Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, fr4ntic είπε

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ρίξε μια ματιά στα στατιστικά. Έχει τεράστια λίστα με κάθε λογής στατιστικό

Έχεις δίκιο στα στατιστικά  δείχνει τά πάντα όλα, δεν είχα πάρει γραμμή ,ότι αλλάζει καρτέλα στα στατιστικά χθές με το ρ1 λ1.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει όταν φτιάχνεις δρομους στην αρχή κ τις επόμενες ημέρες  παίρνεις τόνους λικε ,από ένα σημειο κ μετά όμως δε θα δεινουν τόσα πολλά  σχεδόν καθόλου συγκριτικά. 

Δημοσ.

Το ξεκινησα  χτες εχω γραψει 1,5 ωρα περιπου .Δηλωνω  αρχικα εντυπωσιασμενος  απο τον τεχνικο τομεα και τον ηχο-μουσικη .Εχει παει σε αλλα επιπεδα   σε αυτους τους τομεις .

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Το ξεκινησα  χτες εχω γραψει 1,5 ωρα περιπου .Δηλωνω  αρχικα εντυπωσιασμενος  απο τον τεχνικο τομεα και τον ηχο-μουσικη .Εχει παει σε αλλα επιπεδα   σε αυτους τους τομεις .

παρακάτω θα μένεις έκπληκτος από τα mechanics , κ λίγο αργότερα θα συνειδητοποιήσεις ότι ΟΛΟ αυτό το "τεχνικό" δεν έχει δείγμα bug... 

ενα easter egg..

αμα το παίξετε την ήμερα γενεθλίων σας που έχετε δηλώσει στο psn στο δωμάτιο θα σας περιμένει τούρτα  

😂 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο secret που αναφέρεις ξεκίνησε από το MGSV ;) και δεν είναι μονο αυτό που είπες, έχει more. ;) Αλλα δεν συγκρίνετε με του MGSV άμα είχες την Quiet σε high bond. ;)

Death Stranding Patch Notes 1.08

• Various performance improvements.

nuff said :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Χτες κοιμηθηκα στις 2 που ειναι πολυ αργα για μενα .Δεν μπορουσα να ξεκολησω .Το game  ειναι ακρως εθιστικο .

Εγω το έκλεισα 03.30 ! 

Έχω φτάσει στο επεισόδιο 10 με 62 ώρες παιχνιδιού. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος του παιχνιδιού σιγά σιγά. 

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Χτες κοιμηθηκα στις 2 που ειναι πολυ αργα για μενα .Δεν μπορουσα να ξεκολησω .Το game  ειναι ακρως εθιστικο .

Κανε κάτι για αυτό γιατί θα γίνεις Mule στο τέλος :P

Guys πολύ σημαντικό να διαβάζετε mails, ακόμα και αυτά που δεν είναι σημαντικά. Υπάρχει hidden mechanic που επηρεάζει τα likes που παίρνεις. ;)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε

Εγω το έκλεισα 03.30 ! 

Έχω φτάσει στο επεισόδιο 10 με 62 ώρες παιχνιδιού. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος του παιχνιδιού σιγά σιγά. 

όταν φτάσεις στο chapter 11 υπολόγιζε να έχεις ακόμα 3ς ώρες ελεύθερο χρόνο.. αλλιώς κλειστό κ ξανάνοιξε το όταν θα έχεις ;) 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/12/2019 στις 2:21 ΜΜ, sndev είπε

Ισχύει όταν φτιάχνεις δρομους στην αρχή κ τις επόμενες ημέρες  παίρνεις τόνους λικε ,από ένα σημειο κ μετά όμως δε θα δεινουν τόσα πολλά  σχεδόν καθόλου συγκριτικά. 

ε στην αρχη ολοι ειναι ενθουσιασμενοι και δινουν δεξια αριστερα αλλα μετα απο ενα σημειο, οταν σε εχουν φάει οι δρόμοι, ε πλέον δεν ασχολήσαι με likes κ τετοια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

ε στην αρχη ολοι ειναι ενθουσιασμενοι και δινουν δεξια αριστερα αλλα μετα απο ενα σημειο, οταν σε εχουν φάει οι δρόμοι, ε πλέον δεν ασχολήσαι με likes κ τετοια. 

Και να μην πατάς like πάλι δίνεις αυτομάτως. ;) Το περί mail που ανέφερα πιο πάνω είναι για να πάρεις likes από delivery points. Για παράδειγμα ο Collector είχε κολλήσει στα δυο αστερια, με το που διάβασα τα mail του και ξανά πήγα delivery με την μια έφτασε στα τέσσερα αστερια. ;)

• Like 1
Δημοσ.

εχει να κανει με τι αποστολή αναλαμβάνεις. αν δεις οταν την αναλαμβάνεις  λεει η ταδε αποστολη δίνει 100 λικε αν τη κάνεις premium δίνει 120 ξέρω γω. μάλλον πήρες αποστολή με παρα πολλά λικε. χθες που θελα να κανω 5αρι μια πολη πήρα μια αποστολή που εδινε.. 2700....! λικε κ απλά μεταφέρεις με φορτηγό ρητίνες από το ενα σημειο στο άλλο. τελικά επειδή τη πηγα χωρις ζημιες κ γρήγορα (έχω φτιάξει δρόμους) εδωσε 3200 like . ε απο 2μιση αστέρια τερμάτισε αν ειχε ρέστα θα μου έδινε πιστευω 

Δημοσ.

Mεχρι στιγμης παντως ακουσα τις συμβουλες σας,  ειμαι στο chapter 2 και  παω καρφι για chapter  3 .Ασχολουμαι μονο με το main story  για να εχω  γρηγορη μεταβαση .

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/12/2019 στις 12:00 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το συγκεκριμένο secret που αναφέρεις ξεκίνησε από το MGSV ;) και δεν είναι μονο αυτό που είπες, έχει more. ;) Αλλα δεν συγκρίνετε με του MGSV άμα είχες την Quiet σε high bond. ;)

ποιο ειναι το secret με την Quiet? :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...