Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

Το main "gameplay" ειναι γυρω στις 20 ωρες, βαλε και 9 ωρες main "cutscenes" και εχεις 29 ωρες περπατηματος και cutscene. Το παρακολουθω απο τον MKIceandFire που ειναι lets play χωρις commentary, κανω skip ολο το περπατοκουβαλημα, συνολικα. δηλαδη cutscenes+boss fights+κανα epic moment σε bt territory υπολογιζω βγαινει 10-11 ωρες το παιχνιδι. Τα βιντεο του ειναι 29 συνολικα απο μια ωρα περιπου το καθενα

Το main story, όχι gameplay. Όσο για τις ώρες λάθος τις υπολογίζεις. Δες εδώ: https://howlongtobeat.com/game.php?id=38061

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει τελειωσει κανεις το παιχνιδι στο story mode, οπου πρακτικα βλεπεις μονο την ιστορια και δεν παιζεις;

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε

Το main "gameplay" ειναι γυρω στις 20 ωρες, βαλε και 9 ωρες main "cutscenes" και εχεις 29 ωρες περπατηματος και cutscene. Το παρακολουθω απο τον MKIceandFire που ειναι lets play χωρις commentary, κανω skip ολο το περπατοκουβαλημα, συνολικα. δηλαδη cutscenes+boss fights+κανα epic moment σε bt territory υπολογιζω βγαινει 10-11 ωρες το παιχνιδι. Τα βιντεο του ειναι 29 συνολικα απο μια ωρα περιπου το καθενα

Δεν ξέρω για το gameplay που εσύ βλέπεις (το "βλέπεις" κυριολεκτικά) αλλά το "δικό μου" gameplay είναι στις 22 ώρες και ΜΟΛΙΣ μπήκα στο 3ο chapter απο τα 15 που εχει το παιχνίδι.

Αυτο δε που πολλοί "βλέπουν" βιντεοπαιχνίδια αντι να τα παίζουν με ξεπερνά κυριολεκτικά.

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια αντε να σκηνοθετησει τιποτα γιατι εχουμε μια ανησυχία οτι το καβαλησε τελειως το καλαμι  :P Δε κοιταω ποτε how long to beat και trophy παπαριες αλλα ακομα τελειωνω το 3ο κεφαλαιο επεσα σε μεγαλο κενο αναμεσα στα story missions . Να φανταστεις εξερευνουσα τα  φαραγγια στις παρυφες του χαρτη  και μετα εχτισα ολους τους δρομους εκει οι reviewers  θα το χανε παρατησει .Μιλαμε θα με παει 200+ ωρες για να το τελειωσω σα completionist  ουτε σε ΜΜΟ τοσες ωρες .... Και ηθελα να δω και τα αλλα στο pc αλλα που χρονος ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Ε και για Platinum καπου τοσο λεει ολως τυχαιως 125-175ωρες υπολογισμος 

http://www.powerpyx.com/death-stranding-trophy-guide-roadmap/

Α και σε περιπτωση που το εχει καποιος απορια υπαρχει κανονικα Free Roam μετα τον τερματισμο του παιχνιδιου

Free-Roam after Story. All areas, deliveries, collectibles, trophies remain accessible after story.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως τα λες ακριβως . Ο Upper Echelon Gamers εχει ενα review εξηγωντας γιατι δεν ειναι το 10 αλλα ουτε και το 2 που βαζουν οταν τους την εχει δωσει το πολυ  delivery :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, red1 είπε

Δεν ξέρω για το gameplay που εσύ βλέπεις (το "βλέπεις" κυριολεκτικά) αλλά το "δικό μου" gameplay είναι στις 22 ώρες και ΜΟΛΙΣ μπήκα στο 3ο chapter απο τα 15 που εχει το παιχνίδι.

Αυτο δε που πολλοί "βλέπουν" βιντεοπαιχνίδια αντι να τα παίζουν με ξεπερνά κυριολεκτικά.

Και πως αφορα τον οποιοδηποτε οτι εσυ εισαι αργος; Ειπα ποσο ειναι το main story. Το οτι το πηρες προσωπικα να το κοιταξεις λιγο, εγω γεγονοτα παρεθεσα. Οποιος αμφιβαλλει μπορει να τσεκαρει το καναλι που ανεφερα στο youtube. Σαν οπαδοι ομαδων κανετε.

3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το main story, όχι gameplay. Όσο για τις ώρες λάθος τις υπολογίζεις. Δες εδώ: https://howlongtobeat.com/game.php?id=38061

Υπολογιζω σωστα, σε 29.5 ωρες το εχει βγαλει το παιχνιδι βλεποντας ολα τα cutscene κανονικα και με αρκετο fumbling around.

9 ωρες και κατι υπαρχει "ταινια" με τα cutscene οποτε μας μενουν 20 για "gameplay". 

Το χετε παιξει over 30 στον ΟΠΑΠ και αρπαζεστε or what?

Υπολογιστε οσο θελετε

Επεξ/σία από Ablaoublas_542
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Εχουμε ξεφυγει εντελως

η πλακα ειναι οτι μονος του το πληρωσε για να καταγραφει το ρεκορ, η ταριφα της Guiness ξεκιναει απο τα $12k και μπορει να φτασει τα $500k

οποιος ενδιαφερεται να μαθει για την μπιζνα που εχει στηθει με αυτα τα ρεκορ, ο John Oliver ανεβασε προσφατα ενα σχετικο βιντεο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε

Το χετε παιξει over 30 στον ΟΠΑΠ και αρπαζεστε or what?

Ποιος αρπάχτηκε dude?! Εσύ φαίνεται να αρπάζεσαι γιατί φέρνεις αντίρρηση σε ένα site που η δουλειά του είναι να μετράει ώρες. Σε 30 ώρες δεν γίνετε ένας youtuber να βγάλει το game, ειδικά ένα μετριότατος player όπως ο παραπάνω, εκτος άμα παίζει super easy και κάνει cut content στο editing και δεν έχεις πάρει πρέφα. Anyways βαρέθηκα να απαντάω σε άτομα που δεν παίζουν καν το game. Laters.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ποιος αρπάχτηκε dude?! Εσύ φαίνεται να αρπάζεσαι γιατί φέρνεις αντίρρηση σε ένα site που η δουλειά του είναι να μετράει ώρες. Σε 30 ώρες δεν γίνετε ένας youtuber να βγάλει το game, ειδικά ένα μετριότατος player όπως ο παραπάνω, εκτος άμα παίζει super easy και κάνει cut content στο editing και δεν έχεις πάρει πρέφα. Anyways βαρέθηκα να απαντάω σε άτομα που δεν παίζουν καν το game. La

LOL man. Καμία δουλειά του site δεν είναι να μετράει. Οι χρήστες βάζουν τους χρόνους. 

Είναι σαν τo Metacritic με τους άσους και τα δεκάρια. Ο καθένας μπορεί να βάλει ότι του κάτσει στην κεφάλα. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

LOL man. Καμία δουλειά του site δεν είναι να μετράει. Οι χρήστες βάζουν τους χρόνους.

Το ξέρω buddy δεν είμαι τυφλός, τον μέσο ορο κοιτάς και μέχρι στιγμής είναι αληθινά και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. ;)

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

{TDi}Dj2k..infc νoμίζω εννοεί ότι είδε όλα τα βίντεο, boss fights και epic moments, κάνοντας skip τις διαδρομές.......

Πάντως με όλα αυτά που συζητάτε εγώ από εκεί που πίστευα ότι το game δεν είναι για μένα, τώρα ψήθηκα άσχημα.

Κάτι αναφέρθηκε ότι η Digital δεν έχει Ελληνικα? Μπορεί κάποιος να μας το επιβεβαιώσει αυτό? Διότι όλα τα games τα έχω digital και σε όσα υπήρχαν Ελληνικά, αυτά συμπεριλαμβάνονται στο εκάστοτε game.

Μου φαίνεται πολύ παράξενο σε αυτήν την περίπτωση τα Ελληνικά να περιλαμβάνονται μόνο στην φυσική έκδοση......

Θέλω να δώσω κάποια στιγμή την κονσόλα στον πατέρα μου, με όλα τα games που έχουν ελληνική γλώσσα, οπότε είναι σημαντικό για εμένα.

Επεξ/σία από panther_512

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...