Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξυ οσοι το παιζουν το game αντι να μιλησουν για το παιχνιδι "κραζουν" καποια παιδια που ειπαν πριν κατι μερες οτι δεν τους αρεσε,αντι να μιλησουν καθαρα gameplayακα (φαντασου ποσο "ενδιαφερον" παιχνιδι ειναι) συνεχιζουν να προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι παιζουν καμια παιχνιδαρα σχολιαζοντας (ακομα) καποιους που δεν τους αρεσε 

Τετοια αυθυποβολη για ενα παιχνιδι πρωτη φορα βλεπω.

Φωνη λαου οργη θεου κυριοι,το μετακριτικ μιλησε,οπως βγαζανε παιχνιδαρες GOW,Rdr2,Bloodborne, κλπ με 9 και 10 και δε μιλουσε κανεις ετσι και εδω τσιμπησε το 6ρακι και δε σωζετε με τιποτα η  κατασταση.

Και καλα θα κανει ο κ Κοτζιμα την επομενη φορα να δωσει ενα παιχνιδι ανταξιο των προσδοκιων που εχουν οι περισσοτεροι γι αυτον  και εγω μαζι.

Αμα θελει κουλτουρα και τρελα ας φτιαξει ενα παιχνιδι να το παιζει σπιτι του μονος του.Δε γινεται να περιμενει ολος ο gaming κοσμος τοσα χρονια ενα παιχνιδι και στο τελος να βγαινει ο Νταριλ να κουβαλαει κιβωτια.Και να μας βγαζει και τρελους μετα ο ιαπωνας οτι δεν τον "καταλαβαινουμε"

Επεξ/σία από Θανος Δρακος
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Θανος Δρακος είπε

Αμα θελει κουλτουρα και τρελα ας φτιαξει ενα παιχνιδι να το παιζει σπιτι του μονος του.

Οι πωλησεις αλλα λενε(και το παιχνιδι πηρε χαμηλοτερες βαθμολογιες απο αυτα που αναφερεις,οπως και απο τα προηγουμενα Metal Gear παιχνιδια),και σιγουρα μονος του ο Kojima δεν το παιζει

UK Charts: Death Stranding is the second biggest PS4 launch of 2019

https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-11-10-uk-charts-death-stranding-is-the-second-biggest-ps4-launch-of-2019

Εγω παντως πιο πολυ βλεπω αυτους που δεν το επαιξαν(και δεν προκειται να παιξουν)να προσπαθουν να πεισουν τους αλλους οτι ο Kojima εβγαλε μια πατατα(απλα επειδη το παιχνιδι δεν ειναι mainstream σαν θεματολογια/gameplay οπως τα περισσοτερα αλλα της βιομηχανιας),παρα το αναποδο που λες.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Θανος Δρακος είπε

Εντωμεταξυ οσοι το παιζουν το game αντι να μιλησουν για το παιχνιδι "κραζουν" καποια παιδια που ειπαν πριν κατι μερες οτι δεν τους αρεσε,αντι να μιλησουν καθαρα gameplayακα (φαντασου ποσο "ενδιαφερον" παιχνιδι ειναι) συνεχιζουν να προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι παιζουν καμια παιχνιδαρα σχολιαζοντας (ακομα) καποιους που δεν τους αρεσε 

Φωνη λαου οργη θεου κυριοι,το μετακριτικ μιλησε,οπως βγαζανε παιχνιδαρες GOW,Rdr2,Bloodborne, κλπ με 9 και 10 και δε μιλουσε κανεις ετσι και εδω τσιμπησε το 6ρακι και δε σωζετε με τιποτα η  κατασταση.

Και καλα θα κανει ο κ Κοτζιμα την επομενη φορα να δωσει ενα παιχνιδι ανταξιο των προσδοκιων που εχουν οι περισσοτεροι γι αυτον  και εγω μαζι.

Αμα θελει κουλτουρα και τρελα ας φτιαξει ενα παιχνιδι να το παιζει σπιτι του μονος του.Δε γινεται να περιμενει ολος ο gaming κοσμος τοσα χρονια ενα παιχνιδι και στο τελος να βγαινει ο Νταριλ να κουβαλαει κιβωτια.Και να μας βγαζει και τρελους μετα ο ιαπωνας οτι δεν τον "καταλαβαινουμε"

Έγινε φίλε ευχαριστούμε, πάμε στην επόμενη γραμμή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Θανος Δρακος είπε

8.3 εβγαλε το παιχνιδι, ποιο 6? Eκτος αν εννοεις το user score...που εδω γελαμε(με το userscore γενικοτερα σαν επιλογη)

απο ποτε ειναι κακος βαθμος το 8.3?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, james9tito είπε

Έγινε φίλε ευχαριστούμε, πάμε στην επόμενη γραμμή. 

Παρακαλω,αντε να κανεις καμια παραδοση τωρα.

34 λεπτά πριν, PDS13 είπε

8.3 εβγαλε το παιχνιδι, ποιο 6? Eκτος αν εννοεις το user score...που εδω γελαμε(με το userscore γενικοτερα σαν επιλογη)

απο ποτε ειναι κακος βαθμος το 8.3?

Ε ναι οταν τα user score μας συμφερουν ολα καλα,οταν δε μας συμφερουν ελα μωρε.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Οι πωλησεις αλλα λενε(και το παιχνιδι πηρε χαμηλοτερες βαθμολογιες απο αυτα που αναφερεις,οπως και απο τα προηγουμενα Metal Gear παιχνιδια),και σιγουρα μονος του ο Kojima δεν το παιζει

Εγω παντως πιο πολυ βλεπω αυτους που δεν το επαιξαν(και δεν προκειται να παιξουν)να προσπαθουν να πεισουν τους αλλους οτι ο Kojima εβγαλε μια πατατα(απλα επειδη το παιχνιδι δεν ειναι mainstream σαν θεματολογια/gameplay οπως τα περισσοτερα αλλα της βιομηχανιας),παρα το αναποδο που λες.

Mε τετοιο hype που δημιουργησαν μεχρι και οι γιαγιαδες το εκαναν προπαραγγελια.Να ναι καλα οι αγγελιες σε ebay,insomnia κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Θανος Δρακος είπε

Ε ναι οταν τα user score μας συμφερουν ολα καλα,οταν δε μας συμφερουν ελα μωρε.

Εμενα εκανες quote και εγω ποτε δεν τα χρησιμοποιω τα user score. Oυτε καν το ματι μου δεν αφηνω να πεσει εκει.

ριξε μια ματια ποσα μηδενικα εχει το παιχνιδι την πρωτη ωρα κυκλοφοριας του και ξανασκεψου το. Ισως σου εδωσα και ιδεα τωρα.

Το παιχνιδι απο τους reviewers εχει παρει 8.3. Και απο τις εντυπωσεις καταλαβαινω οτι ο κοσμος το βρισκει ακομα καλυτερο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε τον Γιαγκο Δράκο μας βάζει και χέρι που μας αρέσει το παιχνίδι! 

Παίξε κανένα fortnite, pubg, δεν είναι για σένα αυτά του Kojima. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Θανος Δρακος είπε

Τέτοια αυθυποβολή για να βγάλουν κάποιοι κάτι σκάρτο πρώτη φορά βλέπω, να φανταστώ το έπαιξες μέσω youtube ή το είδες/έπαιξες σε κάποιο "φιλαράκι" και εσύ.

Δες ποια είναι η πλάκα και η ειρωνεία τώρα, μπαίνεις σε ενα topic να "δικάσεις" κόσμο και κάνεις ακριβώς αυτό που κράζεις, 2 μέτρα και 2 σταθμά ενα πράμα, πας να πείσεις τώρα...ποιους, για το οτι το παιχνίδι είναι μάπα και "ντεμέκ κουλτούρα", σα να λες δηλαδή οτι ολοι εμείς που το γουστάρουμε *** και το παίζουμε λόγω εξαναγκασμού.

Βέβαια, απο αυτά που γράφεις περί "κουλτούρας" και "προσδοκιών" φαίνεται οτι δεν το έχεις καν ακουμπήσει το παιχνίδι , αν το είχες ακουμπήσει θα καταλάβαινες οτι είναι απίστευτα "game-y" και έχει 100 μηχανικές γύρω απο το gameplay αλλά δεν, είσαι άλλος ενας που επαναλαμβάνει οτι διάβασε/είδε/του είπαν, ζείτε για το δράμα ενα πράμα, και για ποιον λόγο ? Για ενα video game ρε'σεις...NPC φάση...

Και είναι αυτό που λέμε, μερικοί θέλετε τα ίδια και τα ίδια ad infinitum γιατί αλλιώς "ντεμέκ κουλτούρα" , να φανταστώ πως όποιος δεν ντύνεται , πράττει ή ακούει τα ίδια με εσένα τους αποκαλείς ντεμέκ κουλτουριάριδες ή hipsters, σωστά ? Και το αστείο ποιο είναι ? οτι το παιχνίδι δεν ειναι ΚΑΝ τόσο διαφορετικό απο άλλους τίτλους open world, εξερεύνηση έχει, stealth έχει, δράση έχει, αποστολές έχει (με το κιλό), απορώ πραγματικά για ποιο λόγο έφαγε σκάλωμα ο λαός, απλά, δεν είναι Uncharted να έχει αυτόματο platforming και πιστολίδι και εκρήξεις ανά 5 λεπτά, τώρα, αν αυτό κάποιοι το θεωρούν "περίεργο¨στο σημείο να θεωρείται το παιχνίδι "κουλτουριάρικο" πραγματικά με ξεπερνά.

Μπαίνετε μέσα μόνο για να troll-αρετε μάγκες, άποψη μηδενική κατά τα άλλα, ούτε συμβάλετε σε τίποτα, ούτε η άποψη σας είναι πρωτότυπη , ούτε και μπορείτε να πείσετε κάποιον - on topic- που σκέφτεται να στάξει την 60-ρού ευρώ για το αν θα πρέπει να αγοράσει το παιχνίδι ή όχι.

Κeep on keeping on 

• Like 5
Δημοσ.

Έχω διαβάσει όλο το νήμα, δεν το έχω το παιχνίδι και δεν έχω άποψη. Έχω δει κάποια βίντεο αλλά δε μπορώ να στηριχθώ σε αυτά. Όμως, βλέποντας τα επιχειρήματα όσων δεν τους άρεσε καταλαβαίνω ότι πρέπει να αγοράσω το παινχίδι ΤΩΡΑ. 

Δεν ξέρω αν είναι κουλτουριάρικο ή όχι το παιχνίδι αλλά εχθές ήμουν σε ένα κονσέρτο με κομμάτια από το έργο Δακτυλίδι του Βάγκνερ, εγώ μπορώ να το παίξω το παιχνίδι ή απαγορεύεται;

Επειδή όλα τα παραπάνω είναι τουλάχιστον παιδικά επιχειρήματα θα παρακαλούσα και τις δύο πλευρές να μας δώσουν επιχειρήματα μέσα από το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως εγω μολις το τελειωσα και οχι δε χρειαζεται τοση κουλτουρα :P  Ουτε να εχεις παιξει τα προηγουμενα action του kojima η αλλου . Γενικα μη κρινεις απο τους κοπανους που  το βλέπουν στο youtube / ειδαν ολα τα cutscenes ταινια και βγαζουν πορισμα . Απλα σε καποια σημεια τραβαει περισσοτερο απο οσο πρεπει αλλα ο σχιστοματης το κανει αυτο σε ολα του τα παιχνιδια - και τα πασπαλιζει με λιγο παραπανω φιλοσοφια / μυθοπλασια .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Θανος Δρακος είπε

Όσοι το παίξαμε σχολιάσαμε ήδη το gameplay του μερικές σελίδες πίσω. 

Επίσης όσοι διασκεδάζουμε με το παιχνίδι, πολύ απλά το έχουμε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι το user score. Τι να κάνουμε τώρα. Και είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος αν όντως πιστεύεις ότι προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας για κάτι. Κράτα λοιπόν καλύτερα την εντελώς fail και αστεία ψυχανάλυση για τον εαυτό σου.

Δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε όλους το παιχνίδι. Όσοι φωνάζετε και οργίζεστε, πιείτε λίγο ξύδι και τσιμπήστε το Fallen Order (καθόλου κακό παιχνιδάκι παρεπιπτόντως) που ακολουθεί τις γνωστές πεπατημένες συνταγές που συνηθίσατε όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι άλλοι γουστάρουμε να ασχοληθούμε και με κάτι λίγο διαφορετικό.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν εινσι κουλτουριαρικο, mindfuck με πολυ πληροφορία μπορεις να το πεις ναι. Παντως σου εξηγουν τα παντα ισως και με περισσότερη λεπτομερεια απο οση χρειαζοταν.

Ειμαι chapter 3 εγω το παω σχετικα αργα το main γιατι απο τη στιγμη που πηρα ενα upgrade σε sidequest με εχει πιασει ενα ocd να τα κανω ολα. :P Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο και δεν εχω βαρεθει πουθενα μεχρι στιγμης ισα ισα ανυπομονώ να παιξω.

• Like 3
Δημοσ.

Τα παιχνιδια ειναι θεμα γουστου,οπως οι γυναικες τα αμαξια τα κινητα και τα ρουχα.Οταν το καταλαβουμε αυτο τοτε θα σταματησουμε να τσακωνομαστε.

Ειναι σαν να σε σταματαω εγω στο δρομο να σου λεω καλα ρε τι μπλουζα αγορασες.

Εχω στειλει απο το παραθυρο παιχνιδια οπως witcher 3 και shadow of the collossus και τι παει να πει αυτο.

Τα του τυπου αν δεν εχεις παιξει αυτο η αν δε σαρεσει αυτο εισαι .....μπλα μπλα μπλα ειναι για τους κομπλεξικους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ADHD είπε

Δεν εινσι κουλτουριαρικο, mindfuck με πολυ πληροφορία μπορεις να το πεις ναι. Παντως σου εξηγουν τα παντα ισως και με περισσότερη λεπτομερεια απο οση χρειαζοταν.

Ειμαι chapter 3 εγω το παω σχετικα αργα το main γιατι απο τη στιγμη που πηρα ενα upgrade σε sidequest με εχει πιασει ενα ocd να τα κανω ολα. :P Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο και δεν εχω βαρεθει πουθενα μεχρι στιγμης ισα ισα ανυπομονώ να παιξω.

Bingo ! 
...και αυτό - ίσως - είναι το "πρόβλημα" με τα παιχνίδια του Κοτζίμα, οτι δλδ υπερ-εξηγεί τα πάντα σαν να είσαι 10 χρονών , κοινώς, δεν εμπιστεύεται το κοινό του  να καταλάβει και καταλήγει να στα "ταΐζει" με το κουτάλι, υπερ-έκθεση /υπερανάλυση λέγεται αυτό. Αλλά και πάλι...βλέπετε οτι υπάρχουν αυτοί που κατευθείαν θα πουν "ντεμέκ κουλτουριά", πως να μη κάτσει ο άνθρωπος να υπεραναλύσει τα πάντα στο τέλος...απ'οτι φαίνεται, χρειάζεται...
Αυτό και...το κλασσικό gimmick του με τις ονομασίες και συντομεύσεις/ακρωνύμια προσώπων και πραγμάτων (βλέπε: B.B, B.T, chiralium, Deadman, Die-hard man, Revolver Ocelot , Beauty and the beast κτλπ κτλπ).

Εχει καλές ιδέες και φοβερό μάτι ο άνθρωπος (το editing των video/cutscenes π.χ) και ολα ειναι Α-ΟΚ για παιχνίδι, δε νομίζω όμως να εχει  (καλό) μέλλον στις ταινίες/σκηνοθεσία αυτών για τους παραπάνω λόγους, αυτο που λειτουργεί καλά στα παιχνίδια δεν μεταφράζεται και αυτομάτως καλά σε ταινίες.

9 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Όσοι το παίξαμε σχολιάσαμε ήδη το gameplay του μερικές σελίδες πίσω. 

Επίσης όσοι διασκεδάζουμε με το παιχνίδι, πολύ απλά το έχουμε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι το user score. Τι να κάνουμε τώρα. Και είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος αν όντως πιστεύεις ότι προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας για κάτι. Κράτα λοιπόν καλύτερα την εντελώς fail και αστεία ψυχανάλυση για τον εαυτό σου.

Δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε όλους το παιχνίδι. Όσοι φωνάζετε και οργίζεστε, πιείτε λίγο ξύδι και τσιμπήστε το Fallen Order (καθόλου κακό παιχνιδάκι παρεπιπτόντως) που ακολουθεί τις γνωστές πεπατημένες συνταγές που συνηθίσατε όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι άλλοι γουστάρουμε να ασχοληθούμε και με κάτι λίγο διαφορετικό.

Luffy, κόψε φάση, το SW fallen order ειναι ενα mish-mash απο Uncharted, Souls-like και (ελαφρώς) Metroid Prime, εχει ολα τα χαρακτηριστικά (και τα cliche') του "ΑΑΑ gaming®" , άρα και ψηλότερο metascore απο το Death stranding οπότε, ερχόμαστε πάλι στα ίδια φίλε.

Δε μπορώ καν να φανταστώ τι θα γινότανε σ'αυτο το φόρουμ για το επερχόμενο Shenmue 3 - franchise θρύλος με "βαρύ" όνομα απο πίσω (Yu Suzuki) - το τι κράξιμο και χολή θα έπεφτε..."lol kickstarter game", "lol τι άθλια animations είναι αυτά", "lol, τι κάθεστε και παίζετε", "lol, το παίζετε μονο λόγω νοσταλγίας" κτλπ κτλπ, βέβαια, ενώ ο Suzuki ειναι - κυριολεκτικά - μερικά σκαλιά πάνω απο τον kojima, κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί  γιατί δεν έγινε ντόρος και δεν δημιουργήθηκε δράμα στο βαθμό που να παπαγαλίζουν όλοι το ίδιο, οπότε, ειναι πάλι αυτό που λέγαμε μερικές σελίδες πιο πριν, οτι το ιντερνετ/κριτικοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν ντόρο και δράμα για χάρη του ντόρου και του δράματος, ο "εξοργισμός της εβδομάδος" με λίγα λόγια.

Μου έστειλε προχθές στο PSN μήνυμα φιλαράκι " Death stranding ε ? θαρραλέα κίνηση και αγορά !" - το επόμενο παιχνίδι στη λίστα γι'αυτόν ειναι το SW Fallen order, δεν έχω να συμπληρώσω κατι άλλο.

Επεξ/σία από red1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...