Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όποιος θέλει να καταλάβει τι μεγαλειώδης ηθοποιός είναι ο Mikkelsen αρκεί μόνο μία ταινία (θέλει γερό στομάχι), The Hunt. Εκεί αποδεικνύει τι υποκριτική διάνοια είναι.

Το τσίμπησα κι εγώ το game, ελπίζω να το ξεκινήσω σήμερα για να αποκτήσω το δικαίωμα να κράζω ελεύθερα!

Like που το τσιμπησες ,υπερβολη το "υποκριτικη διανοια " (την εχω δει την ταινια ).

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όποιος θέλει να καταλάβει τι μεγαλειώδης ηθοποιός είναι ο Mikkelsen αρκεί μόνο μία ταινία (θέλει γερό στομάχι), The Hunt. Εκεί αποδεικνύει τι υποκριτική διάνοια είναι.

Το τσίμπησα κι εγώ το game, ελπίζω να το ξεκινήσω σήμερα για να αποκτήσω το δικαίωμα να κράζω ελεύθερα!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ΥΓ: Maltha, μη το βιαστείς φίλε, παίξ'το "χαλαρά", δεν ειναι παιχνίδι για βιασύνες, απλά, μην φάς OCD στα 2 πρώτα κεφάλαια προσπαθώντας να κάνεις ολες τις αποστολές, αντ'αυτού, κανε μόνο μερικές για να δεις τι "παίζει" με τα mechanics και προσπάθησε να φτάσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο 3ο κεφάλαιο όπου και ξεκλειδώνεις διάφορα πραματάκια που σου κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Enjoy, είναι καλό vidjya ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μάγκες καλό είναι να βλέπουμε και κανένα διαφορετικό game από τα συνηθισμένα. Το παιχνίδι έχει βάθος δεν είναι παίρνω ένα όπλο και σκοτώνω ακόμη και σπουργίτια μέχρι να τερματίσω ή τρέχα σαν το χαζό πέρα δώθε κλοτσώντας μια μπάλα.

Λογικο είναι gamers που έχουν μάθει σε τέτοιου είδους games να το βαθμολογούν με 0.

Όντως το παιχνίδι θεωρώ ότι είναι για αρκετά βραβεία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ολα στημενα και ολα για σπασιμο γινονται, συμφωνα παντα με το Ιnsomnia...

ναι οντως, δεν συμβαίνει ποτέ review bombing / pushing και αλλα τετοια, το internet ειναι αγγελικα πλασμένο με συνεφάκια από μαλί της γριάς :P

Νομιζω πως απλα αρκετός κόσμος αντέδρασε και ηθελε να δείξει την διαφωνία του με τον πολυ χαμηλό βαθμό του IGN, και τα polls και τα user reviews ειναι ο μονος τροπος για να το δείξει αυτό. Δεν ειναι δα οτι προλαβαν τοσοι πολλοι να το παιξουν, συγκριτικα με το RE2 ας πουμε που εκανε πολυ περισσότερες πωλήσιες.

Τωρα αν εχει νόημα αυτός ο χαμος, δε ξέρω. Το review ειναι μια 100% υποκειμενικη και προσωπική άποψη ενος reviewer, οχι της σελιδας (αν πεφτει "κομματική γραμή" από την σελίδα, τοτε η ποιότητα γραφής γινεται πολυ χειρότερη και κανει κ μπαμ πολλες φορες).  οσο αντικειμενικος κ να θες να εισαι, ειναι πολλα πραγματα που καποιον μπορει να τον ενθουσιάσουν κ καποιον να τον εκνευρισουν σε έναν τίτλο. 

Απο εκει κ πέρα, τελικός κριτής ειναι ο κόσμος και ακόμα καλύτερα, ο χρόνος. Σε 1-2 χρονια που καταλαγιάζει το hype ή ο εκνευρισμος, τοτε βλεπεις πιο καθαρα τις απόψεις γύρω από εναν τίτλο με extreme αρχική αντιμετώπιση, ειτε ειναι διχαστική, ειτε διθυραμβική, είτε θάψιμο.

Το οτι το ονομα Kojima έχει τέτοια ισχύ στη βιομηχανία που καταφέρνει να βρει budget για να δοκιμάζει κάτι τοσο διαφορετικό και περίεργο, μονο καλό μας κάνει. Ειναι σαν τη nintendo. Θα κανει και λάθη τύπου Virtual Boy και Wii Music αλλά θα βγάλει κ πράγματα που θα αλλάξουν το gaming! 

Kαι σε μια χρονικη περίοδο που όλο και λιγότεροι devs/publishers θα δώσουν ΑΑ και ΑΑΑ λεφτά για κάτι καινούργιο, μονο καλό μας κάνει να υπάρχουν και τέτοιοι “διχαστικοί” τίτλοι οπως το Death Stranding. Μονο  και μονο που υπάρχει συζήτηση για κατι τοσο διαφορετικο, καλό μας κάνει όλους τους gamers και μακαρι να δωσει το εναυσμα και σε αλλους μεγαλους δημιουργούς να ρισκάρουν.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ βάρεσα ένα 30ωρο περίπου και νιώθω άδειος. Μου φαίνεται ρηχό σε gameplay και φθηνή/κριντζ όσο δεν πάει η ιστορία. Βέβαια έπαιξα back to back outer worlds και disco Elysium που η γραφή φτάνει σε άλλο επίπεδο γιαυτό δυσκολεύομαι και προσγειώθηκα απότομα με το death stranding. Σίγουρα είναι πανέμορφο αλλά δεν υπήρχε το hype και το όνομα κοτζιμα το παιχνίδι θα ταν ένα τίμιο 6.5/7 στα 10 και θα χανοταν στην λιθη των νιιις hidden gem 

Επεξ/σία από di maria kun
  • Like 2
Δημοσ.

Νομιζω ολες οι αποψεις ειναι δεκτές, ειναι απολυτα λογικο ενας τετοιος διαφορετικος τίτλος να μην αρέσει σε όλους. Πλάκα πλάκα και εμένα μετα απο Outer Words, Disco Elysium και Fallen Order ηρθε στα χερια μου :P 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Εγώ βάρεσα ένα 30ωρο περίπου και νιώθω άδειος. Μου φαίνεται ρηχό σε gameplay και φθηνή/κριντζ όσο δεν πάει η ιστορία. Βέβαια έπαιξα back to back outer worlds και disco Elysium που η γραφή φτάνει σε άλλο επίπεδο γιαυτό δυσκολεύομαι και προσγειώθηκα απότομα με το death stranding. Σίγουρα είναι πανέμορφο αλλά δεν υπήρχε το hype και το όνομα κοτζιμα το παιχνίδι θα ταν ένα τίμιο 6.5/7 στα 10 και θα χανοταν στην λιθη των νιιις hidden gem 

Τουλάχιστον εσύ έπαιξες και κατάλαβες ότι δεν είναι του γούστου σου. Απολύτως αποδεκτό. Το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν κριτική και γκρίνια όσοι δεν έχουν παίξει καν το παιχνίδι και απλώς βασίζονται σε πέντε κριτικές και στο video του τάδε επιστήμονα-influencer.

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Τουλάχιστον εσύ έπαιξες και κατάλαβες ότι δεν είναι του γούστου σου. Απολύτως αποδεκτό. Το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν κριτική και γκρίνια όσοι δεν έχουν παίξει καν το παιχνίδι και απλώς βασίζονται σε πέντε κριτικές και στο video του τάδε επιστήμονα-influencer.

Τι εννοείς, ότι η κοπέλα που έχει ντυθει sexy pokemon κ εχει πετάξει όλο το στήθος της έξω ή ο τύπος που τσιροκοπάει στο μικρόφωνο ντυμένος σαν τον Itagaki δεν ειναι άτομα εμπιστοσύνης και δεν ασκουν δικαιο και τιμιο influence πανω σου; απαπαπαπαπα κακοήθειες :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, di maria kun είπε

Σεβαστή άποψη αλλά 30 ώρες σε παιχνίδι των 100, αμα δεν σου έκανε "κλικ" καλώς και δεκτό, οι τελευταίες 2 ώρες όμως του παιχνιδιού του εξιλεώνουν πραγματικά και είναι κρίμα να μην το ζήσεις απο την στιγμή που εχεις ηδη 30 ώρες φίλε.Σε ποιο κεφάλαιο είσαι ?
Εχεις 2 επιλογές : H μια είναι να το βιαστείς για να δεις την ιστορία αλλά θα χάσεις απο την ατμόσφαιρα του κόσμου/gameplay, η 2η ειναι να το παρατήσεις.

Κun, άμα έχεις φάει OCD να τους 5-αστεράρεις όλους απλά σταμάτα να το κάνεις και συνέχισε να παίζεις το παιχνίδι μέχρι τον τερματισμό - εγώ κάπου στη μέση του 8ου κεφαλαίου κουράστηκα να κάνω lvl up τους preppers και απλά συνέχισα να παίζω μέχρι το τέλος (είχα ήδη μαζέψει 80ώρες+ μέχρι εκείνο το σημείο). ;)

Το παιχνίδι δεν είναι για 6.5 φίλε μου- αμα αυτό παίρνει 6.5, τίτλοι οπως το Darksiders 3 που είναι τίνγκα στα προβλήματα (φόρτωμα/framerate/freezes/framerate+ freezes μαζί/γενικά bugs/αισθητική κιτς/γενικευμένη κτλπ) τι θα έπρεπε να πάρουν, 3/10 ? Το Dark siders 3 είναι για 6.5/10 γιατί παρόλο τα τεχνικά του προβλήματα παραμένει "τίμιο" παιχνιδάκι και ευχάριστο, το death stranding, το μονο "πρόβλημα" που έχει είναι οτι είναι...αργο(?) και ίσως οχι για όλους.
Ειναι απο τους πιο καλοφτιαγμένους κυριολεκτικά τίτλους απο τεχνικής άποψης του 2019 και μονο γι'αυτόν τον λόγο δεν πέφτει κάτω απο 8-άρι.

Τα παιχνίδια του Kojima καλώς ή κακώς είχαν πάντα τέτοιο γράψιμο δεν είναι κάτι το καινούργιο εκτός και αν το DS είναι ο 1ος τίτλος που έπαιξε κάποιος,τα έχουμε ξαναπεί, δεν νομίζω να έπαιρνε ποτέ βραβείο για αυτό συγκεκριμένα ο άνθρωπος, οι ιδέες του ναι, είναι πολύ καλές αλλά το γράψιμο του πάντα υποφέρει.

Edit : "review" στο skroutz.gr, Κανείς απο εδώ ? :D 

"
Ίσως ότι έχει χειρότερο έχει βγει ποτέ στην ιστορία του σύγχρονου gaming.Ουσιαστικα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περπατάς για ώρες για να μεταφέρεις πίτσες και άλλες μπαρουφες όταν ο κόσμος μάλιστα έχει καταστραφεί.Το παιχνίδι προφανώς και είναι πεταμένα λεφτά και δεν κρύβει κανένα βαθύτερο νόημα παρά μόνο για τους ψευτοκουλτουριαδες.Κουραστικο και ανευρο από την αρχή μέχρι το τελοςμ"

Ενδελεχές και άκρως Εμπεριστατωμένο review κύριοι και πάνω'απ'ολα χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολές.Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ παιχνίδι στην ιστορία του gaming παιδιά - το διαβάσατε εδώ πρώτοι 😁
Δείτε τώρα - και είναι αυτό που λέμε δώ και καιρό - δεν σου αρέσει κάτι ? Καλα κάνεις, το να μπαίνεις σε τέτοιο κόπο και χολή και ταυτόχρονα μεγιστο τσουβάλιασμα για...ενα βιντεογκέϊμ θέλει ταλέντο, επίσης, τα 2 μέτρα και 2 σταθμά ποτέ δεν υπήρξαν καλό πράμα - ο εν λόγω κύριος εχει την ελευθερία προφανώς να αποκαλεί ψευτοκουλτουριαρηδες το κοινό στο οποίο άρεσε αλλά εσυ, αμα αναφερθείς σ'αυτόν/αυτούς ως αδαείς   που είναι μόνο για μπάλα, transformers του M.Bay και στο τσακίρ κεφ' αντε και κανα΄ Witcher 3 (επειδή έτσι μας είπανε) και Calladuty θα σε πούνε κόμπλα και κακό - και το αναφέρω γιατί ήδη υπήρξαν ατομα κατα καιρούς εδω μέσα που κάνανε και εννοούσαν/υποννοόυσαν ακριβώς το ίδιο με τον κύριο του "review".
Που να τον έβαζες δλδ να δει καμία ταινία του Refn, ή Τarkovsky, παίζει να κατέληγε κανα' ψυχιατρείο ο άνθρωπας - αφου πρώτα θα προσπαθούσε να σε δείρει επειδή είσαι infidel filthy hipster® :D

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
Δημοσ.

Έγινε μαν θενκς και για τα τιπς /θα το τερματίσω σίγουρα ακόμα είμαι στο τσαπτερ 3 /τι να σου πω μου άρεσε πολύ το καυστικό βρετανικό χιούμορ του outer worlds και η παράνοια του disco elisium και τώρα μου φαίνονται κάπως κλισέ και αργά όλα. Δεν αντέχω και αυτόν τον Νόρμαν ριντους μου θυμίζει το συνονθύλευμα του walking όλη την ώρα... 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 10/12/2019 at 19:41, red1 said:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ΥΓ: Maltha, μη το βιαστείς φίλε, παίξ'το "χαλαρά", δεν ειναι παιχνίδι για βιασύνες, απλά, μην φάς OCD στα 2 πρώτα κεφάλαια προσπαθώντας να κάνεις ολες τις αποστολές, αντ'αυτού, κανε μόνο μερικές για να δεις τι "παίζει" με τα mechanics και προσπάθησε να φτάσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο 3ο κεφάλαιο όπου και ξεκλειδώνεις διάφορα πραματάκια που σου κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Enjoy, είναι καλό vidjya ;)

Τι εννοείς «να μην φάω OCD στα 2 πρώτα κεφάλαια»; Έχω παίξει ένα τρίωρο or so και είμαι ήδη στο δεύτερο κεφάλαιο. Τα κεφάλαια είναι αυτά που τα ονομάζει episodes, σωστά;

Καταλαβαίνω γιατί ήθελε ο μη-μου-άπτου να το τερματίσει ο reviewer πριν βγάλει το βαθμό, σε τρεις ώρες έχω ήδη δει:

1. Δύο ώρες cinematics
  2. Τόση πληροφορία που θα χωρούσε σε μία νουβέλα
  3. Ολίγη από Elfen Lied
  4. 10 chars με ονόματα βγαλμένα από shounen. Όχι κακό per se, αλλά σε spoilerιάζει από μόνο του, δεν παίζει χαρακτήρας με όνομα «Die-Hardman» να μην σου παίξει μπινιά πριν τον τερματισμό
  5. Και τρεις φορές το κωλαράκι του Reedus, ήδη.

Γενικά, το stealth κομμάτι είναι λίγο, πως να το πω, όχι κακό, ας το πω «απλοϊκό». Λίγο λιτά δοσμένο, θα περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι, από τη στιγμή που εδώ στήνει το περισσότερο gameplay. Ενδιαφέρον το ότι δεν βλέπεις τα BT's, μόνο τα διαισθάνεσαι και εξαιρετική η μουσική. Παρόλο που δεν έχω εντυπωσιαστεί για την ώρα, ήθελα αυτό τον καιρό να παίξω ένα game όπου θα έκανα μικρά χαλαρωτικά sessions πριν τον ύπνο παρέα με κρασί. Και από το λίγο που έχω δει το DS πάει κάπως έτσι.

Θα επανέλθω μόλις κλείσω κανένα εικοσάωρο μέσα στο Σ/Κ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...