Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πολύ παραπάνω από walking sim, μην πιστεύετε τις βλακείες που γράφουν. Αλλά ακόμα και το ίδιο το περπάτημα/κουβάλημα είναι προσεγμένο και θέλει μέθοδο, τακτική, προσοχή, σχεδιασμό.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, KilliK είπε

το συγκεκριμενο μετρο που πηρε το μετακριτικ δεν ειναι σωστο, διοτι εσβησε μονο το αρνητικο review bombing, ενω κρατησε το θετικο.

επισης απο οτι γραφουν στο reddit, μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι εγινε το "cleansing", σε αλλα παιχνιδια το review bombing παραμενει.

ενταξει, εχει πεσει συρμα απο ΣΟΝΥ, αυτο δειχνει το πραμα.

Λογικά και η Nintendo έριξε σύρμα στο Αstral Chain (εκεί βέβαια έγινε σε μικρότερο βαθμό). Επομένως, το έχει ξανακάνει το Metacritic.

Επίσης, το DS που δεν πούλησε τόσο όσο το καινούριο COD (που παίζει να έχει πουλήσει και τα διπλάσια κομμάτια), έχει ~4000 παραπάνω user reviews στην PS4 έκδοση (δηλαδή καπού στα 10000, με τα διεγραμμένα scores). Λίγο περίεργο, ε; Αναφέρομαι στην PS4 έκδοση, καθώς, λογικά, εκεί θα πούλησε τα περισσότερα κομμάτια (τουλάχιστον στις κονσόλες).

Κατά τα άλλα, όντως, όπως υπάρχουν bots/trolls που πετάνε τα 0 μέσα στις πρώτες ώρες που ανοίγουν τα user reviews, έτσι υπάρχουν και τα αντίστοιχα που πετάνε τα 10άρια. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είναι σωστό και δείχνει πόσο μπάζει το σύστημα του Metacritic στα user reviews. Ας το κάνουν κάπως σαν το steam, να φαίνεται ότι σου ανήκει το παιχνίδι (τουλάχιστον) για να μπορείς να το κάνεις review (λογικά κάνοντας link με τα accs των πλατφόρμων).

• Like 3
Δημοσ.

και ο YongYea ανεβασε βιντεο. καλο ειναι να ενημερωθει και ο κοσμος, για να ξερει να μην παιρνει τοσο σοβαρα τα review aggregator sites.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Κατά τα άλλα, όντως, όπως υπάρχουν bots/trolls που πετάνε τα 0 μέσα στις πρώτες ώρες που ανοίγουν τα user reviews, έτσι υπάρχουν και τα αντίστοιχα που πετάνε τα 10άρια. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είναι σωστό και δείχνει πόσο μπάζει το σύστημα του Metacritic στα user reviews. Ας το κάνουν κάπως σαν το steam, να φαίνεται ότι σου ανήκει το παιχνίδι (τουλάχιστον) για να μπορείς να το κάνεις review (λογικά κάνοντας link με τα accs των πλατφόρμων).

Συνήθως τα 0 κάνουν balance τα 10 και συνήθως το user review score είναι ρεαλιστικό.

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Gorbatsof said:

Ούτε για 0 είναι,ούτε για 10.Μαζι με τα 0 έπρεπε να σβήσουν και τα δεκαρια.

Όχι, τίποτα δεν έπρεπε να σβήσουν, έλεος.

Το user score στο metacritic είναι εντελώς υποκειμενικό. Ξαναλέω, στο metacritic φτιάχνεις μια προσωπική λίστα με τα games σου και τα βαθμολογείς. Για κάποιον το game μπορεί να είναι για 10, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι για 0, ο καθένας έχει το δικαίωμα να βαθμολογεί τα games της λίστας του με όποιον τρόπο θέλει. Από τη στιγμή που το -κάθε- metacritic δεν σου βάζει περιορισμό να κατέχεις το game ή να το έχεις παίξει ή να το έχεις τερματίσει, δεν καταλαβαίνω τι ψάχνουμε.

Επίσης, τι σκατά εκκαθάριση έκαναν, εδώ βλέπω reviews την ημέρα κυκλοφορίας του game που του έχουν δώσει 10, 5 και 0. Ποιά είναι τα κριτήρια που καθορίζουν το trolling, αν όχι το ελάχιστο «παίξε και δυο ώρες πριν βαθμολογήσεις»; Έχουν κάνει δήλωση από το site;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες και το αλλο το παλιο που ειχε γυρισει για το Shenmue. πολυ γελιο:

Spoiler

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά έχω γίνει μεγάλο-εργολάβος!!!! 

Εχω φτιάξει Αττική οδό στο παιχνίδι!!! 

Νομίζω ότι έχω εθιστεί στις κατασκευές και έχω παρατήσει την εξέλιξη του παιχνιδιού.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimosMcLaren είπε

Καλά έχω γίνει μεγάλο-εργολάβος!!!! 

Εχω φτιάξει Αττική οδό στο παιχνίδι!!! 

Νομίζω ότι έχω εθιστεί στις κατασκευές και έχω παρατήσει την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στις ποσες ωρες εισαι στο game ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, darko__77 είπε

35 ώρες, στο κεφάλαιο 5 και χτίζω δρόμους να έχετε 😝 Εθιστικότατο το παιχνίδι

Κάνε με φίλο SeytanAsker είναι το όνομα μου στο psn. 

Έχω τερματίσει το δρόμο από

lake knot city - > south knot city. 

Έχω πέσει σε ένα φαράγγι και δεν συνεχίζει άλλο. 

Τώρα έχω ξεκινήσει από 

South knot city να το φτάσω ανάποδα προς το σημείο που κόβεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...