Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Τα παιχνιδια ειναι θεμα γουστου,οπως οι γυναικες τα αμαξια τα κινητα και τα ρουχα.Οταν το καταλαβουμε αυτο τοτε θα σταματησουμε να τσακωνομαστε.

Ειναι σαν να σε σταματαω εγω στο δρομο να σου λεω καλα ρε τι μπλουζα αγορασες.

Εχω στειλει απο το παραθυρο παιχνιδια οπως witcher 3 και shadow of the collossus και τι παει να πει αυτο.

Τα του τυπου αν δεν εχεις παιξει αυτο η αν δε σαρεσει αυτο εισαι .....μπλα μπλα μπλα ειναι για τους κομπλεξικους.

Αμφιβάλλω κανένας να έχει θέμα και να φέρνει αντίρρηση στο γούστο. Από εκεί και πέρα η ποιότητα δεν έχει να κάνει με γούστο και όταν πετάγονται άτομα και ισχυρίζονται το αντίθετο εκεί είναι το θέμα. Καλά για την τελευταία μόδα που από video σχηματίζουν αλλα και υποστηρίζουν μια γνώμη απλά αστείο.

Μόλις μπήκα chapter 4

Spoiler

και το πρώτο σοβαρό gun. Για να δούμε άμα όντως γίνονται κρατήρες από πτώματα...

Επίσης έχω φτιάξει σχεδόν όλους του δρόμους, you are welcome! :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αμφιβάλλω κανένας να έχει θέμα και να φέρνει αντίρρηση στο γούστο. Από εκεί και πέρα η ποιότητα δεν έχει να κάνει με γούστο και όταν πετάγονται άτομα και ισχυρίζονται το αντίθετο εκεί είναι το θέμα. Καλά για την τελευταία μόδα που από video σχηματίζουν αλλα και υποστηρίζουν μια γνώμη απλά αστείο.

Μόλις μπήκα chapter 4 και το πρώτο σοβαρό gun. Για να δούμε άμα όντως γίνονται κρατήρες από πτώματα...Επίσης έχω φτιάξει σχεδόν όλους του δρόμους, you are welcome! :P

Αυτα καλύτερα να μπαίνουν σε spoiler tag φίλε μου, απο 'κει και πέρα (mini-spoiler για μάχες) :

Στα catchers (Β.Τ μάνες), πετάς ενα hematic grenade και μετά, αρχίζεις να πυροβολάς στο σημείο του τέρατος οπου εχει γίνει κόκκινο απο το grenade για maaaaasive damageeee 

😁)

Επεξ/σία από red1
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επίσης έχω φτιάξει σχεδόν όλους του δρόμους, you are welcome! :P

Εγω αφηνω καμια σκαλα το πολυ παταω μερικα likes και νιωθω οτι το εκανα το εργο μου. :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ADHD είπε

Εγω αφηνω καμια σκαλα το πολυ παταω μερικα likes και νιωθω οτι το εκανα το εργο μου. :P

Aραγε πόσοι τυπάδες δεν κάνουν τίποτα και απλά πάνε και χαλάνε τα structures των αλλωνών?! :P

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aραγε πόσοι τυπάδες δεν κάνουν τίποτα και απλά πάνε και χαλάνε τα structures των αλλωνών?! :P

Ενταξει εχω παει και υλικα σε δρομους αλλα μονο αν τα κουβάλαγα ηδη (πιο πολυ για να πεσει και το weight :P) 

Αν χαλασεις κατι btw στο δικο σου instance δεν χαλαει μονο? Μπορει πχ κατι να σε μπλοκάρει η να θες να χτισεις κατι αλλο δεν μου φαινεται λογικο ενας πχ να χαλασει κατι χρησιμο με παρα πολλα likes για ολους.

Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι για αυτο. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομιζω να ειναι spoiler για πρακτικους λογους δε θα μπορουσε να γεμισει ο χαρτης κρατηρες με voidouts . Mετα το 4-5 camp με mules που καθαρισα με stealth βαρεθηκα και αρχισα να γαζωνω οτι ερχεται :P . Σε καποια φαση επιστροφης μεσα απο τα βουνα που σε εχει χωρις gear καθαρισα χαλαρα οτι boss μου πετουσε o kojimas μονος του χαλαει το pacifist mood . Στο τελος στα stats εχει τρομακτικα αναλυτικα οτι interaction κανεις σα social experiment το παει

Spoiler

Επισης δε μου αρεσε στο main story η απουσια choices ποτε δεν εχεις πραγματικη επιλογη  για τιποτα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Τερματισμος απο μενα τουτος ο παιχνιδαρος, 40 ωρες εδειξε η διαρκεια της βασικης ιστοριας συνολο, ημουν επιφυλακτικος στην αρχη για το παιχνιδι αλλα τελικα ο kojima ποτε δεν απογοητευει ολο και κατι διαφορετικο και περιεργο θα δημιουργει για να σε καθηλωσει απο την αρχη εως το τελος.9 στα 10 απο μενα και συνεχιζω ακαθεκτος post game.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η Αυθυποβολή που αναφέρθηκε μερικά post πιο πρίν,συνήθως συμναίνει για τον "αντίθετο" λόγο απο αυτόν που αναφέρθηκε δηλ  ναι μεν θα υπάρχουν haters όπως και φανς,που θα βάλουν βαθμολογίες υπερβολικά ψηλές η χαμηλές,αλλά αυτές έχουμε δει πως αντισταθμίζονται μεταξύ τους στο τελικό αποτέλεσμα,γιαυτό βλέπουμε τον μέσο όρο.

Τα πληρωμένα απο χορηγούς "μέσα" sites,περιοδικά κλπ πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων,συνήθως δίνουν υψηλοτερες  βαθμολογίες σε παιχνίδια,για να μην στεναχωρήσουν της εταιρίες σπόνσορες και το κοινό fans που τα διαβάζει.

Συνήθως δεν προσπαθεί κάποιος να βγάλει ένα παιχνίδι κακό όταν το έχει πάρει (η θέλει να το πάρει)και έχει δώσει αρκετά λεφτά γιαυτό,ιδιαίτερα αν το έχει αγοράσει απο τους πρώτους,προσπαθεί να βρεί απο διάφορα στοιχεία για να πιαστεί που σε άλλα παιχνίδια ούτε που θα πρόσεχε η θα κατέκρινε,για να δικαιολογήσει την αγορά του,επειδή έδωσε δηλ τα 60 η 70 ευρώ του,χωρίς να ξέρει κιόλας πολλές φορές τι παίρνει και να μετά βέβαια να μην θέλει να παραδεχθεί πως απογοητεύτηκε.

Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει σε αρκετά μεγάλο ποσοστό και δεν πάει αυτό φυσικά μόνο για το παιχνίδι του Kodjima αλλά με την ευκαιρία το αναφέρω γιατί είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα και φαίνεται πως το παθαίνουν πολλοί (αρκετοί πιστεύω ασυναίσθητα),χωρίς να κάτσουν να το σκεφτούν και γω έχει μου έχει τύχει σε παιχνίδι που είχα πάρει παλιά, Full price να μην μου άρεσε και τόσο αλλά επειδή τα έσκασα να υποστηρίζω οτι είναι καλύτερο απο οτι ήταν πραγματικά,αργότερα που το ξανασκέφτηκα είπα γιατί το πήρα τελικά το παιχνίδι και ασχολήθηκα τόσο...είναι ψυχολογικό το θέμα και ισχύει για τα πολλά πράγματα Hardware κλπ οπότε καλό θα είναι να το λάβουμε και αυτό υπόψη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/11/2019 στις 12:53 ΠΜ, ELMastas είπε

Συνήθως δεν προσπαθεί κάποιος να βγάλει ένα παιχνίδι κακό όταν το έχει πάρει (η θέλει να το πάρει)και έχει δώσει αρκετά λεφτά γιαυτό

Spoiler

Προφανως και δεν ισχυει αυτο στην πραξη και ο λογος ειναι παρα μα παρα πολυ απλος μιας και μιλαμε για playstation παιχνιδι.

α)Αγορασες το παιχνιδι απο την μεγαλη αλυσιδα τυπου public,Πλαισιο,mediamarkt κλπ και το βαριεσαι δεν εχεις ορεξη να το τερματισεις?Πουλα το στις αγγελιες/καταστηματα.

β)Υπαρχει(οχι για ολους βεβαια)η επιλογη της ενοικιασης.

Αν για παραδειγμα το αγορασεις στο Steam και παιξεις 2ωρες και δεν σαρεσει,ζητας επιστροφη χρηματων και τελος.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Μια που λες για υποβολή προιοντων ...  Με το που θα το τελειωσεις θα εχεις ενα craving να πιεις 3 monster drinks καθε φορα που σηκωνεσαι για +25 % total stamina :P

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μια ερωτηση θελω μονο να σου κανω με βαση το σχολιο αυτο.Το εχεις παιξει/τερματισει το παιχνιδι και προκυπτει το παραπανω σχολιο?

Τωρα σοβαρα ρωτας? Απλα ειπε να πει κατι, χωρις να το εχει παιξει βεβαιως. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H θέση μου είναι ότι στη σημερινή εποχή δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε ότι για να φέρεις άποψη για ένα προϊόν πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις. Το θεωρώ φτωχό επιχείρημα. Αλίμονο αν για κάθε αγορά μας ή σχηματισμό γνώμης θα έπρεπε πρώτα να έχουμε προσωπική εμπειρία.

Η πληροφόρηση που μπορούμε να έχουμε είναι τόσο αναλυτική, όπου αν ασχοληθείς σοβαρά, είναι πολύ δύσκολο η άποψη που θα σχηματίσεις για ένα προϊόν από την ενημέρωση που θα λάβεις, να διαφέρει σημαντικά από το αν το είχες στην κατοχή σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις, αλλά αυτές απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές που μας βοηθάνε να κατανούμε καλύτερα τις διάφορες απόψεις για προϊόντα, αλλά η βασικότερη όλων είναι ότι αν εμένα το παιχνίδι από αυτά που βλέπω δεν μου αρέσει, δεν είναι δικιά μου αποτυχία αυτό. Είναι αποτυχία του δημιουργού σε συνεργασία με αυτόν που έκανε την προώθηση, να με κάνουν αυτό που βλέπω να μου αρέσει και να με οδηγήσει σε αγορά. Εκτός και αν δεν αποτελώ το target group του προϊόντος αυτού, οπότε η αντίδρασή μου θεωρείται αναμενόμενη και δεν αποτελώ χαμένη πώληση.

Αν το Death Stranding τα πάει ή δεν τα πάει καλά στις πωλήσεις μακροπρόθεσμα, ο δημιουργός και η ομάδα προώθησης θα είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι για αυτό. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το game, ή ότι είναι πολύ πιό μπροστά από την εποχή του κλπ κλπ κλπ. Το Death Stranding είναι ένα προϊόν, με κύριο σκοπό του να αποφέρει κέρδος μέσω των πωλήσεων που θα κάνει σήμερα.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...