Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το συγκεκριμενο μετρο που πηρε το μετακριτικ δεν ειναι σωστο, διοτι εσβησε μονο το αρνητικο review bombing, ενω κρατησε το θετικο.

επισης απο οτι γραφουν στο reddit, μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι εγινε το "cleansing", σε αλλα παιχνιδια το review bombing παραμενει.

ενταξει, εχει πεσει συρμα απο ΣΟΝΥ, αυτο δειχνει το πραμα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα αυτοι εξ αρχης ηταν το προβλημα οχι μονο στο Death Stranding αλλα σε οσα δημοφιλη παιχνιδια βλεπουμε το User score να ειναι τοσο χαμηλα.

Και για τον αλλο τον κακομοιρη λεει που του εσβησαν το review και ειχε και review σε αλλα παιχνιδια,υποθετω οτι θα ηταν καπως ετσι τα παιχνιδια αυτα οπως στους περισσοτερους εκει μεσα

https://www.metacritic.com/user/abvilla?page=0

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη το προβλημα ειναι μονο oταν θαβεις το παιχνιδι χωρις να το εχεις παιξει, αλλα δεν ειναι προβλημα να το εξυμνεις χωρις να το εχεις παιξει;

makes sense. 🙄

επισης αφου εχει παιξει το παιχνιδι, μπορει να βαλει οτι βαθμο γουσταρει. η ειναι και αυτο μεμπτο; 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα αυτοι εξ αρχης ηταν το προβλημα οχι μονο στο Death Stranding αλλα σε οσα δημοφιλη παιχνιδια βλεπουμε το User score να ειναι τοσο χαμηλα.

Και για τον αλλο τον κακομοιρη λεει που του εσβησαν το review και ειχε και review σε αλλα παιχνιδια,υποθετω οτι θα ηταν καπως ετσι τα παιχνιδια αυτα οπως στους περισσοτερους εκει μεσα

https://www.metacritic.com/user/abvilla?page=0

δυστυχως υπάρχουν τετοιοι καρναβαλοι παντου.

Αλλά οσο "ζημια" κάνουν οσοι ριχνουν μηδενικα, αλλη τοση ζημια κανουν οσοι βαζουν 10αρια αβερτα. οποτε ο σωστος ο μαγκας χτυπαει παντου. Οπως επραξαν, απλα χαιδεύουν εναν γιγάντιο publisher, δεν ειναι ούτε δίκαιοι ουτε ηθικοι που προπαθούν να το παιξουν.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως, η τα σβηνεις ολα, η τα αφηνεις οπως ειναι. το να αφαιρεσεις ομως το αρνητικο, περισσοτερο ζημια κανει στην εικονα του metacritic, διοτι δειχνει ξεκαθαρη ελλειψη αντικειμενικοτητας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

δυστυχως υπάρχουν τετοιοι καρναβαλοι παντου.

Αλλά οσο "ζημια" κάνουν οσοι ριχνουν μηδενικα, αλλη τοση ζημια κανουν οσοι βαζουν 10αρια αβερτα. οποτε ο σωστος ο μαγκας χτυπαει παντου. Οπως επραξαν, απλα χαιδεύουν εναν γιγάντιο publisher, δεν ειναι ούτε δίκαιοι ουτε ηθικοι που προπαθούν να το παιξουν.

Spoiler

Αν ηταν καθαρα θεμα publisher οπως λες,τοτε δεν θα αφηναν τα χαμηλα score σε σειρες τυπου call of duty,Fifa,Nba και παει λεγοντας.

Το ιδιο ισχυει και στην περιπτωση των pokemon καλη ωρα.

Εγω το Death Stranding και το Astral Chain βλεπω οτι εχουν 2 κοινα.Ειναι και τα  2 console exclusive και ειναι νεα IP.

• Confused 1
Δημοσ.

Όσο ο κόσμος ασχολείται με τα ratings, εγώ έφτασα αισίως χθες βράδυ τις 100 ώρες gameplay. Μέχρι στιγμής το highlight είναι οι χιονοθύελλες πάνω στα βουνά, με τον αέρα να λυσσομανάει. Το DS έχει πιθανώς το καλύτερο ηχητικό υπόβαθρο που έχω ακούσει ποτέ σε παιχνίδι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Όσο ο κόσμος ασχολείται με τα ratings, εγώ έφτασα αισίως χθες βράδυ τις 100 ώρες gameplay. Μέχρι στιγμής το highlight είναι οι χιονοθύελλες πάνω στα βουνά, με τον αέρα να λυσσομανάει. Το DS έχει πιθανώς το καλύτερο ηχητικό υπόβαθρο που έχω ακούσει ποτέ σε παιχνίδι.

Θελει ομως και καταλληλο ηχοσυστημα να το  υποστηριξει  φανταζομαι  .Με μονο μια tv δεν μπορει   φανει  η δουλεια που εχουν κανει .

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν ηταν καθαρα θεμα publisher οπως λες,τοτε δεν θα αφηναν τα χαμηλα score σε σειρες τυπου call of duty,Fifa,Nba και παει λεγοντας.

Το ιδιο ισχυει και στην περιπτωση των pokemon καλη ωρα.

Εγω το Death Stranding και το Astral Chain βλεπω οτι εχουν 2 κοινα.Ειναι και τα  2 console exclusive και ειναι νεα IP.

Δεν ειναι απαραίτητο οτι "τα περνουν" από κάποιον publisher, αλλα στην πράξη οντως προστατεύουν κάποιον αντι να ειναι πιο δίκαιοι.

2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Θελει ομως και καταλληλο ηχοσυστημα να το  υποστηριξει  φανταζομαι  .Με μονο μια tv δεν μπορει   φανει  η δουλεια που εχουν κανει .

ή απλά ενα συμπαθητικο σετ ακουστικών. Εγω με 100Ε κατι Marshal που εχω, ειμαι απιστευτα ικανοποιημένος. Ωραιο ακουγεται το DS αλλα δε θα ελεγα πως ειναι η κορυφη. Εχουμε δει αρκετα πολυ καλα παραδειγματα τα τελευταια χρονια γενικα. για εμενα η κορυφή ως τωρα ειναι ολως παραδόξως το Shadow of the Tomb Raider που εχει τρομερα καλο sound mixing! Αμεσως μετα το RE2 Remake. Αν δε, βαλεις 3D sound στην συζητηση, τοτε RE7 με PSVR κ τιποτα αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σωστά. Απαιτείται πλήρες σύστημα surround για να καταλάβεις το πόσο γεμάτη ακούγεται η βροχή ή ο αέρας πάνω στα βουνά, ειδικά σε ώρα χιονοθύελλας. Τα ηχεία μιας τηλεόρασης δεν αρκούν. Υπό μία έννοια στην αυθυποβολή βοηθάει και η ατμόσφαιρα του ίδιου του παιχνιδιού με τις ερημωμένες και αχανείς περιοχές που δεν κυκλοφορεί τίποτα και κανένας (ή αν κυκλοφορεί θα είναι για κακό....)

Σχετικά με τις προτάσεις του φίλου Skywalker, το RE δυστυχώς δεν με άγγιξε καθόλου συνολικά σαν σειρά οπότε θα το προσπεράσω αλλά το Shadow of the Tomb Raider θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε, αφού το είχα ήδη στα υπ' όψιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

Δεν ειναι απαραίτητο οτι "τα περνουν" από κάποιον publisher, αλλα στην πράξη οντως προστατεύουν κάποιον αντι να ειναι πιο δίκαιοι.

ή απλά ενα συμπαθητικο σετ ακουστικών. Εγω με 100Ε κατι Marshal που εχω, ειμαι απιστευτα ικανοποιημένος. Ωραιο ακουγεται το DS αλλα δε θα ελεγα πως ειναι η κορυφη. Εχουμε δει αρκετα πολυ καλα παραδειγματα τα τελευταια χρονια γενικα. για εμενα η κορυφή ως τωρα ειναι ολως παραδόξως το Shadow of the Tomb Raider που εχει τρομερα καλο sound mixing! Αμεσως μετα το RE2 Remake. Αν δε, βαλεις 3D sound στην συζητηση, τοτε RE7 με PSVR κ τιποτα αλλο.

Βάλε και ενα Alien isolation και είσαι μέσα ;)

To REmake 2, παρόλο που εχει φτιαχτεί με binaural ήχο κάτι δεν μου κολλάει προσωπικά...η ένταση του μιξ, ό,τι και να κάνεις είναι χαμηλή (το παίζω αυτό τον καιρό).
Shadow of the TR δεν εχω παίξει οποτε και δεν ξέρω.

Το death stranding πάντως είναι στο top 5 σε κονσόλες τουλάχιστον απο παραγωγή και μίξη ήχου - κατι το οποίο ειναι εμφανές απο το πρώτο λεπτό του intro με τον Sam πάνω στη μηχανή.

προσωπική άποψη, το Alien isolation -παραμένει ο καλύτερος τίτλος απο άποψη και παραγωγής/μηχανικής αλλά και μίξης ήχου

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, KilliK είπε

και το Blair Witch ειχε πολυ καλο ηχο.

Παίζεται Κιλικ ή.... ? Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα (οχι πως δίνω βαρύτητα στα review).

Οutlast φαση ? καλύτερο ? χειρότερο ?

Επεξ/σία από red1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, red1 είπε

Παίζεται Κιλικ ή.... ? Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα (οχι πως δίνω βαρύτητα στα review).

Οutlast φαση ? καλύτερο ? χειρότερο ?

εγραψα μια κριτικη πριν μερικες μερες. δεν το εχω παιξει το Oulast.

αξιζει το παιχνιδι, αλλα μονο αν το βρεις σε καλη τιμη. εγω το επαιξα με το game pass του 1e που εδινε προσφορα η MS. δεν ξερω αν ισχυει ακομη, αλλα τσεκαρε το.

Επεξ/σία από KilliK
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 12:10 ΠΜ, red1 είπε

Έκλεισα 65 ώρες και είμαι ακόμα στο 5ο κεφάλαιο/επεισόδιο, πρέπει να τους 5αστεράρεις όλους, δε γίνεται αλλιώς 😁 (τα unlock αξίζουν)

Διαβάζω στο internet για 30 ώρες για τερματισμό (εδώ ενα παιδί κατι σελίδες πριν προσπαθούσε να μας πείσει πως το παιχνίδι είναι 15 ώρες) και πραγματικά, όσοι το παίξανε έτσι πρέπει χάσανε το μισό+ περιεχόμενο του παιχνιδιού.Υποθέτω πως αμα θέλεις να το τερματίσεις στο πατ-κιουτ για να το βάλεις αγγελία στα καπάκια, ναι, είναι και αυτός ένας τρόπος.

Απο το 5ο chapter : αγαπάμε τα zip lines λέμε 😁

Και κάτι άλλο : σχετικά με το οτι δεν είναι "game" πάλι :
Eπιμένω πως το παιχνίδι ναι μεν έχει κάποιες καινούργιες ιδέες αλλά δεν είναι κουλό® όπως πολλοί νομίζουν επειδή έτσι μας το πέρασαν τα media, βέβαια, σ'αυτο φταίει και ο Κοτζίμας γιατί όλα τα βίντεο που έδειξε - promo και μη - θα τα χαρακτήριζα αρκετά παραπληνητικά, και είναι 100% λάθος δικό του, βγάλε βρε άνθρωπε ενα edit που να περιέχει μάχες με τα MULEs και τους ΧΧ και τα BT να δει ο λαός οτι το παιχνίδι έχει ΚΑΙ μπουμ-μπουμ αλλά και stealth , όχι , έπρεπε να δείξει τον Sam να κατουράει σε πεδιάδες, τους "κουλούς" χαρακτήρες (εκτός πλαισίου ιστορίας) - και την μια φορά που έδειξε δράση - ήταν μια Θεο-βάρετη σκηνή με catcher στο οποίο έριχνε μόνο χειροβομβίδες - ολα αυτά στο TGS που μας πέρασε.
Δείξε ρε άνθρωπε οτι εχεις και assault rifles, δείξε οτι μπορείς να ρίξεις χειροβομβίδα (αίματος) και οτι αφού πετύχεις τα BT δημιουργείται αδύναμο σημείο και μπορείς να χρησιμοποιησεις ελεύθερα το assault rifle, δείξε οτι μπορείς να πετάξεις στρατηγικά μια χειροβομβίδα (αίματος)
οπουδήποτε και αφού σκάσει, ό,τι σφαίρα διαπεράσει το πέπλο ομίχλης που αφήνει κάνει dmg multiplier σε οτιδήποτε είναι εκεί κοντά, δείξε οτι έχεις και ξεχωριστά BT weapons ειδικά γι'αυτό τον σκοπό, δείξε οτι έχεις φονικά και μη όπλα για να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπινους εχθρούς και τον λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείς τα φονικά (δεμένο με το lore) δείξε τους 21443564567 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις μια αποστολή, δείξε...δείξε κάτι, ο κόσμος θέλει να ξέρει τι πρόκειται να παίξει, αντ'αυτών , trailer μετά απο trailer με το Χολυγουντιανό cast και "κοιτάξτε πόσο περίεργο είναι το παιχνίδι"...Μόνος του χαντακώθηκε ο Κοτζίμας και είναι κρίμα γιατί το παιχνίδι, απο ένα σημείο και μετά αλλάζει τόσο πολύ και σου δίνει 100 εργαλεία με τα οποία να πειραματιστείς που αγγίζει επίπεδο MGS5 χωρίς υπερβολές, περπάτημα και σκαρφάλωμα έχει αλλά έχει και άλλα 100 πράματα και δράση - οχι τίποτα αλλο αλλά θα σταματούσαν να μας λένε αυτοί που δεν το παίξανε οτι ειναι walking simulator και δεν εχει τπτ να κάνεις και τα γνωστά.
Θα το ξαναπώ όμως, το λάθος το ρίχνω στον Κοτζίμα, μπορούσε να δείξει κάποια πράματα αλλά επέλεξε να μην το κάνει.

Επίσης, έπρεπε να ηταν multiplatform γιατί έτσι θα το δοκίμαζε περισσότερος λαός προφανώς χωρίς να τα ρίχνει όλα στην "προσωπολατρεία" και τους υποτιθεμενους fanboy-ισμούς, πιστεύω πως οταν βγει στο PC ο κόσμος θα το πάρει λίγο διαφορετικά το όλο θέμα.
Όποιος δεν ξεκίνησε να παίζει games με την έλευση του COD/Halo/Gears of War/Uncharted και πλέον του Fortnite/PUBG θα καταλάβει πως το παιχνίδι είναι ένα απλό, καλό action-adventure σε ανοιχτό κόσμο και καμία σχέση δεν έχει με άνευ gameplay  ή ουσίας "walking sim".

Aπο τα καλύτερα 60ευρα που έχω στάξε τους τελευταίος μήνες, παίξτε το στο PS4, σε PC οταν βγει...και μακάρι να ηταν και στο XONE αλλά παίξτε το, μη το παίζετε μέσω Youtube ή reviews, οχι επειδή είναι το καλυτερότερο game ever αλλά για να δείτε οτι ο τύπος (ηλεκτρονικός και μη) είναι για τα πανηγύρια 

Μέχρι στιγμής πάντως, το θέμα έχει ως εξής 🤣 :
e5195jbnzt041.png

Ενδιαφέρων άποψη με έκανε να αλλάξω γνώμη περί walking sim πού νόμιζα ότι είναι 👍👍

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...