Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο, νόμιζα πως αυτά που πήρα με τους κωδικούς ήταν τα preorder bonus.

Αλήθεια στους κόσμους σας οι δρόμοι μέχρι ποιο σημείο έχουν φτάσει;;

Στον δικό μου

Spoiler

απ το lake knot city μέχρι λίγο πιο μετά τον Μάστορα ο ένας και μέχρι το κέντρο διανομής νότια του lake knot city ο άλλος.

Είμαι περίεργος να μάθω αν βλέπουμε όλοι τον ίδιο δρόμο.

Υποψιάζομαι πως αν εγώ δώσω πχ 500 υλικά για τον δρόμο, στο δικό μου παιχνίδι θα δώσει πράγματι 500 αλλά στα υπόλοιπα θα δώσει πολύ λιγότερα ώστε να αναγκάζονται όλοι να δώσουν κάτι και να μην βρίσκει κάποιος με το που φτάσει όλους τους δρόμους έτοιμους. Ίσως να έχει και κάποιο όριο ή να αφήνει επίτηδες κάποια κομμάτια με τις μισές πχ  προμήθειες για να τα χτίσεις εσύ στον δικό σου αποκλειστικά κόσμο;

Επεξ/σία από aggelos87
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντααααξει!!!! δεν ξερω γιατι αρκετοι γραφουν αυτα που γραφουν (και για να μην παρεξηγηθω εννοω για ολους οσους γραφουν οτι το παιχνιδι ειναι μαπα, αθλιο κλπ), εγω παντως "ψαρωσα" με το Καλημερα πρωτα πρωτα με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ της εισαγωγης και μετα με ολα οσα βλεπω στο ξεκινημα του παιχνιδιου (?), του εργου (?) που μας (προσ)εφερε ο KOJIMA και που μολις αγορασα.....επισης ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη SONY για την μεταγλωττιση και για τους υποτιτλους!!!!

Επισης δεν θυμαμαι σε ποιο ελληνικο site διαβασα οτι δεν ξερουν-δεν αποκαλυφθηκε ποιοι Ελληνες ηθοποιοι μιλανε....μαλλον δεν πρεπει να παιζουμε το ιδιο παιχνιδι....με την παρουσιαση του καθε χαρακτηρα "εμφανιζει" και το ονομα του Ελληνα ηθοποιου...

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Eνταξει παιδια τα tools που σου δινει ο Κοτζιμα για να κανεις την ζωη σου πιο ευκολη δινουν αλλη τροπη στο gameplay τελειως.

Οπως εγραψε και ενα παιδι πιο νωρις,εχει μεγαλο βαθος το παιχνιδι,

Σμρ εκανα παπαδες για να πηγαινω τα πακετα μου στον προορισμο τους.

Συμβουλη για οσους το ξεκινανε τωρα,υπομονη παιδια καποιες ωρες στην αρχη μεχρι να αρχισουν να ερχονται τα πρωτα εργαλεια  και να κανετε και side mission παραδοσεις γιατι θα παρετε πολλα extra πραγματα.

Και δωστε υλικα για τους κυριως δρομους γιατι θα κανετε παραδοσεις πιο γρηγορα και πιο ευκολα εαν χτιστουν γρηγορα..

• Like 2
Δημοσ.

Πολλή ησυχία έπεσε. Μάλλον ξεπατωθήκατε όλοι με τόσα delivery και ξεκουράζεστε! :P

Για πείτε νεότερες εντυπώσεις, τώρα που προχωράτε.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, afragorn είπε

Πολλή ησυχία έπεσε. Μάλλον ξεπατωθήκατε όλοι με τόσα delivery και ξεκουράζεστε! :P

Για πείτε νεότερες εντυπώσεις, τώρα που προχωράτε.

giphy.gif

Μόλις τώρα, logistoulis είπε

σε ψηφιακή εκδοχή υπάρχουν ελληνικά; γιατί μάλλον ψηφιακό σκοτωμένο σε έκπτωση θα το πάρω μετά από μήνες 

Και ανησυχείς από τώρα?! :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ξέρω μωρέ.. πλάκα πλάκα στο ps4 όλο ψηφιακά αγοράζω, έχω πολύ λίγα δισκάκια αλλά κυρίως λόγω του ότι περιμένω εκπτώσεις 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, logistoulis είπε

να ξέρω μωρέ.. πλάκα πλάκα στο ps4 όλο ψηφιακά αγοράζω, έχω πολύ λίγα δισκάκια αλλά κυρίως λόγω του ότι περιμένω εκπτώσεις 

Εγω αμα δε κρατησω το δισκακι στο ραφη νιωθω σαν να μην επαιξα ποτε το παιχνιδι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FromDusk_TillDawn είπε

Εγω αμα δε κρατησω το δισκακι στο ραφη νιωθω σαν να μην επαιξα ποτε το παιχνιδι.

με έχει πιάσει στο switch και τα θέλω physical (γιατί εκεί οι εκπτώσεις είναι για γέλια.. )

αλλά στο ps4 και έχω ψυχολογικό με τα δισκάκια που ποτέ δεν τα γούσταρα, αλλά και λόγω εκπτώσεων δεν το σκέφτομαι καν 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, logistoulis είπε

σε ψηφιακή εκδοχή υπάρχουν ελληνικά; γιατί μάλλον ψηφιακό σκοτωμένο σε έκπτωση θα το πάρω μετά από μήνες 

Νope...

image.png.6e940034360e1ddc270687dbd396a618.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ άρα αυτό θα παιχτεί όπως το gow σε δισκάκι 

βέβαια ακόμα δεν έχω κατασταλλάξει αν είναι ένα παιχνίδι που θέλω σίγουρα να παίξω.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 35 ώρες στο παιχνίδι τελικά βαρέθηκα. Τεχνικά άψογο, ιστορία, ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία φουλ γκάζια αλλά το gameplay....δεν  θα το χαρακτηρίσω άθλιο, απλώς όχι του γούστου μου. Τους δίνω το γεγονός πως έχουν ξεκάθαρα ένα στόχο και τον ακολουθούν σε όλο το φάσμα του gameplay απλώς δεν είναι για όλους, είναι κάπως love it or hate it φάση. Προσωπικα το βρήκα τραγικά μονότονο και επαναλαμβανόμενο κάτι που κατήντησε το παιχνίδι περισσότερο αγγαρεία παρά διασκέδαση μετά τη δουλειά. My 2 cents...

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, iazriel είπε

περισσότερο αγγαρεία παρά διασκέδαση μετά τη δουλειά. My 2 cents...

Αυτό είναι το πρόβλημα

Μετά από μια φρικτή μέρα θες απλά να διασκεδάσεις και δεν ξέρω αν αυτό το παιχνίδι μπορεί να μου το προσφέρει αυτό

Ίσως σε κάποια άλλη φάση που θα είναι λιγότερο σκασμενος το επιχειρήσω

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...