Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στιε 75 ωρες δε κανω επιτηδες τη τελευταια αποστολη του 6  γτ θελω να τα κανω ολα 5αστερα κ ομολογο οτι  δεn  hξερα οτι πχ με τη χειροβομβιδα κ το οπλο κανεις επιπλεον damage

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Δεν εχω διαβάσει ολο το thread αλλά θα προσπαθήσωσε λιγες γραμμες να γραψω και γω τη γνωμη μου για το game .Ολες οι αποψεις φυσικα ειναι σεβαστες.Ας ξεκινησω λεγοντας οτι δεν εχω συλλαβει στο 100% ακομα το παιχνιδι.Η ιδεα οτι εισαι courier και οτι στο δρομο για τις παραδοσεις συναντας εμποδια διαφορων ειδων ειναι ομολογω πολυ ενδιαφερουσα.Στη πραξη ομως αυτο πρεπει να υλοποιηθεί σωστα για να μη βαρεθει αυτος που παιζει.Γιατι ναι,υπαρχουν πολλες φορες που βαριεμαι οταν πχ πρεπει να διανυσω 1 χλμ χωρις να συναντησω τιποτα στο δρομο μου που να πρεπει να αντιμετωπισω.Και επισης πολλες φορες μπορεις να αποφυγεις αυτους που ερχονται (μουλαρια) .Επισης αρκετα ενοχλητικο ειναι το μενου του παιχνιδιου (τρομερα πολυπλοκο).Και ολα αυτα σ ενα μοτιβο επαναλαμβανομενο σε ενα μεγαλο βαθμο.Ωστόσο το παιχνιδι το εχω νοικιασει ,θα ασχοληθω κι αλλο μαζι του ,δε θελω να βγαλω το τελειωτικό συμπερασμα απο τοσο νωρις.Ευχαριστώ 

Βαγγέλη, δεν είσαι ο μόνος, μάντεψε, τις ίδιες απόψεις είχα και εγώ και πολλοί άλλοι στην αρχή φίλε.
- Τα μενού, ναι, στην αρχή είναι πολύπλοκα αλλά μετά απο ενα 2ωρο θα τα συνηθίσεις και θα καταλάβεις τα πάντα.Αλλα ναί, στην αρχή είναι δυσνόητα, εχεις δίκιο.

- Τα MULES (και κατι αλλο μετά αλλα δεν λέω ελέω spoilers) μετα που θα πάρεις συγκεκριμένο εξοπλισμό, οχι μονο θα τους αποφεύγεις αλλά...θα αρχίζεις και να τους κυνηγάς - όπως και τα ΒΤ (ή Ξ.Ε στα Ελληνικά :D ).

- Mετά απο κάποιες ώρες παιχνιδιού, θα πάρεις/έχεις τετοιο εξοπλισμο που σου κάνει τη ζωή πολύ,πολύ πιο εύκολη.Οι πρώτες ώρες οπου είσαι με 5 μόλις ΄δεματα και προσπαθείς να μπαλαντζαρεις τον χαρακτήρα ? Ξεχνα το, καμία σχέση, θα τρέχεις σαν τον Altair απο το Ass.Creed 

Θέλει λίγη υπομονή μέχρι να αρχίσεις να ξεκλειδώνεις κάποια πράματα, απο ένα σημείο και μετά μετατρέπεται σχεδόν σε κλασσικό open world οπου κάνεις τα πάντα με όποια σειρά θελεις και ταυτόχρονα μοιράζοντας "πόνο".

Ξέχσα, προσπάθησε να φτάσεις στο 3ο κεφάλαιο όσο πιο σύντομα μπορείς, εκει αρχίζει και "ανοίγει" το παιχνίδι δίνοντας σου τα πρωτα καλά "εργαλεία"

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.

το μονο λαθος του Κοτζιμα ειναι που δεν εχει βγαλει το παιχνιδι για κινητα. αν στησει ολο αυτο το social delivery system πανω στην κινητη πλατφορμα, θα βγαλει απιστευτο χρημα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, red1 είπε

Έκλεισα 65 ώρες και είμαι ακόμα στο 5ο κεφάλαιο/επεισόδιο, πρέπει να τους 5αστεράρεις όλους, δε γίνεται αλλιώς 😁 (τα unlock αξίζουν)

Διαβάζω στο internet για 30 ώρες για τερματισμό (εδώ ενα παιδί κατι σελίδες πριν προσπαθούσε να μας πείσει πως το παιχνίδι είναι 15 ώρες) και πραγματικά, όσοι το παίξανε έτσι πρέπει χάσανε το μισό+ περιεχόμενο του παιχνιδιού.Υποθέτω πως αμα θέλεις να το τερματίσεις στο πατ-κιουτ για να το βάλεις αγγελία στα καπάκια, ναι, είναι και αυτός ένας τρόπος.

Οι περισσοτεροι το νοικιαζουν ,οποτε βιαζονται να το επιστρεψουν και φυσικα δεν εχουν ολοκληρωμενη εμπειρια απο το game  με αυτον τον τροπο .

Δημοσ.

Έκτακτο ρεπό σήμερα άρα έβαλα να παίξω "μισή ώρα" γύρω στα μεσάνυχτα και κατέληξα πάλι να κοιμηθώ 5.30 το πρωί... Το ένα έφερνε το άλλο και τελικά έφτιαξα τρεις δρόμους. Δεν μπορούσα να σταματήσω πριν δω την πορτοκαλί γραμμή στο χάρτη να μεγαλώνει. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά και εγώ χθες είπα να κάνω μόνο main story και κατέληξα να "καθαρίζω" μία περιοχή από πακέτα κοντά 2 ώρες. Έλεγα από μέσα μου "κοίτα πόσα likes δίνουν όλα αυτά, γιατί να μη τα πετάξω δυο λεπτά στο προορισμό τους; Nα τσιμπήσω και upgrades!" 😂

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Έκτακτο ρεπό σήμερα άρα έβαλα να παίξω "μισή ώρα" γύρω στα μεσάνυχτα και κατέληξα πάλι να κοιμηθώ 5.30 το πρωί... Το ένα έφερνε το άλλο και τελικά έφτιαξα τρεις δρόμους. Δεν μπορούσα να σταματήσω πριν δω την πορτοκαλί γραμμή στο χάρτη να μεγαλώνει. 

zip lines! ειδικά στις χιονισμένες βουνοκορφές που είναι απάλευτες, μιλάμε για μεγάλη σωτηρία!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Socratis_g είπε

zip lines! ειδικά στις χιονισμένες βουνοκορφές που είναι απάλευτες, μιλάμε για μεγάλη σωτηρία!

Βλέπουμε και άλλων χρηστών zip lines ή γίνεται too easy μετά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, afragorn είπε

Βλέπουμε και άλλων χρηστών zip lines ή γίνεται too easy μετά;

βλεπεις κ αλλον άλλα κομμάτια όποτε σε αναγκάζει να χτίσεις

πχ εγω εχω κάνει ολο το χάρτη με ζιπ απο τι μια άκρη στην άλλη παντού απο τα δικά μου θα δει κάποιος 1 2 σε όλο το χάρτη. 

μια συμβουλη για τα ζιπ , εαν βαζετε ενα κεντρικό κάπου πολυ ψηλα αναβαθμίστε το μια φορά ώστε απο 300 μ εμβελια να πάει 500 έτσι το δεύτερο θα μπει πολύ πιο μακριά κ κάνεις εξοικονόμηση στο χειρικο δίκτυο. τα ζιπ που μπαίνουν χαμηλα στο εδαφος δεν αξιζει να τα αναβαθμίζεις γτ ολο κ κάπου θα βρίσκουν εμπόδιο στην ευθεία  

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

βλεπεις κ αλλον άλλα κομμάτια όποτε σε αναγκάζει να χτίσεις

πχ εγω εχω κάνει ολο το χάρτη με ζιπ απο τι μια άκρη στην άλλη παντού απο τα δικά μου θα δει κάποιος 1 2 σε όλο το χάρτη. 

μια συμβουλη για τα ζιπ , εαν βαζετε ενα κεντρικό κάπου πολυ ψηλα αναβαθμίστε το μια φορά ώστε απο 300 μ εμβελια να πάει 500 έτσι το δεύτερο θα μπει πολύ πιο μακριά κ κάνεις εξοικονόμηση στο χειρικο δίκτυο. τα ζιπ που μπαίνουν χαμηλα στο εδαφος δεν αξιζει να τα αναβαθμίζεις γτ ολο κ κάπου θα βρίσκουν εμπόδιο στην ευθεία  

Από 300 500;;; Εμένα γιατί με το 1 zip αναβαθμισμένο μου το πάει 350;;

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω λάθος; Το φτιαξα χθες τα ξημερώματα πριν κοιμηθώ να ειδα το 350 για 500;; Θα το τσεκαρω το βράδυ που θα γυρίσω

Δημοσ.

350 είναι το max για τα ζιπ. Ακόμα και δυο να έιναι αναβαθμισένα δεν πάει παραπάνω απο 350 (στα 400 δλδ) δοκιμασμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι 350 έκανα λάθος το 500 που έβλεπα στη θολούρα μου είναι το πόσο τρώει απο το δίκτυο μάλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...