Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, iazriel είπε

Μετά από 35 ώρες στο παιχνίδι τελικά βαρέθηκα. Τεχνικά άψογο, ιστορία, ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία φουλ γκάζια αλλά το gameplay....δεν  θα το χαρακτηρίσω άθλιο, απλώς όχι του γούστου μου. Τους δίνω το γεγονός πως έχουν ξεκάθαρα ένα στόχο και τον ακολουθούν σε όλο το φάσμα του gameplay απλώς δεν είναι για όλους, είναι κάπως love it or hate it φάση. Προσωπικα το βρήκα τραγικά μονότονο και επαναλαμβανόμενο κάτι που κατήντησε το παιχνίδι περισσότερο αγγαρεία παρά διασκέδαση μετά τη δουλειά. My 2 cents...

Ειναι ευκολο να μου πεις ποσα λεπτα μ.ο κανεις ενα main mission delivery περπατοντας?

Δεν εστρωσε λιγο η κατασταση με καποιο οχημα;

Δημοσ.

Έφτασα στο chapter 5 αλλα νομίζω οτι θα κάνω διάλειμα για λίγες ημέρες , το παιχνίδι ειναι πολύ καλό αλλα απο ενα σημείο και μετά ειναι λίγο κουραστικό ή μαλλον οχι τοσο χαλαρωτικό οσο θέλω αυτην την περίοδο , επαναλαμβλανω οτι ειναι πολύ καλό παιχνίδι για αξίζει τις κριτικές που πήρες ωστόσο δεν ειναι για όλους

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργο που το αφήνετε μετα απο τοσες ώρες, οι περισσότεροι λενε οτι αν περάσεις τις 10-12 ωρες κολλας και το παιχνιδι φτιάχνει πολύ. 

Δημοσ.

Εγω chapter 3 ακομα, κανω οσα περισσοτερα deliveries μπορω να αυξησω stats κ equipment κτλ + να φτιαξω κτιρια σε οσο το δυνατον καλυτερα στρατηγικα

δεν εχω βαρεθει λεπτο, ισα ισα πιεζομαι να μεινω «στασιμος» ωστε να προχωρησω story κ σε νεα περιοχη οσο πιο εμπειρος γινεται. Η σταδιακη αναβαθμιση σε πχ οχηματα ή exoskeletons κτλ το κανει ξαφνικα αλλο παιχνιδι κ αντε να το μαθεις κ απο την αλλη του, καταπληκτικο

το παιχνιδι ξαναλεω εχει σοκαριστικο βαθος αλλα οχι για ολους σιγουρα ...κ το witcher3 το δωσα στο κολλητο μου, ισα ισα στο πηγαδι εφτασε για το πρωτο σοβαρο boss 😛 κ το παρατησε γτ too much inventory/stats and less fun

Καμια σχεση με απροσωπο τυπικο ΑΑΑ game της σειρας, η προσωπικοτητα κ το βαθος του gameplay του ειναι αξια θαυμασμου. Προσωπικα περιμενω βραδακι που θαχω τσιλαρει να το σκασω στο πς4 ενα τριωρακι να ηρεμησω κ να χαθω λιγο στον κοσμο, μετα τη δουλεια θελω να παιζω κατι τυπου battlefront κ σια χαζομαρα για να ξεδινω, οχι κατι που απαιτει κ φαια ουσια

Δημοσ.

Βλεπω οτι ξεκινησαν και τα speedruns και ενας ψιλο γνωστος σε αυτη την κατηγορια το εβγαλε εχθες σε 9.5 ωρες(φυσικα οποιος δεν θελει να φαει spoilers να μην το δει) :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

σε ψηφιακή εκδοχή υπάρχουν ελληνικά; γιατί μάλλον ψηφιακό σκοτωμένο σε έκπτωση θα το πάρω μετά από μήνες 

1 ώρα πριν, afragorn είπε

Νope...

image.png.6e940034360e1ddc270687dbd396a618.png

Κατα 99% θα έχει. Εδώ είχε το Erica στην ψηφιακή του μορφή και ούτε στην δική του σελίδα στο store τους ανέφερε.

1 ώρα πριν, iazriel είπε

Μετά από 35 ώρες στο παιχνίδι τελικά βαρέθηκα. Τεχνικά άψογο, ιστορία, ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία φουλ γκάζια αλλά το gameplay....δεν  θα το χαρακτηρίσω άθλιο, απλώς όχι του γούστου μου. Τους δίνω το γεγονός πως έχουν ξεκάθαρα ένα στόχο και τον ακολουθούν σε όλο το φάσμα του gameplay απλώς δεν είναι για όλους, είναι κάπως love it or hate it φάση. Προσωπικα το βρήκα τραγικά μονότονο και επαναλαμβανόμενο κάτι που κατήντησε το παιχνίδι περισσότερο αγγαρεία παρά διασκέδαση μετά τη δουλειά. My 2 cents...

Σε πιο σημείο-chapter έχεις φτάσει; Κι εγώ στις ίδιες ώρες είμαι και δεν μπορώ να ξεκολλήσω απ το 3o chapter. Κάθομαι 3 μέρες τώρα και εκτελώ παραγγελίες και χτίζω δρόμους. 1 main mission την ημέρα βγάζω μόνο :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

το εβγαλε εχθες σε 9.5 ωρες

Holy shit, rushed το campaign είναι 30+ ώρες, καλά για 100% δεν το συζητάω καλά χριστούγεννα. Εγώ πάντως συνεχίζω ακάθεκτος. Το HDR του game πάντως είναι η νύχτα με την μέρα διαφορα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα εχω φτιαξει ενα network παραδοσης στα βουνα αντε γεια..

Απο βουνο σε βουνο φτανω σε χρονο DT!!!

Επεξ/σία από optimus prime

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...