Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχίζει και στρώνει το παιχνίδι τώρα νομίζω , μπορώ να φτιάξω 2 μοντέλα μηχανών και εχω βρεί και ενα τζιπάκι για μεταφορές :P

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει και food  mechanic fulgore δωστου καμπιες και μετα @ζει ΒΤ grenades :P To μονο medkit στα πρωτα chapter ειναι τα cryptobiote ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Άντε με πείσατε! Στο πρώτο σοβαρό price drop η στο Black Friday, λέω να το τσιμπήσω!

Κ εγω αυτο θα κανω, αν και το ποτε θα παιξω δε ξερω 😛

Δημοσ.

Mετα απο ενα τριημερο φουλ καψιματος, οριστικη γνωμη προφανως δεν εχω γτ το παιχνιδι ειναι τεραστιο κ μολις τωρα αρχισα να παταω καλα στα ποδια μου αλλα σιγουρα μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο παρεξηγημενα παιχνιδια των τελευταιων ετων κ απο αυτα τα παιχνιδια που εχει αναγκη η βιομηχανια καθε τοσο! Το βαθος του ειναι τρομακτικο!

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, red1 είπε

φυσικά και οχι, κανένα παιχνίδι δεν είναι, ομως, ακόμα και τίτλοι οπως το RDR2  (τραγικός χειρισμός στο free-aim, αργά  animations/priority αυτών, κάκιστος τρόπος παιξίματος αποστολών οπου αμα δεν έκανες ακριβώς αυτό που ηθελε η R* έτρωγες οθόνη FAILED κτλπ κτλπ)

0/3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μετα απο 30 ωρες μπορω να πω οτι εχω κολησει με το παιχνιδι,ειναι εθιστικο και εκνευριστικο ταυτοχρονα..

Απο θεμα ιστοριας εχω μπερδευτει,πανω που παω να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης,παιζουν κανα δυο cutscenes Κοτζιμιες τελειως και χανω την μπαλα ξανα.

Oι mUles στο HARD με εχουν κανει να θελω να σπασω τα παντα στο δωματιο,με κυνηγουν σαν λυσσασμενοι!!!!

Οταν θα παρω τα καλα τα οπλα θα γυρισω πισω σε ολα τα μερη που εχω παει ως τωρα και θα τους παρω τα σκαλπ!

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 8/11/2019 στις 8:00 ΜΜ, nekio είπε

Ευτυχώς μου τον στείλανε με sms, εσένα το case έχει reverse cover ?

Πήρα  την special edition με Steelbook θήκη... 

• Thanks 2
Δημοσ.

Αυτά τα ΒΤς πως τα λένε, τα σατανιασμένα τα μαυρα που αιρούνται, είναι ΤΕΖΑ αγχωτικό όταν πρέπει να περάσεις αναμεσα τους χωρίς να σε καταλάβουν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Socratis_g είπε

Αυτά τα ΒΤς πως τα λένε, τα σατανιασμένα τα μαυρα που αιρούνται, είναι ΤΕΖΑ αγχωτικό όταν πρέπει να περάσεις αναμεσα τους χωρίς να σε καταλάβουν.

Μαγκα μου σε ενα δασος που πηγα να περασω μου κοπηκαν τα ποδια. Εκει που περπατας αμεριμνος ομορφα και ωραια με 110 κιλα στην πλατη σαν Αμερικανος ειδικοδυναμιτης ξαφνικα πεταγεται το ρανταρ σου και αρχιζει τα ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ και εκει ανεβαζεις 150 παλμους!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά δυσκολεύει καθόλου αργότερα;; παίζω στο hard, έχω φτάσει στα μισά του τρίτου κεφαλαίου και δεν μπορώ να πω πως αντιμετώπισα κάποια δυσκολία. Έχω κάνει κι αρκετά side missions, δεν είναι ότι πάω απ την μια κεντρική αποστολή στην άλλη. Τώρα που ξεκλείδωσαν και μερικά καλούδια πάει αέρα..

Από BTs πέθανα μια φορά μόνο κι αυτό από μαλάκια μου γιατί πειραματιζομουν με τους μηχανισμούς. Τα mules περισσότερο σου πρήζουν τα τέτοια πάρα σε δυσκολεύουν. Οι παραδόσεις ακόμα και χωρίς τα καλούδια που ξεκλείδωσαν δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Και αυτά τα λέω εγώ, ο μέτριος σε όλα τ παιχνίδια παίκτης που τα παίζω πάντα στο νορμάλ! 

Κατά τ άλλα το απολαμβάνω πολύ το παιχνιδι. Σχεδόν όλο το ΣΚ έπαιζα και ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα.

Edit, σχετικά με έναν μηχανισμό που ξεκλειδώνει στο 2ο chapter 

αυτό που μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν προμήθειες άλλοι παίκτες σε κάποιο γραμματοκιβωτιο πως λειτουργεί; το έχει δοκιμάσει κανείς; πώς μπορείς να δεις τι προμήθειες έχουν ζητήσει άλλοι παίκτες για να τους δώσεις;;

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως απ' όσο έχω παίξει μέχρι τώρα ένα 4ωρο, μπορώ να πω ότι σίγουρα δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα για το gameplay βλέποντας απλώς βιντεάκια με playthrough στο Tube. 

Κάθε πέτρα, πλαγιά, βάρος εξοπλισμού έχουν άμεσο αντίκτυπο στον χειρισμό και στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάτε από το σημείο Α στο Β. Μπορεί να ακούγεται κάπως βαρετό στα λόγια, αλλά προσωπικά το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον παίζοντας.

Θα το χαρακτήριζα όντως ως "walking simulator" αλλά όχι με τον κοροιδευτικό και ειρωνικό τόνο που χρησιμοποιούν πολλοί (από τους οποίους δεν το έχουν αγγίξει καν) σε διάφορα sites.

Φαίνεται απλό στην εκτέλεση αλλά έχει την πρόκληση του και το βάθος του. Τα πάντα θέλουν στρατηγική και κυρίως προσεκτική μελέτη του περιβάλλοντος γύρω σου. Από τον έλεγχο της stamina bar όταν κρατάς την αναπνοή σου για να μη γίνεις αντιληπτός στα stealth sections, μέχρι το προσεκτικό πέρασμα από ορμητικά νερά που μπορεί να σε παρασήρουν ανάλογα με τον τρόπο που κινείσαι όταν προσπαθείς να τα διασχίσεις. Ή την κατάσταση των υποδημάτων που πρέπει να φροντίζετε να αλλάζετε ανά χρονικά διαστηματα. Γενικά έχει πολύ περισσότερο "ψωμί" απ' ότι δείχνει...  

Δεν έχω φτάσει ακόμα σε shooting ή driving καταστάσεις οπότε αυτή είναι μια πρώτη γεύση.

Είναι για όλους? Σίγουρα όχι. Είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως σίγουρα. Γενικά story-driven, εντυπωσιακός τεχνικός τομέας, προσοχή στη λεπτομέρεια, μεγάλο σε διάρκεια, και διάφορες μικρές "Κοτζιμιές".

Εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσετε πρώτα πριν θάψετε/αποθεώσετε.

@{TDi}Dj2k..infc Είπα κάτι το περίεργο/confusing? Ποια είναι η δική σου γνώμη για το παιχνίδι?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 11
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωχ, αναβει φωτιες.

το αρθρο παντως επισημαίνει οτι με βαση τα metrics, οι περισσοτερες αρνητικες βαθμολογιες ηρθαν απο την Ευρωπη και την Αυστραλια, οχι την Αμερικη οπως ισχυριζεται ο Κοτζιμα.

Death Stranding: Game with poop grenades “difficult to understand” for Americans, says Kojima

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Ρε παιδιά δυσκολεύει καθόλου αργότερα;; παίζω στο hard, έχω φτάσει στα μισά του τρίτου κεφαλαίου και δεν μπορώ να πω πως αντιμετώπισα κάποια δυσκολία. Έχω κάνει κι αρκετά side missions, δεν είναι ότι πάω απ την μια κεντρική αποστολή στην άλλη. Τώρα που ξεκλείδωσαν και μερικά καλούδια πάει αέρα..

Από BTs πέθανα μια φορά μόνο κι αυτό από μαλάκια μου γιατί πειραματιζομουν με τους μηχανισμούς. Τα mules περισσότερο σου πρήζουν τα τέτοια πάρα σε δυσκολεύουν. Οι παραδόσεις ακόμα και χωρίς τα καλούδια που ξεκλείδωσαν δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Και αυτά τα λέω εγώ, ο μέτριος σε όλα τ παιχνίδια παίκτης που τα παίζω πάντα στο νορμάλ! 

Κατά τ άλλα το απολαμβάνω πολύ το παιχνιδι. Σχεδόν όλο το ΣΚ έπαιζα και ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα.

Edit, σχετικά με έναν μηχανισμό που ξεκλειδώνει στο 2ο chapter 

Απόκρυψη περιεχομένων

αυτό που μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν προμήθειες άλλοι παίκτες σε κάποιο γραμματοκιβωτιο πως λειτουργεί; το έχει δοκιμάσει κανείς; πώς μπορείς να δεις τι προμήθειες έχουν ζητήσει άλλοι παίκτες για να τους δώσεις;;

Ίδια άποψη εντελώς έχω. παιζω στο hard το ευχαριστιεμαι φουλ, έφαγα το πρώτο boss δε πήρα το πλοίο για να μαζέψω πίσω κ κάνω αποστολές που άφησα. Από τα σημεία που παίρνανε πολλοί παίκτες το έδαφος έχει ομαλοποιηθεί κ πήγαινο έρχεσαι αέρα. Παρατήρησα σήμερα μετά από 20 ώρες ++ ότι στο αστέρι όσο παίρνεις λικέ εκεί ανά κατηγορία αυξάνονται τα στατιστικά. Πχ στον όγκο φορτίου μπορώ κ κουβαλάω έξτρα βάρος επειδή το πήγα στο 20 οπότε τώρα κάνω αποστολές παράδοσης με χρόνο που το χω στο 3 να δω εκεί τι upgrade στατιστικού δίνει. Μουλάρια στο hard εύκολοι αρκεί να τους αντιμετωπίσεις έναν έναν. Τα bd μόλις μάθεις πώς να τα αντιμετωπίζεις απλά χρόνο σου τρώνε κ σου σπάνε τα νεύρα που χαλάει το φορτίο. Στο σύνολο Όλη αυτή η εμπειρία κ το ταξίδι που σου προσφέρει με έχει καθηλώσει. Δεν έχω την ανυπομονησία να γυρίσω από τη δουλειά να παίξω αλλά μόλις το βάζω χάνομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...