Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

black friday παιζει να βγει αυτο?  μπορει να περιμενω και τις χριστουγεννιατικες προσφορες μια και δεν εχω πολυ χρονο αυτη τη περιοδο...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xavier είπε

black friday παιζει να βγει αυτο?  μπορει να περιμενω και τις χριστουγεννιατικες προσφορες μια και δεν εχω πολυ χρονο αυτη τη περιοδο...

Νομιζω ναι αλλα ως 20%, περσι τοσο εδινε τα ψιλο-καινουργια στο store

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω απορια πραγματικα ποσα βραβεια θα δωσει στον ερωτα του,τον kojima ο σιχαμενος geoff.

EI5pnmGU8AAsYa0.jpg

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xavier είπε

Λιγο δυσκολο γιατι μολις βγηκε . Αλλα ειδα αλλα που θα παρω πχ το Spiderman GOY μαζι με το dlc στα 20 BF deal ; Τωρα στα βραβεια sony πληρωνει sony παιρνει :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι παιζεται offline αλλα θα ειναι λιγο πιο δυσκολο και πιο εκνευριστικο/χρονοβορο..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Εχω απορια πραγματικα ποσα βραβεια θα δωσει στον ερωτα του,τον kojima ο σιχαμενος geoff.

μακαρι να το κερδισει να πεσει περισσοτερο κλαμα στο φορουμ

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, KilliK είπε

ειμαι σιγουρος ο Geoff εχει στειλει ηδη με delivery τα βραβεια στο σπιτι του Κοτζιμα. 😁

Death Stranding Dominates The Game Awards 2019 with 9 Nominations

Η πλάκα είναι πως τα 6 με 7 από τα 9, τα έχει σίγουρα. Μόνο το GotY και το best action (lol) παίζεται αν θα τα πάρει. Τα υπόλοιπα είναι δεδομένο πως θα τα κερδίσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, afragorn είπε

Η πλάκα είναι πως τα 6 με 7 από τα 9, τα έχει σίγουρα. Μόνο το GotY και το best action (lol) παίζεται αν θα τα πάρει. Τα υπόλοιπα είναι δεδομένο πως θα τα κερδίσει.

Αν πάρει best action το DS θα τα έχω δει όλα από τους "εδικούς" του χώρου. Θα μου πεις εδώ οι άλλοι βγάλανε PC GOTY το wow classic.😂

Αν είναι action το DS, τότε να πάω να δω τα γερόντια να παίζουν πρέφα απέναντι στο καφενείο και να μαλώνουν για τα πολιτικά και ποιανού η σύνταξη κόπηκε παραπάνω.

Δημοσ.

Εχθές παρέλαβα κι εγώ το παιχνίδι αλλά δεν πρόλαβα να το παίξω λόγω αναβάθμισης και κούρασης.

Ερωτήσεις:

1. Αξίζει η Ελληνική μεταγλώττιση ;

2. Online μόνο μέσω psn ; 

3. Έχουμε καμία κοινότητα οι Έλληνες παίχτες να μπω ; 

4. Αξίζει να το παίξεις online ή offline ; 

Καμία συμβουλή για αρχή ευπρόσδεκτη ! 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν πάρει best action το DS θα τα έχω δει όλα από τους "εδικούς" του χώρου. Θα μου πεις εδώ οι άλλοι βγάλανε PC GOTY το wow classic.😂

Αν είναι action το DS, τότε να πάω να δω τα γερόντια να παίζουν πρέφα απέναντι στο καφενείο και να μαλώνουν για τα πολιτικά και ποιανού η σύνταξη κόπηκε παραπάνω.

E με Sekiro και Resident Evil 2 στην ίδια κατηγορία, θα είναι αστείο νομίζω.

Μόλις τώρα, DimosMcLaren είπε

Εχθές παρέλαβα κι εγώ το παιχνίδι αλλά δεν πρόλαβα να το παίξω λόγω αναβάθμισης και κούρασης.

Ερωτήσεις:

1. Αξίζει η Ελληνική μεταγλώττιση ;

2. Online μόνο μέσω psn ; 

3. Έχουμε καμία κοινότητα οι Έλληνες παίχτες να μπω ; 

4. Αξίζει να το παίξεις online ή offline ; 

Καμία συμβουλή για αρχή ευπρόσδεκτη ! 

1. Μεταγλώττιση δε ξέρω, αλλά μετάφραση και υπότιτλοι είναι πολύ καλοί!

2. Online παίζουν όλοι που έχουν απλώς σύνδεση στο ίντερνετ. Δε χρειάζεται plus.

3. Δε ξέρω.

4. Online ξεκάθαρα για να υπάρχει το συναίσθημα της αλληλεπίδρασης με άλλους παίκτες. Αλλιώς χάνεται όλη η μαγεία!

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω (γιατί και εγώ στην αρχή είμαι) είναι να ξεκινήσεις με χαμηλές προσδοκίες γιατί είναι αργό στην αρχή και θέλει πολλή ώρα για να ξεδιπλωθεί. Εγώ στις 5 ώρες είμαι, και νιώθω ακόμα πως παίζω tutorial!

• Thanks 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι χωρίς τα online features, το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Είναι φτιαγμένο ώστε να μπορείς να το προχωρήσεις με τη βοήθεια της κοινότητας και αντίστοιχα βάζοντας και το δικό σου λιθαράκι. Τα likes που παίρνεις και δίνεις εντός του DS είναι μόνο ένα ψυχολογικό κίνητρο, αλλά ο σχεδιασμός του χάρτη είναι τέτοιος που υπάρχει πραγματικό νόημα στις βοήθειες που βρίσκεις έτοιμες (σκάλες, σκοινιά σε γκρεμούς, γέφυρες σε ποτάμια και φυσικά οι δρόμοι-λεωφόροι που διευκολύνουν απίστευτα τις αποστολές).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...