Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys επειδή κάνετε πράγματα δεν σημαίνει ότι φαίνονται κιόλας. Δεν λειτουργεί έτσι το online. Παίζει κανένας να μην έχει δει structures σας όπως επίσης παίζει κάποια να τα έχουν δει αρκετοί. Εκτος άμα κάνετε tag Strand Contacts, τότε θα βλέπετε πιο πολλά structures. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Guys επειδή κάνετε πράγματα δεν σημαίνει ότι φαίνονται κιόλας. Δεν λειτουργεί έτσι το online. Παίζει κανένας να μην έχει δει structures σας όπως επίσης παίζει κάποια να τα έχουν δει αρκετοί. Εκτος άμα κάνετε tag Strand Contacts, τότε θα βλέπετε πιο πολλά structures. ;)

Δεν το ήξερα αυτό. 

Δώσε γέροντα τα φώτα σου τι πρέπει να κάνουμε ακριβώς ώστε να βλέπουμε περισσότερα κτίσματα. 

Υ. Γ. Δεν φτιάχνουμε μια ελληνική κοινότητα να το απογειώσουμε !!! 🤣🤣🤣

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι στις τελευταίες αποστολές αν δεν έχεις δρόμους για τις επίπεδες επιφάνεις, και γάντζους για τα βουνά, σου βγαίνει αρκετά η ψυχούλα για να μετακινηθείς!

Εγώ εκλεισα 70ωρο στείνοντας λίγους δρομους αλλά πολύ γάντζο στα βουνά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβώς όπως τα λέει ο @{TDi}Dj2k..infc είναι με τα κτίσματα. δλδ μπορεί κάπου να έχει 2 σκάλες βάζω κ ένα σχοινί. εσύ που πας μπορεί να βλέπεις κ τα 3 η τα 2 η το 1 η κανένα! αυτο που εχω καταλάβει είναι πως βλέπεις κτίσματα παιχτών που έχεις αλληλοεπιδρασει πιο πολύ. πχ πέρασες πάνω από μια πινακίδα τους η μια γέφυρα τους ξερω γω. οποτε αν βαζεις πινακιδες κ αυτοι περνάνε πάνω από τη πινακίδα σου αν αυτός κάνει μια γέφυρα εσύ θεωρητικά τη βλέπεις γτ αλληλοεπιδρασε με τη πινακίδα σου. 

είμαι κεφαλαίο 9 έκανα σχεδόν τα πάντα κ όλους τους δρόμους με ειχε πιάσει κ έμενα εθισμός, ομως νομιζω μπούχτισα από το 8 κ μετα άπλα το προχωράω όπως πάει παίζει να χω 120 ώρες ως τώρα κ επειδη δύσκολα χανεις ακομα κ στο hard απλά προχωράω χωρίς να πολυ ψάχνω πλέον

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικά οι δρόμοι είναι μεγάλο κόλλημα. Τρεις φορές που είπα να παίξω μια ωρίτσα και τελικά έκατσα μέχρι το πρωί (ευτυχώς ήταν Σάββατο), ήταν όλες για να τελειώσω δρόμους. Δεν ξέρω πόσοι άλλοι παίκτες τους βλέπουν ή τι κέρδος έχεις αν απλώς συνεισφέρεις στα τελειώματα του έργου της προηγούμενης κυβέρνησης και το ολοκληρώσεις με δικά σου υλικά, πάντως από τους δρόμους και μόνο πρέπει να έχω μαζέψει πάνω από 250k likes.

Όταν ξεκίνησα να περιπλανιέμαι πίσω από τα βουνά του Weather Station, το γύρισα στα zip-lines. Σε κάθε λόφο και ραχούλα έβαλα κι από ένα για να είναι γρήγορες οι μετακινήσεις, χωρίς βέβαια να το παρακάνω λόγω περιορισμένου bandwidth. Από τα συγκεκριμένα όμως μάζεψα πολύ λιγότερα likes ενώ στην πράξη βολεύουν περισσότερο από τους δρόμους αφού μπορείς να πεταχτείς από τον Doctor στον Craftsman ή στον Elder σε λιγότερο από λεπτό (εκτός κι αν θέλεις να μεταφέρεις πολλά κιλά εμπόρευμα).

Μ' αυτά και μ' αυτά πέρασα τις 100 ώρες και είμαι ακόμα κεφάλαιο 8.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

ακριβώς όπως τα λέει ο @{TDi}Dj2k..infc είναι με τα κτίσματα. δλδ μπορεί κάπου να έχει 2 σκάλες βάζω κ ένα σχοινί. εσύ που πας μπορεί να βλέπεις κ τα 3 η τα 2 η το 1 η κανένα! αυτο που εχω καταλάβει είναι πως βλέπεις κτίσματα παιχτών που έχεις αλληλοεπιδρασει πιο πολύ. πχ πέρασες πάνω από μια πινακίδα τους η μια γέφυρα τους ξερω γω. οποτε αν βαζεις πινακιδες κ αυτοι περνάνε πάνω από τη πινακίδα σου αν αυτός κάνει μια γέφυρα εσύ θεωρητικά τη βλέπεις γτ αλληλοεπιδρασε με τη πινακίδα σου. 

είμαι κεφαλαίο 9 έκανα σχεδόν τα πάντα κ όλους τους δρόμους με ειχε πιάσει κ έμενα εθισμός, ομως νομιζω μπούχτισα από το 8 κ μετα άπλα το προχωράω όπως πάει παίζει να χω 120 ώρες ως τώρα κ επειδη δύσκολα χανεις ακομα κ στο hard απλά προχωράω χωρίς να πολυ ψάχνω πλέον

Eτοιμάσου για 3ώρο τερματισμό τώρα :D  (δεν κάνω πλάκα), γενικά, όσοι είναι στο ίδιο σημείο, καλό θα είναι να έχουν 2-3 ωρίτσες ελεύθερες γιατί έχει ΠΟΛΥ πράμα προς θέαση.

Mini-spoilers !!

Spoiler

Το τερμάτισα την προηγούμενη 'βδομάδα :
- To τέλος του 8ου κεφαλαίου είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δεί σε κονσόλα - Uncharted με τον "σωστό" τρόπο, βλέπε: "θέαμα" αλλά έχει και ρίσκο χωρίς να είναι όλα αυτοματοποιημένα.
- Εχει μια μάχη στο 10ο κεφάλαιο...MGS4...τελείως, τελείως όμως !
- EKEINH η σκηνή με Die-Hardman...κυριολεκτικά ό,τι καλύτερο εχω δει απο άποψη τεχνολογίας/facial animation (καλύτερη απο αυτή του Red dead 2 όπου ήταν ήδη καταπληκτική).
- Τα τελευταία λεπτά gameplay προς "εκείνο" το κτήριο με την μουσική στο background.
- Τα τελευταία λεπτά βίντεο...απλά καταπληκτικά, τα δε τελευταία δευτερόλεπτα...ακριβώς το όπως θα έπρεπε να τελειώνει ενα βιντεοπαιχνίδι.

Ενα φανταστικό παιχνίδι όπου έπεσε φοβερή δουλειά και φαίνεται - mo-cap, animations, γενικά γραφικά και κτίσιμο κόσμου, ομαλό gameplay/επιδόσεις (framerate), σωστή μουσική επένδυση, έλλειψη bugs, φανταστική σκηνοθεσία/σωστό καδράρισμα σκηνών...γενικά η παραγωγή του παιχνιδιού είναι αλλού.

Τα αρνητικά : κακά physics για τα οχήματα που ορισμένες φορές (όχι πάντα) - και ιδίως με το φορτηγάκι σε ανηφόρα - σε κάνει να θέλεις να κάνεις hulk-smash σε κάτι και...το γράψιμο του Κοτζίμα...
Η υπόθεση είναι ωραιότατη, "κουλή" στην αρχή μεν αλλά καθώς αυτή ξετυλίγεται αρχίζει και έχει νόημα, το πρόβλημα όμως- οπως σε όλα τα παιχνίδια του Κοτζίμα - είναι η υπερ-εξήγηση των...πάντων, λες και είσαι 5 χρονών, κοινώς ο Κότζι φοβάται μηπως και δεν κατάλαβες κάτι και αρχίζει και στο επανα-εξηγεί για 2η και 3η και 4η φορά, βέβαια με αυτά/τις απόψεις που έχουμε διαβάσει στο ιντερνετ κατα καιρούς  πως να μην το κάνει...
Ο άνθρωπος έχει πολύ ωραίες ιδέες πάντα αλλά χρειάζεται Α) εναν συγγραφέα και Β) κάποιον αρχισυντάκτη/επιμελητή που να ρίχνει το απαραίτητο διόρθωμα.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα "μετάφρασης" (απο τα Ιαπωνικά)  ή του ίδιου του Κοτζίμα (δεν ξέρει να γραφει σωστά) αλλά πολλά απο τα σενάρια του χρειάζονται ένα κοψιμο/ράψιμο.
Την έλλειψη γενικής δυσκολίας θα την συγκατέλεγα στα αρνητικά επίσης αλλά open-world παιχνίδι οπότε και αναμενόμενο, επίσης, ολα τα παιχνίδια του Κοτζίμα είναι εύκολα, είτε αυτά είναι Metal Gear, Zone of the Enders κτλπ.

Το cast ηταν επίσης καλό αλλά πλην του Norman Reedus (ποιος θα το περίμενε) και του Mads Mikkelsen τους  υπόλοιπους ηθοποιούς τους θεώρησα αχρείαστους καθώς δεν έδιναν αυτό το "κάτι παραπάνω" στην υπόθεση/γενική ατμόσφαιρα.

99ώρες παιχνιδιού.
8.5/10 (γι'αυτούς που τους αρέσουν τα score)

Παιχνίδι που τα έχει κυριολεκτικά όλα : platforming, stealth, action, inventory management (για τους ψυχαναγκαστικούς των RPG)  και...περπάτημα   :D

Εξαιρετική 1η προσπάθεια απο το studio για 'μένα.

• Like 5
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.. Έχω ξεκινήσει και γω το παιχνίδι τώρα 2 εβδομάδες αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου έχω γράψει ένα 20ωρο και είμαι ακόμα στο 3ο Κεφάλαιο χωρίς να το έχω τελειώσει. Δεν χτίζω ψυχαναγκαστικά κτίσματα ωστόσο προσπαθώ να παραδίδω χαμένα φορτία, να κάνω κανονικές παραγγελίες και μερικούς δρόμους. Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό αλλά χρειάζεται αφοσίωση όταν παίζεις για να μην χάνεις πληροφορίες από διάφορες πήγες (emails, τσιπάκια μνήμης, συνεντεύξεις, κλήσεις που σου κάνουν όταν είσαι έξω, κλπ). Βλέπω να ασχολούμαι για πολύ καιρό ακόμα με το παιχνίδι καθώς είναι κάτι νέο, όμορφο και φρέσκο που χρειαζόταν κατά τη γνώμη μου. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, red1 είπε

Eτοιμάσου για 3ώρο τερματισμό τώρα :D  (δεν κάνω πλάκα), γενικά, όσοι είναι στο ίδιο σημείο, καλό θα είναι να έχουν 2-3 ωρίτσες ελεύθερες γιατί έχει ΠΟΛΥ πράμα προς θέαση.

Mini-spoilers !!

Απόκρυψη περιεχομένων

Το τερμάτισα την προηγούμενη 'βδομάδα :
- To τέλος του 8ου κεφαλαίου είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δεί σε κονσόλα - Uncharted με τον "σωστό" τρόπο, βλέπε: "θέαμα" αλλά έχει και ρίσκο χωρίς να είναι όλα αυτοματοποιημένα.
- Εχει μια μάχη στο 10ο κεφάλαιο...MGS4...τελείως, τελείως όμως !
- EKEINH η σκηνή με Die-Hardman...κυριολεκτικά ό,τι καλύτερο εχω δει απο άποψη τεχνολογίας/facial animation (καλύτερη απο αυτή του Red dead 2 όπου ήταν ήδη καταπληκτική).
- Τα τελευταία λεπτά gameplay προς "εκείνο" το κτήριο με την μουσική στο background.
- Τα τελευταία λεπτά βίντεο...απλά καταπληκτικά, τα δε τελευταία δευτερόλεπτα...ακριβώς το όπως θα έπρεπε να τελειώνει ενα βιντεοπαιχνίδι.

Ενα φανταστικό παιχνίδι όπου έπεσε φοβερή δουλειά και φαίνεται - mo-cap, animations, γενικά γραφικά και κτίσιμο κόσμου, ομαλό gameplay/επιδόσεις (framerate), σωστή μουσική επένδυση, έλλειψη bugs, φανταστική σκηνοθεσία/σωστό καδράρισμα σκηνών...γενικά η παραγωγή του παιχνιδιού είναι αλλού.

Τα αρνητικά : κακά physics για τα οχήματα που ορισμένες φορές (όχι πάντα) - και ιδίως με το φορτηγάκι σε ανηφόρα - σε κάνει να θέλεις να κάνεις hulk-smash σε κάτι και...το γράψιμο του Κοτζίμα...
Η υπόθεση είναι ωραιότατη, "κουλή" στην αρχή μεν αλλά καθώς αυτή ξετυλίγεται αρχίζει και έχει νόημα, το πρόβλημα όμως- οπως σε όλα τα παιχνίδια του Κοτζίμα - είναι η υπερ-εξήγηση των...πάντων, λες και είσαι 5 χρονών, κοινώς ο Κότζι φοβάται μηπως και δεν κατάλαβες κάτι και αρχίζει και στο επανα-εξηγεί για 2η και 3η και 4η φορά, βέβαια με αυτά/τις απόψεις που έχουμε διαβάσει στο ιντερνετ κατα καιρούς  πως να μην το κάνει...
Ο άνθρωπος έχει πολύ ωραίες ιδέες πάντα αλλά χρειάζεται Α) εναν συγγραφέα και Β) κάποιον αρχισυντάκτη/επιμελητή που να ρίχνει το απαραίτητο διόρθωμα.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα "μετάφρασης" (απο τα Ιαπωνικά)  ή του ίδιου του Κοτζίμα (δεν ξέρει να γραφει σωστά) αλλά πολλά απο τα σενάρια του χρειάζονται ένα κοψιμο/ράψιμο.
Την έλλειψη γενικής δυσκολίας θα την συγκατέλεγα στα αρνητικά επίσης αλλά open-world παιχνίδι οπότε και αναμενόμενο, επίσης, ολα τα παιχνίδια του Κοτζίμα είναι εύκολα, είτε αυτά είναι Metal Gear, Zone of the Enders κτλπ.

Το cast ηταν επίσης καλό αλλά πλην του Norman Reedus (ποιος θα το περίμενε) και του Mads Mikkelsen τους  υπόλοιπους ηθοποιούς τους θεώρησα αχρείαστους καθώς δεν έδιναν αυτό το "κάτι παραπάνω" στην υπόθεση/γενική ατμόσφαιρα.

99ώρες παιχνιδιού.
8.5/10 (γι'αυτούς που τους αρέσουν τα score)

Παιχνίδι που τα έχει κυριολεκτικά όλα : platforming, stealth, action, inventory management (για τους ψυχαναγκαστικούς των RPG)  και...περπάτημα   :D

Εξαιρετική 1η προσπάθεια απο το studio για 'μένα.

Ο Reedus ενταξει αν τον δεις και σε καμια σειρα (Walking Dead) δεν μπορει να μιλησει ο τυπος, αλλα ο Mikkelsen κακος, πιπερι 😝.

20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Dude δεν επιτρέπεται κανένα είδους spoiler και τα posts με spoilers σβήνονται τελείως, so you know. ;)

Τα "κρυβει" οποτε ειναι οκ, οποιος θελει το παταει μονο και του εμφανιζονται.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohnDeus είπε

Ο Reedus ενταξει αν τον δεις και σε καμια σειρα (Walking Dead) δεν μπορει να μιλησει ο τυπος, αλλα ο Mikkelsen κακος, πιπερι 😝.

Τα "κρυβει" οποτε ειναι οκ, οποιος θελει το παταει μονο και του εμφανιζονται.

O mod πρόλαβε να τα βάλει σε tag  ;)

Δεν είπα οτι ο Mikkelsen είναι κακός - το αντίθετο φίλε :D 

Σχετικά με τον Reedus, γι'αυτο ανέφερα οτι ηταν έκπληξη γιατι σαν ηθοποιός γενικά δεεεν.
Reedus και Mikkelsen = οι μόνες ανθρώπινες ερμηνείες σε ολο το παιχνίδι, οι υπόλοιποι ευτυχώς-δυστυχώς έπεφταν στο κλασσικο Κοτζίμα κλισέ οπου ηταν υπερβολικοί/cartoon-ίστικοι είτε με το γράψιμό τους, είτε με τον τρόπο έκφρασης τους (σωματικής και μη).

off-topic : όποιος θέλει να δει ταινία (καλή) με Mikkelsen υπο την σκηνοθεσία Nicholas Winding refn να τσεκάρει το Valhalla Rising - η πρόσφατη TV σειρά του Refn "Τοο old to die young" ηταν επίσης ξεχωριστή (και "κουλή" με την καλή έννοια)

31 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Dude δεν επιτρέπεται κανένα είδους spoiler και τα posts με spoilers σβήνονται τελείως, so you know. ;)

Κρίνοντας απο τα ανοιχτά spoiler στις προηγούμενες σελίδες οπου ολοι spoiler-άρουν πίστες/χαρακτήρες κτλπ...δεν ξέρω φίλε ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, red1 είπε

Κρίνοντας απο τα ανοιχτά spoiler στις προηγούμενες σελίδες οπου ολοι spoiler-άρουν πίστες/χαρακτήρες κτλπ...δεν ξέρω φίλε

Δεν είδα spoilers tbh, απλά κάποια στιγμή επειδή είχε γίνει θέμα με τα spoilers γενικά, είπαν ότι δεν θα κάνουν edit (όπως σου έκαναν) και απλά θα σβήνετε το post, οποτε ήταν κρίμα γιατί έγραψες πολλά και για αυτό το ανέφερα. Τώρα άμα είδες κάπου spoilers κακός δεν τα έκανες report. Είναι κρίμα να χαλάμε την εμπειρία οποιουδήποτε δεν το έχει παίξει ακόμα, ενώ μπορούμε απλά με ένα κουμπί να λύσουμε το θέμα. ;)

Προσωπικά ο Reedus μου αρέσει πολύ στο TWD, από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου ο Μίκελσεν. Δεν λέω φυσικά ότι είναι κακός ηθοποιός απλά δεν τον πάω.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, red1 είπε

O mod πρόλαβε να τα βάλει σε tag  ;)

Δεν είπα οτι ο Mikkelsen είναι κακός - το αντίθετο φίλε :D 

Σχετικά με τον Reedus, γι'αυτο ανέφερα οτι ηταν έκπληξη γιατι σαν ηθοποιός γενικά δεεεν.
Reedus και Mikkelsen = οι μόνες ανθρώπινες ερμηνείες σε ολο το παιχνίδι, οι υπόλοιποι ευτυχώς-δυστυχώς έπεφταν στο κλασσικο Κοτζίμα κλισέ οπου ηταν υπερβολικοί/cartoon-ίστικοι είτε με το γράψιμό τους, είτε με τον τρόπο έκφρασης τους (σωματικής και μη).

off-topic : όποιος θέλει να δει ταινία (καλή) με Mikkelsen υπο την σκηνοθεσία Nicholas Winding refn να τσεκάρει το Valhalla Rising - η πρόσφατη TV σειρά του Refn "Τοο old to die young" ηταν επίσης ξεχωριστή (και "κουλή" με την καλή έννοια)

Κρίνοντας απο τα ανοιχτά spoiler στις προηγούμενες σελίδες οπου ολοι spoiler-άρουν πίστες/χαρακτήρες κτλπ...δεν ξέρω φίλε ;)

Α ενταξει δεν το ειχα πιασει ακριβως 😀

• Moderators
Δημοσ.

Όποιος θέλει να καταλάβει τι μεγαλειώδης ηθοποιός είναι ο Mikkelsen αρκεί μόνο μία ταινία (θέλει γερό στομάχι), The Hunt. Εκεί αποδεικνύει τι υποκριτική διάνοια είναι.

Το τσίμπησα κι εγώ το game, ελπίζω να το ξεκινήσω σήμερα για να αποκτήσω το δικαίωμα να κράζω ελεύθερα!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...