Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

//offtopic

Δε θυμάμαι ούτε ένα fetch quest για το witcher 3. Για την ακρίβεια και fetch να ξεκίναγε να ήταν θα είχε τόσα απρόοπτα στη πορεία που μόνο fetch δε θα το έλεγες στο τέλος.😁

Tbh τα witcher contracts και τα npc sidequests ήταν πιο διασκεδαστικά και από το main story, και μιλάμε για crpg που είχε από τα καλύτερα story ever. Αλλού έπασχε (πχ combat system) σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

• Like 4
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ilos είπε

//offtopic

Δε θυμάμαι ούτε ένα fetch quest για το witcher 3. Για την ακρίβεια και fetch να ξεκίναγε να ήταν θα είχε τόσα απρόοπτα στη πορεία που μόνο fetch δε θα το έλεγες στο τέλος.😁

Tbh τα witcher contracts και τα npc sidequests ήταν πιο διασκεδαστικά και από το main story, και μιλάμε για crpg που είχε από τα καλύτερα story ever. Αλλού έπασχε (πχ combat system) σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

3 ώρες πριν, ADHD είπε

Και το point σου ειναι? Προσωπικα δεν τον ηξερα καν και δεν θα ελεγα οτι ο αριθμος των subs ειναι ενδεικτικό, αν ειναι ετσι να το κανει ο pewdiepie review και να παρουμε τη γνωμη του ευαγγελιο.

Στο video που ειδα κανει κατι χαζομαρες στα βουνα απλα και μονο για να δειξει τι? Το ολο θεμα balance κλπ λυνεται οσο προχωράς με πολλα QoL upgrades και αλλα που δεν θελω να επεκταθω. Μακαρι παντως να εχουμε και αλλα τετοια embarassing παιχνιδια. :P 

3 ώρες πριν, james9tito είπε

6 μυρρια subs. Οσοι περιπου ειναι οι παικτες fortnite , pubg και οσοι εκαναν preorder το Anthem. 

Λογικα ειναι οι ιδιοι. 

2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Mη δινουμε views σε τετοιους μια χαρα το κραζουμε και μονοι μας

dont shoot the messenger

ilos το χω ξαναπει η quest με τον blood byron που ειναι απλα σταγονα στον ωκεανο ειναι καλυτερη απο το 99,7% σεναριων ολοκληρων παιχνιδιων

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω φτάσει στο chapter 3. 

Δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό σαν σύνολο αλλά έχει πολλά πράγματα τα οποία τα συναντώ για πρώτη φορά. 

Με κρατάει ακόμα η ιστορία του παιχνιδιού και περιμένω να δω την εξέλιξη και πως συνδέονται όλα αυτά τα πράγματα. 

Δημοσ.

Οποιος δεν το παράτησε πριν το Chapter 3 τότε δύσκολα να το κλείσει. Δυστυχώς το "intro" και το Chapter 2 είναι λίγο αργά και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά mechanics που πρέπει να εξοικειωθείς. Εδώ που έχω φτάσει έχω ξεχάσει τι είναι περπάτημα, ειδικά τα ziplines είναι όλα τα λεφτά. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι πρέπει να πατάς κάθε φορα το μικροσκοπικό fuckin button του gamepad για να κανεις skip. Ένα on-screen button ποσο δύσκολο ήταν ffs. Καλά και η οδήγηση είναι λίγο μούφα και χαλαρά γίνονται όλα amazing horse φάση Skyrim/W3. :D

Δημοσ.

Update σχετικά με τα μουλάρια και τους ύπνους:

Οπως ημουν στα βουνα λαμβανω 3ο codec για την κατασταση με τα πτωματα, μετα απο λιγο παλι codec να μου πει οτι τα εκανα μαντάρα, σκάνε και βρίσκομαι κλασσικα μεσα στο νερο με τη διαφορα οτι η μονη μου επιλογη ειναι να φορτωσω ενα save. Πατησα το τελευταίο quick save και με εβγαλε χωρις κανενα πτωμα στο χαρτη, οποτε λογικα δεν θα ε απασχολήσει ξανα αυτο το θεμα. Ευτυχως μολις ειχα ξεκινησει την παραδοση γιατι θα ειχα σπαστεί πολυ αν ηταν προς το τελος.

:P 

Παντως γενικα δεν εχεις κανενα σοβαρό penalty ενα game over και reload save αρκει να μη γινει σε λαθος timing. :P 

Όπως καταλαβαίνω από τα γεγονότα πλησιάζω στο τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεός αυτός με την ιδέα στο ποτάμι! Τη σημειώνουμε για μελλοντικές χρήσεις! 😂

Στα του παιχνιδιού, είμαι τρίτο κεφάλαιο, γύρω στις 15 ώρες και το απολαμβάνω. Έχω αφήσει στην άκρη τις δευτερεύουσες αποστολές (μόνο αν είναι στο δρόμο μου) και το χαίρομαι με τόσες δυνατότητες που σου δίνει!

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.

Είμαι εκεί ποθ δείχνει το βιντεο με τα νερα δε μου περασε καν το μυαλο κ ειναι φουλ σπασαρχιδικο στα βουνά με τα φορτια , chapter 5 είναι

στο βίντεο με τις τροχαλιες στα ίδια σημεία εμένα δε με αφήνει να χτίσω μου λεει μη επαρκές χειρικο δίκτυο λιγο πιο περα ομως βλέπω εχουν κανει τροχαλιες αλλοι παιχτες

τις περιοχές τις εχω βάλει στη uca εχει κανείς ιδεα γτ δε με αφήνει? μηπως πρεπει να τις παω πρώτα lvl 5?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

Είμαι εκεί ποθ δείχνει το βιντεο με τα νερα δε μου περασε καν το μυαλο κ ειναι φουλ σπασαρχιδικο στα βουνά με τα φορτια , chapter 5 είναι

στο βίντεο με τις τροχαλιες στα ίδια σημεία εμένα δε με αφήνει να χτίσω μου λεει μη επαρκές χειρικο δίκτυο λιγο πιο περα ομως βλέπω εχουν κανει τροχαλιες αλλοι παιχτες

τις περιοχές τις εχω βάλει στη uca εχει κανείς ιδεα γτ δε με αφήνει? μηπως πρεπει να τις παω πρώτα lvl 5?

Dev, δεν σε αφ'ηνει γιατί δεν έχεις κάνει lvl up τους διάφορους NPCs, πρέπει να ανεβάσεις τα αστεράκια (το μάξιμουμ είναι 5) για να ανεβάσεις και την μπάρα του χειρικού δικτύου - κάτι το οποίο στο λέει κιόλας κάθε φορά που κάνεις lvl με κάποιον απο αυτούς, επίσης, μάλλον έχεις ήδη χτίσει διάφορα πράματα οπότε, μέχρι να ανεβάσεις το lvl του χειρικού δικτύου καλό θα είναι να σβήσεις κάποια ;)
Oι άλλοι έχουν κάνει lvl up οπότε και τους επιτρέπει.

• Thanks 1
Δημοσ.

αντε να ανεβάσεις λβλ αυτους τους τρελιαριδες στα βουνά στη μέση του πουθενά φφ

Btw οι τροχαλιες τα σπανε ο μισός χαρτης βόλτα σε 3 λεπτα

Δημοσ.

Φαντάζομαι αυτοί που παίζουν ήδη το παιχνίδι το ξέρουν, αλλά όσοι αρχίζουν τώρα, κοιτάξτε να αποκτήσετε άριστες σχέσεις με τον μηχανικό (κοντά στο lake knot city). Ο κύριος δίνει μερικά καταπληκτικά upgrades (ειδικά ο σκελετός για τα πόδια είναι ό,τι πιο χρήσιμο έχω βρει μέχρι τώρα).

Δημοσ.

Δεν εχω διαβάσει ολο το thread αλλά θα προσπαθήσωσε λιγες γραμμες να γραψω και γω τη γνωμη μου για το game .Ολες οι αποψεις φυσικα ειναι σεβαστες.Ας ξεκινησω λεγοντας οτι δεν εχω συλλαβει στο 100% ακομα το παιχνιδι.Η ιδεα οτι εισαι courier και οτι στο δρομο για τις παραδοσεις συναντας εμποδια διαφορων ειδων ειναι ομολογω πολυ ενδιαφερουσα.Στη πραξη ομως αυτο πρεπει να υλοποιηθεί σωστα για να μη βαρεθει αυτος που παιζει.Γιατι ναι,υπαρχουν πολλες φορες που βαριεμαι οταν πχ πρεπει να διανυσω 1 χλμ χωρις να συναντησω τιποτα στο δρομο μου που να πρεπει να αντιμετωπισω.Και επισης πολλες φορες μπορεις να αποφυγεις αυτους που ερχονται (μουλαρια) .Επισης αρκετα ενοχλητικο ειναι το μενου του παιχνιδιου (τρομερα πολυπλοκο).Και ολα αυτα σ ενα μοτιβο επαναλαμβανομενο σε ενα μεγαλο βαθμο.Ωστόσο το παιχνιδι το εχω νοικιασει ,θα ασχοληθω κι αλλο μαζι του ,δε θελω να βγαλω το τελειωτικό συμπερασμα απο τοσο νωρις.Ευχαριστώ 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκλεισα 65 ώρες και είμαι ακόμα στο 5ο κεφάλαιο/επεισόδιο, πρέπει να τους 5αστεράρεις όλους, δε γίνεται αλλιώς 😁 (τα unlock αξίζουν)

Διαβάζω στο internet για 30 ώρες για τερματισμό (εδώ ενα παιδί κατι σελίδες πριν προσπαθούσε να μας πείσει πως το παιχνίδι είναι 15 ώρες) και πραγματικά, όσοι το παίξανε έτσι πρέπει χάσανε το μισό+ περιεχόμενο του παιχνιδιού.Υποθέτω πως αμα θέλεις να το τερματίσεις στο πατ-κιουτ για να το βάλεις αγγελία στα καπάκια, ναι, είναι και αυτός ένας τρόπος.

Απο το 5ο chapter : αγαπάμε τα zip lines λέμε 😁

Και κάτι άλλο : σχετικά με το οτι δεν είναι "game" πάλι :
Eπιμένω πως το παιχνίδι ναι μεν έχει κάποιες καινούργιες ιδέες αλλά δεν είναι κουλό® όπως πολλοί νομίζουν επειδή έτσι μας το πέρασαν τα media, βέβαια, σ'αυτο φταίει και ο Κοτζίμας γιατί όλα τα βίντεο που έδειξε - promo και μη - θα τα χαρακτήριζα αρκετά παραπληνητικά, και είναι 100% λάθος δικό του, βγάλε βρε άνθρωπε ενα edit που να περιέχει μάχες με τα MULEs και τους ΧΧ και τα BT να δει ο λαός οτι το παιχνίδι έχει ΚΑΙ μπουμ-μπουμ αλλά και stealth , όχι , έπρεπε να δείξει τον Sam να κατουράει σε πεδιάδες, τους "κουλούς" χαρακτήρες (εκτός πλαισίου ιστορίας) - και την μια φορά που έδειξε δράση - ήταν μια Θεο-βάρετη σκηνή με catcher στο οποίο έριχνε μόνο χειροβομβίδες - ολα αυτά στο TGS που μας πέρασε.
Δείξε ρε άνθρωπε οτι εχεις και assault rifles, δείξε οτι μπορείς να ρίξεις χειροβομβίδα (αίματος) και οτι αφού πετύχεις τα BT δημιουργείται αδύναμο σημείο και μπορείς να χρησιμοποιησεις ελεύθερα το assault rifle, δείξε οτι μπορείς να πετάξεις στρατηγικά μια χειροβομβίδα (αίματος)
οπουδήποτε και αφού σκάσει, ό,τι σφαίρα διαπεράσει το πέπλο ομίχλης που αφήνει κάνει dmg multiplier σε οτιδήποτε είναι εκεί κοντά, δείξε οτι έχεις και ξεχωριστά BT weapons ειδικά γι'αυτό τον σκοπό, δείξε οτι έχεις φονικά και μη όπλα για να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπινους εχθρούς και τον λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείς τα φονικά (δεμένο με το lore) δείξε τους 21443564567 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις μια αποστολή, δείξε...δείξε κάτι, ο κόσμος θέλει να ξέρει τι πρόκειται να παίξει, αντ'αυτών , trailer μετά απο trailer με το Χολυγουντιανό cast και "κοιτάξτε πόσο περίεργο είναι το παιχνίδι"...Μόνος του χαντακώθηκε ο Κοτζίμας και είναι κρίμα γιατί το παιχνίδι, απο ένα σημείο και μετά αλλάζει τόσο πολύ και σου δίνει 100 εργαλεία με τα οποία να πειραματιστείς που αγγίζει επίπεδο MGS5 χωρίς υπερβολές, περπάτημα και σκαρφάλωμα έχει αλλά έχει και άλλα 100 πράματα και δράση - οχι τίποτα αλλο αλλά θα σταματούσαν να μας λένε αυτοί που δεν το παίξανε οτι ειναι walking simulator και δεν εχει τπτ να κάνεις και τα γνωστά.
Θα το ξαναπώ όμως, το λάθος το ρίχνω στον Κοτζίμα, μπορούσε να δείξει κάποια πράματα αλλά επέλεξε να μην το κάνει.

Επίσης, έπρεπε να ηταν multiplatform γιατί έτσι θα το δοκίμαζε περισσότερος λαός προφανώς χωρίς να τα ρίχνει όλα στην "προσωπολατρεία" και τους υποτιθεμενους fanboy-ισμούς, πιστεύω πως οταν βγει στο PC ο κόσμος θα το πάρει λίγο διαφορετικά το όλο θέμα.
Όποιος δεν ξεκίνησε να παίζει games με την έλευση του COD/Halo/Gears of War/Uncharted και πλέον του Fortnite/PUBG θα καταλάβει πως το παιχνίδι είναι ένα απλό, καλό action-adventure σε ανοιχτό κόσμο και καμία σχέση δεν έχει με άνευ gameplay  ή ουσίας "walking sim".

Aπο τα καλύτερα 60ευρα που έχω στάξε τους τελευταίος μήνες, παίξτε το στο PS4, σε PC οταν βγει...και μακάρι να ηταν και στο XONE αλλά παίξτε το, μη το παίζετε μέσω Youtube ή reviews, οχι επειδή είναι το καλυτερότερο game ever αλλά για να δείτε οτι ο τύπος (ηλεκτρονικός και μη) είναι για τα πανηγύρια 

Μέχρι στιγμής πάντως, το θέμα έχει ως εξής 🤣 :
e5195jbnzt041.png

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...