Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, red1 είπε

Σαν να αργήσανε λιγουλάκι αλλά :

Version 1.10

• Various performance improvements
  • BT Encounter Warning Setting (Can be changed from the Title Screen in “Options” – “BT Encounter Warning)

Eπιτέλους , εκείνο το βιντεάκι που έπαιζε ΚΑΘΕ φορά που έμπαινες σε περιοχή με ΒΤ's έσπαγε...ξέρετε τι ;) , κρίμα που το τελείωσα πριν κατι μήνες ...

• Το μονο που λείπει τώρα ειναι ενα photo mode και ενα walkman για να ακους τις μουσικές καθώς παίζεις

Οντως αργησε πολυ ,σημαντικες οι βελτιωσεις που εκαναν με κυριως το BT encounter .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρ ολο που παιζω αρκετο καιρο το game δεν εχω καταλαβει το εξης.Τι κανεις αν εισαι με καποιο οχημα λογω μεγαλου φορτιου και συναντησεις περιοχη με bts;Γιατι να συνεχισεις με τα ποδια ειναι αδυνατον αν εχεις πολυ βαρυ φορτιο αλλα και να συνεχισεις με το οχημα ειναι λαθος αφου τα bts θα σε πιασουν

Επεξ/σία από vagelis81
Δημοσ.

Όσες φορές έχω δοκιμάσει να περάσω με όχημα μέσα από BTs με έχουν κατακρεουργήσει, οπότε σε εκείνες τις περιοχές απλώς δεν έπαιρνα αποστολές με μεγάλο φορτίο. Ή έβαζα μεγάλο μέρος του φορτίου σε αυτές τις πλατφόρμες που αιωρούνται αλλά προφανώς είναι διαφορετικό από το να έχεις γεμίσει το φορτηγό μέχρι πάνω. Καμια φορά έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μεγάλο κύκλο και να τη γλυτώσεις, αλλά δεν γίνεται πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, nzeppos είπε

Όσες φορές έχω δοκιμάσει να περάσω με όχημα μέσα από BTs με έχουν κατακρεουργήσει

Simple, αφήνεις το αμάξι, πατάς το communication button, έρχονται τα BTs, σε πιάνουν, σκοτώνεις το boss, profit και καθαρίζει η περιοχή. ;)

Η φτιάχνεις το ομπρελίσιο structure και την πέφτεις για λίγο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Παρ ολο που παιζω αρκετο καιρο το game δεν εχω καταλαβει το εξης.Τι κανεις αν εισαι με καποιο οχημα λογω μεγαλου φορτιου και συναντησεις περιοχη με bts;Γιατι να συνεχισεις με τα ποδια ειναι αδυνατον αν εχεις πολυ βαρυ φορτιο αλλα και να συνεχισεις με το οχημα ειναι λαθος αφου τα bts θα σε πιασουν

14 ώρες πριν, nzeppos είπε

Ή κάνεις το εξής ( το έχω κάνει τουλάχιστον πέντε φορές): προχωράς με το όχημα, σε σταματάνε τα bts, σε ριχνουν από το φορτηγό στο βούρκο, ακολουθεί η συνήθης διαδικασία και όταν καθαρίσεις το boss επιστρέφεις κύριος στο κατάμαυρο και λίγο περισσότερο φθαρμένο όχημα σου. Το θέμα είναι ότι όλο το φορτίο θα έχει πεταχτεί γύρω από το όχημα και πρέπει να το ξαναβάλεις μέσα... Αλλιώς νομίζω ότι η λύση που προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι η καλύτερη!

Επεξ/σία από vitapeis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αυτο που προσπαθησα να κανω αλλα δε δουλεψε ηταν το εξης.Να κατεβαινω  απο το οχημα,να περπαταω  stealth μια αποσταση 100μ πχ και οταν βλεπω οτι αυτη η αποσταση που διυνησα δεν εχει bts γυρναω πισω στο οχημα και οδηγω πανω σ αυτη τη πορεια που περπατησα.Αλλα για καποιο λογο δε δουλευει

Επεξ/σία από vagelis81
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vitapeis είπε

Ή κάνεις το εξής ( το έχω κάνει τουλάχιστον πέντε φορές): προχωράς με το όχημα, σε σταματάνε τα bts, σε ριχνουν από το φορτηγό στο βούρκο, ακολουθεί η συνήθης διαδικασία και όταν καθαρίσεις το boss επιστρέφεις κύριος στο κατάμαυρο και λίγο περισσότερο φθαρμένο όχημα σου. Το θέμα είναι ότι όλο το φορτίο θα έχει πεταχτεί γύρω από το όχημα και πρέπει να το ξαναβάλεις μέσα... Αλλιώς νομίζω ότι η λύση που προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι η καλύτερη!

Αυτό μονο με ολοκαίνουργιο αμάξι για σιγουριά, γιατί τρώει αρκετό damage όταν σε τσακώνουν και παίζει άμα δεν ήταν σενιo να μείνει εκεί και άντε κουβαλά τα μετά.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το αγοράσω αυτές τις μέρες από ότι είδα το έχει και digital 40€ ελπίζω τουλάχιστον αν το αγοράσω να το ευχαριστηθω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου 30-40 ώρες πιστεύω, αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού είναι τέτοια που χωρίς υποδομές η πρόοδος είναι πολύ αργή και βασανιστική. Και για να φτιάξεις υποδομές χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνεις αρκετές δευτερεύουσες αποστολές.

Η ποικιλία ανάμεσα στις αποστολές δεν είναι τίποτα το φοβερό, αλλά η ένταση, η ατμόσφαιρα, τα τοπία και φυσικά η υπόθεση κρατάνε τον παίκτη χωρίς να βαριέται. Εκτός πια κι αν είναι προκατειλημμένος!

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dinos234 είπε

Σκέφτομαι να το αγοράσω αυτές τις μέρες από ότι είδα το έχει και digital 40€ ελπίζω τουλάχιστον αν το αγοράσω να το ευχαριστηθω. 

Aν  δεν σε εχει ηδη ψησει το concept  και αυτα που εχεις δει (?) σε video ,ειναι πιθανο να μην σε καλυψει.Ειναι καθαρα θεμα γουστου.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου ειναι φοβερο.Εγω εχω παθει πλακα με το παιχνιδιαν και στην αρχη ειχα βιαστει και ειχα λανθασμενη αποψη.Επισης πρεπει να σου πω  οτι αλλο να το βλεπεις και αλλο να παιζεις.Δε μπορεις να το καταλαβεις.Ειναι πολυ ατμοσφαιρικο.Επι τη ευκαιρία θελω να ρωτησω αν γνωρίζει καποιος .Μου στειλανε το game απο Αμερικη ,δωρο και θελω να δω αν γινεται να κατεβασεις ελληνικους υποτιτλους.Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα θα το θελα.Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Από το σενάριο περισσότερο σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί σαν game play να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα τοσο. Πχ spider man, days gone πχ λίγο που είχα δει με κέρδισαν τα αγόρασα και τα ευχαριστήθηκα αρκετά, σε αυτό ανάμεικτα αλλά οκ είναι ένα παιχνίδι δεν απευθύνονται σε όλους ιστορία κτλ παίζει ρόλο για εμένα και σε αυτό από ότι είδα τον τομέα τα πάει πολύ καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...