Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Λιγο δυσκολο γιατι μολις βγηκε . Αλλα ειδα αλλα που θα παρω πχ το Spiderman GOY μαζι με το dlc στα 20 BF deal ; Τωρα στα βραβεια sony πληρωνει sony παιρνει :P

μην το λες, παίζει κάτι να κάνουν (ειδικά αν δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά)

πάντως θεωρώ δεδομένο το σύνηθες που γίνεται με τα exclusive του ps4 να παίξει κάποια στιγμή έστω για λίγες μέρες μέσα στο πρώτο 3μηνο  στα 40-45 , αυτό γίνεται νομίζω σε όλα 

από άνοιξη και πέρα προβλέπω χαλαρά 35αρια πάντως συχνά πυκνά 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, logistoulis είπε

μην το λες, παίζει κάτι να κάνουν (ειδικά αν δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά)

πάντως θεωρώ δεδομένο το σύνηθες που γίνεται με τα exclusive του ps4 να παίξει κάποια στιγμή έστω για λίγες μέρες μέσα στο πρώτο 3μηνο  στα 40-45 , αυτό γίνεται νομίζω σε όλα 

από άνοιξη και πέρα προβλέπω χαλαρά 35αρια πάντως συχνά πυκνά 

Tέτοια κίνηση είχε κάνει μόνο με το Last Guardian (αν θυμάμαι καλά) που το έριξε η ίδια η Sony στα 40€ μέσα σε δύο μήνες.

Και εγώ δύσκολο το βλέπω γιατί προηγούνται τα Spiderman και Days Gone. Δεν τα έχει πάει τόσο άσχημα το Death Stranding για να το "σκοτώσουν" από τώρα. 

Δημοσ.

Εγω παντως μετα το chapter 3 για το θεμα της "δρασης":

Πηρα μπιστολι, καραμπινα, τουφεκι και θεριζω μουλαρια οπου βρω, μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα electrocute τους. Πηγα σε ενα camp και τους σκοτωσα ολους και εννοειται τους αφησα εκει τωρα αν θα γινει big bang η w/e δεν με νοιάζει ηταν worth it.

:P 

Αλλα ναι τι action game οταν υπαρχει το Sekiro. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, afragorn είπε

Tέτοια κίνηση είχε κάνει μόνο με το Last Guardian (αν θυμάμαι καλά) που το έριξε η ίδια η Sony στα 40€ μέσα σε δύο μήνες.

Και εγώ δύσκολο το βλέπω γιατί προηγούνται τα Spiderman και Days Gone. Δεν τα έχει πάει τόσο άσχημα το Death Stranding για να το "σκοτώσουν" από τώρα. 

το spiderman χώμα το είχα πάρει κι αυτό αρκετά νωρίς (θα πάω να ψάξω την αποδειξη στα mail), όπως και detroid κάνα 20αρικο στο black friday περυσι

το μόνο που περίμενα λίγο πάνω 6μηνο να το πάρω 40κατι ήταν το rdr2 που δεν ήταν και δικό τους

το last guardian το είχα πάρει 24 ούτε χρόνο στην αγορά

και μετά μου λένε gamepass με τις τιμές σκάνδαλο.. να τα έχεις να κάθονται στη κονσόλα σου νέα παιχνίδια όποτε γουστάρεις 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Εγω παντως μετα το chapter 3 για το θεμα της "δρασης":

Απόκρυψη περιεχομένων

Πηρα μπιστολι, καραμπινα, τουφεκι και θεριζω μουλαρια οπου βρω, μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα electrocute τους. Πηγα σε ενα camp και τους σκοτωσα ολους και εννοειται τους αφησα εκει τωρα αν θα γινει big bang η w/e δεν με νοιάζει ηταν worth it.

:P 

Αλλα ναι τι action game οταν υπαρχει το Sekiro. :P 

Θα κάνει game over το game να ξέρεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ADHD είπε

Και παλι worth it είναι. :P

Κανονικά τα πας για κάψιμο, tbh δεν έχει gore το game οποτε η διαφορα μεταξύ leathal και non-leathal δεν έχει καμια οπτική διαφορα, γεμίζει η περιοχή BTs και τρώς "game over",οποτε δεν βρίσκω κανένα λόγο να σκοτώνεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κανονικά τα πας για κάψιμο, tbh δεν έχει gore το game οποτε η διαφορα μεταξύ leathal και non-leathal δεν έχει καμια οπτική διαφορα, γεμίζει η περιοχή BTs και τρώς "game over",οποτε δεν βρίσκω κανένα λόγο να σκοτώνεις.

Ναι απλα με τα non-lethal ξυπνανε πολυ γρηγορα με αποτελεσμα να μην μπορω να ξεφύγω ευκολα οποτε τους κοιμησα μια και καλη. :P 

Τωρα μου λεει στο codec οτι αν δεν ξεφορτωθω ενα πτωμα θα γινει χαμος και οτι το εχει κανει mark στο map, εχω καμια 20αρια και δεν βλεπω κανενα special mark, ολα αυτα την ωρα που φτιαχνω ziplines στα χιονια, FML. 🙃

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Ναι απλα με τα non-lethal ξυπνανε πολυ γρηγορα με αποτελεσμα να μην μπορω να ξεφύγω ευκολα οποτε τους κοιμησα μια και καλη. :P 

Απόκρυψη περιεχομένων

Τωρα μου λεει στο codec οτι αν δεν ξεφορτωθω ενα πτωμα θα γινει χαμος και οτι το εχει κανει mark στο map, εχω καμια 20αρια και δεν βλεπω κανενα special mark, ολα αυτα την ωρα που φτιαχνω ziplines στα χιονια, FML. 🙃

Με κανένα non-leathal δεν ξυπνάνε, εκτος από το bola-gun άμα του βρείς χαμηλά θέλουν ένα kick.

Εννοεί όλα τα πτώματα dude. :D Πάρε ένα Bridges φορτηγάκι και φόρτωσε, χωράει αρκετούς. ;)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...