Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα unboxing το death strading και δεν έχει ούτε τους preorder codes αλλά ούτε το revesre cover τι φάση? 

Επεξ/σία από nekio
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nekio είπε

Μόλις έκανα unboxing το death strading και δεν έχει ούτε τους preorder codes αλλά ούτε το revesre cover τι φάση? 

Εμένα μου ήρθαν σε mail. Προπαραγγελία από Public

• Moderators
Δημοσ.

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Καλή συνέχεια.

• Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hlias-- είπε

Εμένα μου ήρθαν σε mail. Προπαραγγελία από Public

Ευτυχώς μου τον στείλανε με sms, εσένα το case έχει reverse cover ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ το λιγο που ειδα σε walkthroughs ισως δουμε διαφορετικο παιχνιδι αν μπει κοσμος μεσα και αρχιζει και φτιαχνει πραγματα (δρομους κλπ)ισως να πεφτω και εντελως εξω.

Μεχρι στιγμης κατι με κραταει στο να δωσω 60 ευρω  day one,ενω τα ειχα προγραμματισει  τα εξοδα για αυτο το παιχνιδι θελω να δω περισσοτερα που θα με τραβηξουν να το παρω.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.

Εγω παντως και μετα τα οσα ειδα εχω μεχρι τωρα εχω πειστει ,ειναι μια διαφορετικη εμπειρια που θελω να την εχω στο gaming .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και ειμαι απο τους λιγους που δε το βλεπουν σε youtube  ... Εκδοση 1.04 σε ps4 pro μεχρι τωρα αχεμ βασικα περπαταω απο το  σημειο Α στο Β και μετα βλεπω το βιντεο που ακολουθεί  . Eχει φανταστικο surround ηχο - ολα τρεμουν απο το sub woofer  αν δεν ειχε θα με ειχε παρει ο υπνος :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Στο metacritic τρωει θαψιμο παντως απο τους users,δεν εχω διαβασει ακομα τα αρνητικα για να δω αν στεκουν η αν γραφουν μπαρουφες οπως με το rdr2 που το λεγανε horse simulator,αυτα δε τα λαμβανω υποψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Στο metacritic τρωει θαψιμο παντως απο τους users,δεν εχω διαβασει ακομα τα αρνητικα για να δω αν στεκουν η αν γραφουν μπαρουφες οπως με το rdr2 που το λεγανε horse simulator,αυτα δε τα λαμβανω υποψη.

Και εγώ αυτό είδα πριν από λίγο. 62 user score έχει. Και δεν είδα καμιά ''χαζή κριτική'' όπως λες. Οι περισσότεροι αναφέρουν ό,τι ανέφεραν και τα reviews. Πάντως, ένας user το έγραψε πολύ ωραία. Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ''δυστυχώς το hype που δημιουργήθηκε από τον Kojima και τα fan boys του κατέστρεψαν το συγκεκριμένο game. Λόγω αυτού του hype ο κόσμος περίμενε ποιότητα κλάσης God of War, The Last of Us, Uncharted και άλλων αποκλειστικών του PS. Αν το game ήταν κάποιου άλλου δημιουργού ούτε καν θα γνωρίζαμε την ύπαρξή του.'' Νομίζω ότι λέει πολλά αυτή η πρότάση του.

Τέλος πάντων, αν και έχω PS4 Pro έγω θα το προτιμήσω στο PC όταν με το καλό βγει. Μέχρι τότε θα έχει ξεχαστεί το game, θα έχει πέσει το όλο hype και θα το κρίνω το game σαν ένα game της σειράς και όχι ενός AAA τίτλου. Ίσως το εκτιμήσω περισσότερο έτσι όταν πλέον δεν θα έχω απαιτήσεις από αυτό.

Επεξ/σία από maniacos93
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Τιποτα δυστυχως  δε μπορει να σταθει διπλα στο RD2 και το λεω και σα fan του κοσμου που εχει φτιαξει ο Kojima . Nαι συνθλίβεται απο το hype του αλλα νομιζω εχει πολυυυ στορυ ακομα επ ουδενί δε συμφωνω με αυτα που γραφονται απο users στο meta που περιμεναν κατι αλλο ελαφρυ και ευθυμο .( Αλλα καποια στιγμη στη δινει και το λες glorified walking simulator :P)

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει παντως εχει κατι που δεν σε αφηνει να το σταματησεις..

Και συνεχιζεις και συνεχιζεις φορτωμενος σαν γαιδουρι..

• Like 1
Δημοσ.

τα πράγματα είναι πολύ απλά : νοικιάστε το ή αγοράστε το, παίξτε το και μετά κρίνετε μόνοι σας.

Πραγματικά, όλος ο αρνητικός (και μη) ντόρος των τελευταίων 2 εβδομάδων με ξεπερνά , μάλωμα για χάρη του μαλώματος επι σελίδων παντού στα ιντερνέτια, και για ποιο λόγο ? Επειδή ο δημιουργός είναι γνωστός και μας έχει συνηθίσει σε άλλα ? Ωραία, και ? Ενα παιχνίδι είναι και αυτό στη τελική το οποίο μπορεί να αρέσει ή να μην αρέσει όπως όλα τα παιχνίδια.Τι να πω, μάλλον έχω γεράσει...😁

Παρέλαβα σήμερα, έπαιξα ενα 3ωρο και : το παιχνίδι έχει τα κλασσικά χαρακτηριστικά Κοτζίμα, κλασσικό, μεγάλο Intro που προκαλεί ανατριχίλα,  καλά σκηνοθετημένα βίντεο,  Ωραίους( και "κουλούς") χαρακτήρες με την όλη παραγωγή να είναι σε στρατοσφαιρικό επίπεδο , επίσης, οπως είπε και ο Μηλογιατρός πιο πάνω, το surround είναι καταπληκτικό, απο τις καλύτερες παραγωγές/μίξη ήχου που έχω συναντήσει σε παιχνίδι (βλέπε επίσης: Αlien isolation).
Το αν θα αντέξω άλλες 30-40 ώρες παιχνιδιού είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αλλά απο την στιγμή που άντεξα το MGS4 το οποίο ήταν πιο πολύ ταινία παρά game, κάτι Uncharted κτλπ κτλπ  πιστεύω πως θα αντέξω και αυτό, τα λέμε σε 50 ώρες πάλι παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τιποτα δυστυχως  δε μπορει να σταθει διπλα στο RD2 και το λεω και σα fan του κοσμου που εχει φτιαξει ο Kojima . Nαι συνθλίβεται απο το hype του αλλα νομιζω εχει πολυυυ στορυ ακομα επ ουδενί δε συμφωνω με αυτα που γραφονται απο users στο meta που περιμεναν κατι αλλο ελαφρυ και ευθυμο .( Αλλα καποια στιγμη στη δινει και το λες glorified walking simulator :P)

Δε μπορει να σταθει στο RD2 λεει ο αλλος... Απο κατι τετοιους χρηστες τρωει το αδικο hate δυστηχως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαρα απο gameplay το λεω και νομιζω ειμαι αρκετα fair καθολου hate . Εγω αντεχω και 50 ωρες ταινια εσυ μαλλον οχι :P Παω και γω να συνεχισω Red αλλα με ακουστικα τωρα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...