο είναι στο βίντεο; Grenade launcher; Δεν έχω πάρει κάτι τέτοιο προς το παρών και θέλω να το δοκιμάσω αυτό το κόλπο.

Επεξ/σία από gRim
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση. Θα ξεκινήσω το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον. Αφού το πάρω και κάνω την εγκατάσταση το ps4 θα μεταφερθεί σε σπίτι που δέν έχει ίντερνετ. Αυτό πόσο θα επηρεάσει την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού?? Από τα ελάχιστα που διάβασα δεν θα μπορώ να βλέπω στο κόσμο τι χτισαν άλλοι παίχτες? Θα είναι ποιο δύσκολο? Θα υποβαθμιστει γενικά αφού θα απουσιάσει η διαδραστικοτητα. Πχ έπαιξα το breath of the wild που δεν είχε καθόλου ονλαιν καιρ δεν επηρέαζε γιαυτό ρώτα ποσό διαφορετικό θα είναι έτσι 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες μια ερώτηση. Θα ξεκινήσω το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον. Αφού το πάρω και κάνω την εγκατάσταση το ps4 θα μεταφερθεί σε σπίτι που δέν έχει ίντερνετ. Αυτό πόσο θα επηρεάσει την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού?? Από τα ελάχιστα που διάβασα δεν θα μπορώ να βλέπω στο κόσμο τι χτισαν άλλοι παίχτες? Θα είναι ποιο δύσκολο? Θα υποβαθμιστει γενικά αφού θα απουσιάσει η διαδραστικοτητα. Πχ έπαιξα το breath of the wild που δεν είχε καθόλου ονλαιν καιρ δεν επηρέαζε γιαυτό ρώτα ποσό διαφορετικό θα είναι έτσι 

Θα ειναι αρκετα πιο δυσκολο  καθως δεν θα βρισκεις ετοιμες υποδομες .Ομως  δεν σημαινει πως δεν μπορεις να παιξεις και ετσι .

Δημοσ.

Ένα τεράστιο μέρος της εμπειρίας, είναι η "αίσθηση" πως δεν είσαι μόνος σε αυτό τον χαώδη κόσμο. Σε αυτό δε συμβάλλουν μόνο τα κτίσματα, αλλά και οι αντιδράσεις των παικτών που βλέπεις διάσπαρτες, τα πακέτα που έχουν αφήσει για μεταφορά κ.λπ. Εάν μου έλεγες πως δε θα είχα όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι, θα σου έλεγα πως παίζω ένα "άψυχο" παιχνίδι. Στη κυριολεξία χάνεις το μισό παιχνίδι. Ο Kojima έφτιαξε ένα  φοβερό παιχνίδι που για πρώτη φορά δε βλέπεις ούτε στο ελάχιστο ανταγωνιστικά άλλους χρήστες. Φτιάχτηκε βασισμένο στη θετική αλληλεπίδραση των χρηστών! Κάποιες φορές έπαιζα ώστε να καταφέρω να βοηθήσω άλλους χρήστες φτιάχνοντας υποδομές που μπορεί να χρειάζονταν και ας μη χρησιμοποιούσα ποτέ εγώ ο ίδιος αυτές τις υποδομές.

Ειλικρινά βρες τρόπο να το παίξεις στο ίντερνετ. Γίνεται άλλο παιχνίδι!

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω. Θυμάμαι την πρώτη φορά που ξεκίνησα να περιπλανιέμαι και μου έκανε αρνητική εντύπωση το πόσο άδειος φαινόταν ο κόσμος, άσχετα αν υπήρχε μια λογική εξήγηση για αυτή την ερημοποίηση. Όταν όμως άρχισα να φτιάχνω τις πρώτες υποδομές και έπεσαν τα likes από τους άλλους παίκτες, άλλαξε εντελώς η ψυχολογία. Ομοίως όταν στο πουθενά έβρισκα μια σκάλα που είχε αφήσει κάποιος άγιος άνθρωπος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Έχω 1 βδομάδα νέος μέσα στο παιχνίδι και θα σου πω ότι δεν είναι να το παίξεις σε offline..Δεν θα βοηθιέσαι και δε θα βοηθάς έτσι άλλους. Στο λέω που έχω φτάσει και έχω μείνει ώρες στο chapter 3 που ουσιαστικά ξεκινά το παιχνίδι.
Θα δυσκολευτείς άπειρα να χτίσεις δρόμους πχ, κάποιοι ζητάνε ΑΠΕΙΡΑ υλικά που μόνος θα λιώσεις πραγματικά να τα μαζέψεις,μέχρι που θα αδειάσεις τους κόμβους κάθε περιοχής και δε θα μπορείς να φτιάξεις σημαντικά εργαλεία,όπως τα παπούτσια σου ή κάποιο όχημα.
Θα ψάχνεσαι να βρεις κάνα safehouse την μέση του πουθενά και δε θα βρίσκεις επειδή δε θα βλέπεις τί έχουν χτίσει άλλοι.. Θα χάνεις κατασκευές επειδή κανείς δε θα βοηθάει να τις επισκευάσει..και θα χεις και πιο αργό progress αφού δε θα παίρνεις likes από παίχτες, παρά μόνο από τα npc που είναι ελάχιστα.
Μη τα αραδιάσω πόσα είναι τα οφέλη να παίζεις σε session με άλλους, ας κλείσουμε ότι χάνεις πάνω από το μισό νόημα και εμπειρία του παιχνιδιού έτσι.

Και αυτό που θα σου έγραψαν,θα χάσεις το feeling της επανασύνδεσης-το όλο concept του παιχνιδιού αυτό είναι εξάλλου!
Μη το θυσιάσεις έτσι το παιχνίδι, βρες τρόπο να έχει ιντερνετ η κονσόλα, ίσως με τα 4g data σου.

----------

spoiler free tips

• Like 1
Δημοσ.

μαγκες αυτα ολα που λετε θελουν και ενεργη psplus η μονο να ειμαι συνδεδεμενος ονλαιν??ειμαι λιγο στα χαμενα με τις συνδρομες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, di maria kun είπε

μαγκες αυτα ολα που λετε θελουν και ενεργη psplus η μονο να ειμαι συνδεδεμενος ονλαιν??ειμαι λιγο στα χαμενα με τις συνδρομες

όχι δε χρειάζεσαι psn plus για το παιχνίδι αυτό. Δεν είναι πραγματικό multiplayer, είναι online features όπως τα ονομάζει το κουτί του παιχνιδιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...