Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελείωσα 8ωρο βίντεο με ολα τα cut-scenes. ΔΕΝ έχω παίξει το παιχνίδι!

Spoiler

Ένα μέτριο 8 episodes tv mini-series με τρομερά προβλέψιμο τέλος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ενώ δημιουργεί τρομερό hype για τα BTs και το Death Stranding σαν φαινόμενο, στο τέλος καταλήγουν να σου φαίνονται όλα ήσσονος σημασίας.

Επίσης με ενόχλησε οτι στο παιχνίδι γενικά και συγκεκριμένα στα Boss battles υιοθέτησαν λογική anime δλδ, αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη και connectedn .

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Πανω που ετοιμαζομουν να προλαβω μερικους να μην σχολιασουν Metacritic reviews ακομα, βλεπω οτι αργησα.. Δηλαδη μου λετε οτι το 2300 ατομα τερματισανε το game και του βαλανε μεσο ορο 6.3 μεσα σε λιγοτερο απο 12 ωρες που βγηκε το game ενω εχει διαρκεια 40-60ωρες?? \

κλασσικα αχρηστα user scores του metacritic σε τιτλους που ειναι για καποιο X λόγο διχαστικοί/αμφιλεγόμενοι/εν μεσω console war/κυκλοφορησαν οταν ο Ερμής ήταν ανάδρομος κλπ.

650 θετικα, με τα περισσοτερα να ειναι 9-10αρια και 550 αρνητικα με τα περισσότερα να ειναι 0-1. Κοντα 50μονο να ειναι mixed. Και ολοι αυτοι, προλαβαν κ εβγαλαν το παιχνιδι κ καλα :P 

αυτος ο χαμος με τα ακρα που γινεται σε τετοια παιχνιδια, τον Α να θαβει τα παντα (κλασσικη αντιδραση σε οτιδήποτε με σφραγιδα ΕΑ, οτι κ αν ειναι αυτο) ή να εκθειάζει τα παντα σε ενα τίτλο, απλά θέλει ποπ κορν και διαβασμα. παραδεχομαι πως ειναι guilty pleasure κατι τετοια, οπως και το να χαζευω σχόλια σε κιτρινες φυλλάδες τυπου Daily Mail. Νιωθεις το IQ σου να δεχεται επίθεση αν δε το κάνεις για πλάκα   :P 

Δημοσ.

Αυτό πάντως με την αλληλεπίδραση των παικτών με τα likes αλλα και γενικότερα οταν ολοκληρώνεις παραδόσεις πάλι με likes παίζει μου αρέσει πολύ ειναι αρκτά πρωτότυπο , λειτουργεί πάντως πολύ καλα αυτο το κομμάτι του online οπως το έχουν , έχω βοηθήσεις και με εχουν βοηθήσει αρκετοί με τις κατασκευές που έχω βρεί στα διάφορα περάσματα σε βουνά

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι έργο τέχνης και μοναδικό, δεν έχει βγει όμοιο του στην ιστορία, αλλά δεν κάνει για όλους. Αυτο.

Ο kojima πάντως όταν σχεδίαζε τις εικόνες και τα σκηνικά πρέπει να έπαιρνε πολλά ναρκωτικά!!

• Like 5
Δημοσ.

Μπορει καποιος συνοπτικά η μη να μου πει με τι εχει να κανει το παιχνιδι και σαν στορι και σαν gameplay ? 

Απο το walkthrough που ειχαμε δει προ ημερων δεν καταλαβα πολλα. 

Τωρα διαβαζω για καποιου ειδους delivery σε χαοδες map καθως και κατασκευες που μπορεις να φτιαξεις ο ιδιος αλλα και αλλοι παικτες και σε βοηθανε να πας σε σημεια που δεν μπορεις? εν τελη τι παιχνιδι ειναι ? 

Δεν θελω να σκασω 60 ευρω και να παρω ενα game οπως το mgsV και αντι για stealth να στρατολογω κατσικες και γελαδια  με ενα μπαλονι στο Αφγανιστάν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Μπορει καποιος συνοπτικά η μη να μου πει με τι εχει να κανει το παιχνιδι και σαν στορι και σαν gameplay ? 

Απο το walkthrough που ειχαμε δει προ ημερων δεν καταλαβα πολλα. 

Τωρα διαβαζω για καποιου ειδους delivery σε χαοδες map καθως και κατασκευες που μπορεις να φτιαξεις ο ιδιος αλλα και αλλοι παικτες και σε βοηθανε να πας σε σημεια που δεν μπορεις? εν τελη τι παιχνιδι ειναι ? 

Δεν θελω να σκασω 60 ευρω και να παρω ενα game οπως το mgsV και αντι για stealth να στρατολογω κατσικες και γελαδια  με ενα μπαλονι στο Αφγανιστάν...

Δες κάποιο stream στο twitch ή gameplay video στο youtube. Και ναι αυτό που κάνεις ουσιαστικά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι παραδόσεις από το Α στο Β σημείο. 

Μπορείς να διαβάσεις και αυτό https://www.byteme.gr/2019/11/07/death-stranding-ps4-pc/

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο παιχνιδι χωρις να εχω ακομα φτασει στο σημειο να εκφερω πληρη γνωμη, το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ομως ειναι οτι αν δεν παιχτει για αρκετη ωρα δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα. Στα walkthrough νομιζει καποιος οτι απλα πατας το βελακι πανω κ περπατας στο στοχο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος καλός κύριος 2 πράγματα ?

1) Σχετικά με τα likes : ποιος ο λόγος που μπορείς να δώσεις π.χ μονο 1 ή πολλά πατώντας συνεχόμενα το touchpad ? Κερδίζεις/χάνεις κάτι ? Το βρίσκω λίγο ανούσιο (?).

2) Σχετικά με δημιουργία custom διαδρομής μέσω του χάρτη : Διαβάζω στα ιντερνέτια πως κάποιοι κάνουν custom διαδρομή/route, πήγα να το κάνω χθές και...δεν πολυ-κατάλαβα, σου λέει το παιχνίδι "κράτα το τετράγωνο πατημένο και σύρε την διαδρομή με το αριστερό αναλογικό μοχλό" - το κάνω αλλά...δημιουργείται μια ευθεία γραμμή έτσι η οποία ΔΕΝ βοηθάει στην περιήγηση...
Μήπως πρέπει να δημιουργήσω διάφορες τέτοιες "γραμμές" μέσω του χάρτη ? Εξηγώ :  Στη περίπτωση που θέλω π.χ να κάνω ένα ζιγκ-ζάγκ σε μια διαδρομή, κρατάω πατημένο το τετράγωνο, σέρνω τη γραμμή ως ενα σημείο και μετά στο τέλος αυτού του σημείου, κρατάω πατημένο παλι το τετράγωνο και ξανά-σέρνω τη γραμμή σε ενα άλλο σημείο για να δημιουργήσω το ζίγκ-ζάγκ ? Το παιχνίδι θα το θεωρήσει ως 1 διαδρομή/οδηγία πλοήγησης το συγκεκριμένο ?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, red1 είπε

Στη περίπτωση που θέλω π.χ να κάνω ένα ζιγκ-ζάγκ σε μια διαδρομή, κρατάω πατημένο το τετράγωνο, σέρνω τη γραμμή ως ενα σημείο και μετά στο τέλος αυτού του σημείου, κρατάω πατημένο παλι το τετράγωνο και ξανά-σέρνω τη γραμμή σε ενα άλλο σημείο για να δημιουργήσω το ζίγκ-ζάγκ ? Το παιχνίδι θα το θεωρήσει ως 1 διαδρομή/οδηγία πλοήγησης το συγκεκριμένο ?

Αυτό ναι. Αφου τελειώσεις τη μια γραμμή ξεκινάς απο το τελευταίο σημείο και φτιάχνεις καινούρια. Για τα likes και γώ δεν έχω πολυ καταλάβει τι παίζει.. Απο οσο διάβασα για να πάρεις λικε πρέπει να δίνεις κιόλας.

Επίσης ξέρει κάποιος αν οι κατασκεύες που αφήνουμε, αν χάνοντε με τον χρόνο ή μένουν εκεί για παντά; Αν και λογικά η "βροχόυλα" πρέπει να τα καταστρέφει, απλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, fr4ntic είπε

Αυτό ναι. Αφου τελειώσεις τη μια γραμμή ξεκινάς απο το τελευταίο σημείο και φτιάχνεις καινούρια. Για τα likes και γώ δεν έχω πολυ καταλάβει τι παίζει.. Απο οσο διάβασα για να πάρεις λικε πρέπει να δίνεις κιόλας.

Επίσης ξέρει κάποιος αν οι κατασκεύες που αφήνουμε, αν χάνοντε με τον χρόνο ή μένουν εκεί για παντά; Αν και λογικά η "βροχόυλα" πρέπει να τα καταστρέφει, απλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

Ευχαριστώ φίλε !

Σχετικά με αυτό που ρωτάς, ναι, με τον  καιρο καταστρεφονται (σύμφωνα με το βίντεο) :
(δεν περιέχει spoilers)

Αρκετά χρήσιμο βίντεο γι'αυτους που το ξεκινάνε τώρα 

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
Δημοσ.

Θα ήθελα να το αγοράσω αλλά με βλέπω να περιμένω να πέσει η τιμή κάθισα είδα αρκετά live είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι ωραία γραφικά αλλά για τα δικά μου γούστα δεν είναι το αριστούργημα που θα ήθελα να είναι χωρίς να το παίξω και να το τερματίσω δεν μπορώ να εκφέρω μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά με όλα όσα είδα ένα 7 με 8 Μαξ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3.40 φτανω ομονοια,παιρνω τηλ στο γνωστο της πατησιων..

"Κλεινουμε στις 4."

Παρκινγκ ουτε για πλακα στα περιξ και τρελο μποτιλιαρισμα.

4 παρα πεντε με διπλοπαρκαρισμα,μπαινω στο μαγαζι

"το ντεθ στραντιγκ για ps4".

Ακουστηκε σαν διαταγη,νομιζω,παραυτα το βλεμμα μου μαρτυρουσε την απογνωση και συναμα τα ματια κοκκινα,πιθανως η πιεση γυρω στα 20.

"Οριστε κυριε..".

Σε αυτο το σημειο,μια φραση ηταν μονο στο μυαλο.

Η φραση που σε τετοιες οργασμικες στιγμες εκφερω με απολαυση.

Ζητω το εθνος!!(με το αναλογο εμβατηριο)

Παραλαβη,ελεγχος για φθορες/κληση αυτοκινητου και τελειωνω με την πιο απλη απορια παιδια.

Ποση ωρα το install?

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειδα σημερα σε ενα φιλο απο το πρωι που πηγα εως και πριν λιγο.Και παλι οι ωρες για να βγαλω μια αποψη ισως ειναι λιγες.

Εν τελει με τα μεχρι τωρα θεωρω πως προκειται για μια ξεχωριστη εμπειρια gaming που μονο ο Κοτζιμα μπορει να σου δωσει,οσον αφορα το ολο στορι αλλα μεχρι εκει.

Απο κει και περα με κουρασε το ολο σκηνικο του αδειου κοσμου και του περπατηματος μετα απο καποια ωρα,αγωνια δεν ειχα ποτε για κατι και απ οσο ειδα δεν εφτασε σε αποκορυφωση καποια αποστολη που να πεις "τι λες ρε φιλε".

Αργο παιχνιδι πολυ και ο χαρακτηρας επισης,δε μπορω να με φανταστω να γυρναω απο τη δουλεια κουρασμενος να ανοιξω τη κονσολα και αντι να χαλαρωσω να προσπαθω να ανεβω βουνοκορφες με τον Σαμ κρατοντας του και ισορροπια.

Η μονη μου ελπιδα στο να αλλαξει αυτο το απεραντο φυσικο τοπιο που με κουρασε σε καποια φαση ειναι αμα μαζευτει κοσμος μπολικος και αρχιζει σιγα σιγα να χτιζει.

Επισης τα cutscenes δε με ενοχλησαν καθολου ισα ισα μου αρεσαν.

Θα παιχτει 100% αλλα full price σε καμια περιπτωση.

Θα παρακολουθω το νημα για να εχω νεα (ελπιζω ευχαριστα). Γεια χαρα σε ολους.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SPANK είπε

Αυτό πάντως με την αλληλεπίδραση των παικτών με τα likes αλλα και γενικότερα οταν ολοκληρώνεις παραδόσεις πάλι με likes παίζει μου αρέσει πολύ ειναι αρκτά πρωτότυπο , λειτουργεί πάντως πολύ καλα αυτο το κομμάτι του online οπως το έχουν , έχω βοηθήσεις και με εχουν βοηθήσει αρκετοί με τις κατασκευές που έχω βρεί στα διάφορα περάσματα σε βουνά

ναι, αυτο το mechanic αρεσει σε πολλους, ισως ειναι και το δυνατοτερο σημειο του gameplay. αν ο Kojima το ξαναχρησιμοποιησει στα μελλοντικα του παιχνιδια, ελπιζω να του δωσει εμφαση και να το επεκτεινει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Θα ήθελα να το αγοράσω αλλά με βλέπω να περιμένω να πέσει η τιμή κάθισα είδα αρκετά live είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι ωραία γραφικά αλλά για τα δικά μου γούστα δεν είναι το αριστούργημα που θα ήθελα να είναι χωρίς να το παίξω και να το τερματίσω δεν μπορώ να εκφέρω μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά με όλα όσα είδα ένα 7 με 8 Μαξ. 

Είδα και εγώ video και κατάλαβα ακριβώς τι παίζει, του δίνω 21.3. Μάλλον δεν θα το παίξω μιας και κατάλαβα τα πάντα από το video, σαν να το τερμάτισα ένα πράμα :P Ίσως κάποια στιγμή να δω κανένα video που το παίζει ολόκληρο άλλος το πολύ. :P :D :P

• Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...