Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που αρχίζουμε και φτιάχνουμε δρόμους ολα πηγαίνουν πολύ καλύτερα οσο αφορά την με μετακίνηση , και ακόμη ειναι αρχή σε λίγο καιρό θα έχει παντού δρόμους οποτε βάλτε materials αδέρφια :P , ουσιαστικά ειναι online παιχνίδι ολοι συμβάλουμε στην κατασκευή  του κόσμου ( ετσι εχω καταλάβει τουλάχιστον οτι τα κτίσματα ειναι τα ίδια για όλους οτι φτιάχνουμε ) απλα δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Μέχρι στιγμής μια σκάλα μόνο έχω δωρίσει. Αλλά αν είναι έτσι να δώσουμε από το υστέρημα.

Δημοσ.

Εγώ συμβάλω πάντως παντού και σε κτίσματα αλλων και συμβάλουν και σε εμένα ( έρχονται συνέχεια ειδοποιήσεις για like ) οπως επίσης οταν έχω φτιάξει ενα κτίσμα . μια σκάλα ή κατι που πρέπει να προσέξει ο αλλος στην περιοχή αφήνω πάντα τις διάφορες πινακίδες / συμάδια που έχει στο παιχνίδι

14 λεπτά πριν, KilliK είπε

δηλαδη δουλευει οπως το No Man's Sky?

Αν και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει το No Man's Sky αν ειναι έτσι ναι με αυτον τον τρόπο

11 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Μέχρι στιγμής μια σκάλα μόνο έχω δωρίσει. Αλλά αν είναι έτσι να δώσουμε από το υστέρημα.

Καλό ειναι να δίνεις και να βοηθάς για να μεγαλώσει ο κόσμος πιο γρήγορα , γιατι αν έχεις προσέξει μπαίνει την μια στιγμή στο παιχνίδι απο χτές δηλαδη και βλέπεις τεράστιους δρόμους κτισμένους , αυτοι δεν έγιναν μόνοι τους καποιος τους έφτιαξε , βέβαια μιλάω πάντα οταν εισαι συνδεδεμένος online , αν εισαι offline δεν ξέρω πως λειτουργεί το παιχνίδι οσο αφορά αυτο το κομμάτι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κατασκευες γινονται οπου θελει ο καθενας (σε λογικα πλαισια) η σου εχει συγκεκριμενα σημεια?

Παιζει δηλαδη να μπει καποιος σε κανα χρονο και αντι να βρει φυσικο τοπιο να βρει δρομους και γεφυρες?

Απο κατασκευες τι μπορεις να χτισεις?

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Η κατασκευες γινονται οπου θελει ο καθενας (σε λογικα πλαισια) η σου εχει συγκεκριμενα σημεια?

Παιζει δηλαδη να μπει καποιος σε κανα χρονο και αντι να βρει φυσικο τοπιο να βρει δρομους και γεφυρες?

Απο κατασκευες τι μπορεις να χτισεις?

Τις κατασκευές τις βάζεις οπους θέλεις στον κόσμος εκτός απο τις τεράστιες γέφυρες που πρέπει να υπάρχει μια απόσταση απο την μια πλευρά και την άλλη για να πατήσεις καλά , μπορείς να χτίσεις γέφυγες για να περνάς στον απέναντι γκρεμό , μπορείς να χτίσεις γεννήτριες οπου θέλεις για να φορτίζεις τα οχήματα και τις στολές , επίσης γραμματοκιβώτια για να αναθέτεις παραδόσεις σε άλλους η να παίρνεις παραδόσεις η πράγματα γενικά που έχει αφήσει ο άλλος στο κοινό ντουλάπι που υπάρχει , παρατηρητηρια και διάφορα αλλα στα οποία δεν έχω ακόμη πρόσβαση.

Επίσης αλλο ενα καλό ειναι οτι εχω βρεί οχήματα μηχανές κτλπ που έχει φτιάξει καποιος αλλος οποτε το χρησιμοποιώ και του δίνω και ενα like , οι δρόμοι βέββαια ειναι standar δεν μπορείς να βάλεις οπου θέλεις αλλα για να φτιαχτουν πρέπει να βάλουν οι υλικά για να οικοδομηθεί η γέφυρα ή και να αναβαθμιστεί , γενικά μπορείς να φτιάξεις αρκετά πράγματα ειτε μόνος σου έχωντας τα materials ή να το αρχίσεις και να το τελειώσει ο αλλος

Για αυτο και αν χτίσεις κατι , αν αφήσεις μια σκάλο σε ενα ύψωμα η ενα σκοινί κτλπ ολα έχουν το όνομα σου δίπλα και ενα χεράκι που δίνεις like αν θέλεις , δηλαδή εκει που πάω και βλέπω τα βουνά κανω ενα scan και μου βγάζει εκει και εκει και πιο κάτω καποιος έχει αφήσει μια σκάλα ή ενα σχοινί που μπορείς να χρησμοπποιήσεις ή βρίσκεις φορτία που έχουν πέσει απο άλλους παίκτες και τα παραδίδεις εσυ , σου έρχεται μετα οιδοποίηση και like οτι παρέδωσε το φορτίο του τάδε παίκτη ή σου έδωσε link ο τάδε επειδή βοήθησες στην ανοικοδόμηση ενος κτηρίου που άρχισε εκείνος κτλπ κτλπ

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SPANK είπε

Επίσης αλλο ενα καλό ειναι οτι εχω βρεί οχήματα μηχανές κτλπ που έχει φτιάξει καποιος αλλος οποτε το χρησιμοποιώ και του δίνω και ενα like , οι δρόμοι βέββαια ειναι standar δεν μπορείς να βάλεις οπου θέλεις αλλα για να φτιαχτουν πρέπει να βάλουν οι υλικά για να οικοδομηθεί η γέφυρα ή και να αναβαθμιστεί , γενικά μπορείς να φτιάξεις αρκετά πράγματα ειτε μόνος σου έχωντας τα materials ή να το αρχίσεις και να το τελειώσει ο αλλος

Ωραιο ολο αυτο απο θεμα βοηθειας και γενικα σαν ιδεα,ειναι ενα απο τα πραγματα που με εχουν τραβηξει πολυ για την αγορα του.

Αλλα το θεωρω λιγο αδικο γι αυτους που μπηκαν απ τις πρωτες μερες για να τα βρουν οι αλλοι ετοιμα μετα απο μηνες.

Βεβαια δε ξερω αν κερδιζουν κατι απο τα λαικς οι "παλιοι"οποτε αν ισχυει κατι τετοιο τοτε αλλαζει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ωραιο ολο αυτο απο θεμα βοηθειας και γενικα σαν ιδεα,ειναι ενα απο τα πραγματα που με εχουν τραβηξει πολυ για την αγορα του.

Αλλα το θεωρω λιγο αδικο γι αυτους που μπηκαν απ τις πρωτες μερες για να τα βρουν οι αλλοι ετοιμα μετα απο μηνες.

Βεβαια δε ξερω αν κερδιζουν κατι απο τα λαικς οι "παλιοι"οποτε αν ισχυει κατι τετοιο τοτε αλλαζει.

Δεν νομίζω οτι υπάρχει οποιαδήποτε ανταμοιβή τουλάχιστον οσο το έχω παίξει οχι μονο τα like μεταξύ των παικτών και η ικανοποίηση οτι βοήθησες για κάτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε λεει να παιζεις μονος σου offline χανεις και ολα τα signs στο χαρτη . Εκτος αν θες το extra hard mode .

Που δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο σα "post apocalypse "γιατι σε οδηγει απο το χερακι 0 deaths so far μονο απο πεσιμο με τη μηχανη ισως ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κανω μια διευκρινηση οσον αφορα τις κατασκευες αλλα δεν θα πω πολλα για να μην κανω σποιλερ.

Οι κατασκευες που συμβαλουμε ολοι μας εφοσον δημιουργηθουν δεν θα παραμενουν στον κοσμο για παντα.

Μετα απο λιγο καιρο θα αρχισουν να χαλανε μεχρι να εξαφανιστουν τελειως εαν δεν τις κανουμε repair με νεα υλικα.

Ετσι δλδ μπορει καποιος που εφτιαξε ενα δρομο σε ενα σημειο σμρ να περασει αυριο π.χ απο το ιδιο σημειο και να μην υπαρχει εαν δεν εχει γινει συντηρηση απο τους αλλους παικτες η τον ιδιο.

Ακομα κατι αλλο που θελω να πω οτι δεν εχω βρει ουτε ενα καραμπινατο bug μεχρι τωρα στο παιχνιδι.

Ολα λειτουργουν αψογα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδαρα δεν εχει κρασαρει μια φορα ετσι για να μου θυμίσει τι γινεται στο pc :P .Αν και με ανησυχεί λιγο ο ανεμιστηρας του pro .

Στα τελευταια νεα ο Kojima τη λεει στους αμερικανους https://www.youtube.com/watch?v=7sS_MF-Uj-g . Οχι οτι μεσα  δε λεει ποσο αχρηστοι εχουμε γινει σα κοινωνια καταναλωσης να ζουμε περιμενοντας το επομενο delivery .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Είπα κάτι το περίεργο/confusing? Ποια είναι η δική σου γνώμη για το παιχνίδι?

Απλά απόρησα που άντεξες ένα τετράωρο. Εγώ με του που έφτασα στην πρόεδρο και είδα ότι ο Die Hard Man δεν είναι ο Bruce Willis το έκλεισα και δεν ξανά ασχολήθηκα. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Το παιχνίδι πάντως πρέπει να ειναι τεράστιο ακόμη ειμαι στο chapter 3 στις 30 ώρες έχω κάνει τόσα πράγματα και απο οτι είδα εχει 15 chapter :P

Δημοσ.

Έχει παραλάβει κάνεις την collector's από αμαζον;

Βλέπω στις αγγελίες τους μαυραγορίτες να πουλάνε, αλλά δεν ξέρω αν όντως έχουν παραλάβει, και η δικιά μου από το γαλλικό δεν έχει φύγει καν (και θα χάσω σήμερα του γερμανικού αν δεν πληρώσω). 😥

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Έχει παραλάβει κάνεις την collector's από αμαζον;

Βλέπω στις αγγελίες τους μαυραγορίτες να πουλάνε, αλλά δεν ξέρω αν όντως έχουν παραλάβει, και η δικιά μου από το γαλλικό δεν έχει φύγει καν (και θα χάσω σήμερα του γερμανικού αν δεν πληρώσω). 😥

Εμένα, από το γερμανίκο, ήρθε day one ουσιαστικά (Πέμπτη έφυγε). Βέβαια, προσπαθώ να βγάλω άκρη για το pre-order code που δεν υπάρχει πουθενά (κουτί/e-mail).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...