Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, tale είπε

Τέλειωσα το main story και μερικά extras στις 45 ώρες και μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς στην τωρινή γενιά. Όντως το παιχνίδι έχει κάποια θεματάκια όπως ότι είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο στο gameplay και ιδιαίτερο και ίσως ξενίσει πολύ κόσμο. Ωστόσο, η ιστορία του, ο κόσμος, ο τεχνικός τομέας, η μουσική και οι ερμηνείες είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί. Στα τελευταία κεφάλαια πραγματικά το παιχνίδι απογειώνεται και σε βάζει σε ένα τρελό roller coaster συναισθημάτων και εξελίξεων. Δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι έχει να του δώσει εάν δεν το παίξει, από τα βίντεο και μόνο δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τον κόσμο του και να βυθιστεί σε αυτόν. Ο κόσμος όσο άδειος και να μοιάζει είναι πραγματικά εντυπωσιακός και αυτός που θα έπρεπε ακριβώς να είναι σε αυτό το παιχνίδι, σου δίνει μία αίσθηση απομόνωσης η οποία σε πολλά σημεία σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος και μετά από κάθε δύσκολη διαδρομή κάθε δύσκολο σημείο όταν φτάνεις στον προορισμό σου έχεις ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και γαλήνης το οποίο συνήθως συνοδεύεται από εξαιρετική μουσική. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι η ιστορία και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού προάγουν τη σύνδεση και την ενότητα τόσο μεταξύ των παικτών όσο και μεταξύ των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Κατά τη γνώμη μου θίγει ευαίσθητα θέματα και προβληματίζει τον παίκτη για το μέλλον και τις επιλογές του.

Όσοι το σκέφτεστε δώστε του μία ευκαιρία και όσοι το ξεκινάτε τώρα να έχετε υπομονή γιατί θα σας ανταμείψει με τον τρόπο του.

Πολυ καλη η κριτικη σου .

Ειναι σχετικα λιγες οι ωρες που εγραψες σε σχεση με τον ενθουσιασμο σου.Φυσικα μπορει να συντρεχουν πολλοι λογοι για αυτο ,απλα το αναφερω .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Οι 45 ώρες κι εμένα μου φαίνονται σχετικά λίγες αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την αξία της κριτικής ή του ίδιου του παιχνιδιού.

Το μοναδικό χτυπητό μειονέκτημα του DS είναι οι επαναλαμβανόμενες secondary αποστολές, σε όλα τα υπόλοιπα αποτελεί σταθμό στην ιστορία του gaming. Ακόμα κι αυτές οι αποστολές όμως δεν είναι εντελώς brain dead, γιατί σε βάζουν στη λογική να αναβαθμίσεις υποδομές. Καπως έτσι προκαλείται το συναίσθημα του "πάμε άλλη μία πριν το κλείσω, μπας και καταφέρω επιτέλους να φτιάξω το δρόμο", με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται χρόνος παιχνιδιού από το πουθενά. 

• Like 1
Δημοσ.

Όντως ένα παιχνίδι το οποίο δεν απευθύνεται κατά την δική μου γνώμη σε όλους, κάποιοι θα το αγαπήσουν κάποιοι άλλοι απλά θα το θεωρήσουν μια τεράστια αποτυχία, έχει κάποια αρνητικά αλλά δεν παύει να το κάνει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. 45 ώρες κι εμένα μου φαίνονται λίγες δεν ξέρω συνολικά πόσες ώρες έχω αλλά έχω αρκετές και τώρα μόλις μπήκα στο 6 κεφάλαιο προσπαθώ να κάνω και όλους τους αυτοκινητόδρομους αλλά είναι κομμάτι δύσκολο λίγοι είναι αυτοί που κάτι κάνουν. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dinos234 είπε

Όντως ένα παιχνίδι το οποίο δεν απευθύνεται κατά την δική μου γνώμη σε όλους, κάποιοι θα το αγαπήσουν κάποιοι άλλοι απλά θα το θεωρήσουν μια τεράστια αποτυχία, έχει κάποια αρνητικά αλλά δεν παύει να το κάνει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. 45 ώρες κι εμένα μου φαίνονται λίγες δεν ξέρω συνολικά πόσες ώρες έχω αλλά έχω αρκετές και τώρα μόλις μπήκα στο 6 κεφάλαιο προσπαθώ να κάνω και όλους τους αυτοκινητόδρομους αλλά είναι κομμάτι δύσκολο λίγοι είναι αυτοί που κάτι κάνουν. 

Το να χαρακτηρισει  τεραστια αποτυχια   καποιος το DS  αγγιζει τα ορια του κακοπροαιρετου .Μπορει να πει πολλα ,απολυτα σεβαστο να μην του αρεσει, αλλα δεν μπορει να χαρακτηριστει  με αυτον τον τροπο .

Btw  εγω τους ειχα χτισει ολους τους δρομους δεν ειχα αφησει κανεναν .

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τις ώρες δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος και έτσι αναγκαστικά μόνο κάτι ΣΚ και σπάνια μέσα στην εβδομάδα το έπιανα. Αρχικά το πήγαινα πολύ αργά για να κάνω τα πάντα, έφτιαχνα δρόμους, κτίσματα κλπ. Αλλά μετά το 7ο κεφάλαιο το έτρεξα αρκετά η αλήθεια είναι γιατί ήθελα να δω το story καθώς περνούσε ο καιρός και όσο αργούσα  ένιωσα ότι έχανα τον ρυθμό στην πλοκή. Τώρα αν έχω κουράγιο ίσως πάω να μαζέψω και το υπόλοιπο 30% από τα τρόπαια που μου λείπουν για πλατίνα. Υπάρχει και μεγάλο backlog που περιμένει οπότε πρέπει να χωρέσουν όλα. 

Δημοσ.

O ηχος του πραγματικα ειναι σημειο αναφορας για την βιομηχανια . Εντυπωσιαστηκα εγω με ενα οριακα  μετριο ηχοσυστημα ,δεν  μπορω να φανταστω πως θα ακουγεται με  ενα καλο συνολο . 

Δημοσ.
Spoiler

Τερματισα το Game και τωρα ειμαι στο episode 15 και ουσιαστικα κανω ολα τα Orders που δεν εκανα .Δυο πραγματα θελω να πω μονο.Πρωτον με χαλαει που δεν εχει bts.Μου αρεσε παρα πολυ αυτο το στοιχειο του παιχνιδιου και ειδικα ο stealth τροπος που τα απεφευγες .Δευτερον σε καποια αποστολη μου σκοτωσα καποια mules .Πρεπει να τους παω για καψιμο η  μηπως τωρα που δεν υπαρχει πια death stranding δε χρειαζεται;

Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα βίντεο του νεου photomode στην έκδοση PC και είναι απο τα καλύτερα που έχω δει πραγματικά, απορώ πως και δεν το είχε το παιχνίδι στο PS4 day one καθώς είναι τίτλος που φωνάζει "photomode".
Yποθέτω πως θα μπεί λογικά και στο PS4, αργησαν "λίγο" αλλά απο το τίποτα...

Two down (βίντεο που έπαιζε καθε φορά που έμπαινες σε ΒΤ περιοχή, photomode), one more to go (in-game walkman για να ακούς τη μουσική του παιχνιδιού).

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να έχεις ελληνικούς υπότιτλους αλλά με αγγλικό ήχο;; δεν το βρίσκω πουθενά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dakangr είπε

Υπάρχει τρόπος να έχεις ελληνικούς υπότιτλους αλλά με αγγλικό ήχο;; δεν το βρίσκω πουθενά.

Ναι αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο. Αν δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού τότε κατα 99% πρέπει να αλλάξεις την γλώσσα του Playstation απ τις ρυθμισεις του σε Ελληνικά

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/3/2020 στις 12:10 ΜΜ, dakangr είπε

Δεν το βρίσκεις πουθενά ? Στις επιλογές Audio/language του παιχνιδιού είναι 😁 δε χρειάζεται να γυρίσεις το PS4 στα Ελληνικά

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, red1 είπε

Δεν το βρίσκεις πουθενά ? Στις επιλογές Audio/language του παιχνιδιού είναι 😁 δε χρειάζεται να γυρίσεις το PS4 στα Ελληνικά

Εχεις δικιο αδερφε. Απλα επρεπε να κανω quit και στις επιλογες στην αρχικη οθονη αλλαζει. Οχι μεσα απο το παιχνιδι...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dakangr είπε

Εχεις δικιο αδερφε. Απλα επρεπε να κανω quit και στις επιλογες στην αρχικη οθονη αλλαζει. Οχι μεσα απο το παιχνιδι...

Σωστά φίλε, βέβαια, τα 9 στα 10 παιχνίδια είναι έτσι για κάποιο λόγο (βλέπε: μόνο απο αρχικό μενού).
Enjoy ;) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...