Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα καποιο βαθμο δυσκολιας.εκτος απο το Α παγκοσμιο δεν ξαναχασα στο hard.Κ με το σκελετο ταχυτητας ουτε σταματουσα στα bt.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Oταν λεει  αγγλικο με Ελληνικους υποτιτλους ισχυει και για το μενου του ?Δλδ ειναι το μενου στα Ελληνικα ?

Menu, interface, interviews, e-mails είναι όλα μεταφρασμένα στα ελληνικά. Όπου έχει γράμματα με λίγα λόγια.

Δεν μπορώ να σου πω για ποιότητα μετάφρασης γιατί το έπαιξα full english.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Oταν λεει  αγγλικο με Ελληνικους υποτιτλους ισχυει και για το μενου του ?Δλδ ειναι το μενου στα Ελληνικα ?

Nαι όλα ελληνικά είναι. Οι διάλογοι είναι εξαιρετικά μεταφρασμένοι. Τα μενού μόνο λίγο μπερδεύουν (όπως και στο God of War), αλλά το συνηθίζεις γρήγορα!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Ερχεται καινουριο update  να  λυσει και  προβληματα που δημιουργησε η κοινοτητα των παικτων (?)

Δε ξέρω σε ποιο πρόβλημα αναφέρονται με τα οχήματα. Ίσως ότι εξαφανίζονται εάν ξανακάνεις load; Εγώ μόνο αυτό παρατήρησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, afragorn είπε

Δε ξέρω σε ποιο πρόβλημα αναφέρονται με τα οχήματα. Ίσως ότι εξαφανίζονται εάν ξανακάνεις load; Εγώ μόνο αυτό παρατήρησα.

Πρόβλημα : όταν επισκέπτεσαι τα διάφορα bunker των preppers , πολλές φορές, φορτηγά/μοτοσυκλέτες σου κλείνουν την είσοδο και πρέπει να τα μετακινήσεις χειροκίνητα (μεγάλο σπάσιμο) για να μπορέσεις να μπεις μέσα.
Αυτο συμβαίνει γιατί όταν έχεις πράμα φορτωμένο στα οχήματα και θέλεις να το ξεφορτώσεις/παραδώσεις , το οχημα πρέπει να είναι δίπλα στην είσοδο του εκάστοτε κτηρίου.

Με το update αυτό, θα μπορείς να σβήσεις τα οχήματα κρατώντας πατημένο το κουμπί options - όπως δλδ και με τα υπόλοιπα κτίσματα 

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, red1 είπε

Πρόβλημα : όταν επισκέπτεσαι τα διάφορα bunker των preppers , πολλές φορές, φορτηγά/μοτοσυκλέτες σου κλείνουν την είσοδο και πρέπει να τα μετακινήσεις χειροκίνητα (μεγάλο σπάσιμο) για να μπορέσεις να μπεις μέσα.
Αυτο συμβαίνει γιατί όταν έχεις πράμα φορτωμένο στα οχήματα και θέλεις να το ξεφορτώσεις/παραδώσεις , το οχημα πρέπει να είναι δίπλα στην είσοδο του εκάστοτε κτηρίου.

Με το update αυτό, θα μπορείς να σβήσεις τα οχήματα κρατώντας πατημένο το κουμπί options - όπως δλδ και με τα υπόλοιπα κτίσματα 

Ευχαριστώ! Δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα στο παιχνίδι μέχρι τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, red1 είπε

Αυτο ακριβως ειχα διαβασει και εγω αλλα δεν ηξερα αν  ισχυει γιατι δεν το εχω ξεκινησει ακομα .

Δημοσ.

Λίγο παλιά η ανακοίνωση του update αλλα προλαβαίνετε να πείτε τίποτα. Για παράδειγμα να μεγαλώσει το range που μπορείς να δεις storage, πρέπει να κολλας το αμάξι, μηχανή για να τα δει. On screen button για skip τα cutscenes η toggle στα options. Να μπορείς να ακούσεις μουσική οποτε θες. Το slomo όταν μπαίνεις σε BT φτάνει μια φορα τόσο μεγάλο σε διάρκεια. Japanese voice over και αλλα.

• Like 3
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...