Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Τι εννοείς «να μην φάω OCD στα 2 πρώτα κεφάλαια»; Έχω παίξει ένα τρίωρο or so και είμαι ήδη στο δεύτερο κεφάλαιο. Τα κεφάλαια είναι αυτά που τα ονομάζει episodes, σωστά;

Σου εξήγησε dude και έχει ειπωθεί πολλές φορες, τα έλεγα και στο release κοντά. Μην κανεις sides και πάνε Chapter 3 που ξεκλειδώνουν upgrades. Αλλιώς θα φας 30 ώρες στο Chapter 2 ποδαράτος. ;)

ps. και δεν υπάρχει θέμα γυρνάς οποτε θες πίσω να τα τελειώσεις geared up. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτησω εγω κατι .Με τον τερματισμο του παιχνιδιου σε αφηνει να συνεχισεις στον κοσμο του να κανεις  απο  side quest  οτι εχεις αφησει η΄δεν μπορεις ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Να ρωτησω εγω κατι .Με τον τερματισμο του παιχνιδιου σε αφηνει να συνεχισεις στον κοσμο του να κανεις  απο  side quest  οτι εχεις αφησει η΄δεν μπορεις ?

ναι συνεχιζεις κανονικα

• Like 2
Δημοσ.

Eγώ πάντως, μετά από 40 ώρες περίπου, νιώθω πως χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Είναι ένα αρκετά "βαρύ" παιχνίδι και η πρόοδος είναι αργή, οπότε το άφησα στην άκρη και ξεκίνησα το Spiderman (ο οποίος διασχίζει 1 χλμ σε 1 λεπτό 😂 ).

Θα το πιάσω ξανά στα χέρια μου σίγουρα στο μέλλον...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 βραβεια πηρε  direction (αναμενομενο ) ,μουσικης (100% δικαιο ) ,perfomance για τον Mikkelsen και best action /adventure  not bad  at all !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

4 βραβεια πηρε  direction (αναμενομενο ) ,μουσικης (100% δικαιο ) ,perfomance για τον Mikkelsen και best action /adventure  not bad  at all !

Best action/adventure εγώ βλέπω το Sekiro, το οποίο πήρε και το GOTY award.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Best action/adventure εγώ βλέπω το Sekiro, το οποίο πήρε και το GOTY award.

Eχεις δικιο ηταν γραμμενη λαθος η ειδηση που διαβασα εγω ,το διορθωσαν και αυτοι τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Έξυπνο, απορώ πως δεν το σκέφτηκα να το κάνω στο playthrough μου...
YΓ: είναι αυτό που έλεγα οτι μπορείς να παίξεις το παιχνίδι όπως θελεις καθώς τα εργαλεία στη διάθεσή σου είναι πολλά 

• Thanks 1
Δημοσ.

έχει ιδέα κάνεις που μπορώ να δω ποσά premium delivery έχω κάνει ανά κατηγορία? μου λείπουν  αρκετά για το trophies κ δε μπορώ να βρω ποσά υπολείπονται ανά κατηγορία.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

έχει ιδέα κάνεις που μπορώ να δω ποσά premium delivery έχω κάνει ανά κατηγορία? μου λείπουν  αρκετά για το trophies κ δε μπορώ να βρω ποσά υπολείπονται ανά κατηγορία.. 

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ρίξε μια ματιά στα στατιστικά. Έχει τεράστια λίστα με κάθε λογής στατιστικό

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...