Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελειωσα χθες αργα το βράδυ!παιχνίδι βαθυστόχαστο το οποίο Αφού το τελειώσεις συνεχίζεις να το σκέφτεσαι!Οπως και να έχει σου αρέσει η δεν σου αρέσει  ένα μόνο σίγουρο!το παιχνίδι αυτο έχει ψυχή και αυτο το ξεχωρίζει!

Επεξ/σία από metallica 13
Δημοσ.

Ενταξει ειδα το review του dunkey και στην αρχη ελεγα δεν παιζει τρολαρει αλλα τελικα ειναι διαλογοι μεσα απο το "παιχνιδι". Πραγματικα ποιος σκεφτεται αυτους του διαλογους???

Δημοσ.

Chapter 8

Το παιχνιδι so far καρφι για τα σπουδαιοτερα games της δεκαετιας με witcher3 botw κ σια, εχω ποσες ωρες στο κοντερ κ ακομα χαζευω με το βαθος του χειρισμου κ των  mechanics που εφτιαξαν

εκανα ενα boost να δω τη συνεχεια της ιστοριας γτ σκαλωσα αφανταστα αλλα ξαναγυριζω στο good old delivery κ rebuilt γιατι μου ελειψε 😛

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Με κανένα non-leathal δεν ξυπνάνε, εκτος από το bola-gun άμα του βρείς χαμηλά θέλουν ένα kick.

Εννοεί όλα τα πτώματα dude. :D Πάρε ένα Bridges φορτηγάκι και φόρτωσε, χωράει αρκετούς. ;)

Δεν το ηξερα, non-lethal εννοουσα το bola. :P Τα εχω αφησει και συνεχιζω main missions και οτι γινει δεν παιζει απλα να γυρισω τοσο μακρια. 

4 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

Chapter 8

Το παιχνιδι so far καρφι για τα σπουδαιοτερα games της δεκαετιας με witcher3 botw κ σια, εχω ποσες ωρες στο κοντερ κ ακομα χαζευω με το βαθος του χειρισμου κ των  mechanics που εφτιαξαν

εκανα ενα boost να δω τη συνεχεια της ιστοριας γτ σκαλωσα αφανταστα αλλα ξαναγυριζω στο good old delivery κ rebuilt γιατι μου ελειψε 😛

Και εγω chapter 8 ειμαι

Παντως οι σκηνες σε wwi/wwii ειναι φανταστικες, πραγματικα ο Kojima θα πρεπει να σκεφτει να βγαλει ενα παιχνιδι με τετοιο setting ας ειναι νεο franchise, θεωρω οτι του παει παρα πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ο dunkview κανάλι με 6μυρρια σαμπς έδωσε χθες 1 στα 5 στο παιχνίδι με ατάκες τύπου embarassing και συναφή. Έχει περί 130000 like και 10000 dis, η πλειονότητα και στα καυστικά σχόλια συμφωνεί μαζί του. Ο τύπος γενικά είναι από τους μεγαλύτερους φαν του κοτζιμα και της σειράς metal gear 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Ο dunkview κανάλι με 6μυρρια σαμπς έδωσε χθες 1 στα 5 στο παιχνίδι με ατάκες τύπου embarassing και συναφή. Έχει περί 130000 like και 10000 dis, η πλειονότητα και στα καυστικά σχόλια συμφωνεί μαζί του. Ο τύπος γενικά είναι από τους μεγαλύτερους φαν του κοτζιμα και της σειράς metal gear 

Και το point σου ειναι? Προσωπικα δεν τον ηξερα καν και δεν θα ελεγα οτι ο αριθμος των subs ειναι ενδεικτικό, αν ειναι ετσι να το κανει ο pewdiepie review και να παρουμε τη γνωμη του ευαγγελιο.

Στο video που ειδα κανει κατι χαζομαρες στα βουνα απλα και μονο για να δειξει τι? Το ολο θεμα balance κλπ λυνεται οσο προχωράς με πολλα QoL upgrades και αλλα που δεν θελω να επεκταθω. Μακαρι παντως να εχουμε και αλλα τετοια embarassing παιχνιδια. :P 

• Like 2
Δημοσ.

δεν εχω προχωρήσει ειμαι σταθερα 4ο κεφαλαιο κ κάνω delivery δρόμους  τρωω bd μαζευω κρυσταλους κ 5αρια τις περιοχές κ ολο δινει πράγματα upgrade οπλων κτλ 

εχω μια υποψία που με στεναχωρει. τοσα ιτεμς μου φαίνεται δύσκολο να χρεισημοποιηθουν ως το τέλος ηδη το αιωρούμενο δε το χω αγγιξει το πολυβόλο καραμπινα αν κανεις κρατηρες με τα μουλαρια ποιο το νοημα. θα δουμε

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, di maria kun είπε

6 μυρρια subs. Οσοι περιπου ειναι οι παικτες fortnite , pubg και οσοι εκαναν preorder το Anthem. 

Λογικα ειναι οι ιδιοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mη δινουμε views σε τετοιους μια χαρα το κραζουμε και μονοι μας . Μετα το τελος που σου λεει : Spend some time until inauguration δηλαδη αμε να κανεις deliveries :P εισαι επ απειρο σε open mode η εχει κανενα κρυμμενο 2ο τελος ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παρακολουθώ πολλές μέρες το νήμα και γενικά τα πάντα σε συζητήσεις γύρω από το παιχνίδι.............μπορώ να πω οτι όχι απλά έχει κουράσει το θέμα αλλά έχει περάσει στο στάδιο του κομπλεξισμού. Συγνώμη αν θύγω κάποιον αλλά για ποιο λόγο συνεχίζεται η επιβολή του ''Το παιχνίδι είναι κακό και πρέπει να το αποδεχτούν όλοι"? Και ειδικά για ποιο λόγο επιμένουν τόσο πολύ αυτοί που δεν το έχουν παίξει ΚΑΝ να επιβάλουν τη γνώμη τους σε αυτούς που (μαζί με εμένα) έχουν ρήξει 30 ώρες στα 3 πρώτα κεφάλαια και δεν βλέπουν την ώρα να ξανανοίξουν την κονσόλα;

Walking Sim λένε ένα παιχνίδι με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ καλοφτιαγμένα mechanics στο gameplay του; 30 ώρες+ και μόλις μου έδωσε καινούριο τρόπο να αντιμετωπίσω εχθρούς και γενικά να προσεγγίσω τον τρόπο παιξίματος μου......δηλαδή τόσο μίσος για κάτι δεν έχω ξαναδεί.

Δεν βλέπω όλους αυτούς τους ξεσηκωμένους για τον κακό φανατικό κόσμο του κοτζίμα, που φοράει παροπίδες και τον ακολουθεί τυφλά να μιλάει για τίποτε άλλο. Μόνο το παιχνίδι του κοτζίμα φταίει....και πάνε και τα σκάνε στα αναμασημένα παιχνίδια της Bethesda, της EA κλπ κλπ. Θέλω να μου πει κάποιος για ποιο λόγο είναι τόσο καλύτερα τα RDR 2, Witcher 3 και άλλα παιχνίδια με ΑΠΕΙΡΑ fetch quest που πας στην πόλη Α, παίρνεις την αποστολή σου, κάνεις 20-30 λεπτά δρόμο να φτάσεις στην πόλη Β, σφάζεις ότι αναπνέει, μιλάς, ξανακάνεις 20-30 λεπτά δρόμο και φτάνεις πίσω στην πόλη Α...τη διαφορά έχει πέραν του ότι σφάζεις, από το Death Stranding (που όσο προχωράς στο παιχνίδι έχεις 3-4 τρόπους να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία που συναντάς εν αντιθέση με το σφαγή πυροβολισμός μαγεία που έχουμε δει παντού εδω και χρόνια)?????

Τεσπα, εγώ θα πω οτι το παιχνίδι είναι οχι απλά όμορφο, αλλά επικότατο. ΚΟΤΖΙΜΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Η ομάδα έχει κάνει καταπληκτηκή δουλειά στα πάντα. Δεν πιστεύω ότι το απλό ps4 βγάζει τέτοια δουλειά. Το story του είναι απο τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι. Για τους ηθοποιούς δεν έχω να πω κάτι και για την μουσική. Αν δεν πάρουν ότι βραβείο υπάρχει στο κομμάτι του Acting, Music και Sound Design απλά θα είναι από τις μεγαλύτερες αδικίες που έχουν γίνει ποτέ. Ότι περίμενα να παίξω από το παιχνίδι. Τα συναισθήματα είναι άπειρα και πανέμορφα. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ.

Επίσης για όσους έχουν τελειώσει το 5ο επεισόδιο
Spoiler

Τι επικά πανέμορφο ήταν αυτό το Story με τις Mama και Lockne ρε παιδιά;

Επεξ/σία από jay_D
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Δεν το ηξερα, non-lethal εννοουσα το bola. :P Τα εχω αφησει και συνεχιζω main missions και οτι γινει δεν παιζει απλα να γυρισω τοσο μακρια. 

Και εγω chapter 8 ειμαι

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παντως οι σκηνες σε wwi/wwii ειναι φανταστικες, πραγματικα ο Kojima θα πρεπει να σκεφτει να βγαλει ενα παιχνιδι με τετοιο setting ας ειναι νεο franchise, θεωρω οτι του παει παρα πολυ.

Οι πιστες με τον

Spoiler

Cliff κ δη η τελευταια

ειναι τερμα ψαρωτικες και fun to play as hell. Αν σε αυτο το κομματι ο χειρισμος γυρναγε σε mgs5 με μια αντιστοιχη αυξηση δυσκολια και στους εχθρους οπως στα κλασσικα παλιοτερα mgs θα εμπαινα σε παραλληρημα 😛

still ακομα και ετσι με λιγο πιο generic χειρισμο και εναν πιο ανεκτο βαθμο δυσκολιας, η φαση θυμιζει παλαιας κοπης mgs boss fights στο στησιμο κ ειναι πολυ διασκεδαστικες και τρομερα καλοστημενες

ειδικα πχ η

Spoiler

μαχη με Higgs, τελειως mgs

Θα ηθελα κ εγω το επομενο του να ειναι full bonkers war game με τα inventory στοιχεια του death stranding κ τον χειρισμο του μια μιξη mgs5 κ death stranding

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jay_D είπε

και πάνε και τα σκάνε στα αναμασημένα παιχνίδια της Bethesda, της EA κλπ κλπ. Θέλω να μου πει κάποιος για ποιο λόγο είναι τόσο καλύτερα τα RDR 2, Witcher 3 και άλλα παιχνίδια

Στο πρωτο συμφωνω στο δευτερο no just no...there are levels

Επεξ/σία από rudigarcia222

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...