Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Τελειο ακουγεται θενκς!

Ουσιαστικα πως το εξηγει? Καταστρεφονται φυσικα οπως καθε κατασκευη?

ας πουμε ναι,  καταστέφονται "φυσικά" για το κοσμο του death stranding. το γτ χαλάνε το λεει στο στορυ οποτε καλυτερα οχι σποιλερ 

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εχεις απολυτο δικιο ημουν λαθος.

Κριμα που δεν ειχα καποιο συγγενη να δουλευει στην Kojima Productions να μου ειχε πει νωριτερα οτι το παιχνιδι θα εβγαινε και στο PC :)

Αστο...δε το σωζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε

Αστο...δε το σωζεις.

Δικιο ειχε.

Δεν εχει σημασια το αποτελεσμα οσο ο τροπος που εξεταζεις τα δεδομενα για να κανεις την προβλεψη. Και επιχειρηματολογησε ορθα.

Για μενα πχ ηταν 50-50. Και ειχα την δικη μου επιχειρηματολογια για αυτο. Αλλες φορες πηγαινε 60-40 αλλες το αναποδο. Αλλα οτι εγραψε ο fulgore για την προβλεψη που εκανε ηταν ορθος τροπος σκεψης.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

το συγκεριμμενο παιχνιδι επειδή ακούγονται πολλα και διαφορα...και από ότι βλεπω οι γνωμες διυστανται...

το νοικιάζεις για μερικες μερες κι αμα δεις ότι ο κοσμος του σε τραβάει και σ'αρεσει προχωρας μετα και σε αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το ξεκίνησα και εγώ. Δεν είχα σκοπό να το αγοράσω day one, γιατί δεν είχα καταλάβει καλά καλά τι παιχνίδι είναι. Μετά από μία εβδομάδα ψαξίματος και διαβάζοντας πολλές διαφορετικές απόψεις, κατάλαβα ότι το παιχνίδι έχει κάτι το διαφορετικό και πρέπει να το παίξω άμεσα.

Δε μπορώ να εκφέρω φυσικά άποψη από τις 3 πρώτες ώρες, αλλά θα πω μόνο πως με εντυπωσίασε θετικά η ατμόσφαιρα του κόσμου και η μουσική. Είναι συγκλονιστικός συνδυασμός η περιήγηση σε αυτό το απέραντο, σάπιο περιβάλλον ακούγοντας συγχρόνως υπέροχες μελωδίες. Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, το ξέραμε πως ο Kojima έχει εξαιρετικές ικανότητες και αυτό φαίνεται από τα πρώτα λεπτά.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ποιες διαφορετικές γνώμες μιλάτε ρε guys?! Από όλους που το έχουν και γράψαν μονο ένας νομίζω το άφησε μετά από κάποιες ώρες. Απορώ που δίνετε σημασία στο κάθε πανάσχετο που ήρθε να πει την πα🤬ρια του χωρίς να έχει το παίξει το game και μερικοί ακόμα συνεχίζουν. 🤪 Μέχρι να ξεκολλήσουν κάποιοι από τον μικρό τους κόσμο να είναι καλά η block list. 🤘

Επιτέλους τελειωσα το chapter 6 και άρχισε να δυσκολεύει αρκετά το game. Βασικά νομίζω είναι ιδιαιτερα εύκολο στο normal, μάλλον στο hard είναι καλύτερα από ότι έχω καταλάβει.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.

εγω στο hard ,στην αρχη του 4 ζορίστηκα αρκετά κ γενικά βλέπω οτι κ με τα μουλάρια πλέον είναι πιο δύσκολα  , ενώ μέχρι εκεί στο hard μου φαινότανε αρκετά εύκολο 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Απορώ που δίνετε σημασία στο κάθε πανάσχετο που ήρθε να πει την πα🤬ρια του χωρίς να έχει το παίξει το game και μερικοί ακόμα συνεχίζουν. 🤪πό ότι έχω καταλάβει.

Εδω και σε αλλα τοπικς το κραζουνε, τοσο πολυ τους γλενταει ο κοτζιμας 😂Και το εχω εχω ξαναγραψει, μου ειναι εντελως αντιπαθης, αλλα χαιρομαι που δημιουργει τοσο hate. Μονο γ αυτο αξιζει ενα play-through το παιχνιδι 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Για ποιες διαφορετικές γνώμες μιλάτε ρε guys?! Από όλους που το έχουν και γράψαν μονο ένας νομίζω το άφησε μετά από κάποιες ώρες. Απορώ που δίνετε σημασία στο κάθε πανάσχετο που ήρθε να πει την πα🤬ρια του χωρίς να έχει το παίξει το game και μερικοί ακόμα συνεχίζουν. 🤪 Μέχρι να ξεκολλήσουν κάποιοι από τον μικρό τους κόσμο να είναι καλά η block list. 🤘

Επιτέλους τελειωσα το chapter 6 και άρχισε να δυσκολεύει αρκετά το game. Βασικά νομίζω είναι ιδιαιτερα εύκολο στο normal, μάλλον στο hard είναι καλύτερα από ότι έχω καταλάβει.

Εγώ διάβασα και reviews που δεν τους άρεσε και κατάλαβα ότι είτε υπερέβαλαν σε μερικά, είτε πως έχουμε διαφορετικά γούστα και κάποια πράγματα που δεν τους άρεσαν, εμένα δε θα με ενοχλούσαν.

Την αρνητική κριτική τη θεωρώ σημαντικότερη από τη θετική, ειδικά όταν είναι σωστά τεκμηριωμένη. Όταν διαβάζω τα αρνητικά καταλαβαίνω αν θα μου αρέσει ένα παιχνίδι γιατί βλέπω αν ταυτίζομαι με αυτά που αντικειμενικά είναι τα μειονεκτήματα ενός τίτλου. π.χ. το backtracking είναι ένα αρνητικό του συγκεκριμένου, το οποίο γνωρίζω πως δε θα με ενοχλήσει προσωπικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@afragornΜιλούσα για τις γνώμες εδώ στο forum και όχι γενικά στο internet που είναι το χάος ;) Εάν στο forum 9 στους 10 (που όντως παίζουν το game) τείνουν προς το καλο, αυτό για μένα τα λέει όλα. Στην τελική μια μικρογραφία είμαστε και το brainless hate που είπε ο φίλος Naji είναι που fucks τα πάντα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω φτάσει αισίως τις 35 ώρες και είμαι ακόμα στο τέλος του τρίτου κεφαλαίου. Το παιχνίδι είναι όντως πολύ  διαφορετικό από οτιδήποτε έχουμε δει. Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά βαριέμαι τη ζωή μου με τα πηγαινέλα των αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερη ποικιλία ανάμεσα στις περισσότερες side αποστολές (πλέον δεν αναλαμβάνω κανένα δέμα για λιγότερα από 100-150 likes), αλλά παίρνω κουράγιο από την πρόοδο που κάνει η κοινότητα στην πίστα βάζοντας σημάδια, σκάλες, σκοινιά και από το χρόνο που έχω επενδύσει να μαζέψω υλικά για να φτιάξουμε δρόμους και υποδομές.

Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό και κάθε φορά που νομίζεις ότι τόσο ήταν και θα πάει έτσι μέχρι τέλους, παρουσιάζεται κάτι νέο για να δώσει έξτρα ενδιαφέρον. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.

Φοβερή ατμόσφαιρα, υποβλητική ηχητική επένδυση (πιθανώς τα πιο γεμάτα εφέ παιχνιδιού που έχω ακούσει σε σύστημα home cinema), δουλεμένο σενάριο που εξελίσσεται σταδιακά χωρίς να κουράζει.

Το περασμένο ΣΚ βούτηξα ένα φορτηγό από τους MULEs και έλιωσα στις αποστολές μέχρι να το διαλύσω. Για όσους χαιρόμαστε να κάνουμε τους φορτηγατζήδες στο Elite Dangerous ή στο Euro Truck Simulator 2, το Death Stranding μιλάει στην καρδιά μας. Αν κάποιος θέλει φάση πίου-πίου ή μεγαλύτερη ποικιλία στις αποστολές τύπου GTA/RDR, τότε μάλλον δύσκολα θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που ηθελε το πετυχε,τζαμπα τσακωνεστε καποιοι για τον Κοτζιμα,ο ανθρωπος ειναι πανεξυπνος καταρχην και κατα 90% το γυρναει στις ταινιες,απλα καταφερε να κανει ολοκληρο ντορο και μαγκια του(το ηξερε φυσικα),εκει που τον γνωριζε το 50% της γης τωρα θα τον γνωριζει το 90%.

Λετε ολοκληρος κοτζιμα να τρελαθηκε και να μην ηξερε τι ζηταει ο κοσμος,η δε μπορουσε να βγαλει ενα παρομοιο mgs (να το αγοραζαν ολοι) να παει στα σιγουρα και ολα ομορφα και ωραια?

Δηλαδη ειπε ξαφνικα "ενταξει μωρε τι πιστολια και metal gear και @@διες,βαλε εκει να κανουν delivery".

H καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημηση.

Παντως το σιγουρο ειναι οτι haters η fans ολοι του βγαζουν το καπελο στα cutscenes,ταινιαρα θα εφτιαχνε ο ατιμος.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...