Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Το Edge έβαζε ως γνωστόν κατά καιρούς χαμηλές βαθμολογίες όμως γενικά τουλάχιστον όταν θυμάμαι που το έπαιρνα ως περιοδικό,ήταν πολύ πιο σοβαρό και ποιοτικό απο τα φανμποίστικα περιοδικά της κάθε εταιρίας που τα έσκαγαν για τα reviews..Στα περισσότερα παιχνίδια ισχύει πως θα πρέπει να τα τερματίσεις για να δείς όσα προσφέρουν όμως δεν είναι αυτό απαραίτητο σε όλα αν ένα παιχνίδι πχ δω οτι στίς 7-8 ώρες δεν μου λέει τίποτα και το βαριέμαι δεν θα κάτσω να παίξω άλλες πχ 20 να δω μήπως φτιάξει η αν γίνει ξαφνικά το τέλος του καλό,όταν έχει κάποιος ασχοληθεί τουλάχιστον με το 30-50% διάρκειας του παιχνιδιού και έχει και εμπειρία στα παιχνίδια μπορεί άνετα να κάνει μια κριτική,βέβαια τώρα έχουμε κάτι που δεν νομίζω να έχω ξαναδεί συχνά σε άλλο παιχνίδι δηλ δεν θέλουν κάν οι ίδιοι οι reviewers να το τελειώσουν 🤔 δεν νομίζω πως μπορούμε να πούμε και πολλά,πιθανώς όταν βγεί στο PC  να ρίξω μια ακόμη ματιά,γούστα είναι αυτά πάντα,όμως ως παιχνίδι μετά από όσα είδα δεν τρελάθηκα και επειδή βαριέμαι και εύκολα,ακόμη και δωρεάν να το έπαιρνα δεν μπορώ να πω οτι θα ήθελα να κάτσω να ασχοληθώ .

Έτσι ακριβώς είναι - για αυτό είναι και από τα τελευταία περιοδικά του χώρου που επιβιώνει ως έντυπο αν και με συνδρομητικό μοντέλο πλέον.

Και στην πραγματικότητα τα score του είναι και έχουν κολλήσει στο παρελθόν όπου η κλίμακα ήταν διαφορετική από σήμερα:

kj3gFME.jpg

Πείτε ότι θέλετε για τον reviewer του Edge Magazine λοιπόν, αλλά όχι για το ίδιο το publication που κάνει fanboys να τρώνε meltdown από το 1993. Τόσα χρόνια που το ακολουθώ, έχω συμπεράνει ότι αφήνει τον reviewer του να γράψει την άποψη του ελεύθερα αλλά η γραμμή του περιοδικού είναι να κριτικάρει περισσότερο την προσφορά του κάθε game στο medium, το gaming δηλαδή και πόσο το εξελίσσει δηλαδή, παρά να στέκεται στα επιμέρους χαρακτηριστικά του game.

Για αυτό 6 στο Gears, 10 στο BoTW και 9 στο Disco Elyssium, ενώ άλλο "publication" (σε εισαγωγικά) θα έραβε στο καθένα από αυτά κουστουμάκι ανάλογα τα production values, την "περσόνα" και και και.

Hell ακόμα θυμάμαι που πήγαινα στο open air κιόσκι στο φανάρι, απέναντι από την γωνία Στουρνάρη - Πατησίων (cat computers ήταν εκεί τότε?) για να αγοράσω το τεύχος του.

Επεξ/σία από ET4000
  • Like 5
Δημοσ.

Παιδια βαλτε youtube και εμπιστευθειτε τα ματια σας και τα γουστα σας.

Αυτη ειναι η καλυτερη βαθμολογια.

Εχω ριξει ακυρο σε παιχνιδαρες που σε εμενα δεν εκαναν και δε το μετανιωσα κιολας γιατι οταν ετυχε να τα παιξω σε φιλους ειπα παλι καλα που δε τα πηρα.

Καποια απ αυτα

The witcher 3

Persona 5

Shadow Collossus

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα δεν έχει φτάσει το παιχνίδι στα χέρια μας και έχουμε γεμίσει καμιά δεκαριά σελίδες με κοκορομαχίες με τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να το έχει παίξει(με πρώτο και καλύτερο εμένα). Αν μη τι άλλο το πέτυχε αυτό που ήθελε ο κυρ Κοτζίμας😉. Ψυχραιμία , σε 5 μέρες βγαίνει και θα μπορούμε να εκφέρουμε πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Τουλάχιστον αυτοί που θα το παίξουν.

Επεξ/σία από RedAlert539
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Δεν το βρίσκεις μάλλον γιατί το EDGE είναι περιοδικό που κυκλοφορεί στην Αγγλία. Πρέπει να είσαι συνδρομητής για να στο στέλνουν έστω ηλεκτρονικά. Κάποια στιγμή πρέπει να έιχε site αλλά έχει κλείσει. Διορθώστε με κάποιος αν κάνω λάθος.

Είχε όντως site και το έκλεισε λίγα χρόνια πριν. Συνδρομητικά μπορείς να έχεις έντυπο τεύχος (με γραφίστα που ράβει για τα εξώφυλλα του) ή ηλεκτρονικά, μέσω διαφόρων υπηρεσιών σε PDF και άλλα e-readers.

Επεξ/σία από ET4000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα δεν έχει φτάσει το παιχνίδι στα χέρια μας και έχουμε γεμίσει καμιά δεκαριά σελίδες με κοκορομαχίες με τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να το έχει παίξει(με πρώτο και καλύτερο εμένα). 

Δεν ειναι κατι το καινουργιο το παραπανω που λες.

Και που να δεις ποσοι λιγοτεροι θα ειναι και αυτοι που στην πραξη οχι μονο θα παιξουν το εν λογω παιχνιδι αλλα θα το τερματισουν κιολας,για να εχουν προσωπικη αποψη για αυτο.

Ασε που ετσι οπως εχουν γραφτει καποια πραγματα πιο πισω βλεπω πολλοι να μην τολμουν να γραψουν για το παιχνιδι,απο φοβο μην τους βγαλουν Kojima faboys.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Δεν ειναι κατι το καινουργιο το παραπανω που λες.

Και που να δεις ποσοι λιγοτεροι θα ειναι και αυτοι που στην πραξη οχι θα παιξουν το εν λογω παιχνιδι αλλα θα το τερματισουν κιολας,για να εχουν προσωπικη,ολοκληρωμενη αποψη.

μηπως υποχρεωνει και οσους αγορασουν  το παιχνιδι να το τερματισουν ο κοτζιμα 😈🤤

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μια παρεξήγηση. Κανένας Kojima δεν υποχρέωσε κανέναν reviewer να τελειώσει το παιχνίδι για να βγάλει review. Τα NDA τα επιβάλλει ο Publisher. O Publisher είναι η Sony και αν θέλετε την άποψη μου, υπάρχει λόγος που το κάνανε αυτό. Όλα τα reviews αναφέρουν ότι οι πρώτες 15~20 ώρες είναι boring AF. Fetch quests κάνεις χωρίς να προχωράει το game, το gameplay και η ιστορία. Οπότε κάποιοι στην Sony ως μέρος του QA παρατήρησαν αυτό και βάλανε αυτόν τον όρο. Υποθέτω δηλαδή...

Από εκεί και πέρα υπάρχει η θεωρία, ότι με το ασύμμετρο online multiplayer του με τις γέφυρες από άλλους παίκτες, το σημείο αυτό του παιχνιδιού ενδέχεται να μικρύνει χρονικά. Βέβαια δεν απαντάει στην θεωρία του να παίξεις αντίστοιχα το game offline... Υπάρχει λόγος που το παιχνίδι δεν απαιτεί psn+, ενώ δεν ανήκει στην κατηγορία των f2p όπου το ps+ όντως δεν είναι απαραίτητο.

Καλό περπάτημα.

Επεξ/σία από ET4000
Δημοσ.
12 ώρες πριν, RedAlert539 είπε

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα δεν έχει φτάσει το παιχνίδι στα χέρια μας και έχουμε γεμίσει καμιά δεκαριά σελίδες με κοκορομαχίες με τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να το έχει παίξει(με πρώτο και καλύτερο εμένα). Αν μη τι άλλο το πέτυχε αυτό που ήθελε ο κυρ Κοτζίμας😉. Ψυχραιμία , σε 5 μέρες βγαίνει και θα μπορούμε να εκφέρουμε πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Τουλάχιστον αυτοί που θα το παίξουν.

Όχι σε παρακαλώ. Όχι σε 5 μέρες. Πρώτα θα το τερματίσει όποιος το πάρει και μετά θα εκφέρει γνώμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xavier είπε

μηπως υποχρεωνει και οσους αγορασουν  το παιχνιδι να το τερματισουν ο κοτζιμα 😈🤤

Για ποιο λογο να το αγορασεις το παιχνιδι day one ομως(που ειναι και ακριβοτερο)αν δεν εχεις σκοπο εστω να το τερματισεις,ειδικα μετα και τις βαθμολογιες που ανεβηκαν?

Δεν ειναι να πεις οτι υπαρχει πχ το hype που υπηρχε στο Red Dead 2(βαθμολογιες στο Θεο),παρολο που οντως θυμαμαι τις πρωτες μερες καποιοι να το εβαζαν αγγελια με το καλημερα επειδη βαρεθηκαν.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για ποιο λογο να το αγορασεις το παιχνιδι day one ομως(που ειναι και ακριβοτερο)αν δεν εχεις σκοπο εστω να το τερματισεις,ειδικα μετα και τις βαθμολογιες που ανεβηκαν?

Δεν ειναι να πεις οτι υπαρχει πχ το hype που υπηρχε στο Red Dead 2 και οντως θυμαμαι τις πρωτες μερες καποιοι να το εβαζαν αγγελια με το καλημερα επειδη βαρεθηκαν.

νταξει αμα εχεις φτασει στο σημειο να βαριεσαι το red dead redemption παρατο το το αθλημα παιξε κανα ταβλι 😂

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εμείς πάντος έχουμε την δικιά μας την ελληνική έκδοση του παιχνιδιού εδω και χρόνια και λέγεται "ο Deliveras" 😸

Υ.Γ Πάντος δεν μπορώ παρά να αναφέρω ως θετικό για μας,οτι είδα πως υπάρχει επιλογή στά Ελληνικά πλήρως και σε αυτό το παιχνίδι (και σε αρκετά παιχνίδια κατά καιρούς) και ας μην έχουν μεγάλη επιτυχία κάποια "νοήματα" και οι φωνές σε σχέση με τις original 🤔

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ELMastas είπε

Εμείς πάντος έχουμε την δικιά μας την ελληνική έκδοση του παιχνιδιού εδω και χρόνια και λέγεται "ο Deliveras" 😸

Υ.Γ Πάντος δεν μπορώ παρά να αναφέρω ως θετικό για μας,οτι είδα πως υπάρχει επιλογή στά Ελληνικά πλήρως και σε αυτό το παιχνίδι (και σε αρκετά παιχνίδια κατά καιρούς) και ας μην έχουν μεγάλη επιτυχία κάποια "νοήματα" και οι φωνές σε σχέση με τις original 🤔

Αυτό συμβαίνει σχεδόν με κάθε μεταγλώτισση ασχέτως γλώσσας. Ακούς voice over στα γιαπωνέζικα και είναι υπέροχο και το γυρνάς στα αγγλικά και είναι εμετός. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αυτό συμβαίνει σχεδόν με κάθε μεταγλώτισση ασχέτως γλώσσας. Ακούς voice over στα γιαπωνέζικα και είναι υπέροχο και το γυρνάς στα αγγλικά και είναι εμετός. 

Εντάξει αυτό δεν είναι θέμα που εντάσσεται στα πλαίσια του fan(boy) - που σκέφτεται μονοδιάστατα ότι α - η Sony μας υπολογίζει ως κοινότητα, αλλά περισσότερα στα όρια των συνανθρώπων μας με αναπηρίες στην όραση, ακοή κλπ..

Και εμετός να είναι η μεταγλώττιση είναι χρήσιμη για την παραπάνω κατηγορία συνανθρώπων μας. Οπότε thumbs up από εμένα σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...