Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Κανεις ολα τα side quest?? Εγω καπου στις 55 ωρες το τερμάτισα πάντως.

Ναι σχεδον ολα και εχω  αρκετα 5αστερα .

Δημοσ.
16 ώρες πριν, sndev είπε

καλά τώρα μέχρι να τελειώσει πάει σερί, τέλος τα side quest :P καλή απόλαυση 

Ναι ειμαι ενημερος  και  για αυτο το αφησα για την Κυριακη που θα εχω ενα σερι 3ωρο να δω την ταινια  του τελους .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

DEATH STRANDING

ισως το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων...10/10.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δε ξέρω αν θα το χαρακτήριζα "videogame" με τη κλασική έννοια ,για να το χαρακτηριζα καλύτερο όλων των εποχών. Για αυτό το συνοθηλευμα  που είναι όμως,ναι είναι εξαιρετικο.

• Like 2
Δημοσ.

Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω κάποια στιγμή θα περιμένω να πέσει η τιμή του μην το πάρω τώρα και απογοητευτω.

Από ότι είδα σε βίντεο δεν μπορώ να πω ούτε ότι δεν μου άρεσε ούτε ότι μου άρεσε κάτι ενδιάμεσο φυσικά αλλιώς είναι να βλέπεις και αλλιώς να παίζεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To τελειωσα μετα απο 70 ωρες περιπου. Απλα να πω οτι ειναι  μακραν απο τα πιο underated παιχνιδια τα τελευταια χρονια . Τα reviews  το αδικουν τελειως . To ξεκινησα με χαμηλες προσδοκιες με αυτα που ειχα διαβασει και εξεπλαγην. Περα απο το gameplay και την πλοκη που ειναι υποκειμενικα , και χανουν παρα πολυ αν δεν τα παιξεις ο ιδιος , εχει μακραν το καλυτερο cinematography και οπτικοακουστικη παρουσιαση που εχω δει σε παιχνιδι . Τον παραδεχομαι τον kojima καθε σκηνη ηταν χαρμα οφθαλμου και ακουστικα εξαιρετικη . 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 6
Δημοσ.
15 ώρες πριν, dinos234 είπε

Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω κάποια στιγμή θα περιμένω να πέσει η τιμή του μην το πάρω τώρα και απογοητευτω.

Από ότι είδα σε βίντεο δεν μπορώ να πω ούτε ότι δεν μου άρεσε ούτε ότι μου άρεσε κάτι ενδιάμεσο φυσικά αλλιώς είναι να βλέπεις και αλλιώς να παίζεις. 

καμια σχεση τα βιντεακια στο ιντερνετ.Κι εγω ετσι νομιζα ότι μονο περπαταει.

Ο Κοτζιμα είναι αλλου ο τυπος...το παιχνιδι είναι σταθμος στο gaming.

Δημοσ.

Το τελειωσα  ,απολαυστικος τιτλος τον καταευχαριστηθηκα .Ηταν οαση μεσα στον καταιγισμο παρομοιων παιχνιδιων που μας κατακλυζουν .

• Like 4
Δημοσ.

Μόλις το έκανα και εγώ πλατινουμ στις 85 ώρες περίπου.. 

Ενα μόνο έχω να πω: Σκ@τ@ στα μούτρα αυτών που το θάψαν το παιχνίδι χώρις να το παίξουν έστω ένα 20ωρο. 

Υ.γ Κοτζιμα αν με ακούς ελπίζω να μην κάμφθηκε το ηθικό σου με όλους τους άμπαλους που δεν κατάλαβαν το αριστούργημα σου.  😛

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!Ειμαι στο επισοδιο 6.Δεν εχω καταλαβει ομως κατι ,οσο περιεργο και να φαινεται .Απο το private room εκανα fragile jumb στο capital knot city ενω ημουν αλλου.Πηγα λοιπον στο capital και συνεχιζω να κανω καποιες αποστολες που τις ειχα αφησει.Δεν εχω καταλαβει ομως αν αυτες που κανω ειναι main missions ,ποιες ειναι και αν εχει side missions και ποιες αποστολες πρεπει να κανω για να προχωρησω παρακατω.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Παιδια καλησπερα!Ειμαι στο επισοδιο 6.Δεν εχω καταλαβει ομως κατι ,οσο περιεργο και να φαινεται .Απο το private room εκανα fragile jumb στο capital knot city ενω ημουν αλλου.Πηγα λοιπον στο capital και συνεχιζω να κανω καποιες αποστολες που τις ειχα αφησει.Δεν εχω καταλαβει ομως αν αυτες που κανω ειναι main missions ,ποιες ειναι και αν εχει side missions και ποιες αποστολες πρεπει να κανω για να προχωρησω παρακατω.

Ευχαριστω πολυ!

Aν μπεις στο μενου που ειναι ο χαρτης και  οταν βγαινεις καθε φορα απο  ενα hub  που εισαι συνδεδεμενος σου αναφερει ποιο ειναι το main mission  στην οθονη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν να αργήσανε λιγουλάκι αλλά :

Version 1.10

• Various performance improvements
  • BT Encounter Warning Setting (Can be changed from the Title Screen in “Options” – “BT Encounter Warning)

Eπιτέλους , εκείνο το βιντεάκι που έπαιζε ΚΑΘΕ φορά που έμπαινες σε περιοχή με ΒΤ's έσπαγε...ξέρετε τι ;) , κρίμα που το τελείωσα πριν κατι μήνες ...

• Το μονο που λείπει τώρα ειναι ενα photo mode και ενα walkman για να ακους τις μουσικές καθώς παίζεις
Επεξ/σία από red1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...