Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από αυτούς πού γκρινιάζουν περί walking simulator έχουν παίξει και έχουν προχωρήσει το παιχνίδι.

Γιατί εγώ όταν το βάζω στις 12 το βράδυ και αρχίζω το περπάτημα, με κόβει κρύος ιδρώτας όταν πέφτουν οι πρώτες σταγόνες από τον ουρανό και μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που το μωρό αρχίζει να κλαψουρίζει από το ηχείο του gamepad. 

Πρώτη φορά που μελετάω τόσο πολύ τον χάρτη σε τέτοιο παιχνίδι αντί να τρέχω ευθεία και όπου βγω. 

• Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το game το παίζεται η μιλάτε out of your asses?! Γιατί άμα υπάρχει ένα game στο PS4 που είναι τόσο διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο είναι αυτό. So enjoy the sucker! ;)

παίζετε *

Παντως δεν εκραξα το παιχνίδι.  Αυτη την ξύλινη ατακα "δεν είναι για ολους" σχολίασα. 

Τα ιδια έλεγα και εγω για το St. Anger τον Ιούνιο του 2003.

Δεν είναι για ολους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανω μια σταση να πω οτι ηδη εχω 40 ωρες και ακομα συνεχιζω με ενδιαφερον.

Εχω εκνευριστει? Πολλες φορες.

Εχω βαρεθει..Που και που αλλα παντα κατι συμβαινει στην ιστορια και αποκτα νεο ενδιαφερον.

Εχω κουραστει? Οχι ακομα..

Αλλα εγω ειμαι και εξαιρεση γιατι μετα απο 25 χρονια παιζοντας κατα 80% τα ιδια και τα ιδια αυτο με ιντριγκαρει που διαφοροποιειται απο ολα τα αλλα.

Τωρα για καποιους οι οποιοι δεν εχουν κορεστει ακομα απο τα παιχνιδια θα το βρουν και βαρετο και θα το πουν και μαλακια μπορει.

Εγω το βλεπω σαν μια πολυ ευχαριστη αλλαγη στην βιομηχανια του gaming και ελπιζω να συνεχιστει απο τον Κοτζιμα ..

p.S..Ειμαι στο κεφαλαιο 8.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Το Death Stranding θα αρέσει σε όλους όσους άρεσε το ... (ποιό game ταιριάζει εδώ); 

Shadow of the colossus, Red dead redemption 1 & 2 , Witcher 3 , No man's sky , Fallout 3 & 4 κτλπ τκλπ - και αναφέρομαι συγκεκριμένα στον τομέα της εξερεύνησης και της ατμόσφαιρας η οποία πηγάζει απο αυτήν. 😉
Dear Esther κτλπ ουτε ουτε καν θα μπορούσαν να συγκριθούν με παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς (Death Stranding) καθώς σ'εκείνα, κυριολεκτικά, το μόνο που κάνεις είναι να έχεις κρατημένο το "μπροστά" και άντε μερικές φορές πατάς και ενα κουμπί interaction - αυτη είναι η μόνη "αλληλεπίδραση" που μπορείς να κάνεις στον κόσμο του(ς), το DS έχει δεκάδες μηχανικές που δένουν όλες με το gameplay του.

O όρος "walking simulator" εχει προφανώς υποτιμητική έννοια πλέον και δίνεται συνήθως σε indie τίτλους οπως Dear Esther, Gone home κτλπ , αν δεν ίσχυε αυτό όμως, ο όρος Walking sim θα ταίριαζε στο DS - προσωπικά θα το αποκαλούσα "side mission simulator" 😁

ΥΓ: Σε όποιον δεν του αρέσει το Shadow of the colossus του αξίζει μόνιμη εξορία απο την ανθρωπότητα σε κάποιο σκοτεινό  "beach" του death stranding για το υπόλοιπο της αιωνιότητας 😁😁

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από αυτούς πού γκρινιάζουν περί walking simulator έχουν παίξει και έχουν προχωρήσει το παιχνίδι.

Γιατί εγώ όταν το βάζω στις 12 το βράδυ και αρχίζω το περπάτημα, με κόβει κρύος ιδρώτας όταν πέφτουν οι πρώτες σταγόνες από τον ουρανό και μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που το μωρό αρχίζει να κλαψουρίζει από το ηχείο του gamepad. 

Πρώτη φορά που μελετάω τόσο πολύ τον χάρτη σε τέτοιο παιχνίδι αντί να τρέχω ευθεία και όπου βγω. 

Επίσης κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιο διαμονής νιώθω ένα ξαλάφρωμα. Μου έχει αναβιώσει εποχές resident evil 1, το συναίσθημα όταν εβρισκα save room.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

giphy.gif

Ερώτηση ήταν, η οποια απαντήθηκε όπως και φανταζόμουν. Aλλο βλέπω άλλο παίζω. Όταν το παίξεις εσύ τότε έλα να μας πεις την γνώμη σου και ευχαρίστως να συζητήσουμε, μέχρι τότε, καραμέλα ;)

Να ξες επίσης και το Journey δεν είναι παιχνίδι για όλους, όπως και το flower. Το ότι το έπαιξα κ εγώ στην φίλη μ μετράει η πρέπει να εισαχθεί ο δίσκος σε δικό μου PS4?

Επεξ/σία από Hatsos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

Για κανεναν δεν ειναι αυτο βασικα 😛

ελεγα δε θα το πεί κάποιος :P

και περίμενα στην ουρά στο δισκάδικο στο κεντρο του Leeds για αυτο κ πηγα ολο χαρα μεσα στη βροχη μια ωρα περπατημα πισω σπιτι και μετα....μπρρρρρρ....

ειναι κατι τετοια παιχνιδια και δισκοι και ταινίες που σε πανε απο τον παράδεισο στη κόλαση :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτες εντυπωσεις μετα απο ενα 4ωρο σερι εξαιρετικές, τα controls ειναι responsive και οπως πρεπει, τα γραφικα αναμενόμενα καλα, τα animations παρα πολυ ωραια και η ιστορια φαινεται πολυ δυνατή. Σαν gameplay επειδη ειμαι πολυ νωρις μοιάζει επαναλαμβανομενο σιγουρα αλλα απο την αλλη δεν με χαλάει εχει κατι το ωραιο να βλεπεις το χαρτη να σχεδιαζεις τη διαδρομη και να πηγαινεις, οποτε φαντάζομαι οτι οσο προχωράω θα γίνεται όλο και καλύτερο.

Αυτο το "δεν ειναι για ολους" δεν ξερω κατα ποσο συμφωνώ, σιγουρα δεν ειναι σαν το mainstream MGS αλλα θεωρω οτι ειναι μια χαρα για οσους παιζουν παιχνιδια τουλαχιστον την τελευταια 10ετια και δεν ξεκινησαν με κανα fortnite ξερω γω. :P

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hatsos είπε

Το ότι το έπαιξα κ εγώ στην φίλη μ μετράει η πρέπει να εισαχθεί ο δίσκος σε δικό μου PS4?

5 ώρες πριν, Hatsos είπε

Το έχω δει όμως να το παίζει φίλη μου

Πριν είπες ότι το είδες, τώρα λες ότι το έπαιξες....whatever. Μονο το main story είναι 35 ώρες και έχει άπειρο side content οποτε καταλαβαίνεις ότι "παίζοντας στην 'φίλη' σου" μια φορα έχεις απλά μια ιδέα για το game, όχι γνώμη. Anyways...moving on...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πριν είπες ότι το είδες, τώρα λες ότι το έπαιξες....whatever. Μονο το main story είναι 35 ώρες και έχει άπειρο side content οποτε καταλαβαίνεις ότι "παίζοντας στην 'φίλη' σου" μια φορα έχεις απλά μια ιδέα για το game, όχι γνώμη. Anyways...moving on...

👍

Δημοσ.

Κατσε να δεις που θα αρχισουν ολοι τα delivery emulator και θα ψαχνουμε παιχνιδια με το κυαλι στο ps5.

Κουβαλαμε στη δουλεια θα κουβαλαμε και στα παιχνιδια. 😂😂

• Like 1
Δημοσ.

Το main "gameplay" ειναι γυρω στις 20 ωρες, βαλε και 9 ωρες main "cutscenes" και εχεις 29 ωρες περπατηματος και cutscene. Το παρακολουθω απο τον MKIceandFire που ειναι lets play χωρις commentary, κανω skip ολο το περπατοκουβαλημα, συνολικα. δηλαδη cutscenes+boss fights+κανα epic moment σε bt territory υπολογιζω βγαινει 10-11 ωρες το παιχνιδι. Τα βιντεο του ειναι 29 συνολικα απο μια ωρα περιπου το καθενα

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...