Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, panther_512 είπε

H θέση μου είναι ότι στη σημερινή εποχή δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε ότι για να φέρεις άποψη για ένα προϊόν πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις. Το θεωρώ φτωχό επιχείρημα. Αλίμονο αν για κάθε αγορά μας ή σχηματισμό γνώμης θα έπρεπε πρώτα να έχουμε προσωπική εμπειρία.

Aποκτάς μία εντύπωση, όπως συμβαίνει με ένα trailer ταινίας ή το οπισθόφυλλο ενός βιβλίου. Νομίζω είναι απολύτως λογικό για να κρίνουμε ένα έργο (βιβλίο, ταινία, παιχνίδι), πρέπει όχι μόνο να ασχοληθούμε μαζί τους, αλλά να φτάσουμε και μέχρι το τέλος. Και πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι που υπάρχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο του και δεν είμαστε απλοί "δέκτες" της εικόνας.

Προφανώς, εννοείται πως αν δεν αντέχεις ή δε σου αρέσει, το παρατάς. Για διασκέδαση το κάνουμε, όχι από ψυχαναγκασμό. 

• Like 5
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πάντως παρατηρώ ότι ούτε και οι υποστηρικτές του παιχνιδιού (που το έχουν παίξει) βγαίνουν άμεσα να μιλήσουν για ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις

προσπαθούν να το υπερασπιστούν (το οποίο ως αμυντική στάση σε βάζει σκέψεις) και ξεκαθαρίζουν ότι "δεν είναι για όλους" (πράγμα που σε βάζει σε ακόμα περισσότερη σκέψη

εγώ πάντως μένω με τη σκέψη προς το παρόν.. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ πάντως παρατηρώ ότι ούτε και οι υποστηρικτές του παιχνιδιού (που το έχουν παίξει) βγαίνουν άμεσα να μιλήσουν για ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις

προσπαθούν να το υπερασπιστούν (το οποίο ως αμυντική στάση σε βάζει σκέψεις) και ξεκαθαρίζουν ότι "δεν είναι για όλους" (πράγμα που σε βάζει σε ακόμα περισσότερη σκέψη

εγώ πάντως μένω με τη σκέψη προς το παρόν.. 

Μα να πούμε τι;;; 1. Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω τερματίσει ακομα 2. το θέμα εχει ξεμπουρδελεψει τελείως απ την ημέρα που βγήκαν τα reviews. Λέμε τα ίδια ξανά και ξανά και ξανά κι αν γράψει κανείς καψερος ότι του άρεσε θα του την πέσουν 2-3 να τον πουν fanboy του kojima και ότι προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι του άρεσε επειδή έσκασε 70 ευρώ 😂😂.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Μα να πούμε τι;;; 1. Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω τερματίσει ακομα 2. το θέμα εχει ξεμπουρδελεψει τελείως απ την ημέρα που βγήκαν τα reviews. Λέμε τα ίδια ξανά και ξανά και ξανά κι αν γράψει κανείς καψερος ότι του άρεσε θα του την πέσουν 2-3 να τον πουν fanboy του kojima και ότι προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι του άρεσε επειδή έσκασε 70 ευρώ 😂😂.

απλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλό μας, το ότι είναι παιχνίδι του kojima κάνει κάπως.. "λεπτή" τη κατάσταση ώστε να εκφραστεί κανείς πιο άνετα είτε θετικά είτε αρνητικά 

εγώ πάντως ως απόλυτα ουδέτος επί του θέματος, έχω το πρόβλημα ότι δεν έχω δει κάτι που να με ελκύει, πέρα από τα γραφικά και την ιστορία που δέχομαι ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα

κακά τα ψέμματα όμως όταν βλέπω gameplay δεεεν... και σε ένα παιχνίδι θες αυτό το κομμάτι να είναι απολυτα διασκεδαστικό 

μου έχει τύχει κι άλλες φορές να μην βλέπω κάτι στο gameplay που δεν έχω καταλάβει σωστά , όπως και μου έχει τύχει να δοκιμάζω τελικά κάτι και να μη μου αρέσει ενώ αρέσει σε πολλούς..τι να πω.. θα συνεχίσω να το παρακολουθώ 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Εγω το λεω ανετα οτι ειναι παιχνιδαρα. Και οχι μονο παιχνιδαρα , αλλα σε πολλα θεματα ειναι bencmark στο gaming. 

Αυτο δεν αναιρει οτι ειναι παιχνιδι που πρεπει να το παιξεις για να καταλαβεις το βαθος του και να μπεις στην ατμοσφαιρα του. Επισης ειναι παιχνιδι που πρεπει να επενδυσεις πανω του για να παρεις πισω αυτο που πρεπει. 

Η ολη αυτη μπουρδολογια απο ανθρωπους που δεν εχουν πατησει καν το Play μου θυμιζει εποχες Demon Souls που οσοι επαιξαν 1' και το παρατησαν μιλουσαν για ενα απλα "πολυ δυσκολο game" και οσοι ειχαν επενδυσει χρονο σε αυτο μιλουσαν για το best rewarding game που εχει υπαρξει.

• Ατμοσφαιρα - σεναριο
  • Ηχος 
  • HDR
  • Νο bugs/glitches
  • Physics
  • Βαθος στο gameplay

ολα τα παραπανω ειναι αδιαμφισβητητα με το αστερακι βεβαια οτι δεν ειναι ολα τα παιχνιδια για ολους. 

ΚΑι πανω απο ολα ειναι τιτλος που φωναζει οτι εχει πεσει απειρη δουλεια , απειρη "καβλα" απο τον δημιουργο και αυτο τη σημερον ημερα μετραει πολυ περισσοτερο απο ενα reskin του assassin creed στην Ιαπωνια πχ. 

Ακομη και τα scores (που εμενα δεν με αφορουν στο παραμικρο και για κανενα τιτλο) δειχνουν μια ταση. Κραξιμο στην αρχη απο οσους διαβασαν εδω και εκει ή επαιξαν καμια ωριτσα και μετα κωλοτουμπες μολις ειδαν περι τινος προκειται και ποσο deep gameplay υπαρχει. 

Oh well δεν ξερω καν γιατι εκατσα και εγραψα ολο αυτο, παλι θα πεταχτουν καποιοι να πουν τα δικα τους....

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Στις 15/11/2019 στις 4:05 ΜΜ, D.Luffy είπε

Πάντως οι περισσότεροι εδώ μέσα που όντως παίζουμε το παιχνίδι, το βρήσκουμε αρκετά ενδιαφέρον και το απολαμβάνουμε

Εγώ προσωπικά παιχνιδάρα δεν φωνάζω για τίποτα. Από εκεί και πέρα δεν έχω γράψει τίποτα για το game γιατί απλά είπα ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ με mini-reviews εδώ μέσα και ειδικά σε αυτό το thread, fuck that. Αλλα αφού θες επίσημες δηλώσεις: Το game είναι παρα πολύ καλο! ;) Τώρα γιατί?! Well..play it. :)

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εγώ προσωπικά παιχνιδάρα δεν φωνάζω για τίποτα. 

Μonster Hunter World😛

Εγω απορω τι καιμος πιανει μερικους και γραφουν εδω μεσα οτι να ναι. Εγω ακομα δεν το πηρα το game, αλλα το απεριγραπτο hate που μαζευει, με εξιταρει παρα πολυ. Σε μια γεννια που εχουμε πιξει στα remasters και στα ψευτο-open world, κατι διαφορετικο ειναι απαραιτητο.  

• Like 1
Δημοσ.

Η Πλακα είναι οτι στη πλειονότητα όσον παίζουν λενε το game ειναι πολύ καλο αλλά δε μπορούν να το εξηγήσουν το γιατί. 

ΜΕΣΑ Σε αυτούς κ εγω. Δε ξέρω τι με έχει καθηλώσει έτσι.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, sndev είπε

Η Πλακα είναι οτι στη πλειονότητα όσον παίζουν λενε το game ειναι πολύ καλο αλλά δε μπορούν να το εξηγήσουν το γιατί. 

ΜΕΣΑ Σε αυτούς κ εγω. Δε ξέρω τι με έχει καθηλώσει έτσι.  

Προσωπικά δεν έχω θέμα σε αυτό, μπορώ μια χαρά. Χτες είχα μια αποστολή που περνούσε μέσα από BTs. Ήμουν με αμάξι αλλα ήταν απίστευτα στενά ώστε να την βγάλω καθαρή. Το αμάξι ήταν brand νέο και τίγκα φορτωμένο. Υπήρχε ήδη ένα κατεστραμμένο στο δρόμο από κάποιον άλλον, σαν να σου έλεγε "don't do it". Οποτε το ρίσκαρα η γυρνούσα πίσω και έπαιρνα μηχανή αλλα άφηνα πράγματα η ποδαράτος και με το φόβο να χαθούν τα πράγματα η γυρνούσα πίσω να φτιάξω όπλα για fight η να κάνω boss fight να φύγουν μια και καλή. Το σκέφτηκα, είδα το forecast, έστησα ένα anti-rain structure και την έπεσα για ένα δεκάλεπτο. Έφυγε η βροχή (BTs) και συνέχισα ωραίος. Ποσα open-world games σε κάνουν να σκεφτείς?! Just saying.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Προσωπικά δεν έχω θέμα σε αυτό, μπορώ μια χαρά. Χτες είχα μια αποστολή που περνούσε μέσα από BTs. Ήμουν με αμάξι αλλα ήταν απίστευτα στενά ώστε να την βγάλω καθαρή. Το αμάξι ήταν brand νέο και τίγκα φορτωμένο. Υπήρχε ήδη ένα κατεστραμμένο στο δρόμο από κάποιον άλλον, σαν να σου έλεγε "don't do it". Οποτε το ρίσκαρα η γυρνούσα πίσω και έπαιρνα μηχανή αλλα άφηνα πράγματα η ποδαράτος και με το φόβο να χαθούν τα πράγματα η γυρνούσα πίσω να φτιάξω όπλα για fight η να κάνω boss fight να φύγουν μια και καλή. Το σκέφτηκα, είδα το forecast, έστησα ένα anti-rain structure και την έπεσα για ένα δεκάλεπτο. Έφυγε η βροχή και συνέχισα ωραίος. Ποσα open-world games σε κάνουν να σκεφτείς?! Just saying.

το θέτεις με παράδειγμα που εγώ που παίζω σε καταλαβαίνω απολυτά τι εννοείς κ τι συναίσθημα σου βγάζει. σε γενικές γραμμές ομως δε μπορείς να πεις είναι ωραιο γτ με κάνει κ σκευτομαι κ δινει επιλογες .. διαβάζεται κάπως κ δεν μπορει να καταλαβει με τίποτα καποιος που δεν το εχει ακουμπήσει ακομα κ αν τ οεχει "παιξει" βλέποντας review στο youtube  

4 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Το παιχνίδι παίζεται με sessions της 1 ώρας? Κάνει save ανα πάσα στιγμή ή σε γυρνάει σε checkpoints?

κάνεις save οποτε θες εκτος αν εισαι σε "Επικίνδυνη" περιοχή που άπλα πας λίγο πιο πίσω κ κάνεις manual save. κ κάνει save πριν παρεις αποστολή μονο του.  επισης μπορείς να κάνεις άπειρα save 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Το παιχνίδι παίζεται με sessions της 1 ώρας? Κάνει save ανα πάσα στιγμή ή σε γυρνάει σε checkpoints?

Κανεις save οποτε θες αν δεν είσαι σε conflict. Auto-save κάνει συνεχεια. Δεν έχει save slots. Πάντα θα σε γυρνάει σε checkpoints αλλα είναι πάντα πολύ κοντά, εκτος άμα έγινε σε fight, BTs, rain etc. Ακόμα και να πεθάνεις διπλα από εκεί που πέθανες βγαίνεις. Με session τις μια ώρας θα το τελειώσεις τα επόμενα χριστούγεννα. :D

2 λεπτά πριν, sndev είπε

το θέτεις με παράδειγμα που εγώ που παίζω σε καταλαβαίνω απολυτά τι εννοείς κ τι συναίσθημα σου βγάζει. σε γενικές γραμμές ομως δε μπορείς να πεις είναι ωραιο γτ με κάνει κ σκευτομαι κ δινει επιλογες .. διαβάζεται κάπως κ δεν μπορει να καταλαβει με τίποτα καποιος που δεν το εχει ακουμπήσει ακομα κ αν τ οεχει "παιξει" βλέποντας review  

Το ξέρω μην ανησυχείς, γιατί όπως είπα review εδώ μέσα δεν ξανά γράφω, οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εσύ που έθεσες το ερώτημα κατάλαβες οποτε είμαστε ok. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Με session τις μια ώρας θα το τελειώσεις τα επόμενα χριστούγεννα. :D

Πφφφφφ, υπερβολές. Αλλά ναί, τα παιχνίδια τα τερματίζω σε τόσες μέρες, όσες είναι οι ώρες του average playthough. Οπότε, αν ξεκινήσω τώρα, και δεν το αφήσω στην άκρη λόγω υπνηλίας, τέλος του 2019, άντε αρχές του 2020 θα είμαστε τελειωμένοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...