Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω παίξει κάνα 10ωρο , από θέμα τοπίων γραφικών και ιστορία είναι καταπληκτικό χωρίς να αφήσω έξω την πολύ ωραία ηχητική και μουσική ατμοσφαιρα.

Από εκεί και πέρα όσο αφορά το gameplay είναι λίγο διαφορετικό από ότι έχω παίξει αν θεωρηθεί ότι είναι action , ακόμη με τραβάει αλλά δεν ξέρω να πω την αλήθεια αν θα καταντήσει όλο αυτό το πέρα δώθε κουραστικό αργότερα ειδωμεν.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν εχεις καλο ηχο σπιτι τα cutscenes της ιστοριας ειναι απολαυστικοτατα και απο κινηματογραφικης πλευρας επισης αψογα.

Πολυ ωραια εμπειρια θα ελεγα..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Δε μπορει να σταθει στο RD2 λεει ο αλλος... 

Με τα οσα εχουμε-εχετε δει εως τωρα δεν εχει αδικο αλλα ας μη παμε οφ τοπικ.

Ετσι κ αλλιως μιλαμε για εντελως διαφορετικα παιχνιδι,ειναι σαν να συγκρινουμε final fantasy με the last of us ξερω γω.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρότεινα να μην κάνετε τα sides στο chapter 2. Αφήστε τα για το chapter 3 γιατί θα υπάρχουν κάποια tools που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη. ;) Απορώ που το game είναι sponsored από το Monster και όχι από Johnnie Walker. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Εαν εχεις καλο ηχο σπιτι τα cutscenes της ιστοριας ειναι απολαυστικοτατα και απο κινηματογραφικης πλευρας επισης αψογα.

Πολυ ωραια εμπειρια θα ελεγα..

Λοιπόν, χωρίς να είμαι hardcore Kojima fan, πως καταλαβαίνω ότι είναι παιχνίδι του Kojima:

- Ο ήχος είναι πράγματι απίστευτος, παίζω σε 5.1 στο σαλόνι και τα εφέ έχουν ασύλληπτη διαύγεια. Σε βάζει μέσα στο κλίμα από το πρώτο δευτερόλεπτο. 

- Ο χαρακτήρας έχει αδράνεια οπότε όταν αρχίσεις να τρέχεις έστω και λίγο, δεν σταματάς αμέσως μόλις αφήσεις το μοχλό κατεύθυνσης.

- Περπατάς σε λάσπες και η κίνηση επιβραδύνεται. 

Μετά από τρία λεπτά και μόνο τα παραπάνω αρκούν για να καταλάβεις ποιανού είναι το παιχνίδι. Είναι τόσο φυσιολογικά πράγματα που τελικά όμως δεν τα εφαρμόζει κανένας άλλος. Θεωρώ ότι το Witcher 3 είναι μέσα στα 2-3 καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, παρ' όλα αυτά έκανα μήνες να συνηθίσω την άγαρμπη κίνηση του Gerald Geralt. Εδώ από το πρώτο λεπτό. 

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπειδη με ενδιαφερει πολυ αυτο με την αλληλεπιδραση μεταξυ των παιχτων σε κατασκευες,δρομους κλπ ειναι οντως κατι που φαινετε αισθητα στο ματι και κανει τη διαφορα η απλα υπαρχει αλλα ερχετε σε δευτερη μοιρα?

Πολυ reviewers ειχαν σταθει πολυ σε αυτο το κομματι γι αυτο ρωταω οσους ειναι κατοχοι του παιχνιδιου.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Eπειδη με ενδιαφερει πολυ αυτο με την αλληλεπιδραση μεταξυ των παιχτων σε κατασκευες,δρομους κλπ ειναι οντως κατι που φαινετε αισθητα στο ματι και κανει τη διαφορα η απλα υπαρχει αλλα ερχετε σε δευτερη μοιρα?

Nομιζω αυτο το βλεπεις σε λιγο πιο προχωρημενο επιπεδο στο παιχνιδι, με υποθετω δρομους, οχηματα κ κοινοχρηστα mailboxes... having said that though, εκανα ενα delivery σε περιοχη που ηταν φουλ γκρεμιλα χωρις να εχω παρει μαζι μου τιποτα ή να εχω δει τον χαρτη, αλλα οταν εφτασα -κ συχτυρισα- ειδα οτι λιγο παραδιπλα ενας φιλος ειχε αφησει προειδοποιητικο sign για δυσβατη περιοχη, δυο σκαλες κ 1 σχοινι και μου γλιτωσε τρελη ταλαιπωρια... πηρε αρκετα like 😛

• Like 3
Δημοσ.

Πανω που ετοιμαζομουν να προλαβω μερικους να μην σχολιασουν Metacritic reviews ακομα, βλεπω οτι αργησα.. Δηλαδη μου λετε οτι το 2300 ατομα τερματισανε το game και του βαλανε μεσο ορο 6.3 μεσα σε λιγοτερο απο 12 ωρες που βγηκε το game ενω εχει διαρκεια 40-60ωρες?? Χωρις να λεω απαραιτητα οτι δεν το αξιζει ή οχι αλλα δεν κανει μπαμ οτι ειναι haters/fanboys τις πρωτες μερες?? Οποιος εχει επιφυλαξεις το νοικιαζει για να δει αν ειναι του γουστου του, αλλιως αγορα και πωληση αν δεν σας αγγιξει το παιχνιδι. Αστε που το Metacritic θα τα βγαλει τα μηδενικα σε λιγες μερες οπως εκανε με το Astral Chain που το σπαμαρανε στα 0 επειδη ηταν Switch Exlusive απο την Platinum..

Στα του παιχνιδιου, και εγω κανα 3ωρο ειμαι και οπως ειπαν οι παραπανω απο γραφικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε παιχνιδι PS4, ηχος απιστευτος, μαρεσει προσωπικα η κινηματογραφικη εμπειρια που βγαζει και απο gameplay θα δειξει η συνεχεια πως θα εξελιχθει.

• Like 6
Δημοσ.

Για να βοηθησω λιγο οσο αφορα το οnline κομματι και τις κατασκευες που αλλοι δημιουργουν και εμφανιζονται στον κοσμο σου θα πω οτι σε βοηθανε πολυ να κανεις τις παραδοσεις σου πιο γρηγορα.

Εχω γλυτωσει πολυ χρονο απο τυπους οι οποιοι εφτιαξαν μια γεφυρα,αφησαν μια σκαλα σε ενα ποταμι κτλ.

Στην αρχη τις πρωτες ωρες το ειχα περασει στο ψιλο και δεν ασχολιομουνα αλλα τωρα εχω αρχισει και κανω και εγω κατασκευες γιατι γουσταρω να διευκολυνω αλλους .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Πανω που ετοιμαζομουν να προλαβω μερικους να μην σχολιασουν Metacritic reviews ακομα, βλεπω οτι αργησα.. Δηλαδη μου λετε οτι το 2300 ατομα τερματισανε το game και του βαλανε μεσο ορο 6.3 μεσα σε λιγοτερο απο 12 ωρες που βγηκε το game ενω εχει διαρκεια 40-60ωρες?? Χωρις να λεω απαραιτητα οτι δεν το αξιζει ή οχι αλλα δεν κανει μπαμ οτι ειναι haters/fanboys τις πρωτες μερες?? Οποιος εχει επιφυλαξεις το νοικιαζει για να δει αν ειναι του γουστου του, αλλιως αγορα και πωληση αν δεν σας αγγιξει το παιχνιδι. Αστε που το Metacritic θα τα βγαλει τα μηδενικα σε λιγες μερες οπως εκανε με το Astral Chain που το σπαμαρανε στα 0 επειδη ηταν Switch Exlusive απο την Platinum..

Στα του παιχνιδιου, και εγω κανα 3ωρο ειμαι και οπως ειπαν οι παραπανω απο γραφικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε παιχνιδι PS4, ηχος απιστευτος, μαρεσει προσωπικα η κινηματογραφικη εμπειρια που βγαζει και απο gameplay θα δειξει η συνεχεια πως θα εξελιχθει.

Επίσης είναι και το άλλο άκρο. Αυτοί που βάζουν 10άρια πάλι χωρίς να το έχουν τερματίσει. Δες τους, είναι πολλοί κι αυτοί.

EDIT: Τώρα πρόσεξα ότι έγραψες και τον όρο fanboy μέσα. Λάθος μου. 😊

Επεξ/σία από maniacos93
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...