Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fr4ntic είπε

🤔🤔🤔

Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό απο την στιγμή που μιλάμε για χολή/troll/"review-bombing".
Kαι δεν αναφέρομαι στο DS συγκεκριμένα, αυτό θα πρέπει να γίνεται για ολους τους τίτλους/ταινίες/LP κτλπ, δεν γίνεται μίζεροι άνθρωποι που το έχουν κάνει χόμπυ το συγκεκριμένο να αλωνίζουν ανενόχλητοι

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
54 minutes ago, red1 said:

Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό απο την στιγμή που μιλάμε για χολή/troll/"review-bombing".
Kαι δεν αναφέρομαι στο DS συγκεκριμένα, αυτό θα πρέπει να γίνεται για ολους τους τίτλους/ταινίες/LP κτλπ, δεν γίνεται μίζεροι άνθρωποι που το έχουν κάνει χόμπυ το συγκεκριμένο να αλωνίζουν ανενόχλητοι

Ναι αλλά πως ήξεραν ποια ratings είναι μούφικα;

Δημοσ.

είναι τελειώς γελοίο αυτό το πράγμα, να αφαιρούνται reviews

στην τελική ας μπουν κάποιες δικλείδες να κάνουν reviews αυτοί που όντως το αγόρασαν (να υπάρχει ένας μοναδικός αριθμός από το μενου των παιχνιδιών που να το πιστοποιεί), αλλά όχι να αφαιρούνται reviews για να μην θίξουμε το θείο βρέφος του gaming 

Δημοσ.

Οπως και να εγινε απλως αποδεικνυεται ποσο γτπ ειναι το metacritic και οτι μονο ηλιθιοι ασχολουνται με τις βαθμολογιες. Ο μονος τροπος να εχει μια βαρυτητα ειναι να μπορεις να αποδειξεις οτι εχεις το παιχνιδι και το εχεις τελειωσει/εχεις παιξει μεχρι ενα Χ σημειο/εχεις ξοδεψει Ψ ωρες σε αυτο.

Τοτε ναι να δεχτω οτι επαιξαν το Ζ παιχνιδι 100000 ατομα και του εβαλαν 10 πχ. Μεχρι τοτε Metacritic my ass. 

• Moderators
Δημοσ.

Μα δεν αφαίρεσαν reviews, αυτό θα το καταλάβαινα. Αν έβγαζαν το review που έλεγε "μωρή ντίβα πάρε τρία" θα ήταν κατανοητό. 

Να αφαιρέσουν το rating που έχω βάλει εγώ στην προσωπική μου λίστα είναι φαιδρό. 

Δημοσ.

οση βαρύτητα εχει το 10αρη στο rating που μπηκε (διχως γραπτο review μεν ΑΛΛΑ καταλογίζεται στον user score που βλεπεις δε), αλλη τοση βαρύτητα εχει το 0.

Εφόσον κανεις από τους δύο δεν γράφει κάτι για να το στηρίξει, δε γινεται να σβήνεις μονο το ένα. Εγω θα έλεγα να σβήσουν όλα όσα δεν εχουν τουλάχιστον κάτι γραμμένο. Πάλι θα έχεις καμένους που πετάν 10αρια και 0 αβέρτα αλλά θα μετριάσεις λιιιιιγο το προβλημα. 

Το να σβήνεις μονο τη μια πλευρά, μου φαινεται αρκετά περίεργο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι έχεις δίκιο, πάντως δεν είναι λογικό  να βγάζουν μόνο τα αρνητικά, κανονικά υπάρχουν και θετικά που έχουν μπει με ανάλογη ψυχολογία 

θυμήθηκα τώρα την ταινία του βαρουφάκη όπου κι εκεί είχαν ξηλώσει reviews αν δε κάνω λάθος, αλλά είχαν σβήσει και θετικά και αρνητικά.. αν για τον όποιο λόγο θες να βγάλεις τις όποιες ακρότητες και να είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα θα πρέπει να αφαιρέσεις και θετικά 

δεν ξέρω πώς θα κάνεις τον όποιο υπολογισμό, προβλημά σου,  αλλά αφαιρόντας μόνο θετικά το μόνο που μένει ως εντύπωση είναι ότι αβαντάρεις το συγκεκριμένο παιχνίδι 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

οση βαρύτητα εχει το 10αρη στο rating που μπηκε (διχως γραπτο review μεν ΑΛΛΑ καταλογίζεται στον user score που βλεπεις δε), αλλη τοση βαρύτητα εχει το 0.

Εφόσον κανεις από τους δύο δεν γράφει κάτι για να το στηρίξει, δε γινεται να σβήνεις μονο το ένα. Εγω θα έλεγα να σβήσουν όλα όσα δεν εχουν τουλάχιστον κάτι γραμμένο. Πάλι θα έχεις καμένους που πετάν 10αρια και 0 αβέρτα αλλά θα μετριάσεις λιιιιιγο το προβλημα. 

Το να σβήνεις μονο τη μια πλευρά, μου φαινεται αρκετά περίεργο.

α μπραβο, αυτο θα εγραφα τωρα. μαζι με τα ψευτικα αρνητικα ratings, επρεπε να σβηστουν και τα ψευτικα θετικα ratings. κατι που δεν κανανε. αρα τεχνητα ανεβασανε το γενικο rating του παιχνιδιου. αυτο ειναι μεγαλη ξεφτιλα.

επισης σβησανε αρνητικες βαθμολογιες που ηταν τιμιες:

Αναφορά σε κείμενο

No, they deleted my review with 4/10 score. And i honestly complete the game btw. Also my account is pretty old and i reviewed more than forty games.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, logistoulis είπε

είναι τελειώς γελοίο αυτό το πράγμα, να αφαιρούνται reviews

στην τελική ας μπουν κάποιες δικλείδες να κάνουν reviews αυτοί που όντως το αγόρασαν (να υπάρχει ένας μοναδικός αριθμός από το μενου των παιχνιδιών που να το πιστοποιεί), αλλά όχι να αφαιρούνται reviews για να μην θίξουμε το θείο βρέφος του gaming 

Μονο που αυτα δεν πεφτουν στην κατηγορια του review. Τα ιδια εγιναν πριν λιγους μηνες και με το Astral Chain που τοτε παλι βγαλανε καμια 1000αδα αρνητικα οτι να ναι reviews.

Επισης και στο Steam εχω βαρεθει να διαβαζω ''review''απο ατομα που εχουν παιξει κατω απο 1ωρα και μου βγαζουν πορισμα για ολοκληρο το παιχνιδι.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

Όχι, κανένα rating να μην αφαιρέσουν, στο metacritic φτιάχνεις λίστα με τα games σου και τα βαθμολογείς για να έχεις μπούσουλα. Αν έχεις 200 games rated για ποιό λόγο να σου αφαιρέσουν ένα; 

Δημοσ.

Το μετακριτικ ειναι ενα εργαλειο αναζητησης για διαφορα προιοντα ψυχαγωγιας οπως παιχνιδια,ταινιες,μουσικη κλπ

Δυστηχως ομως οταν μιλαμε για video games,ο κοσμος πολλες φορες το χαλαει αυτο,ειδικα με τετοια παιχνιδια και καλο ειναι που το metacritic παιρνει αναλογα μετρα.

Προφανως αναφερομαι μονο στο User score.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν στηνεις ενα συστημα πρέπει να αποδέχεσαι τους περιορισμούς του.

Το αφήνεις να μετράει βαθμολογία από οποιονδήποτε; 

Να μετραει μονο απο registered χρήστες;

Από registered χρήστες που γράφουν κιολας κάτι κ οχι μονο βαθμό;

Που γράφουν minimum 100 λέξεις;

Που έχουν το παιχνίδι στην κατοχή τους, συνδέοντας τα με το καθε digital account (Steam/psn/κλπ) ή βάζοντας κωδικό απο ειδικο review code στο καθε παιχνιδι;

Που αποδεδειγμένα εχουν Χ ωρες παιχνιδιού;

Υπαρχουν πολλα επίπεδα "προστασίας". ΟΤΙ και να κάνεις όμως, αν αφήνεις το ένα άκρο, θα αφήνεις κ το άλλο. Οπως λεει ο Fulgore, πνιγόμαστε από reviews ανθρώπων με 1 ώρα παιχνιδιού που κράζουν ή εκθειάζουν ένα τίτλο. το ιδιο κ στο Metacritic, εγω κοβω το κεφαλι μου οτι η πλειοψηφια των αρνητικων ΑΛΛΑ ΚΑΙ θετικων δεν εχουν καν το παιχνιδι.

Θες λοιπον metacritic μου, να το παιξεις τιμιος; σβήσει και ολα τα 10αρια αν σου βασταει. Ειναι ευκολο να πεταμε το μπαλάκι σε μια "τοξικη αρνητικη μειοψηφία" και καλα, και να περνάμε στο ντούκου την εξίσου τοξική θετική μειοψηφία. Τις ίδιες μπούρδες προσπαθούσε να πουλήσει η Disney με το Last Jedi. Ηταν 10-100-1000 βλαμένοι ρατσιστές που επιτέθηκαν στην Ασιατισα ηθοποιό και αμέσως η Disney εβγαλε όλους οσους δε γούσταραν καθολου την ταινία να είναι μια ρατσιστική υπερβολική μειοψηφία.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...