Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια μανία έχει ο Kodlima στο παιχνίδι αυτό με το να βάζει "αληθινούς" ηθοποιούς,δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να το κάνει καμμιά ταινία (3λογία )τελικά ? Κουβαλάνε και τα Lootboxes μαζί,σαν τον σίσυφο ένα πράγμα ..... :confused:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα το παίξω και ας είναι φώλα.

Σεναριακά νομίζω θα σπάσει ότι φραγμό έχει μπει στο videogame. Νιώθω οτί δεν υπάρχει πια κόφτης στο πόσο ιδιαίτερο θέλει ο ίδιος να είναι το παιχνίδι του.

Θα λέμε πόσο normal ήταν το MGS

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Choutas είπε

Εγώ θα το παίξω και ας είναι φώλα.

Σεναριακά νομίζω θα σπάσει ότι φραγμό έχει μπει στο videogame. Νιώθω οτί δεν υπάρχει πια κόφτης στο πόσο ιδιαίτερο θέλει ο ίδιος να είναι το παιχνίδι του.

Θα λέμε πόσο normal ήταν το MGS

Καλά το "φώλα" ειναι λιγο τραβηγμένο. Μην παίρνεις τις μετρητοίς οτι γράφει ο καθένας, άλλωστε ηταν φανερή η χολή που έρεε απο διαφορους ειδήμονες του gaming στο ιντερνετ  και πριν βγεί το God Of War (walking simulator, Dad simulator, μέτρια γραφικά με χαλια LOD,  κλπ κλπ, πολλά διάβασα γενικά). Φαντάσου ποσο ταινια ηταν το MGSV άλλο τοσο θα ειναι και αυτό. Αν ηθελέ να κανει ταινία ο Kojima δεν θα έψαχνε για sand box game engine σαν την Decima.  Συμφωνώ οτι θα εχει τόνους cut scenes αλλά χρειάζονται σε τετοιου ειδους παιχνίδια αλλιως θα καψεις εγκέφαλο, δεν ειναι PUBG :) . Θα έχει αρκετό gameplay ειμαι σίγουρος.  Οσο για τα γραφικά, με την Decima ειμαι σίγουρος θα ειναι απο τα πιο ομορφα παιχνίδια της γενιάς.   

• Like 2
Δημοσ.

Με το God of War επεσε τρελο κλαμα με αυτα που γραφαν μερικοι. Διαβασα στο ταδε φορουμ, το ταδε ανθρωπου που ειδε εκεινο και το αλλο.....Ενα πραγμα ιδιο με τις ταινιες που δεν εχουν βγει αλλα καποιοι ξερουν απο πριν.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι σε παιχνίδι που ο kojima έχει πλήρη ελευθερία να κάνει ότι θέλει, θα είναι φόλα? Ο άνθρωπος είναι ο jesus του gaming.  

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε Kojima + πλήρη ελευθερία = χέρι ocelot, nanomachines, Quiet στη βροχή και τέτοια :P

Είναι και για μένα ίσως ο αγαπημένος άνθρωπος από το χώρο του gaming διαχρονικά αλλά είναι άπειρες οι φορές που μπαλαντζάρει μεταξύ του αριστουργήματος και της cringe γελοιότητας και ειδικά στο τελευταίο MGS -αν και όχι δικό του τελείως το φταίξιμο- λίγο έπαιξε με τη φωτιά πολλές φορές... δε ξέρω σε συνθήκες πλήρης ελευθερίας αν θα ανταποκριθεί σε αυτό που περιμένει ο φαν του 100%, ή αν οι over the top στιγμές του αποδειχθούν ξανά ενοχλητικές και άκυρες, περισσότερο από τις παλαιότερε φορές... όπως και να έχει, το παιχνίδι παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό ακόμα.

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οι βρώμες και τα φίδια λένε ότι, στο mgs5 ειδικά, η Konami ήταν από πάνω του. Από και ξεκίνησε όλο το πανηγύρι μέχρι το μεγάλο διαζύγιο. 

Εγώ τον άνθρωπο αυτό, τον βλέπω σαν έναν τεράστιο καλλιτέχνη και πρωτοπόρο. Είμαι πεπεισμένος ότι το Death Stranding θα ναι ένα αριστούργημα. 

Απλά υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον (για να μην πάω στην 8bit εποχή) ο Kojima έχει δείξει ότι είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. 

Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένω αλλά είμαι σίγουρος θα με αποζημιώσει 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, snake_plissken2112 said:

ε Kojima + πλήρη ελευθερία = χέρι ocelot, nanomachines, Quiet στη βροχή και τέτοια :P

Είναι και για μένα ίσως ο αγαπημένος άνθρωπος από το χώρο του gaming διαχρονικά αλλά είναι άπειρες οι φορές που μπαλαντζάρει μεταξύ του αριστουργήματος και της cringe γελοιότητας και ειδικά στο τελευταίο MGS -αν και όχι δικό του τελείως το φταίξιμο- λίγο έπαιξε με τη φωτιά πολλές φορές... δε ξέρω σε συνθήκες πλήρης ελευθερίας αν θα ανταποκριθεί σε αυτό που περιμένει ο φαν του 100%, ή αν οι over the top στιγμές του αποδειχθούν ξανά ενοχλητικές και άκυρες, περισσότερο από τις παλαιότερε φορές... όπως και να έχει, το παιχνίδι παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό ακόμα.

Αυτό ακριβώς βασικά, ο Kojima είναι πάρα πολύ μπροστά από την εποχή του, φτιάχνει αριστουργήματα, αλλά φλερτάρει επικίνδυνα με το κιτς και την αμηχανία της εκκεντρικότητας. Τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει γιατί είναι μεγαλοφυΐα σε αυτό που κάνει, αλλά δεν απέχει πολύ το να θέλει να μας κάνει να βιώσουμε το απόλυτο δέος και αντ' αυτού να σκάσουμε στα γέλια.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 3:09 ΜΜ, Malthador είπε

, αλλά δεν απέχει πολύ το να θέλει να μας κάνει να βιώσουμε το απόλυτο δέος και αντ' αυτού να σκάσουμε στα γέλια.

Εγώ πάντως όταν είδα το ποπουδέλι από το μωράκι, που κάνει κολοτούμπα και μετά thumbs-up, δεν μπορώ να πώ ότι ένιωσα δέος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, panther_512 είπε

Εγώ πάντως όταν είδα το ποπουδέλι από το μωράκι, που κάνει κολοτούμπα και μετά thumbs-up, δεν μπορώ να πώ ότι ένιωσα δέος.

Υποτίθεται ότι το μωρό είναι κλώνος του Reedus και το usb που έχει στο λαιμό του η μνήμη του, υποτίθεται. Τώρα το thumbs up είναι κλασσικό του Kojima από Snake μέχρι και στο τελευταίο MGSV που κάθε φορα που radio την Quiet σου δίνει thumbs up ;) Kojima :D

aeMQVxv_460s.jpg

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...