Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kosmsamo είπε

Εμένα, από το γερμανίκο, ήρθε day one ουσιαστικά (Πέμπτη έφυγε). Βέβαια, προσπαθώ να βγάλω άκρη για το pre-order code που δεν υπάρχει πουθενά (κουτί/e-mail).

Ότι ναναι το Αμαζον... Εμένα μου ήρθε ο κωδικός από το αγγλικό, που είχα κάνει προ παραγγελία τη steelbook edition, και την οποία αγορά δεν ολοκλήρωσα τελικά. Αλλά ο κωδικός, κωδικός.

Δημοσ.

Όλα τα games κάπου κάποτε τα έχουμε ξαναδεί. Ευχαριστώ τον Κοτζίμα που έδωσε ένα έργο που δεν το έχουμε ξαναδεί, εμένα αυτό μου αρκεί.

• Like 8
Δημοσ.

Ναι ρε φίλε, δηλαδή απορώ με όσους ισχυρίζονται ότι το DS δεν προχώρησε το gaming ένα βήμα παραπέρα. Γιατί διαβάσαμε και τέτοια reviews.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nzeppos είπε

Ναι ρε φίλε, δηλαδή απορώ με όσους ισχυρίζονται ότι το DS δεν προχώρησε το gaming ένα βήμα παραπέρα. Γιατί διαβάσαμε και τέτοια reviews.

Γιατί προφανώς παίξανε μερικές ώρες, παίζει ούτε τον πρόλογο να βγάλαν κάποιοι...

Έκανε κανένας κάνα killing spree να δει άμα γίνονται κρατήρες και άμα μένουν?! Ψήνομαι...

Δημοσ.

Ερωτηση: Aν αγορασω το παιχνιδι τωρα δηλαδη και το ξεκινησω θα βλεπω δρομους κλπ απο αλλους παικτες? Δεν θα δω το παιχνιδι οπως ηταν day one? Χωρια επιπροσθετα δηλαδη στο χωρο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, babality είπε

Ερωτηση: Aν αγορασω το παιχνιδι τωρα δηλαδη και το ξεκινησω θα βλεπω δρομους κλπ απο αλλους παικτες? Δεν θα δω το παιχνιδι οπως ηταν day one? Χωρια επιπροσθετα δηλαδη στο χωρο?

Τα περισσοτερα οπως ειπαν παραπανω χανονται αν δε τα συντηρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, babality είπε

πας απο πόλη σε πόλη. σε κάθε πόλη που πας μέχρι να φτάσεις κ να τη βάλεις στο δίκτυο(θα καταλάβεις παίζοντας) θα ειναι όπως ειναι το παιχνίδι day one. μολις τη βαλεςις στο δυκτιο θα βλέπεις και τα κτίσματα των άλλων. και πίστεψε με μεχρι να φτασεις σε καθε πολη θα τρελαίνεσαι με την εκάστοτε δυσκολια και θα λες μετα δοξα το θεο εχει γέφυρα εδώ

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Εμένα, από το γερμανίκο, ήρθε day one ουσιαστικά (Πέμπτη έφυγε). Βέβαια, προσπαθώ να βγάλω άκρη για το pre-order code που δεν υπάρχει πουθενά (κουτί/e-mail).

Στην collectors εμένα είχε μέσα τους κωδικούς. Έναν μεσα στην θήκη της και ένα μέσα στο steelbook. Την Ελληνική έκδοση πήρα

Το προβλημα μου είναι πως ο ενας κωδικος που είχε μεσα το timefall δεν μου δούλεψε 😕

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά 64 σελίδες no way να διαβάσω (είχα διαβάσει μεχρί και τη σελίδα που κλειδώθηκε πριν κανα 10ημερο). 

Λέτε για το ότι βοηθάνε κάποιοι με δρόμους, μηχανήματα, προειδοποιητικές πινακίδες κλπ. 

Η ερώτησή μου είναι αν εγώ το παίξω πχ σε 6 μήνες, θα έχω μία εντελώς διαφορετική εμπειρία απ'ότι κάποιος που το ξεκινάει τώρα μαζί με όλους? Πόσο διαδραστική είναι αυτή η αλληλεπίδραση δηλαδή του online community?

1 ώρα πριν, babality είπε

Και αν τα συντηρησουν δηλαδη (πολυ πιθανο μιας και παιζει πολυς κοσμος τωρα) θα τα δω εκει ε?

Άκυρη η ερώτησή μου πριν, απαντήθηκε λίγα ποστ πιο πριν. Thanks!

Δημοσ.

με το ονλινε νομιζω και ας με διορθωσει καποιος αν γνωρίζει αλλα υποπτεύομαι οτι σου δείχνει κτίσματα συγκεκριμενων παιχτών που εχεις αλληλοεπιδρασει τις περισσότερες φορέ.

πχ αν παιζει 1.000.000 κοσμος δε θα δειξει 1.000.000 γεφυρες αλλα θα βλεπεις τη γεφυρα του κωστα τακη λακη μακη. και καθε φορα που θα συνδεεσαι την ιδια. 

αρα σε εμένα μπορεί να εχει γέφυρα στο Χ σημειο κ σε κάποιον αλλον να μην έχει  η να έχει πιο διπλά

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Στην collectors εμένα είχε μέσα τους κωδικούς. Έναν μεσα στην θήκη της και ένα μέσα στο steelbook. Την Ελληνική έκδοση πήρα

Το προβλημα μου είναι πως ο ενας κωδικος που είχε μεσα το timefall δεν μου δούλεψε 😕

Δεν είναι αυτοί. Ο ένας είναι για το content της collector's edition κι ο άλλος (μέσα στο steelbook, που έχει και τον άλλο κωδικό για το zip αρχείο με το Timefall) είναι ουσιαστικά το content της Special Edition (που περιλαμβάνονται ήδη στον άλλο κωδικό, για αυτό δεν σου δούλεψε, όπως εμένα). Από Public που είχα μια παραγγελία (που ακύρωσα όταν μου ήρθε η άλλη) έστειλαν τον κωδικό στο e-mail, όπως γίνεται συνήθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...