Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, sndev είπε

εχει να κανει με τι αποστολή αναλαμβάνεις. αν δεις οταν την αναλαμβάνεις  λεει η ταδε αποστολη δίνει 100 λικε αν τη κάνεις premium δίνει 120 ξέρω γω. μάλλον πήρες αποστολή με παρα πολλά λικε. χθες που θελα να κανω 5αρι μια πολη πήρα μια αποστολή που εδινε.. 2700....! λικε κ απλά μεταφέρεις με φορτηγό ρητίνες από το ενα σημειο στο άλλο. τελικά επειδή τη πηγα χωρις ζημιες κ γρήγορα (έχω φτιάξει δρόμους) εδωσε 3200 like . ε απο 2μιση αστέρια τερμάτισε αν ειχε ρέστα θα μου έδινε πιστευω 

Dude...έκανα 7 deliveries στον Collector και δεν περνούσε τα δυο αστερια. Διάβασα τα mail του και του πήγα δυο lost cargo και πήγε στα τέσσερα. Το ξέρω αυτό που λες και δεν έχει σχέση, τα mail είναι tied στα likes, 100%. Υπάρχει ήδη thread στο reddit άμα δεν με πιστεύεις.

@Fotis13 Δεν είναι ανάγκη dude, παίξε την περιοχή μέχρι να πεθάνει η μηχανή, αφού καταστραφεί τότε φύγε imho. Πριν φύγεις όμως πάνε στον Musician. ;)

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Dude...έκανα 7 deliveries στον Collector και δεν περνούσε τα δυο αστερια. Διάβασα τα mail του και του πήγα δυο lost cargo και πήγε στα τέσσερα. Το ξέρω αυτό που λες και δεν έχει σχέση, τα mail είναι tied στα likes, 100%. Υπάρχει ήδη thread στο reddit άμα δεν με πιστεύεις.

@Fotis13 Δεν είναι ανάγκη dude, παίξε την περιοχή μέχρι να πεθάνει η μηχανή, αφού καταστραφεί τότε φύγε imho. Πριν φύγεις όμως πάνε στον Musician. ;)

H  μηχανη καταστραφηκε την παρατησα καπου γιατι  ειχα παρει λαθος δρομο και αρχισα την ορειβασια .Δεν ξερω καν ποιος ειναι Musician  αλλα  θα το βρω thanks για το tip .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ας κανω και γω μια κριτικη για το παιχνιδι.Κατ αρχας να σας πω οτι ειμαι κατοχος του τιτλου οποτε η αποψη μου ειναι τεκμηριωμενη.Λοιπον οι σκεψεις μου για το game ειναι αναμεικτες,καλες και κακες.Οντως οπως ειπαν πολλοι το game ειναι εθιστικο και δε σ αφηνει να το παρατησεις χωρις να  εχω καταλαβει ακριβως το γιατι.Ισως γιατι σου δινει την αισθηση οτι κατι κανεις (τις παραδοσεις).Απ την αλλη παλι,ενταξει θα διαφωνησω ως προς το οτι ειναι walking simulator αλλα ρε παιδι μου πολυ μονοτονο το Game.Δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του kojima ,φτιαχνεις ενα παιχνιδι στο οποιο ο παικτης ειναι courier οποτε κανει παραδοσεις.Ουσιαστικα κανει μονο αυτο οποτε ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ  στο σχεδιασμο πρεπει να τη δωσεις εκει.Το θεμα ειναι οτι οπως ειπα και πριν το Game ειναι απιστευτα μονοτονο, ο παικτης κινειται σ ενα περιβαλλον που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο (ενα ερημωδες τοπιο χωρις κατι το ιδιαιτερο) και παρα παρα πολλες αποστολες που σου ανατιθονται γινονται χωρις καμια απολυτως δυσκολια.Προσωπικα εχω τελειωσει παραγγελιες και μολις εκανα τη παραδοση αναρωτηθηκα τι νοημα ειχε αυτη η αποστολη τη στιγμη που καθ ολη τη διαρκεια  της,δε συνατησα καμια δυσκολια,απλα πηρα ενα οχημα και την εκανα.Δε μπορω επισης να καταλαβω σχετικα με τα bts και τα mules τι νοημα εχει η υπαρξη τους τη στιγμη που μπορεις να τους αποφυγεις και να συνεχισεις ανενοχλητος τη πορεια σου.Ειμαι στο episode 5 n 6 και δε θελω να πιστευω οτι στο episode 9 πχ το game θα κινειται στο ιδιο μοτιβο.

Σχετικα με το online τωρα .Ειναι κατι που κι αυτο με βρισκει αντιθετο και επισης μου δημιουργει πολλες αποριες.Δε μου πολυαρεσει το οτι ειμαστε ολοι μαζι και βοηθαμε ο ενας τον αλλον,χτιζει ο ενας μια γεφυρα για να περασει ο αλλος .Θεωρω οτι απ τη στιγμη που κανεις μια αποστολη θα επρεπε να τα αντιμετωπισεις ολα μονος σου.Για παραδειγμα εισαι σ ενα boss fight και δεν εχεις χειρομβοβιδες αιματος;Ας προσεχες ρε φιλε...ας φροντιζες να επαιρνες μαζι σου απο καποιο τερματικο.Δε μ αρεσει που καποιος αλλος με βοηθαει οσο περιεργο κι αν ειναι αυτο που λεω.Επισης δε καταλαβαινω πως με βρισκει αυτος ο καποιος και μου πασσαρει βοηθεια εκεινη την ωρα.Εγω δεν εχω δει κανεναν ενω παιζω.Φυσικα η αποψη μου για το on line ειναι αντελως υποκειμενικη

Κατι τελευταιο για να κλεισω τη κριτικη μου .Οπως πολλα παιχνιδια που κυκλοφορησαν τελευταια ετσι κι αυτο σου δινει την εντυπωση οτι παιζεις περισσοτερο για να θαυμασεις καποια cinematics παρα για να περασεις καποιο κομματι του παιχνιδιου παιζοντας.Ουσιαστικα δηλαδη σου δινεται η εντυπωση οτι δεν εχεις απολυτως τον ελεγχο στο game ο,τι κι αν κανεις και οτι καποια πραγματα θα γινουν οπως και να χει μονο και μονο για να δειξει το παιχνιδι οτι τα χει.Για παραδειγμα οσο προσεκτικος κι αν ημουν πριν απο λιγο και οσο και να προσπαθησα να κινηθω stealth δε μπορεσα να αποφυγω τη μαχη με το γιγαντιαιο καλαμαρι.

Αυτα λοιπον απο μενα.Ειναι φυσικα η δικη μου κριτικη μη πεσετε να με φατε.Απλα περιμενα εναν τιτλο που θα με ενθουσιαζε περισσοτερο.

Ευχαριστω

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Σχετικα με το online τωρα .Ειναι κατι που κι αυτο με βρισκει αντιθετο και επισης μου δημιουργει πολλες αποριες.Δε μου πολυαρεσει το οτι ειμαστε ολοι μαζι και βοηθαμε ο ενας τον αλλον,χτιζει ο ενας μια γεφυρα για να περασει ο αλλος .Θεωρω οτι απ τη στιγμη που κανεις μια αποστολη θα επρεπε να τα αντιμετωπισεις ολα μονος σου.Για παραδειγμα εισαι σ ενα boss fight και δεν εχεις χειρομβοβιδες αιματος;Ας προσεχες ρε φιλε...ας φροντιζες να επαιρνες μαζι σου απο καποιο τερματικο.Δε μ αρεσει που καποιος αλλος με βοηθαει οσο περιεργο κι αν ειναι αυτο που λεω.Επισης δε καταλαβαινω πως με βρισκει αυτος ο καποιος και μου πασσαρει βοηθεια εκεινη την ωρα.Εγω δεν εχω δει κανεναν ενω παιζω.Φυσικα η αποψη μου για το on line ειναι αντελως υποκειμενικη

Αυτό είναι όμως ένα από τα νοήματα του παιχνιδιού, η αλληλοβοήθεια. Ότι ακόμα και στην χειρότερη, ενδεχομένως να μπορείς να τα βγάλεις πέρα αν εμφανιστεί το κατάλληλο structure-cargo κλπ. Κάνει το παιχνίδι σχετικά πιο εύκολο (αν και κάποια runs εκτός chiral network δεν τα λες και παιχνιδάκι, ειδικά αν δεν έχεις τα εργαλεία που πρέπει ή αν είσαι chapter 6 και δεν έχεις ένα πράμα που σου αφαιρεί το παιχνίδι αυτόματα); Ενδεχομένως. Όμως, αν δεν έχεις κάποιο guide ανοιχτό να σου λέει τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για να βγάλεις κάποια αποστολή (που ενδεχομένως να μην αναφέρεται στις λεπτομέρειες/briefing του εκάστοτε order) ή αν θα έχει αναγκαστικό boss fight είναι αρκετά εύκολο να κάνεις λάθος και να χρειαστεί κάποιο reload (ειδικά αν στοχεύεις σε S ranks και φας καμιά τούμπα κλπ).

Εφόσον είσαι αντίθετος, γιατί δεν το κλείνεις εντελώς το Online; System - Options - Game Settings - Login Upon Launch στο Off και καθάρισες (ίσως μένουν τα υπάρχοντα objects των άλλων παιχτών).

Αναφορά σε κείμενο

…και παρα παρα πολλες αποστολες που σου ανατιθονται γινονται χωρις καμια απολυτως δυσκολια.Προσωπικα εχω τελειωσει παραγγελιες και μολις εκανα τη παραδοση αναρωτηθηκα τι νοημα ειχε αυτη η αποστολη τη στιγμη που καθ ολη τη διαρκεια  της,δε συνατησα καμια δυσκολια,απλα πηρα ενα οχημα και την εκανα.Δε μπορω επισης να καταλαβω σχετικα με τα bts και τα mules τι νοημα εχει η υπαρξη τους τη στιγμη που μπορεις να τους αποφυγεις και να συνεχισεις ανενοχλητος τη πορεια σου.Ειμαι στο episode 5 n 6 και δε θελω να πιστευω οτι στο episode 9 πχ το game θα κινειται στο ιδιο μοτιβο.

Σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να συλλέξεις cargo από εχθρική περιοχή, οπότε δεν αποφεύγονται συνέχεια.

Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι στα αρνητικά του παιχνιδιού το γεγονός ότι μπορείς να προσεγγίσεις τέτοιες καταστάσεις με όποιον τρόπο θες (στις περισσότερες περιπτώσεις). Αποφυγή, stealth προσέγγιση, lethal-non lethal προσέγγιση (με τις ανάλογες συνέπειες το καθένα, τόσο για την παραγγελία όσο και για τον κόσμο) και το παιχνίδι σου δίνει κάμποσα εργαλεία για το καθένα.

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης θα ηθελα να προσθεσω πως παιζει και μεγαλο ρολο ο βαθμος δυσκολιας που  εχουμε  το game .

Ειμαι στο 6ο κεφαλαιο και δεν εχω βαρεθει ουτε λεπτο και  εχω φτιαξει δρομους πολλους  και σε αρκετα εχω 5αστερα .Για μενα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας λογω διαφορετικοτητας .Πως καταφερε  να  κανει  αυτο το ειδος τοσο εθιστικο , απο μονο του  αποτελει  επιτευγμα  και  του αξιζουν  cudos του Κοjima .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Linux_ticket είπε

το τσιμπησα στα 19 ευρω

επαιξα γυρω στις 3 ωρες

ενταξει...δεν είναι καλα ο Κοτζιμα ρε.

Απο που 19€; Να το τσιμπησουμε και μεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς spoilers.

Η βροχή και το χιόνι είναι πρακτικά παρενέργειες του timefall, οπότε δεν είναι φυσιολογικά καιρικά φαινόμενα. Αργότερα το παιχνίδι εξηγεί πως δημιουργείται το timefall.

Το timefall επιταχύνει το πέρασμα του χρόνου, οπότε η βροχή διαβρώνει οτιδήποτε ακουμπάει (άρα και τα αντικείμενα που κουβαλάς). Ορισμένα από αυτά προστατεύονται από θήκες (containers) άρα δεν φθείρονται εσωτερικά και το container μπορεί να επισκευαστεί αν το ψεκάζεις τακτικά με το σχετικό σπρέι. Αυτά που δεν προστατεύονται από container (πχ. οι σκάλες ή τα όπλα) αναγκαστικά διαβρώνονται όταν βρέχονται και δεν μπορούν να επισκευαστούν (ωστόσο λειτουργούν το ίδιο καλά ακόμα κι αν έχουν 99% damage, αρκεί να μη χαλάσουν εντελώς).

Γενικά όταν βρέχει δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να βρεις καταφύγιο, μπορείς να συνεχίσεις να περπατάς μέσα στη βροχή. Απλώς καλά θα είναι να κουβαλάς 2-3 σπρέι μαζί σου και να έχεις το νου σου για καταφύγια (είτε φυσικά, είτε τεχνητά), όπου θα μπορέσεις να ξαποστάσεις για λίγα δευτερόλεπτα και να επισκευάσεις τα containers. Είναι προφανές πως αν έχεις φορτίο που δεν θέλεις να φθαρεί ή δεν έχεις σπρέι πάνω σου ή κάποια αντικείμενα έχουν πολύ μεγάλο damage, είναι καλή ιδέα να μην περιπλανιέσαι από δω κι από κει μέσα στη βροχή αλλά να πας το συντομότερο δυνατό στον προορισμό σου.

Δεν λέω περισσότερα, γιατί δεν θα καταφέρω να αποφύγω τα spoilers.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ.

Ειμαι ηδη στις 70+ ωρες και εχω  σταματησει στο 6ο chapter  .Δεν προχωραω το main story  ,απλα απολαμβανω τον κοσμο του καθως εχω φτιαξει φουλ υποδομες και οι μεταφορες πλεον ειναι πολυ ευκολες .

• Like 2
Δημοσ.

οσοι γουστάρετε κ δεν προχωράτε την ιστορία κ κανετε αποστολές όταν τις παίρνετε να τις αλλαζετε σε ανώτερες αποστολές (θέλει 20 απο κάθε είδους)ώστε να σας βγει πιο εύκολα η πλατίνα καθως οταν το τελειώσετε θα χετε πάρει ήδη το 90 των τροφιες αν συνεχιζετε με αυτο το ρυθμό

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

οσοι γουστάρετε κ δεν προχωράτε την ιστορία κ κανετε αποστολές όταν τις παίρνετε να τις αλλαζετε σε ανώτερες αποστολές (θέλει 20 απο κάθε είδους)ώστε να σας βγει πιο εύκολα η πλατίνα καθως οταν το τελειώσετε θα χετε πάρει ήδη το 90 των τροφιες αν συνεχιζετε με αυτο το ρυθμό

Καλα εγω δεν παω για πλατινα ,εσυ  την πηρες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...