Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα το μωρο εισαι εσυ. Οι "εξωγηινοι" που σε κυνηγανε απλα οταν σε πιανουν κανουν accelerate age ή αλλιως επιταχυνουν τον χρονο με αποτελεσμα να πεθαινεις και το μωρο γινεται εσυ. Κατι σαν εξτρα λαιφ. Απ'οτι καταλαβω κατι παιζει με αυτα τα τερατα και εχουν δημιουργησει προβλημα στην γη με αποτελεσμα οπου υπαρχουν αυτα ο χρονος στο μερος που ειναι περναει γρηγορα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Kojima  πρεπει να κοψει τα σκληρα βαρβιτουρικα που παιρνει .

Το παιχνιδι  θα ειναι η' επος η' μπουρδα ενδιαμεσο δεν θα εχει .Κλινω προς την μπουρδα και ελπιζω να διαψευστω πανηγυρικα .

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω αλλα εμενα κατι με χαλασε γενικα

πολυ το φοβαμαι για το δευτερο 

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη μία ζητάμε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο shoot/dodge/cover και από την άλλη όταν το παίρνουμε αρχίζουν οι επιφυλάξεις και οι ενδοιασμοί... 

Εγώ από το τρέιλερ κρατάω ότι προς το παρόν θα υπάρχουν σίγουρα στοιχεία stealth, καθώς και ελεύθερης εξερεύνησης με πιθανά environmental hazards. Προφανώς θέλουμε και άλλες πληροφορίες αλλά μου άρεσε που δεν είδα την πεπατημένη του over-the-top action με εκρήξεις, όπλα και τα συναφή.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 8
Δημοσ.

ούτε εγώ θέλω όπλα και εκρήξεις και κάτι αναμενόμενο και δη για Κοτζίμα, συμφωνώ... Aν υπάρχει ατμόσφαιρα, ιστορία και ικανοποιητικός βαθμός δυσκολίας και challenge, δε με νοιάζει να μην ακουμπήσω όπλο σε όλο το παιχνίδι αν είναι αυτό δυνατόν και το παιχνίδι να μην έχει και σχέση με μάχες και τα λοιπά :p

αλλά επειδή είναι πολύ φειδωλοί στα trailers και το gameplay ήταν μόνο 3 σκηνές περπατήματος, έχω μείνει πάλι με την ερώτηση ''τι είναι πια το death stranding'' αναπάντητη και λίγο αγανακτώ γιατί ήθελα να δώ κάτι παραπάνω... το στόρυ είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύναμη -γιατί λατρεύω ακόμα και τις χειρότερες στιγμές του MG saga (πλην αυτή του χεριού του Ocelot :p ) και πιστεύω πάντα στον Κοτζίμα στο κομμάτι του σεναρίου/ιστορίας- όπως και υπάρχουν πολλά στοιχεία του παιχνιδιού που δε μας έχουν αποκαλύψει ακόμα... αλλά για event E3 trailer, ήταν σχετικά φτωχό νομίζω και μιας και περίμενα ότι μετά από 1 χρόνο θα έδιναν κάτι πολύ δυνατό, λίγο απογοητεύτηκα...

Πάντως το setting του κόσμου εμένα με τραβάει πολύ, είναι αρκούντως Post apocalyptic άρρωστο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα το λάθος του Kojima ήταν ότι αποκάλυψε το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς απ'ότι θα έπρεπε. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί hype και ανυπομονησία για κάτι που δεν είναι καθόλου έτοιμο.

Αν και νομίζω ότι αυτή η κίνηση έγινε περισσότερο για να τραβήξουν publisher και σπόνσορα (Sony) παρά για τους απανταχού gamers.

Μόλις πέρισυ καταστάλλαξαν στο ποια engine θα χρησιμοποιήσουν για το παιχνίδι. Ούτε καν τα βασικά δηλαδή...

To βλέπω για 2020 κυκλοφορία. Δεν θα μου έκανε εντύπωση ακόμα και αν έτρωγε καθυστέρηση για την next-gen κονσόλα της Sony.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.

το θεωρώ ψιλοστανταράκι και εγώ ότι όταν ανακοινώσουν ημερομηνία, θα πέφτει κοντά και με το ps5 και θα είναι από τους launch τίτλους του...κατά τα άλλα ναι, βιάστηκε λίγο ο Κοτζίμας αυτή τη φορά νομίζω και γώ

Δημοσ.

Χαλαρά μπορεί να αλλάζει το gameplay ριζικά σε άλλες φάσεις, μας δείχνει ότι θέλει να μας δείξει για να μας αποστομώσει στο actual gameplay, τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Μούφα δεν παίζει να είναι, το να μην είναι για όλους ίσως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καθε ενα ερωτημα που απαντησε το τρειλερ,δημιουργησε τρια καινουρια. Παντως για πρωτη φορα ειδαμε κανονικο gameplay απτην πλευρα του παικτη. Επισης η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου,αυτη η μοναξια και η μελαγχολια σε post-apocalyptic setting με υπερφυσικα στοιχεια,απλα σπερνει.Και αυτα τα οντα στον οριζοντα απλα δεος. Το motion capture των ηθοποιων φοβερο,οπως και η ερμηνεια. Πολυ καλη επιλογη  να παρει ηθοποιους απο Hollywood

Επεξ/σία από Alastor192
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Πολυ καλη επιλογη  να παρει ηθοποιους απο Hollywood

Καλά πολλοί το έχουν κάνει αυτό αλλα δεν πιάνει πάντα, πάρε QB για παράδειγμα που είχε και live action μέσα. 🤢

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι αλλα στο Quantum Break δεν εφταιγε η επιλογη των ηθοποιων,αλλα πραγματα εφταιγαν. 

Εντωμεταξυ αποτι φαινετε αυτο θα ναι το main theme του παιχνιδιου,το ξαναχρησιμοποιησαν και στο σημερινο τρειλερ,αλλα και στα προηγουμενα. Και η αληθεια ειναι πως ειναι απιστευτο

Επεξ/σία από Alastor192

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...