Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κατέβασα έχω παίξει κάνα δυο Ώρο ακόμη είναι πολύ αρχή μέχρι στιγμής καλό μου φαίνεται προσπαθώ να μάθω τους μηχανισμούς κτλ. 

Δημοσ.

Το ξεκινησα και εγω προχτες,λοιπον μ'αρεσε αρκετα το παιχνιδι μεχρι στιγμης. Καταρχην το sci-fi setting ειναι πολυ original καθως και η ιστορια του μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον. Ειναι ενα ambient παιχνιδι που δεν εχει παρα πολυ δραση,δεν ειναι κατι που θα ανοιξεις θα παιξεις κανα μισαωρακι εντονης δρασης και θα το κλεισεις. Πιστευω θελει γυρω στα sessions 2-3 ωρων τουλαχιστον για να εγκλιματιζεσαι στην ατμοσφαιρα του. Γραφικα πανεμορφα,πολυ ωραιο soundtrack και γενικα εχει ψωμι το πραμα.

Το παιχνιδι εχει τοσους μηχανισμους που η αληθεια ειναι καποια πραματα σου διαφευγουν ,παντως αυτο δημιουργει μεγαλη ποικιλια προσεγγισης των objectives. Καθε delivery ειναι και μια μικρη προκληση στο hard difficulty. Το online ειναι η εκδοση του Kojima στα messages της FromSoft και θεωρω πως κατεβαζει την δυσκολια η χρησιμοποιηση των tools αλλων παικτων,οποτε σκεφτομουν μηπως επαιζα offline mode για απολυτη προκληση.

Anyway μεχρι στιγμης πολυ θετικος με το παιχνιδι,χαιρομαι που AAA παιχνιδι δοκιμασε να ναι τοσο experimental και να μην παει στην πεπατημενη των open world που ξερουμε. Μπραβο και στην Sony που εμπιστευτηκε και τον Kojima με τοσο μεγαλο budget για ενα τοσο "περιεργο" παιχνιδι,αν και δυσκολα θα δινε τα λεφτα σε καποιον αλλον που δεν ειχε το ονομα του

ΥΓ: Μεχρι στιγμης με εχουν πιασει μια φορα τα BTs,πολυ σουρεαλ κατασταση η φαση αν σε πιασουν. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ πως το offline mode δεν έχει πολύ νόημα, καθώς το παιχνίδι έχει φτιαχτεί με βασικό άξονα τη συνεργασία μεταξύ παικτών.

Άλλωστε δεν είναι ότι θα τα βρεις όλα στο πιάτο. Κάποιες κατασκευές θα τις πάρεις μισοτελειωμένες και θα τις ολοκληρώσεις, άλλες θα τις ξεκινήσεις εσύ για να τις τελειώσουν άλλοι κ.ο.κ. Έτσι όπως έχει σχεδιαστεί το παιχνίδι, αυτός είναι ο σκοπός του. 

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Είμαι στο 5 κεφάλαιο αρκετά καλό παιχνίδι κάνω και απλές αποστολές αρκετές αλλά κουράστηκα λίγο μάλλον δεν τελειώνουν ποτέ. Κατάφερα να κάνω τον δρόμο από την μια άκρη μέχρι την άλλη σχεδόν μόνος.

Δημοσ.
Στις 15/2/2020 στις 11:00 ΜΜ, Alastor192 είπε

Το ξεκινησα και εγω προχτες,λοιπον μ'αρεσε αρκετα το παιχνιδι μεχρι στιγμης. Καταρχην το sci-fi setting ειναι πολυ original καθως και η ιστορια του μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον. Ειναι ενα ambient παιχνιδι που δεν εχει παρα πολυ δραση,δεν ειναι κατι που θα ανοιξεις θα παιξεις κανα μισαωρακι εντονης δρασης και θα το κλεισεις. Πιστευω θελει γυρω στα sessions 2-3 ωρων τουλαχιστον για να εγκλιματιζεσαι στην ατμοσφαιρα του. Γραφικα πανεμορφα,πολυ ωραιο soundtrack και γενικα εχει ψωμι το πραμα.

Το παιχνιδι εχει τοσους μηχανισμους που η αληθεια ειναι καποια πραματα σου διαφευγουν ,παντως αυτο δημιουργει μεγαλη ποικιλια προσεγγισης των objectives. Καθε delivery ειναι και μια μικρη προκληση στο hard difficulty. Το online ειναι η εκδοση του Kojima στα messages της FromSoft και θεωρω πως κατεβαζει την δυσκολια η χρησιμοποιηση των tools αλλων παικτων,οποτε σκεφτομουν μηπως επαιζα offline mode για απολυτη προκληση.

Anyway μεχρι στιγμης πολυ θετικος με το παιχνιδι,χαιρομαι που AAA παιχνιδι δοκιμασε να ναι τοσο experimental και να μην παει στην πεπατημενη των open world που ξερουμε. Μπραβο και στην Sony που εμπιστευτηκε και τον Kojima με τοσο μεγαλο budget για ενα τοσο "περιεργο" παιχνιδι,αν και δυσκολα θα δινε τα λεφτα σε καποιον αλλον που δεν ειχε το ονομα του

ΥΓ: Μεχρι στιγμης με εχουν πιασει μια φορα τα BTs,πολυ σουρεαλ κατασταση η φαση αν σε πιασουν. 

Στο hard mode   δεν θελω να ξερω πως θα ειναι ...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω μεγαλύτερο εύρος ζώνης ? 

Spoiler

Προσπαθώ μέσω τις τροχαλίας να επεκτείνω από το ένα μέρος στο άλλο αλλά σε πολλά σημεία μου λέει ανεπαρκείς εύρος ζώνης. 

Προσπαθώ να συνδέσω την South knot city με τον μετεωρολογικό σταθμό μέσω τροχαλίας και τον Μάστορα αν μπορέσω με τον σταθμό της mountain knot city. Έχει επιλογή να κάνεις και δρόμο από ότι είδα αλλά θα πάρει ώρες μέχρι να γίνει μιας και σχεδόν κανείς δεν δίνει μέταλλα κτλ είναι ελάχιστοι που μπορεί να δώσουν κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω μεγαλύτερο εύρος ζώνης ? 

Απόκρυψη περιεχομένων

Προσπαθώ μέσω τις τροχαλίας να επεκτείνω από το ένα μέρος στο άλλο αλλά σε πολλά σημεία μου λέει ανεπαρκείς εύρος ζώνης. 

Προσπαθώ να συνδέσω την South knot city με τον μετεωρολογικό σταθμό μέσω τροχαλίας και τον Μάστορα αν μπορέσω με τον σταθμό της mountain knot city. Έχει επιλογή να κάνεις και δρόμο από ότι είδα αλλά θα πάρει ώρες μέχρι να γίνει μιας και σχεδόν κανείς δεν δίνει μέταλλα κτλ είναι ελάχιστοι που μπορεί να δώσουν κάτι. 

Οσο τελειώνεις αποστολές, τόσο bandwidth ξεκλειδώνεις, τον ακριβή αριθμό στον λέει κάπου στα μενού, τσέκαρέ το.
Βέβαια, το bandwith εχει και ένα όριο/cap, μερικές φορές θα πρέπει να διαλύσεις κάποια κτίσματα που έχεις φτιάξει ώστε να απελευθερώσεις μέρος αυτού.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, red1 είπε

Οσο τελειώνεις αποστολές, τόσο bandwidth ξεκλειδώνεις, τον ακριβή αριθμό στον λέει κάπου στα μενού, τσέκαρέ το.
Βέβαια, το bandwith εχει και ένα όριο/cap, μερικές φορές θα πρέπει να διαλύσεις κάποια κτίσματα που έχεις φτιάξει ώστε να απελευθερώσεις μέρος αυτού.

Είδα ένα βίντεο που διαλουσε ένα άλλο για να κάνει ένα άλλο,αλλά γενικά έτσι όπως τα έβαλα κάποια βολεύει για να πηγαίνω από το ένα μέρος στο άλλο μακάρι με κάποιες αποστολές να ξεκλειδώσω μεγαλύτερο εύρος ζώνης αν και έκανα αρκετές αποστολές 

Δημοσ.

εύρος ζώνης μεγαλώνεις βάζοντας επιπλέον εγγαταστασεις στο δίκτυο. 

εύρος ζώνης μεγαλώνεις επιπλέον κάνοντας lvl up τις εγγαταστασεις αυτες. 

γενικά δενε χει νοημα να κάνεις αποστολές οτι νανε. μπορείς να κάνεις μια αποστολή που θα σου δώσει 4000 λικε (tyxaio νούμερο) κ να γίνει κατευθείαν λβλ 5 η εγκατάσταση κ να σου δώσει έξτρα 1000 points δυκτιου (τυχαιο νουμερο )

μπορείς να κάνεις 20 αποστολές που στο άθροισμα τους να σου δώσουν αυτα τα 4000 λικε αρα λβλ 5 την εγκατάσταση παλι τα αντίστοιχα 1000 points δικτύου θα πάρεις (τυχαια νούμερα) 

εάν γίνει λβλ 5 η εγκατάσταση τέλος δε παίρνεις αλλο δίκτυο απο το συγκεκριμένο χτίσμα όσες αποστολές κ να κάνεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

εύρος ζώνης μεγαλώνεις βάζοντας επιπλέον εγγαταστασεις στο δίκτυο. 

εύρος ζώνης μεγαλώνεις επιπλέον κάνοντας lvl up τις εγγαταστασεις αυτες. 

γενικά δενε χει νοημα να κάνεις αποστολές οτι νανε. μπορείς να κάνεις μια αποστολή που θα σου δώσει 4000 λικε (tyxaio νούμερο) κ να γίνει κατευθείαν λβλ 5 η εγκατάσταση κ να σου δώσει έξτρα 1000 points δυκτιου (τυχαιο νουμερο )

μπορείς να κάνεις 20 αποστολές που στο άθροισμα τους να σου δώσουν αυτα τα 4000 λικε αρα λβλ 5 την εγκατάσταση παλι τα αντίστοιχα 1000 points δικτύου θα πάρεις (τυχαια νούμερα) 

εάν γίνει λβλ 5 η εγκατάσταση τέλος δε παίρνεις αλλο δίκτυο απο το συγκεκριμένο χτίσμα όσες αποστολές κ να κάνεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου άρα θα ξεκινήσω να κάνω εγκαταστάσεις διότι σε πολλά έτοιμα έχω φτάσει 5 αστέρια και σε κάποια άλλα 4 κάτι πάω. 

Δημοσ.

οταν λεω εγκαταστασεις δεν εννοω τις τροχαλιες γεφυρεςπου χτιζεις κτλ , εννοω τα κτίσματα με τους Npc πχ μάστορα μουσικό χειραλιτεχνιδα ιατρό κτλ κτλ οσους πιο πολλους βαζεις στο δίκτυο κ συμμετέχουν στην uca τοσο μεγαλύτερο ευρως έχεις. σε όσα απο αυτά τους έχεις 5 αστέρια δεν εχει νόημα να κάνεις παραδώσεις σε αυτούς

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

οταν λεω εγκαταστασεις δεν εννοω τις τροχαλιες γεφυρεςπου χτιζεις κτλ , εννοω τα κτίσματα με τους Npc πχ μάστορα μουσικό χειραλιτεχνιδα ιατρό κτλ κτλ οσους πιο πολλους βαζεις στο δίκτυο κ συμμετέχουν στην uca τοσο μεγαλύτερο ευρως έχεις. σε όσα απο αυτά τους έχεις 5 αστέρια δεν εχει νόημα να κάνεις παραδώσεις σε αυτούς

Α οκ νόμιζα να βοηθάει και τα καταφύγια που κάνω θα κοιτάξω σε κάποια έχω 5 αστέρια κάποια θέλουν λίγο ακόμη να φτάσω. 

Δημοσ.

Τέλειωσα το main story και μερικά extras στις 45 ώρες και μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς στην τωρινή γενιά. Όντως το παιχνίδι έχει κάποια θεματάκια όπως ότι είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο στο gameplay και ιδιαίτερο και ίσως ξενίσει πολύ κόσμο. Ωστόσο, η ιστορία του, ο κόσμος, ο τεχνικός τομέας, η μουσική και οι ερμηνείες είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί. Στα τελευταία κεφάλαια πραγματικά το παιχνίδι απογειώνεται και σε βάζει σε ένα τρελό roller coaster συναισθημάτων και εξελίξεων. Δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι έχει να του δώσει εάν δεν το παίξει, από τα βίντεο και μόνο δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τον κόσμο του και να βυθιστεί σε αυτόν. Ο κόσμος όσο άδειος και να μοιάζει είναι πραγματικά εντυπωσιακός και αυτός που θα έπρεπε ακριβώς να είναι σε αυτό το παιχνίδι, σου δίνει μία αίσθηση απομόνωσης η οποία σε πολλά σημεία σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος και μετά από κάθε δύσκολη διαδρομή κάθε δύσκολο σημείο όταν φτάνεις στον προορισμό σου έχεις ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και γαλήνης το οποίο συνήθως συνοδεύεται από εξαιρετική μουσική. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι η ιστορία και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού προάγουν τη σύνδεση και την ενότητα τόσο μεταξύ των παικτών όσο και μεταξύ των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Κατά τη γνώμη μου θίγει ευαίσθητα θέματα και προβληματίζει τον παίκτη για το μέλλον και τις επιλογές του.

Όσοι το σκέφτεστε δώστε του μία ευκαιρία και όσοι το ξεκινάτε τώρα να έχετε υπομονή γιατί θα σας ανταμείψει με τον τρόπο του.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...