Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το DS δείχνει πολύ ποιοτικό, μέχρι στιγμής, απλά δεν είναι για όλους.
Άσχετα λοιπόν με το αν είναι έπος, θα έλεγα πως η βιομηχανία έχει ανάγκη από τέτοιου είδους εγχειρήματα.

• Like 7
Δημοσ.

Μια ακομη ερωτηση παιδια.Σχετικα με την αλληλεπιδραση.

Πως την καταλαβαινεις ; εννοω πως ξερεις πως αυτο που βλεπεις δεν ειναι κομματι του κοσμου αλλα κατι που εφτιαξε αλλος ; 

Απο την αλλη αν εγω παιξω σε ενα μηνα και μεχρι τοτε εχουν παιξει χιλιαδες αλλοι , ο κοσμος του παιχνιδιου θα ειναι γεματος με κατασκευες αλλων ; Δεν μπορω να καταλαβω την ισορροπία μεταξυ δυσκολιας του παιχνιδιου και βοηθειας απο αλλους.

Απο οτι καταλαβα το online του δουλευει και χωρις psn σωστα ;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δε χρειαζεσαι συνδρομη psn . E ανοιγεις το χαρτη και βλεπεις τα notes τι εχουν αφησει οι αλλοι - μετα απο λιγο καταστρεφονται απο το timefall και ετσι και αλλιως ενα μερος βλεπεις δε συνδέονται ολοι με ολους παντου . Περα απο τις σκαλες που ειναι βολικες δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο ακομα και στην αρχη .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις μπήκα στο Episode 3 στην Lake Knot City  , ελπίζω να αρχίζω να παίρνω και κανα όχημα γιατι έχει πέσει πολύ ποδαρόδρομος 😛 , χρησιμοποίησα μια μηχανούλα για λίγο αλλα την κατέστρεψα πηδώντας απο ενα βουνό 🤣

Δημοσ.

Κάπου εκεί είμαι κι εγώ. Κάθε φορά που βγαίνω στα λιβάδια, σκέφτομαι πόσο έχει ακόμα για να πάρω επιτέλους το πρώτο mount στο λέβελ 40. Πολύ περπάτημα ρε παιδιά... (για καλό το λέω). 

Δημοσ.

Σας προειδοποίησα. :D Χαλαρά ξοδεύεις κάνα δεκάωρο στο Chapter 2 με τα sides, για αυτό και είπα αφήστε τα για το Chapter 3 που έχεις περισσότερο equipment στην διάθεση σου. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tip σχετικά με τη βροχή/timefall : Μπορείτε να περιμένετε μέχρι να τελειώσει/σταματήσει σταματώντας μέσα σε σπηλιά/κάτω απο γέφυρα (χρησιμοποιώντας την επιλογή rest/sleep) αλλά μονο στα side-quests/deliveries καθώς αυτή επιμένει/παραμένει στα main deliveries όπου και αποτελεί μέρος της ιστορίας.

ΥΓ : Mέχρι στιγμής εχω να πω πως είναι απο τα πιο παρεξηγημένα παιχνίδια των τελευταίων ετών, όποιος γουστάρει μεθοδικά, αργά (με την καλή έννοια), ατμοσφαιρικά παιχνίδια ή απλά γουστάρει τον τομέα της εξερεύνησης σε άλλους τίτλους όπως RDR2 π.χ θα του αρέσει, όποιος ζει για τις μπάρες XP, το ατελείωτο lvl up και τις 21235546 εκρήξεις ανα 2 λεπτά στην οθόνη του οχι.

Τα περι "προσωπολατρείας" σχετικα με τον Κοτζίμα είναι πραγματικά αστεία και αβάσιμα - δεν ξέρω ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι με τόσες (διασκεδαστικές) μηχανικές γύρω από την πλοήγηση ενός χαρακτήρα σε ενα περιβάλλον (και τι περιβάλλον, έτσι?), στο 99% των open world τίτλων εκεί έξω, εχεις κρατημένο το "μπροστά" μαζί με το κουμπί sprint και απλά πας...εδώ θέλει και συγκεκριμένο τροπο/σκέψη, το πιο game-y "μη-game" που εχω παίξει, μηχανικές, online, ατμόσφαιρα, εξερεύνηση και γραφικά δένουν όλα αρμονικά, παιχνίδι που απλά χάνεσαι μέσα του, εχω να το πάθω απο το RDR2 και Witcher 3 το συγκεκριμένο.

Eίναι τέλειο ? φυσικά και οχι, κανένα παιχνίδι δεν είναι, ομως, ακόμα και τίτλοι οπως το RDR2 που είχε τα προβλήματά του (τραγικός χειρισμός στο free-aim, αργά  animations/priority αυτών, κάκιστος τρόπος παιξίματος αποστολών οπου αμα δεν έκανες ακριβώς αυτό που ηθελε η R* έτρωγες οθόνη FAILED κτλπ κτλπ) βγήκανε game of the year γιατι στο τέλος, το "σύνολο" είναι αυτο που μετράει.
Το μονο πρόβλημα με το DS ειναι οι επαναλαμβανόμενοι διάλογοι των NPCs και το γεγονός του οτι πρεπει να κάνεις skip τα (επαναλαμβανόμενα και αυτά) animations που έχεις δει ηδη 1000 φορές - μεσω του pause menu κιολας (γιατι μαλλον ηταν "δύσκολο" να εχεις απλα πατημένο ενα κουμπί για να κανεις skip)

Επεξ/σία από red1
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, red1 είπε

όποιος γουστάρει μεθοδικά, αργά (με την καλή έννοια), ατμοσφαιρικά παιχνίδια ή απλά γουστάρει τον τομέα της εξερεύνησης σε άλλους τίτλους όπως RDR2 π.χ θα του αρέσει, όποιος ζει για τις μπάρες XP, το ατελείωτο lvl up και τις 21235546 εκρήξεις ανα 2 λεπτά στην οθόνη του οχι.

Βεβαια υπάρχει κ μια πολυ μεγάλη κατηγορία ανθρώπων που δεν ειναι απλά παίχτες fortnite και τίποτα άλλο αλλά και που ούτε διασκεδάζουν ιδιαίτερα με την πάρα πολύ εξερεύνηση τεραστιων περιοχών. 

Δλδ δεν ειναι μονο τα δυο ακρα που περιγράφεις, υπάρχουν και πολλοι στη μέση. Νομίζω εκεί είναι που παιζεται το στοίχημα αλλά ειναι πολυ πολυ νωρις ακομα για να δουμε που θα παει :)

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Βεβαια υπάρχει κ μια πολυ μεγάλη κατηγορία ανθρώπων που δεν ειναι απλά παίχτες fortnite και τίποτα άλλο αλλά και που ούτε διασκεδάζουν ιδιαίτερα με την πάρα πολύ εξερεύνηση τεραστιων περιοχών. 

Δλδ δεν ειναι μονο τα δυο ακρα που περιγράφεις, υπάρχουν και πολλοι στη μέση. Νομίζω εκεί είναι που παιζεται το στοίχημα αλλά ειναι πολυ πολυ νωρις ακομα για να δουμε που θα παει :)

Sky, ενα δικιο το έχεις φίλε, η πραγματικότητα όμως είναι άλλη κατα την άποψή μου, κοινώς, αυτοί που "παίζουν τα πάντα" είναι πολύ πιο λίγοι απο αυτούς που είναι είτε στο ενα είτε στο άλλο "ακρο".

Παράδειγμα , ο άνδρας της ξαδέρφης μου πήρε PS4 για να παίζει FIFA (αποκλειστικά) και μόνο, ο ένας φιλαράκος μου που μιλάμε κάθε μέρα στο PSN, άμα το παιχνίδι δεν έχει μπάρες XP, online και loot συστηματα απλά ΔΕΝ θα παίξει, ο κλασσικός ADHD τύπος παίκτη, για να καταλάβεις, αυτός και 2-3 άλλοι πήραν το RDR2 και αντί να κάτσουν να ασχοληθούν με το story , μπήκαν με τη μία στο rdr online για να βλέπουν τις μπαρες να γεμίζουν, το δε singleplayer το παράτησαν και στη συνέχεια το πούλησαν γιατι "δεν ηταν γι'αυτούς", λοιπόν, το death stranding - κυριολεκτικά - δεν είναι παιχνίδι γι'αυτούς, πως να το κάνουμε, αυτό εννοούσα, δεν ηταν κάποιου είδους "μπηχτής", αυτα τα παιχνίδια δεν ειναι γι'αυτους που δεν μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους σε κάτι για πάνω απο 5 λεπτά, γι'αυτό ανέφερα οτι σε όποιον του αρέσουν τίτλοι οπως Witcher 3/Red dead 2 κτλπ (το κομμάτι της εξερεύνησης τους πιο πολύ) θα είναι κατα 90% ΟΚ με το Death stranding ;)

ΥΓ : Mεταξύ μας, ο όλος ντόρος με το παιχνίδι εχει συμβεί οχι για το γεγονός για το αν είναι καλό ή όχι αλλά για τα περι "προσωπολατρείας" Κοτζίμα, ποιοι ειναι "fanboys" ή οχι κτλπ κτλπ, τα κλασσικά "hot" μίζερα ζητήματα της εβδομάδας στο ιντερνετ δλδ, δουλειά να έχει ο κόσμος να μαλώνει στο διαδίκτυο με λίγα λόγια.
Προσωπικά πάλι, το DS το θεωρώ πιο "παιχνιδένιο" απο το MGS4 (και λατρεύω τα MGS), η αναλογία gameplay/video ειναι πολύ πιο καλή, κοινώς, δεν μιλάμε για το κλασσικό "moviegame®", gameplay εχει κανονικά, βεβαια, πρεπει καποιος να το παίξει και οχι να δει βίντεο στο youtube για να μπορέσει να καταλάβει  

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιναι και η προσωπικοτητα του καθενος περα απο τις καθαρα gaming προτιμησεις.Ποσο νευρικος ειναι η ανυπομονος γενικα σαν χαρακτηρας ο ιδιος στη ζωη του και αυτο εχει αντικτυπο και στο παιχνιδι.

Αλλιως θα το δει το παιχνιδι ενας που νευριαζει στο αψε σβησε και αλλιως ενας που κοντευει να κοιμηθει στη καρεκλα.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου αρεσει το χαλαρο . Δεν ειναι Nioh στη πεφτει boss του αλλαζεις τα φωτα αργα και μεθοδικα  :P Εχει και το co op που δε συνηθιζω αλλα why not αφηνω πραγματα . Το inventory management  θα μπορουσε να ειναι απλουστερο . Επισης κανει ξεδιαντροπη τοποθετηση monster drinks . Ti σκτα ξυπναει τον ποτιζω 3 και πυραυλος στα επομενα amazon prime deliveries  :P Δε τρωει ποτε ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι μονο θεμα προσωπικοτητας, αλλα και ελευθερου χρονου. ο οποιος ειναι πολυτελεια για τους περισσοτερους ενηλικες.

ενας ενηλικας που θα προτιμησει ενα αργο παιχνιδι, ισως να μην εχει τον χρονο να το παιξει. ενω ενας πιτσιρικας που εχει τον χρονο, να μην θελει να το παιξει επειδη ειναι αργο παιχνιδι.

παντως ανεξαρτήτως της ποιοτητας του παιχνιδιου και της απηχησης που θα εχει στον τελικο καταναλωτη, ειναι μεγαλη μαγκια του Κοτζιμα που τολμησε να δοκιμασει κατι εξω απο τα συνηθισμενα. και πιστευω θαναι κομβικο σημειο για την καριερα και το στουντιο του, η κριτικη και εμπορικη πορεια του θα επηρεασει σιγουρα τα μελλοντικα του παιχνιδια, for better or worse.

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν ενας εξωσκελετός που παίρνετε αργότερα είναι πολύ hack αυξάνει τα κιλά που μπορεί να μεταφέρει ο sam και έχει καλύτερη σταθερότητα αλλά και ταχύτητα , το θέμα είναι ότι θέλει φόρτιση όμως 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

δεν ειναι μονο θεμα προσωπικοτητας, αλλα και ελευθερου χρονου. ο οποιος ειναι πολυτελεια για τους περισσοτερους ενηλικες.

Ισα ισα που αν εχεις περιορισμενο χρονο,εκει ειναι που δεν ασχολεισαι με παιχνιδια τα οποια δεν σε τραβανε/ενδιαφερουν/θα παιξεις.

Ειναι παρα πολυ απλα τα πραγματα και δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που γινεται με το Death Stranding και το καθε δημοφιλες παιχνιδι σαν το Death Stranding.

Αυτα που βλεπουμε με το Death Stranding ειναι καθαρα αργοσχολα ατομα(καθαρα απο πλευρας νοοτροπιας φυσικα) τα οποια ασχολουνται με καθε δημοφιλες παιχνιδι και αν δεν τους τραβαει/αρεσει,νιωθουν την αναγκη να το μαυρισουν σε βαθμολογια γιατι...ετσι. 

Απλα σε παιχνιδια οπως το Death Stranding ειναι που βλεπουμε αυτο να κορυφωνεται.

Οπως και να εχει,οποιος βλεπει οτι το παιχνιδι ειναι ενα ατελειωτο χασιμο χρονου για αυτον,υπαρχουν αλλα 500.000 παιχνιδια εκει εξω.

Εγω λογικα την αλλη εβδομαδα θα το δοκιμασω/παιξω το παιχνιδι.

2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ti σκτα ξυπναει τον ποτιζω 3 και πυραυλος στα επομενα amazon prime deliveries  :P Δε τρωει ποτε ;

Τα monster ειναι και καλα ο λογος που τον βλεπεις να κανει την αναγκη του.

Αν ετρωγε κιολας,τοτε ξερεις τι αλλη φυσιολογικη αναγκη θα τον εβλεπες να κανει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...