Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panther_512 είπε

Πφφφφφ, υπερβολές. Αλλά ναί, τα παιχνίδια τα τερματίζω σε τόσες μέρες, όσες είναι οι ώρες του average playthough. Οπότε, αν ξεκινήσω τώρα, και δεν το αφήσω στην άκρη λόγω υπνηλίας, τέλος του 2019, άντε αρχές του 2020 θα είμαστε τελειωμένοι.

Ναι μέχρι τότε χαλαρά τελειώνεις το main story. Αλλα άμα πιαστείς με sides, lost cargo, online sides, structures, etc τότε χαλαράάά μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα :P :D

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Linux_ticket είπε

καλυτερα να μασας παρα να μιλας...

Εχεις απολυτο δικιο ημουν λαθος.

Κριμα που δεν ειχα καποιο συγγενη να δουλευει στην Kojima Productions να μου ειχε πει νωριτερα οτι το παιχνιδι θα εβγαινε και στο PC :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, sndev είπε

Η Πλακα είναι οτι στη πλειονότητα όσον παίζουν λενε το game ειναι πολύ καλο αλλά δε μπορούν να το εξηγήσουν το γιατί. 

ΜΕΣΑ Σε αυτούς κ εγω. Δε ξέρω τι με έχει καθηλώσει έτσι.  

αυτό συμβαίνει σε κάμποσα παιχνίδια με τη διαφορά ότι αυτοί που τα παίζουν δεν είναι μα και μου, όσοι ήρθαν σε επαφή συμφωνούν ότι είναι καλό, ΑΛΛΑ στις συγκεκριμένες περιπτώσεις μιλάμε για τίτλους που θα απασχολήσουν πολύ συγκεκριμένο κοινό έτσι κι αλλιώς

εδώ έχει πέσει διαφήμιση, μιλάμε για έναν προβεβλημένο δημιουργό που κάνει την πρώτη αυτόνομη δουλειά του, είναι αλλιώς το πράγμα , θα ασχοληθεί μαζί του και κόσμος που τελικά ΔΕΝ θα του αρέσει και θα κράξει

αν πάρω για παράδειγμα ένα δικό μου αγαπημένο παιχνίδι (το αγαπημένο μου στο ps4)  το persona 5, αυτό άντε να εξηγήσω σε έναν μέσο gamer γιατί μου αρέσει , παρόλα αυτά αν δει κανείς κριτικές στο metacritic ας πούμε έχει πολύ καλό βαθμό χρηστών ακριβώς επειδή όσοι ξεκίνησαν να παίζουν αυτό το παιχνίδι ήξεραν πού πάνε, οι περισσότεροι παίκτες αν το έπιαναν αυτό θα έβγαινε ένας μέσος όρος 4 και πολύ λέω..

κάτι ανάλογο μάλλον παίζει κι εδώ απλά λόγω της προβολής έσκασε πολύς κόσμος 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Persona 5 --> 3918  ratings

Metal Gear Solid 5 --> 4962 ratings

Death Stranding --> 12430 ratings

Παίζει μέχρι και η πεθερά μου να έβαλε βαθμολογία στο Death Stranding.

Δεν φταίει όμως ο κόσμος για αυτό.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Persona 5 --> 3918  ratings

Metal Gear Solid 5 --> 4962 ratings

Death Stranding --> 12430 ratings

Παίζει μέχρι και η πεθερά μου να έβαλε βαθμολογία στο Death Stranding.

Δεν φταίει όμως ο κόσμος για αυτό.

ακριβώς, αυτά τα νούμερα επιβεβαιώνουν αυτό που λέω 

πλάκωσαν όλοι , σε ένα παιχνίδι που μάλλον δεν είναι για όλους 

στα άλλα τα παράξενα τα τζαπώνικα έτσι κι αλλιώς σκάνε σαφώς πιο λίγοι αποφασισμένοι για αυτό που θα συναντήσουν

και φυσικά δεν φταίει ο κόσμος για αυτό, είναι άλλωστε δικαίωμα του καθενός απλά να μην του αρέσει 

βέβαια ο προβληματισμός μου παραμένει, όταν το 1997-8 μας πιπιλούσαν όλοι τα αυτιά (θυμάμαι ο τύπος τότε, γιατί αγοράζαμε περιοδικά) για το ffvii , όταν καλά καλά οι περισσότεροι δεν είχαμε δει καν jrpg στη ζωή μας δοκιμάσαμε, είπαμε τι σκατά είναι αυτό?? αλλά τελικά καταλάβαμε και εκτιμήσαμε 

δεν πιστεύω πως εδώ όμως είναι μόνο θέμα γενιών και υπομονής (γιατί τότε όντως δεν είχαμε την υπεπληθώρα του σήμερα και τις τιμές του σήμερα, οπότε οι τίτλοι έβγαζαν τα λεφτά τους), ίσως όντως υπάρχει και το θέμα ότι το gameplay είναι βαρετό.. 

τελοσπάντων, η πληροφορία είναι περισσότερο διαθέσιμη από ποτέ, αγορά και μετάνοια στη συνέχεια δεν δικαιολογούνται (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Για εμενα κομβικο ρολο επαιξε η απουσια multiplayer functions τη στιγμη που εγιναν τα reviews, ενα απο τα καλυτερα features του παιχνιδιου ειναι αυτο, στην ουσια πρεπει να συνεργαστουν οι παιχτες μεταξυ τους για να "ξαναφτιαξουν" τον κοσμο. Το συγκεκριμενο feature το θεωρω καταπληκτικό, ηταν και μεσα στο "οραμα" του Kojima για το παιχνιδι και οι reviewers δεν ειχαν τη δυνατοτητα να το δοκιμάσουν οπως πρέπει. Τωρα κατα ποσο θα άλλαζε την αποψη τους ειναι αλλη ιστορία παντως οσο παίζω τοσο πιο σημαντικό και απολαυστικό γίνεται

Οπως και να εχει εγω ημουν απο τους πρωτους που θεωρουν τον Kojima υπερτιμημένο και "ντιβα" (αν και εχω τερματισει ολα τα mgs  :P )αλλα τελικα καταφερε να προσφέρει μια φοβερή εμπειρία. Το αν θα το χαρακτηρίσω "παιχνιδαρα" θα δειξει οταν το τερματίσω.

Δημοσ.

Σε καποια σημεια αν δεν εχεις βοηθεια και παιζεις στο δυσκολο την εκατσες .... Αλλα στο story mode το παιζουν οι "reviewers" οσο ασχετες και να ειναι μπορουν να το τελειωσουν . Για μενα θετικο που ειναι για ολους .

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο θεμα δυσκολιας αλλα συνεργασίας, το συναισθημα οτι υπαρχουν και αλλοι παιχτες και πρεπει να συνεργαστειτε ειναι που ανεβαζει το επιπεδο του τιτλου τουλαχιστον στο θεμα gameplay για εμενα.

Μην ξεχναμε επισης οτι ειναι και η πρωτη προσπαθεια για κατι τετοιο.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν ειναι τοσο θεμα δυσκολιας αλλα συνεργασίας, το συναισθημα οτι υπαρχουν και αλλοι παιχτες και πρεπει να συνεργαστειτε ειναι που ανεβαζει το επιπεδο του τιτλου τουλαχιστον στο θεμα gameplay για εμενα.

Μην ξεχναμε επισης οτι ειναι και η πρωτη προσπαθεια για κατι τετοιο.

αυτό που λες ακούγεται γενικά πολύ φιλόδοξο, όταν ο βασικός σκοπός των παιχνιδιών μέχρι σήμερα όταν μπαίνει το online στοιχείο είναι ο ανταγωνισμός, ακόμα και η συνεργασία στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει ώστε να νικηθεί η αντίπαλη ομάδα 

το να δημιουργήσεις κάτι που για να δουλέψει θέλει αποκλειστικά συνεργασία μεταξύ παικτών όσο φιλόδοξο κι αν ακούγεται κινδυνεύει σοβαρά να αποτύχει , επίσης αν μιλάμε για single player τιτλο και όχι για κάποιο mmo πρέπει να μπορεί να παιχτεί από έναν ανά πάσα στιγμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, panther_512 είπε

H θέση μου είναι ότι στη σημερινή εποχή δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε ότι για να φέρεις άποψη για ένα προϊόν πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις.

Mια αρχικη αποψη συμφωνω οτι μπορεις να εχεις, ειδικα αν προκειται για ενα γνωστο genre και εισαι εμπειρος gamer. Εδω μιλαμε ομως για ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι που παρ'ολα αυτα εχει μαζεψει 10δες ''reviews'' απο ανθρωπους που δεν το εχουν καν αγγιξει. Και ομως καταθετουν με σιγουρια αποψεις(συνηθως αρνητικες).

Για μενα αποτελει ενα σκετο ερωτηματικο μεχρι να το παιξω. Αν και οι θετικες εντυπωσεις απο τους πειρσσοτερους μαζι με τα reviews με προιδεαζουν θετικα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναί, συμφωνώ, ίσως εδώ να έχουμε μία εξαίρεση στον κανόνα, και αυτό είναι που με κάνει να θέλω να το δοκιμάσω, ακόμα και αν γνωρίζω ότι είναι αρκετά πιθανό το παιχνίδι να μήν είναι για τον πάνθηρα του 2019.

To 2010 θα το είχα ξεπετάξει το game........

Θυμάμαι κάτι 40ωρα average play time per week και δεν με πιστεύω.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που ηθελα να ρωτησω(γιατι σε αυτη τη γενια δυστυχως δεν παιζω τα παιχνιδια day one), ειναι αν αυτη η βοηθεια(που λετε οτι παρεχει ο ενας στον αλλον) καποια στιγμη μετα απο μηνες ειναι δυνατο να κανει το παιχνιδι ευκολο για αυτους που θα το ξεκινησουν.

Δηλαδη να βρισκεις παντου σκαλες κτλ κτλ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι γιατι το παιχνιδι τα χαλαει μετα απο λιγο . Και μετα που συνεχιζεις αφου τελειωσει το main story  τα κανει reset πανε οι δρομοι .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης το ξανά θυμίζω ότι το online είναι free και δεν χρειάζεται PSN. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα τα μούτρα των suits όταν τους το έλεγε. :D

Τα structures αργούν πολύ να καταστραφούν, ειδικά άμα τα πας level 3.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Οχι γιατι το παιχνιδι τα χαλαει μετα απο λιγο . Και μετα που συνεχιζεις αφου τελειωσει το main story  τα κανει reset πανε οι δρομοι .

25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επίσης το ξανά θυμίζω ότι το online είναι free και δεν χρειάζεται PSN. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα τα μούτρα των suits όταν τους το έλεγε. :D

Τα structures αργούν πολύ να καταστραφούν, ειδικά άμα τα πας level 3.

Τελειο ακουγεται θενκς!

Ουσιαστικα πως το εξηγει? Καταστρεφονται φυσικα οπως καθε κατασκευη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...