Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως αυτή η βαλίτσα ειναι εύθραυστη κ στην έδωσε ένας τυπακος στα κεντρικά; αν ναι Είναι μέρος της ιστορίας ξαναακου τι λέει η αποστολή δε θέλω να σε σποιλαρο

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι σε περιοχή που δεν έχεις συνδέσει ακόμα με το δίκτυο, οπότε δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα, ούτε και να δεις τα κτίσματα των άλλων παικτών. Πρέπει πρώτα να κάνεις την κυρία αποστολή που θα συνδέσει την περιοχή με το chiral network. 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nzeppos είπε

Είσαι σε περιοχή που δεν έχεις συνδέσει ακόμα με το δίκτυο, οπότε δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα, ούτε και να δεις τα κτίσματα των άλλων παικτών. Πρέπει πρώτα να κάνεις την κυρία αποστολή που θα συνδέσει την περιοχή με το chiral network. 

ναι αλλα μπορω να χτισω mail box, generator, watchtower...μονο γεφυρα δε μ'αφηνει.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Linux_ticket είπε

ναι αλλα μπορω να χτισω mail box, generator, watchtower...μονο γεφυρα δε μ'αφηνει.

Στο μενού έχεις ένα σήμα κινητής κεραίας. Δίπλα λέει ένα αριθμό πχ 90/100. Έχεις καλύψει το 90 από τους 100 πόντους που έχεις διαθέσιμους στο δίκτυο. Αν το mail box θέλει 8 πόντους άρα 98/100 θα σε αφήσει. Αν η γέφυρα θέλει 15 πόντους δλδ 105/100 δε θα σε αφήσει μέχρι να αυξήσεις τη χωρητικότητα πχ πάει 120 από τα 100 η αν γκρεμίσεις προηγούμενο κτίσμα σου που πιάνει χώρο στο δυκτιο κ από 90 πέσει στο 80.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω όμως ότι μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Ο φίλος Linux_ticket ανέφερε το μήνυμα "no chiral network coverage". Το πρόβλημα με το περιορισμένο bandwidth βγάζει λάθος "insufficient chiral bandwidth". 

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια μετά από δεκάδες ώρες παιχνιδιού και έχοντας φτάσει μέχρι το ένατο κεφάλαιο, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την ομπρέλα! Θα έλεγα ότι στο σημείο που την παίρνεις χρησιμεύει αρκετά, αλλά μετά που βρίσκεις άλλες μεθόδους γρήγορου ταξιδιού (εντάξει, όχι τόσο γρήγορου όσο της ομπρέλας...) και που έχει προχωρήσει η κατασκευή δρόμων, το σκέφτεσαι περισσότερο να χάνεις προσωρινά όλα σου τα αντικείμενα ώστε να βρεθείς στην άλλη άκρη του χάρτη.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, nzeppos είπε

Να σου πω την αλήθεια μετά από δεκάδες ώρες παιχνιδιού και έχοντας φτάσει μέχρι το ένατο κεφάλαιο, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την ομπρέλα! Θα έλεγα ότι στο σημείο που την παίρνεις χρησιμεύει αρκετά, αλλά μετά που βρίσκεις άλλες μεθόδους γρήγορου ταξιδιού (εντάξει, όχι τόσο γρήγορου όσο της ομπρέλας...) και που έχει προχωρήσει η κατασκευή δρόμων, το σκέφτεσαι περισσότερο να χάνεις προσωρινά όλα σου τα αντικείμενα ώστε να βρεθείς στην άλλη άκρη του χάρτη.

Ισχυει αυτο και εγω για τον ιδιο ακριβως λογο δεν την χρησιμοποιω .Με τις υποδομες  που εχω φτιαξει παω πολυ γρηγορα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα 12ο chapter  και εχω γραψει μεχρι τωρα 90 ωρες .Ειμαι πολυ κοντα στο τελος απο οτι καταλαβαινω  .Τα τελευταια κεφαλαια  απο το 9 και μετα τρεχουν και εχουμε μεγαλη εξελιξη της ιστοριας .Εχουν αποκαλυφθει αρκετα πραγματα.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...